vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) Θέλω ρυθμιζόμενες μανέτες για το Pegaso Trail, ωστόσο επειδή όσο κι αν έχω ψάξει παντού, δεν βγαίνουν για το συγκεκριμένο μηχανάκι, όλοι που ρώτησα με προτρέπουν να βρω αν ταιριάζουν από άλλα μηχανάκια για να βάλω. Οπότε όποιος έχει ρυθμιζόμενες μανέτες (κυρίως συμπλέκτη-όχι υγρού) που μπορεί να ταιριάζουν σε Πήγασο, π.χ. από XTX, XT, Shiver, αν θέλει θα ήθελα να βρεθούμε να δούμε αν ταιριάζουν και στο δικό μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 6 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Σορρυ για την σφήνα Ωπ τι έχασα εδώ; Έχουμε καλορίζικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Ριξε μια ματιά εδω: http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?279597-Adjustable-clutch-brake-levers-for-Pegaso-Strada Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) ναι το είχα δει, έχω στείλει και mail σε αυτούς στο evolutionitaly αλλά ούτε που απαντάνε, γιατί γράφουν στο site τους ότι στέλνουν μόνο εντός Ιταλιας... :( Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2014 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 τι μαρκα ειναι η τρομπα? νισσιν μπρεμπο κατι αλλο ? συμπλεκτη εχω μια ρυθμιζομενη απο τζιξερ κοψε ραψε ισως τι βαλουμε...` Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 brembo, με σωληνάκια υψηλής! (ουάου! ) Α ωραία, κι ότι ήθελα να περάσω από το μαγαζί σου εεε σπίτι σου ήθελα να πω, για να φτιάξουμε λίγο και το τιμόνι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) κοπιασε, εγω κανω babysitting στα γατακια για τη μανετα κοιτα κανα χωματινο εντουρο πολεμικο να βρεις μανετα Brembo να κανει... ψαχνεις εντουρο με διπιστονη μπροστα αρα και αντιστοιχα ιδιου διαμετρου/ ιδια τρομπα τι διαμετρο τι λεει μαλλον πανω στην τρομπα ενα νουμερο Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2014 από τον Al_Bandy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 πωωωω... μου μιλάς κινέζικα πάλι! completely new information & technology for me! Θα μου τα πεις αναλυτικά από κοντά, απαντώντας σε όλες τις χιλιάδες ερωτήσεις μου! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 παντως τελικα η μανετα που εχω ειναι φρενου, του συμπλεκτη δε ρυθμιζει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Θέλω ρυθμιζόμενες μανέτες για το Pegaso Trail, ................. Τί να τις κάνεις? Ένα XR250 δεν έχεις? -------> <------- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 ναι το είχα δει, έχω στείλει και mail σε αυτούς στο evolutionitaly αλλά ούτε που απαντάνε, γιατί γράφουν στο site τους ότι στέλνουν μόνο εντός Ιταλιας... :( Μπα, ομιλούμε και την Αγγλική ? Πιάνο, μπαλέτο, χόκει κλπ ? :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Ον τοπικ, ψαξου για του φρένου την μανετα, ΝΑ βρεις κοντή = μοτοκρος . Θα με θυμηθείς.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 Σορρυ για την σφήνα Ωπ τι έχασα εδώ; Έχουμε καλορίζικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟΟ !! :D Κούκλα κούκλα φτου-φτου Τις καλύτερες ευχές μου για ωραίες διαδρομές. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 ευχαριστώ Κλαμπάκο μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2014 (τροποποιήθηκε) εισαι τυχερη γιατι η μανετα συμπλεκτη του Pegaso Strada -Trail 650 IE 2005-2009 μαλλον ειναι ιδια με του RSV4 1000 Factory APRC SE 2011 μπορεις να σιγουρευτεις κανοντας ενα τηλεφωνημα σ' εναν αντιπροσωπο της Aprilia και θα δεις οτι ο κωδικος (Aprilia part number 852328) ειναι ο ιδιος και για τα δυο μοντελα, αρα μαλλον εχεις πολλες επιλογες απο ebay...δεν στο λεω με 100% σιγουρια αλλα μ' ενα τηλεφωνημα θα μαθεις. edit...απο εδω το συμπεραινω http://www.ebay.co.u...=item58ae0839b1 (δες αν η φωτο μοιαζει με την δικη σου) Product Description Genuine Aprilia Clutch Lever 852328 Pegaso 650/RSV4 1000 Factory APRC New, unused genuine Aprlia clutch lever to fit the following motorcycles: Pegaso Strada-Trail 650 IE 2005-2009 RSV4 1000 Factory APRC SE 2011 Aprilia part number 852328 αν τελικα εχω δικιο >>> http://www.ebay.com/itm/Long-Brake-Clutch-Levers-Aprilia-RSV4-RSV4-FACTORY-2009-2011-Black-/230834747803?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&fits=Model%3ARSV4&hash=item35bed2b99b&vxp=mtr Τροποποιήθηκε Απρίλιος 8 , 2014 από τον ghostkon 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Ο τιμοκατάλογος για όλα τα Aprilia ανταλλακτικά του 2014 http://geekgreek.com/downloads/accesorios_Aprilia_GR_2014.pdf Στον κωδικό 852328 λέει "ΜΑΝΕΤΑ ΑΜΠΡΑΓΙΑΖ PEGASO STRADA ΚΟΜΠΛΕ" του RSV4 έχει άλλο κωδικό και άλλη τιμή. Δε νομίζω να ταιριάζει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Του RSV4 1000 Factory, (αν δεν μπερδευω το μοντελο) ειναι ιδια με του Caponord. Ειχα σπασει μια και το ξερω. 72e την ειχα παρει, τιμη "για μενα"... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 και η Yamaha διαφορετικους κωδικους εχει στις μανετες για τα FZ1, FZ6, FZ8 και MT3 αλλα ολες αυτες μπαινουν σε ολα αυτα...με μια δοκιμη θα βγαλεις ακρη ακομη κι αν δεν ξερουν στην αντιπροσωπεια...βρες μηχανακια και δοκιμαζε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Mανέτες της Domino. Ταιριάζουν, αλλα μου φαίνονται ολοιδιες με τις αυθεντικές, οπότε μάλλον δε σου κάνουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 (τροποποιήθηκε) εισαι τυχερη γιατι η μανετα συμπλεκτη του Pegaso Strada -Trail 650 IE 2005-2009 μαλλον ειναι ιδια με του RSV4 1000 Factory APRC SE 2011 μπορεις να σιγουρευτεις κανοντας ενα τηλεφωνημα σ' εναν αντιπροσωπο της Aprilia και θα δεις οτι ο κωδικος (Aprilia part number 852328) ειναι ο ιδιος και για τα δυο μοντελα, αρα μαλλον εχεις πολλες επιλογες απο ebay...δεν στο λεω με 100% σιγουρια αλλα μ' ενα τηλεφωνημα θα μαθεις. edit...απο εδω το συμπεραινω http://www.ebay.co.u...=item58ae0839b1 (δες αν η φωτο μοιαζει με την δικη σου) Product Description Genuine Aprilia Clutch Lever 852328 Pegaso 650/RSV4 1000 Factory APRC New, unused genuine Aprlia clutch lever to fit the following motorcycles: Pegaso Strada-Trail 650 IE 2005-2009 RSV4 1000 Factory APRC SE 2011 Aprilia part number 852328 αν τελικα εχω δικιο >>> http://www.ebay.com/...ed2b99b&vxp=mtr το δικό μου είναι το pegaso trail 660 2009 δεν ξέρω αν έχει τις ίδιες με το pegaso 650 IE και δεν μπορώ να μάθω αν δεν τις δοκιμάσω μάλλον... σε ευχαριστώ όμως που ασχολήθηκες!! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2014 από τον vaelsod 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 να σου πω.... σε καμια aprilia εχεις παει να ρωτησεις? σε λιγο θα ειμαι και στη γειτονια του αρμακολα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 να σου πω.... σε καμια aprilia εχεις παει να ρωτησεις? σε λιγο θα ειμαι και στη γειτονια του αρμακολα... στον αρμακόλα είχα πάρει τηλ... βαριόντουσαν και να απαντήσουν. Εν ολίγοις μου είπαν "δεν βγαινει" σκέτο. Ρομποτής & Λυμπερόπουλος πήγα από εκεί. Επίσης "δεν υπάρχει". Αμα όμως σε βγάζει ο δρόμος σου why not... είσαι και αγοράκι... κάνε μια ερώτηση! THNX!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Καταρχήν καλοτάξιδο! Γενικά μπορείς να δεις αρκετά πραγματακια εδώ: http://www.motovatio...?idCategory=169 Λεφτά να υπάρχουν! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2014 Eλινα εχω σπιτι μια μανετα ρυθμιζομενη μαυρη για τρομπες αξονικες brembo, μου εχει ξεμεινει απο το ss Αν και οποτε θες ριξε σημα να κανονισουμε να την παρεις Σου εβγαλα και μια φωτο μπας και καταλαβεις αν σου κανει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες