sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Τον έκραξα οτι δήθεν η μηχανή μου είναι breva 750 και αυτος μου έστειλε για Breva 1100 και συμφώνησε να μου στείλει τη D-37 μανέτα με χρέωση 6 ευρώ για τα μεταφορικά μόνο. Και κρατάω και τη DC-80. Καλά παλικάρια οι Κινέζοι. Τους πάω. Καλό customer service. Σε άλλα νέα, έχω μια ρυθμιζόμενη, αναδιπλούμενη μανέτα συμπλέκτη για ΧΑΡΙΣΜΑ! Είναι μαύρη με κόκκινο επιλογέα. Μια ομορφιά. Ταιριάζει στα παρακάτω μηχανάκια:Aprilia CaponordAprilia TuonoAprilia Dorsoduro 1200Aprilia RSV Mille (99-03)Aprilia RST1000Ducati 900SSDucati 1000SSMoto Guzzi GrisoMoto Guzzi Breva 1100Moto Guzzi Stelvio Τζάμπα, κιόποιος προλάβει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 ωραίος και μπράβο και για την ενημέρωση και για το όλο εγχείρημα!!! οι μανέτες μου (δικιές μου και ενός φίλου- 2 σετ δλδ) ήρθαν αλλά είναι ακόμα στο πρακτορείο, γιατί χθες που πήγε να τις παραλάβει φίλος έλειπε η υπεύθυνη και τελικά δεν του τις έδωσαν! Το θετικό της όλης υπόθεσης και του εγχειρήματος είναι ότι δεν χάθηκαν και βρίσκονται επιτέλους Ελλάντα!! Απλά έχω πήξει και αυτή τη βδομάδα και δεν έχω καταφέρει να πάω να τις πάρω. Το θεωρώ δεδομένο ότι θα κάνουν... αν δεν κάνουν θα πάω στην Ιταλία και θα βάλω φωτιά στο μαγαζί του Ιταλού!!! Για πες τώρα λίγες λεπτομέρειες τεχνικές σχετικά με το γιατί δεν κανει η μανέτα του συμπλέκτη σε εσένα... τι και που ακριβώς δεν ταιριάζει? τι είναι διαφορετικό στη νέα μανέτα που θα σου στείλει ο κινέζος... για να ξέρουμε!!! Ταιριάζει στα παρακάτω μηχανάκια:Aprilia CaponordAprilia TuonoAprilia Dorsoduro 1200Aprilia RSV Mille (99-03)Aprilia RST1000Ducati 900SSDucati 1000SSMoto Guzzi GrisoMoto Guzzi Breva 1100Moto Guzzi Stelvio Συμπέρασμα: η μανέτα συμπλέκτη από τα παραπανω μηχανάκια δεν ταιριάζει σε Πήγασο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Η μανέτα συμπλέκτη των ανωτέρω, ειναι μάλλον για μηχανάκια με υδραυλικό συμπλέκτη. Δεν έχει πουθενά υποδοχή για τη ντίζα. Το 2ο πρόβλημα είναι οτι δε χωράει στο άνοιγμα, και το 3ο πρόβλημα είναι οτι δεν ευθυγραμμίζουν οι τρύπες για τις βίδες. Είναι λοιπόν άλλαγιάλλα. Ούτε με βαζελίνη δε πρόκειται να μπεί. Αυτή που στέλνει ο κινέζος ευελπιστώ οτι θα ταιριάζει, αρχικά γιατι οπτικά είναι πολύ παρόμοιες, και σε συνέχεια γιατί το έχουν πεί κιάλλοι. και το γράφει και εδώ (κάτω-κάτω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Ηρθανε στα χέρια μου επιτέλους!!!!!!! :lol: :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 Εάν επιβεβαιωθώ και ταιριάζουν του Breva 750, πέταξες κάμποσα λεφτά γιατι και οι κινέζικες είναι ολόιδιες, και έρχονται και στα 27 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά: http://www.ebay.com/itm/CNC-Extendable-Foldable-Brake-Clutch-Levers-For-MOTO-GUZZI-BREVA-750-2004-2009-/251483882889 (Οι φωτογραφίες που έχει ειναι απο 1100 κιας λέει 750) Η μόνη διαφορά ειναι οτι έχουν αντίθετο χρώμα μεταξύ κυρίως σώμα και extension (ασημί/μαύρο) Τεσπα, βάλτες και πές μου εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregstrada660 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 vaelsod καλοριζικες να ειναι οι καινουργιες μας μανετες!!! και ευτυχως ταιριαζουν απολυτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εάν επιβεβαιωθώ και ταιριάζουν του Breva 750, πέταξες κάμποσα λεφτά γιατι και οι κινέζικες είναι ολόιδιες, και έρχονται και στα 27 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά: http://www.ebay.com/...9-/251483882889 (Οι φωτογραφίες που έχει ειναι απο 1100 κιας λέει 750) Η μόνη διαφορά ειναι οτι έχουν αντίθετο χρώμα μεταξύ κυρίως σώμα και extension (ασημί/μαύρο) Τεσπα, βάλτες και πές μου εντυπώσεις. κοίτα το αν είναι ολόιδιες εξαρτάται και από το υλικό που είναι κατασκευασμένες το οποίο είμαι σίγουρη πως δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με μια απλή φωτογραφία. Παρεπιπτόντως έχουν και οι δικιές σου extensor? Δλδ μπορείς να τις επεκτείνεις σε μήκος ανάλογα με το φάρδος των χεριών σου όσο θες? Οπως και να χει, αν υπήρχε επιλογή να αγοράσω κινέζικες και να είμαι σίγουρη ότι ταιριάζουν, σαφώς θα την προτιμούσα για οικονομικούς λόγους. Να ρισκάρω από άλλο μηχανάκι χωρίς να ξέρω, δεν θα το έκανα. Εσύ τόλμησες και πραγματικά σου εύχομαι ολόψυχα να βγεις κερδισμένος! Τα λεφτά πόνεσαν, αλλά ταίριαξαν απόλυτα στο μηχανάκι. Η κατασκευή τους φαίνεται πολύ ποιοτική. Αν δεν είχα και την ταλαιπωρία με τον Ιταλό και την επικοινωνία δεν θα το συζήταγα καν! Τροποποιήθηκε Μάιος 28 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2014 Με τη διαφορά στην τιμή, ακόμα και απο μάπα υλικό αν είναι, μπορείς να τις αλλάξεις πολλαπλές φορές οταν σπάσουν. Αν είμασταν πρωταθλητές στα supersport και μετράγαμε και το παραμικρό γραμμάριο για να βγούμε στην πίστα και να πιάσουμε επιδόσεις, θα μου έλεγα ναι ρε συ που πας με το κινέζικο?!!! πάρε το ιταλικό με κράμα unobtainium να γλιτώσεις 50 ολόκληρα γραμμάρια! Για τη χρήση τη δική μου και τη δική σου πιστεύω οτι ό,τι υλικό κιαν είναι, μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του. Το ebay link που έβαλα παραπάνω ειναι extendable. Αυτές που πήρα εγώ δεν είναι, δε το χρειαζόμουν. Εϊναι όμως διπλούμενες και ρυθμιζόμενες. Η διαφορά μας επίσης είναι οτι εγώ έχω τη μηχανή ακόμα σε κομμάτια και δε τη χρησιμοποιώ, οπότε δε με πείραζε να περιμένω και 1 και 2 μήνες. Εσύ όμως την έχεις σε λειτουργία οπότε καλά έκανες και πήρες απο Ιταλία. Φαίνεται κιολας απο το οτι ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί τη διαδικασία και εσυ έχεις ξεμπερδέψει, ενω εγώ ακόμα περιμένω. Πάρε καμια φωτογραφία το τιμόνι σου με τις καινούριες μανέτες. Καλορίζικες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Χάζευα τις καινούριες δικές σας και ψήθηκα άσχημα και για το δικό μου, οπότε άρχισα το ψάξιμο στο ιντερνετ. http://www.ebay.com/itm/Short-Black-CNC-Clutch-Brake-Levers-For-MOTO-GUZZI-BREVA-750-2004-2009-2008-2007-/261481315787?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3ce1803dcb&vxp=mtr Αυτές μπαίνουν κουτί έτσι? Είναι οι D-37? Είναι κοντές όμως. Σε full size αλλά στα 100 ευρώ βλέπω αυτές: http://www.bs-motoparts.com/en/brake--and-clutch-levers/v-trec-brake--clutch-lever-set-short-/-long-moto-guzzi-breva-750-03-09-i985-26283-0.htm που είναι και out of stock επί του παρόντος. Αυτές απ' ότι κατάλαβα από το πρόβλημα που είχε ο sunblock δεν κάνουν: http://www.ebay.com/itm/Moto-Guzzi-1200-SPORT-07-08-09-10-11-12-Titanium-Long-Clutch-Brake-Levers-Set-/301205644982?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Make%3AMoto+Guzzi%7CModel%3ABreva%7CSubmodel%3A750&hash=item46214166b6&vxp=mtr Λέει ότι κάνει σε Breva 750 και Breva 1100. Ποιο από τα δύο να ισχύει άραγε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2014 Λοιπον μου ήρθε κ εμένα η μανέτα του συμπλέκτη προχθές και την τοποθέτησα. Ταιριάζει απόλυτα, και δουλεύει και ο σενσορας συμπλέκτη. Το μοντέλο είναι το HL-C. Οχι το D-37. Ίσως να ταιριάζει και το D-37 καθως το δίνουν για Breva 750. Εδω έχουμε την original μανέτα συμπλέκτη και την after-market κινέζικη διπλα-διπλα. Διακρίνεται το εξώγκομα που πατάει το διακόπτη του clutch sensor. Δεν τον έχουν όλες. Στη συγκεκριμένη δουλεύει μια χαρά. Η επόμενη λήψη είναι η κάτω όψη. Διακρίνεται το μοντέλο (HL-C) και το κανάλι για τη ντίζα Στην παρακάτω φωτό βλέπουμε (περίπου) εκει που ακουμπάει το καρουμπαλάκι τον clutch sensor διακόπτη Και εδώ βλέπουμε το τελικό αποτέλεσμα. Είχαν και οι 2 κόκκινα ρυθμιστήρια και δεν ταίριαζαν στο κάλυψη-απόκρυψη στύλ μου. Τα άλλαξα με μαύρα. Το ηθικό δίδαγμα της όλης υπόθεσης είναι πάρτε για Breva 750 και όχι για Breva 1100. Ταιριάζουν τέλεια. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 το ηθικό δίδαγμα είναι ότι τόλμησες, επέμενες και κέρδισες!! Μπράβο και με γειά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Παιδια τις πρωτες μερες λιγη προσοχη με τις κινεζικες μανετες Μπορει να πιεζουν λιγο παραπανω το εμβολακι τις τρομπας και μολις ζεσταθουν τα υγρα να μενουν τα φρενα πατημενα Το εχω ακουσει σε αρκετες περιπτωσεις και το εχω παθει και εγω στο ss που ειχα με αντιγραφη κινεζικη μανετα Ειχα δωσει το μηχανακι σε φιλο ο οποιος δεν ειχε συνηθισει την αισθηση της μανετας, αυτη σκληρυνε, δεν το πηρε χαμπαρι και εμεινε το μηχανακι με κλειδωμενα μπροστινα φρενα στην παραλιακη.2-3 λεπτα μετα που κρυωσαν τα υγρα κουνηθηκε και παλι Οποτε προσοχη μηπως οσο χρησιμοποιειτε το φρενο αλλαξει η αισθηση στην μανετα και μικρυνει η διαδρομη της 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 μεγειες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Εεεε ειναι ρυθμιζόμενες... το βρισκω σχεδον ακατόρθωτο να γινει αυτό... Ευχαριστώ πολύ για την προειδοποίηση πάντως. Είμαι στις 41 μερες καθημερινής χρήσης της μανετας φρένου και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ακόμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδια τις πρωτες μερες λιγη προσοχη με τις κινεζικες μανετες Μπορει να πιεζουν λιγο παραπανω το εμβολακι τις τρομπας και μολις ζεσταθουν τα υγρα να μενουν τα φρενα πατημενα Το εχω ακουσει σε αρκετες περιπτωσεις και το εχω παθει και εγω στο ss που ειχα με αντιγραφη κινεζικη μανετα Ειχα δωσει το μηχανακι σε φιλο ο οποιος δεν ειχε συνηθισει την αισθηση της μανετας, αυτη σκληρυνε, δεν το πηρε χαμπαρι και εμεινε το μηχανακι με κλειδωμενα μπροστινα φρενα στην παραλιακη.2-3 λεπτα μετα που κρυωσαν τα υγρα κουνηθηκε και παλι Οποτε προσοχη μηπως οσο χρησιμοποιειτε το φρενο αλλαξει η αισθηση στην μανετα και μικρυνει η διαδρομη της Ασχετο αυτο που θα πω αλλα κατι μου φαινεται οτι κολαει...Στο wrf εχω τρομπα nissin απο gsxr srad 750,δεν ειναι ακτινικη αλλα ειναι με αποσπομενο δοχειο υγρων.Το μηχανακι φοραει την μαμα nissin δαγκανα και υψιλης σωληνακι.Η διαδρομη της μανετας ειναι πολυ κοντη και σκληρη,κ οταν λεω πολυ κοντη εννοω οτι με το που την αγγιζεις φρεναρει και μετα απο μισο εκατοστο δεν πιεζεται αλλο...Τα φρενα ειναι ικανοποιητικα(σιγουρα καλυτερα απο μαμα) αλλα η αισθηση στη μανετα ειναι εντελως ξυλινη.Μπορει να ευθυνεται η μανετα για αυτο? Δεν ειναι κινεζικη αλλα δεν ειναι η μανισια.Εχω κανει αρκετες εξαερωσεις και το "προβλημα" δεν εξαφανιζεται καθολου,η αισθηση ειναι ιδια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 7 , 2014 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2014 Εεεε ειναι ρυθμιζόμενες... το βρισκω σχεδον ακατόρθωτο να γινει αυτό... Ευχαριστώ πολύ για την προειδοποίηση πάντως. Είμαι στις 41 μερες καθημερινής χρήσης της μανετας φρένου και δεν είχα κάποιο πρόβλημα ακόμα. δεν παιζει ρολο το οτι ειναι ρυθμιζομενες, και αυτη που λεω εγω ρυθμιζομενη ηταν, το θεμα ειναι εκει που εφαπτεται με το εμβολακι της τρομπας και ολο αυτο ειναι πριν τον ρυθμιστη Ασχετο αυτο που θα πω αλλα κατι μου φαινεται οτι κολαει...Στο wrf εχω τρομπα nissin απο gsxr srad 750,δεν ειναι ακτινικη αλλα ειναι με αποσπομενο δοχειο υγρων.Το μηχανακι φοραει την μαμα nissin δαγκανα και υψιλης σωληνακι.Η διαδρομη της μανετας ειναι πολυ κοντη και σκληρη,κ οταν λεω πολυ κοντη εννοω οτι με το που την αγγιζεις φρεναρει και μετα απο μισο εκατοστο δεν πιεζεται αλλο...Τα φρενα ειναι ικανοποιητικα(σιγουρα καλυτερα απο μαμα) αλλα η αισθηση στη μανετα ειναι εντελως ξυλινη.Μπορει να ευθυνεται η μανετα για αυτο? Δεν ειναι κινεζικη αλλα δεν ειναι η μανισια.Εχω κανει αρκετες εξαερωσεις και το "προβλημα" δεν εξαφανιζεται καθολου,η αισθηση ειναι ιδια. εσυ εχεις βαλει τρομπα που δουλευε με 8 εμβολα να δουλευει πλεον με 2, λογικο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 υπαρχει τροπος να το κανω να δουλευει ανθρωπινα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 Παιδια τις πρωτες μερες λιγη προσοχη με τις κινεζικες μανετες Μπορει να πιεζουν λιγο παραπανω το εμβολακι τις τρομπας και μολις ζεσταθουν τα υγρα να μενουν τα φρενα πατημενα Το εχω ακουσει σε αρκετες περιπτωσεις και το εχω παθει και εγω στο ss που ειχα με αντιγραφη κινεζικη μανετα Ειχα δωσει το μηχανακι σε φιλο ο οποιος δεν ειχε συνηθισει την αισθηση της μανετας, αυτη σκληρυνε, δεν το πηρε χαμπαρι και εμεινε το μηχανακι με κλειδωμενα μπροστινα φρενα στην παραλιακη.2-3 λεπτα μετα που κρυωσαν τα υγρα κουνηθηκε και παλι Οποτε προσοχη μηπως οσο χρησιμοποιειτε το φρενο αλλαξει η αισθηση στην μανετα και μικρυνει η διαδρομη της και το είχα απορία όταν τις τοποθετούσα... νομίζω η δικιά μου του φρένου ότι πατάει λιγότερο το εμβολάκι της τρόμπας. Η μανίσια δλδ έκανε πιο καλή επαφή. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα? και πότε? Το έχω κάνει 1-2 βόλτες εντός πόλης χωρίς πρόβλημα και 1 βόλτα Δελφούς πάλι χωρίς πρόβλημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) τι εννοείτε πατάει λιγότερο/περισσότερο το εμβολάκι της τρόμπας; έχει τζόγο; κενό; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 8 , 2014 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 δεν μπορώ να στο εξηγήσω εύκολα, δεν κάνει κενό, ούτε έχει τζόγο, απλά με τη μαμά μανέτα πατιέται περισσότερο το εμβολάκι από ότι με την αφτερμαρκετ. Τα φρένα όμως λειτουργούν κανονικά και με κρύα μηχανή που το ελέγξαμε γιαυτόν τον λόγο όταν τις αλλάζαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2014 εμενα παρουσιαζε ακριβως το αντιθετο Ελινα, η aftermarket πατουσε ελαφρως το εμβολακι οποτε εσυ δεν θα εχεις θεμα, απλα λογικα τωρα θελει απειροελαχιστη διαδρομη παραπανω απο το δαχτυλο σου μεχρι να αρχισει να πιανει, πραγμα που μπορει να μην το καταλαβαινεις καν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες