innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Η οικ. κριση ΔΕΝ εχει καμμία σχέση. Μαλλον εχει σχεση αν το θες, αλλά απλά εφερε στην επιφανεια μια λύση. Ειτε 10 χρονια πισω ειτε 30, ΠΑΛΙ θα ηταν σωστό το μέτρο. (γιατι φοβασαι να το παραδεχτείς ? ) Ναι, εχεις δίκιο για τις ασφαλιστικες. Ειναι ομως άλλη κουβεντα. ΟΜΩΣ κάποια ''κορόιδα'' σαν ΚΙ ΕΜΑΣ που πληρωνουμε, δεν μας καιγεται καρφί. Ειτε ισχυσει ο νομος, ειτε όχι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) @axelpap: Οι ασφαλιστικές χάνουν χρήμα γιατί έχουν παραδωθεί πολλές πινακίδες και γιατί υπάρχει ένας υπέρογκος αριθμός ανασφάλιστων που κυκλοφορεί κανονικά. Συμφωνείς υποθέτω οτι το δεύτερο είναι ιδιαιτέρως επιβλαβές για το σύνολο της κοινωνίας. Το πρώτο δεν μας ενδιαφέρει μιας και δεν είμαστε ασφαλιστικές, το δεύτερο όμως μπορεί να έχει πολύ μεγάλο αντίκτυπο πάνω μας. Ας τις αφήσουμε στην άκρη και ας ασχοληθούμε με το τι είναι σημαντικό για εμάς. Εσύ λοιπόν που το έχεις λυμένο στο γκαράζ και οποιοσδήποτε δεν θέλει ή δεν μπορεί να κινήσει το όχημά του, πας και παραδίδεις κύριος τις πινακίδες. Όταν με το καλό το έχεις πάλι έτοιμο και μπορείς να το κυκλοφορήσεις πάς πάλι κύριος και τις παίρνεις πίσω. Συμφωνώ οτι θα πρέπει να πληρώσεις τέλη για τον καιρό που θα κυκλοφορείς π.χ. ανά3 μηνο ή έστω 6μηνο. Για τα λάστιχα που λες και γενικά για την καλή λειτουργία του οχήματος ισχύει ήδη και το κράτος στο επιβάλει μέσω των ΚΤΕΟ. Κοινώς αν πας και δεν έχεις λάστιχα, τακάκια ή σωστά αμορτισέρ κανονικά σου απαγορεύει να κυκλοφορείς μέχρι να το φτιάξεις. Άσχετο πως λειτουργούν στην πραγματικότητα... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον midnek 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγω ρε φιλε ομως το εχω λυμενο το ρημαδι στο γκαραζ...ΠΩΣ με εκβιαζεις να πληρωσω για κατι που δεν κινω;;;!!! Αν το έχεις λυμένο και δεν θες να πληρώσεις τότε απλά παρέδωσε πινακίδες!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Πανω σε αυτο π.χ. λοιπον στηριζω οτι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αλλαζεις λαστιχα. Γιατι κυκλοφορεις σε δημοσιο δρομο. Και πολύ καλά θα έκανες να το στήριζες! Ισχύει ήδη άλλωστε! Είναι υποχρεωτική η καλή κατάσταση του ελαστικού με κάποιο μίνιμουν βάθος πέλματος... Απλά δυστυχώς, η αστυνομία το ελέγχει μόνο σε φορτηγά και λεωφορεία. Αν και τυπικά θα έπρεπε να το κάνει και στα ΙΧ. Στην πράξη όμως ελέγχεται μόνο στο ΚΤΕΟ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον Viper4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Η οικ. κριση ΔΕΝ εχει καμμία σχέση. Μαλλον εχει σχεση αν το θες, αλλά απλά εφερε στην επιφανεια μια λύση. Ειτε 10 χρονια πισω ειτε 30, ΠΑΛΙ θα ηταν σωστό το μέτρο. (γιατι φοβασαι να το παραδεχτείς ? ) Ναι, εχεις δίκιο για τις ασφαλιστικες. Ειναι ομως άλλη κουβεντα. ΟΜΩΣ κάποια ''κορόιδα'' σαν ΚΙ ΕΜΑΣ που πληρωνουμε, δεν μας καιγεται καρφί. Ειτε ισχυσει ο νομος, ειτε όχι. Οτι οι μισθοι εχουν παει 40 και 50% κατω ΔΕΝ εχει σχεση;;; Οτι με αυτες τις μειωσεις αυτοι εχου κρατησει τις ιδιες τιμες ΔΕΝ εχει σχεση;; Δεν φοβαμαι να παραδεχτω τιποτα εκτος και κονουμε ψυχαναλυση. Εαν εχω δικιο για τις ασφαλιστικες τοτε απαντησες μονος σου. Και ΟΧΙ ο εκβιασμος "τα λεφτα σου ή το οχημα σου" με βρισκει αντιθετο. Αν θελουν να κατευθυνθει ο κοσμος ΜΟΝΟΣ του στην ΣΩΣΤΗ πραξη που ειναι η ασφαλιση....υπαρχουν τροποι. Αν λυσανε ομως για χρημα ....το σκηνικο αλλαζει. Ξερεις εσυ κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια δεν ασφαλιζει το/τα οχημα/τα του;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αν το έχεις λυμένο και δεν θες να πληρώσεις τότε απλά παρέδωσε πινακίδες!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Και πολύ καλά θα έκανες να το στήριζες! Ισχύει ήδη άλλωστε! Είναι υποχρεωτική η καλή κατάσταση του ελαστικού με κάποιο μίνιμουν βάθος πέλματος... Απλά δυστυχώς, η αστυνομία το ελέγχει μόνο σε φορτηγά και λεωφορεία. Αν και τυπικά θα έπρεπε να το κάνει και στα ΙΧ. Στην πράξη όμως ελέγχεται μόνο στο ΚΤΕΟ. Το ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ;;;;; Μπας και διαβαζεις οτι θελεις; Και δεν το καταλαβα; Δεν πληρωσα τελη κυκλοφοριας; Γιατι να τις παραδωσω;;; Η μηπως πρεπει να βαλω και χρονοδιαγραμα στις επισκευες που κανω μην και χασουν χρηματα οι ασφαλιστικες;; Το στηριζω σε βαθμο που να ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ υποχρεωτικα να τα αλλαζεις καθε εξι μηνες αλλιως καμπανα με ραβασακι οπως πανε να το κανουν τωρα, και αν σε πετυχουν με παλιο λαστιχο.......τα δεοντα. Αβαντα σε ολους οχι μονο στις αασφαλισιτικες.... Ξερεις καλα οτι τα κτεο, εκτος και εχει καμια χοντραδα το οχημα σου , κανουν ΜΟΝΟ συσταση. Και μεχρι να το φτιαξεις ......"κυκλοφωορω κι οπλοφορω" Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον axelpap 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Και ΟΧΙ ο εκβιασμος "τα λεφτα σου ή το οχημα σου" με βρισκει αντιθετο. Ο εκβιασμός είναι "τα λεφτά σου ή τις πινακίδες σου", το όχημά σου το κρατάς, σου ανήκει, είναι δικό σου, μπορείς να το πλένεις και να το χαϊδεύεις... Αν θελουν να κατευθυνθει ο κοσμος ΜΟΝΟΣ του στην ΣΩΣΤΗ πραξη που ειναι η ασφαλιση....υπαρχουν τροποι. Όπως; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να κατευθυνθεί μόνος του ο κόσμος. Ακόμη και στις κοινωνίες που λέμε οτι έχουν παιδεία, αν δεν έπεφτε και ο αντίστοιχος βούρδουλας, τα λέγαμε... OVER AND OUT! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Ο εκβιασμός είναι "τα λεφτά σου ή τις πινακίδες σου", το όχημά σου το κρατάς, σου ανήκει, είναι δικό σου, μπορείς να το πλένεις και να το χαϊδεύεις... Όπως; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να κατευθυνθεί μόνος του ο κόσμος. Ακόμη και στις κοινωνίες που λέμε οτι έχουν παιδεία, αν δεν έπεφτε και ο αντίστοιχος βούρδουλας, τα λέγαμε... OVER AND OUT! Μεταφορικα μιλαω. Ειναι σαν να σου παιρνουν το οχημα. Αδιεξοδα ΔΕΝ υπαρχουν. Αν νομιζεις οτι με το ξυλο θα επιβαλεις λυση....ΤΟ 'ΧΑΣΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Αλέξη , γράφεις πράγματα άσχετα και εκτός πραγματικότητας. ΚΑΝΕΙΣ δεν σε εκβιάζει να ασφαλίσεις όχημα που έχεις λυμένο. Πετάγεσαι μια ωρίτσα στην ΔΟΥ, και το κάνεις ακινησία. Τέλος η υποχρέωση ασφάλισης. Όταν το δέσεις, πάλι πετάγεσαι στην ΔΟΥ, και σε μια ώρα το έχεις σε κίνηση. Το κράτος προβλέπει και για αυτόν που θέλει να το κινεί, να υποχρεούται σε ασφάλιση, προβλέπει και για αυτόν που δεν το κινεί να μην το έχει σε ασφάλιση και να μην πληρώνει τίποτα απολύτως. Είναι από τις ΛΙΓΕΣ φορές, που το ελληνικό κράτος, έχει φερθεί τόσο ωραία και ξηγημένα και χωρίς πολλά παιδέματα, στον Έλληνα πολίτη!!!!! Που είναι ο εκβιασμός; ΑΝΤΙΘΕΤΑ, επειδή βλέπω χρειάζεται να εξηγούμε τα στοιχειώδη, αν το κράτος άφηνε εθελοντική την ασφάλιση, είτε γιατί νομοθετεί εξαρχής την εθελοντική ασφάλιση, είτε γιατί ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ εκ του αποτελέσματος για την εφαρμογή της υποχρεωτικής ασφάλισης, θα τρακάριζες, ΔΕΝ θα είχε να σε πληρώσει από την τσέπη του αυτός που σε τρακάρισε και εθελοντικά δεν έκανε ασφάλιση, θα έπρεπε να τον κυνηγήσεις ιδιωτικά εσύ να σε πληρώσει, τρέχα γύρευε δλδ, και δεν θα σε αποζημίωνε τελικά κανείς στην ζημειά σου. Πολλαπλασίασέ το αυτό επί 2 εκατομύρια οχήματα και δες τι ΧΑΟΣ προκύπτει. Αν η ασφάλιση δεν ήταν υποχρεωτική στα οχήματα σε κίνηση εγώ, εσύ, εμείς θα είμασταν οι χαμένοι. Το αν είναι ακριβές οι ασφαλιστικές, αν έχουν κάνει τάτσι-μήτσι-κότσι για μονοπώλιο και έχουν συμφωνήσει τις τιμές κ.ο.κ. υπάρχει ελεύθερη επιλογή στην αγορά για την φτηνότερη, και αν τόσοι πολλοί πια νοιώθουν ότι είναι ακριβές, έ εταιριστείτε, φτιάχτε μια δική σας ασφαλιστική, και δείτε αν εσείς θα βγείτε φτηνότεροι. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τέλος, επειδή και αυτό δεν το καταλαβαίνουμε... Το κράτος, θέλει, ότι κινείται να είναι ασφαλισμένο. Και καλά κάνει, το εξηγήσαμε αυτό. Στην προσπάθεια για αυτό, πρέπει να ελέγχει και αν γίνεται. Ε επειδή, ΔΕΝ υπάρχει ένας στρατός από 11.000.000 terminators, να αναλαμβάνει ένα terminator τον κάθε Έλληνα, και να τον παρακολουθεί 24-7 αν οδηγεί το όχημά του ή όχι, σου λέει το αμέσως πιο εύκολο, σύγκριση των dbase και όποιος φαίνεται όχημα σε κίνηση και ανασφάλιστος, να καλείται για εξηγήσεις, πρόστιμο, ασφάλιση και ότι άλλο. Για αυτό συμβαίνει (η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν έχει συμβεί κιόλλας) η διασταύρωση. Όχι για τους Εβραίους Μασόνους Κινέζους που ελέγχουν τις ασφαλιστικές, όχι γιατί το ζήτησαν τα Νεφελίμ, όχι γιατί μας ΠΣεκάζουν, όχι γιατί το είπε η λαπαρομαντεία... Αυτό έστω, το καταλαβαίνουμε; Τροποποιήθηκε Απρίλιος 1 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2014 Αυτό έστω, το καταλαβαίνουμε; Έχω καταλάβει πως όποιος δεν θέλει να το καταλάβει ΔΕΝ θα το καταλάβει... Θα υπάρξει σε λίγο πάλι κάποιος που θα σου πει ότι δεν γουστάρει να το ασφαλίσει και το έχει ακινητοποιημένο και άντε πάλι από την αρχή να εξηγείς... Τους τα έχουμε πει ο καθένας από 3-4 φορές και ακόμα λένε ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα... Μας ψεκάζουν τελικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Οτι οι μισθοι εχουν παει 40 και 50% κατω ΔΕΝ εχει σχεση;;; Οτι με αυτες τις μειωσεις αυτοι εχου κρατησει τις ιδιες τιμες ΔΕΝ εχει σχεση;; Δεν φοβαμαι να παραδεχτω τιποτα εκτος και κονουμε ψυχαναλυση. Δεν μου απαντάς όμως. Ας είναι. Επιμένεις σωστα να εντοπίζεις το πρόβλημα σε μειωση μισθων + κρίση + υψηλά ασφάλιστρα. Κανεις δεν θα διαφωνήσει μαζί σου. Εαν εχω δικιο για τις ασφαλιστικες τοτε απαντησες μονος σου. Και ΟΧΙ ο εκβιασμος "τα λεφτα σου ή το οχημα σου" με βρισκει αντιθετο. Ο εκβιασμός που αναφέρεις, είναι μονομερής + γινεται απο τους ανασφάλιστους. Επιλέγουν την οδό της ΜΗ ασφάλισης = για να κανω την δουλειά μου, ελαμωρε θα προσεχω κλπ. Επιλέγουν την ακόμη χειρότερη οδό, κυκλοφορία ΙΧ/μοτό ΑΝΕΥ πινακίδων = οτι και να γινει, ΔΕΝ ξερεις ποιος ειναι. Όποιος ΔΕΝ βγαίνει οικονομικά, ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ αδεια + κρατα το όχημα ΕΚΤΟΣ δρόμων. Αν θελουν να κατευθυνθει ο κοσμος ΜΟΝΟΣ του στην ΣΩΣΤΗ πραξη που ειναι η ασφαλιση....υπαρχουν τροποι. Για πες. Αν λυσανε ομως για χρημα ....το σκηνικο αλλαζει. Δεν διαφωνω, μαζι σου. Ομως ΣΗΜΕΡΑ εχω να κανω 80 χλμ. Πες μου ΕΣΥ εναν τρόπο να ξεπληρωσω την ζημιά που ΘΑ προξενησω σε άλλον + μετα συζηταμε πάλι. Επίσης, πες μου εναν τρόπο να ΠΕΙΣΩ τον μπλέ να ΜΗΝ μου πάρει για 2 έτη αδεια + πινακίδες + ΠΟΥ θα βρω να πληρωσω και την καμπάνα. Μπροστα μας, ερχεται Πάσχα + καλοκαίρι. Πές μου, ΑΝ θα μπορέσει να νοικιάσει κάποιος ημεδαπός/αλλοδαπός οποιοδηποτε όχημα ΧΩΡΙΣ να δεχτεί να το ασφαλίσει. Χλωμό. Ξερεις εσυ κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια δεν ασφαλιζει το/τα οχημα/τα του;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Τέλος, επειδή και αυτό δεν το καταλαβαίνουμε... Το κράτος, θέλει, ότι κινείται να είναι ασφαλισμένο. Και καλά κάνει, το εξηγήσαμε αυτό. Στην προσπάθεια για αυτό, πρέπει να ελέγχει και αν γίνεται. Ε επειδή, ΔΕΝ υπάρχει ένας στρατός από 11.000.000 terminators, να αναλαμβάνει ένα terminator τον κάθε Έλληνα, και να τον παρακολουθεί 24-7 αν οδηγεί το όχημά του ή όχι, σου λέει το αμέσως πιο εύκολο, σύγκριση των dbase και όποιος φαίνεται όχημα σε κίνηση και ανασφάλιστος, να καλείται για εξηγήσεις, πρόστιμο, ασφάλιση και ότι άλλο. Για αυτό συμβαίνει (η πλάκα είναι ότι ακόμα δεν έχει συμβεί κιόλλας) η διασταύρωση. Όχι για τους Εβραίους Μασόνους Κινέζους που ελέγχουν τις ασφαλιστικές, όχι γιατί το ζήτησαν τα Νεφελίμ, όχι γιατί μας ΠΣεκάζουν, όχι γιατί το είπε η λαπαρομαντεία... Αυτό έστω, το καταλαβαίνουμε; Απο μπαρουφα σε μπαρουφα μιχαλη κι απο εξυπναδα σε εξυπναδα. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ και κατσε ΣΚΕΨΟΥ Έχω καταλάβει πως όποιος δεν θέλει να το καταλάβει ΔΕΝ θα το καταλάβει... Θα υπάρξει σε λίγο πάλι κάποιος που θα σου πει ότι δεν γουστάρει να το ασφαλίσει και το έχει ακινητοποιημένο και άντε πάλι από την αρχή να εξηγείς... Τους τα έχουμε πει ο καθένας από 3-4 φορές και ακόμα λένε ΤΟ ΙΔΙΟ πράγμα... Μας ψεκάζουν τελικά! Το αυτο και δι υμας....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 ....................... Ξερεις εσυ κανεναν που να εχει χρηματα κι απο ιδεολογια δεν ασφαλιζει το/τα οχημα/τα του;;;; :ok: Και όχι μόνο ένας. Και όχι μόνο ανασφάλιστοι, αλλά και με πλαστές πινακίδες, ή ανύπαρκτες (βγαλμένες απ' το όχημα = λέγε με μπάτσο). Οι έχοντες γενικά έχουνε μάθει να μην πληρώνουνε. Το έχουν ως αρχή και γι' αυτό έχουν λεφτά. Επειδή έχουν καβούρια στις τσέπες τους. Έχω παραδείγματα να σου πω για τρανταχτά ονόματα που ακούς καθημερινά στην TV, να σου φύγει το τσερβέλο. Και είναι προσωπικές εμπειρίες, όχι "άκουσα, μου είπανε, έμαθα". Και όχι ρε φίλε, δε θα επιδοτώ εγώ τους Λιάπηδες για να κυκλοφοράνε τα θηριώδη Tiguan τσάμπα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Φαντάσου να μπλέξεις με κανένα τέτοιο μακακα ανασφάλιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Η κουβεντα εχει ξεφυγει. Το θεμα δεν ειναι αν πρεπει να κυκλοφορουμε ανασφαλιστοι, αλλα γιατι να καταθεσουμε πινακιδες εφοσον δεν κυκλοφορουμε το οχημα μας. Εννοειται και συμφωνησαμε ολοι μας (καποιοι το εγραψαν) οτι ΔΕΝ πρεπει να να ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ανασφαλιστοι. Για τα ΚΤΕΟ που ειπαν καποιοι. Πηγα στο ΚΤΕΟ, περασα (μου εκαναν μια παρατηρηση για τα "φαλακρα λαστιχα που φορουσα") κι εφυγα. Στα 5-6 χιλιομετρα, εσκασε το πισω λαστιχο... "Πεταξου και παρεδωσε πινακιδες" κι αν τις χρειαστεις "πεταξου και παρε τις". Ποιος σας ειπε οτι ειναι τοσο απλο;... Το ξερετε οτι ΚΑΠΟΙΕΣ ασφαλιστικες μπορουν και ασφαλιζουν για τριημερα η βδομαδα;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 "Πεταξου και παρεδωσε πινακιδες" κι αν τις χρειαστεις "πεταξου και παρε τις". Ποιος σας ειπε οτι ειναι τοσο απλο;... Η μέχρι τώρα εμπειρία, σε καμιά 10ρια φορές που το έχω κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απο μπαρουφα σε μπαρουφα μιχαλη κι απο εξυπναδα σε εξυπναδα. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ και κατσε ΣΚΕΨΟΥ Δε βαριέσαι βρε συ Αλέξη, άσε με εμένα να γράφω μπαρούφες, εσύ άλλωστε απαντάς τόσο συγκεκριμένα και επί του θέματος όταν π.χ. σε ρωτάνε ''ποιοί τρόποι υπάρχουν '' - ''με την οικονομική ευμάρεια'' που ότι και να γράφουμε εμείς μπαρούφα θα είναι. (πιάσε το αυγό και κούρευτο) Δεν πειράζει εγώ είμαι χαζός άλλωστε, και από σκέψη υστερώ ως γνωστόν, ε δεν μπορούμε όλοι να βγάζουμε φωτογραφίες HD τους ΠΖεκασμούς των αεροπλάνων, δεν μπορούμε όλοι να ξέρουμε τις υπέρτατες αλήθειες.... Τελικά, επειδή κάθισα και σκέφτηκα και μπερδεύτηκα, επί του θέματος, ''κυκλοφορώ όχημα έχω ασφάλεια - δεν έχω ασφάλεια παραδίδω άδεια πινακίδα'' , ο κακός ΣΙΘ ΛΟΡΝΤ που εννοείς στα ποστ σου, κατά εσένα ποιός είναι; Γιατί είπαμε, είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω και δεν σκέφτομαι.... Να ξέρουμε άμα τον βλέπουμε να αλλάζουμε πεζοδρόμιο βρε παιδί. Πες μάστερ. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Δε βαριέσαι βρε συ Αλέξη, άσε με εμένα να γράφω μπαρούφες, εσύ άλλωστε απαντάς τόσο συγκεκριμένα και επί του θέματος όταν π.χ. σε ρωτάνε ''ποιοί τρόποι υπάρχουν '' - ''με την οικονομική ευμάρεια'' που ότι και να γράφουμε εμείς μπαρούφα θα είναι. (πιάσε το αυγό και κούρευτο) Δεν πειράζει εγώ είμαι χαζός άλλωστε, και από σκέψη υστερώ ως γνωστόν, ε δεν μπορούμε όλοι να βγάζουμε φωτογραφίες HD τους ΠΖεκασμούς των αεροπλάνων, δεν μπορούμε όλοι να ξέρουμε τις υπέρτατες αλήθειες.... Τελικά, επειδή κάθισα και σκέφτηκα και μπερδεύτηκα, επί του θέματος, ''κυκλοφορώ όχημα έχω ασφάλεια - δεν έχω ασφάλεια παραδίδω άδεια πινακίδα'' , ο κακός ΣΙΘ ΛΟΡΝΤ που εννοείς στα ποστ σου, κατά εσένα ποιός είναι; Γιατί είπαμε, είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω και δεν σκέφτομαι.... Να ξέρουμε άμα τον βλέπουμε να αλλάζουμε πεζοδρόμιο βρε παιδί. Πες μάστερ. Απορω,ειλικρινα τι θες να αποδειξεις; ΠΟΙΟΣ μιλα για ψεκασμενους και ποτε ειπα οτι γνριζω την υπερτατη αληθεια;;; Αν ΕΣΥ θες να αυτοπροσδιοριζεσαι ως χαζος, δικαιωμα σου. ΔΕΝ εχεις ομως δικαιωμα να επιβαλεις την αποψη σου. Και αν δεν κανω λαθος ΕΣΥ , σε αυτο το φορουμ και σε αλλεπαλληλα τοπικ το παιζεις ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ και οχι εγω. Αντε να τα πεις τωρα με τον νταρθ βειντερ που τα λετε πυκνα συχνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Η μέχρι τώρα εμπειρία, σε καμιά 10ρια φορές που το έχω κάνει. Δεν ξερω αν εισαι απο τους τυχερους, η εγω απο τους ατυχους. Εγω δυο τρεις φορες στο παρελθον που ειχα καταθεσει πινακιδες, ταλαιπωρηθηκα στην εφορια και σκεφτηκα (λογο ημερων) οτι θα ειναι ακομα πιο μεγαλη ταλαιπωρια. Anyway, δεν εχει σημασια. Ασε βεβαια που εμενα προσωπικα η εφορια ειναι καμια 15αρια χιλιομετρα απ το σπιτι μου, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Το οτι ΚΑΠΟΙΕς ασφαλιστικες ασφαλιζουν για τριημερο η και βδομαδα (αλλα και γενικα οσο θες), το ξερετε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Για να επανέλθομεν εις την τάξιν, νομίζω δεν αναφέρθηκε ότι το κυνήγημα των ανασφάλιστων οχημάτων που δυστυχώς κυκλοφορούν τα περισσότερα (σιγά μην είναι 830.000 νόμιμοι ----> βλέπε χωριά που δεν υπάρχει ούτε ένα με πινακίδα και ασφάλεια), προσφέρει σε όλους και δεν έχει σχέση με το κλασικό "να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα". Διότι, πολύ απλά αν όλοι πλήρωναν αυτό που τους αναλογούσε και είναι υποχρεωμένοι, τότε και τα τέλη κυκλοφορίας (πιστεύω) θα υπήρχε περιθώριο και "διάθεση" να πέσουν απ' τα δυσθεώρητα σημερινά ύψη, και τα ασφάλιστρα θα έπεφταν από 200+ ευρώ το 6μηνο για ένα μέσου κυβισμού αμάξι και 120 ευρώ για μηχανή 500cc+ Απ' τη νοοτροπία της τζαμπαρίας πέσαμε έξω ως χώρα. Ο καθένας γλιτώνει με απάτη ό,τι φόρους μπορεί, ο άλλος πρόστιμα, ο τρίτος ασφάλιστρα και πάει λέγοντας. Και ποιός θα μείνει να πληρώσει δηλαδή? Εσύ κι εγώ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Alexpap καταλαβαίνω κάπως τι λες και σου βρίσκω δίκιο. Σε ρωτώ όμως. Τι ποσοστό επί των ταξινομημένων ανασφάλιστων οχημάτων είναι σε ΠΛΗΡΗ ακινησία. Και 5χλμ τον μήνα, δεν είναι ακινησία. Και έστω οτι δεν μπαίνουν πρόστιμα. Ας κάνουμε αυτήν την υπόθεση εργασίας. Πώς θα διασφαλίσεις οτι τα μη ασφαλισμένα δε θα κυκλοφορούν; Αυτά έχουν νόημα βέβαια, αν συμφωνούμε όλοι με την απαγόρευση της μετακίνησης χωρίς ασφάλεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Alexpap καταλαβαίνω κάπως τι λες και σου βρίσκω δίκιο. Σε ρωτώ όμως. Τι ποσοστό επί των ταξινομημένων ανασφάλιστων οχημάτων είναι σε ΠΛΗΡΗ ακινησία. Και 5χλμ τον μήνα, δεν είναι ακινησία. Και έστω οτι δεν μπαίνουν πρόστιμα. Ας κάνουμε αυτήν την υπόθεση εργασίας. Πώς θα διασφαλίσεις οτι τα μη ασφαλισμένα δε θα κυκλοφορούν; Αυτά έχουν νόημα βέβαια, αν συμφωνούμε όλοι με την απαγόρευση της μετακίνησης χωρίς ασφάλεια. Έτσι ακριβώς. Και είπαμε: όποιος έχει αντίρρηση ότι το μέτρο είναι άδικο (πάντα κάτι θα αδικεί κάποιον που δε φταίει), δεν αρκεί να είμαστε απλά κάθετα αρνητικοί. Να προτείνουμε και πώς μπορούσε αλλιώς να γίνει με τα ίδια αποτελέσματα και χωρίς τις όποιες αδικίες σε κάποιους. Διότι το φαινόμενο με την κυκλοφορία ανασφάλιστων - με το πρόσχημα συχνά της κρίσης από άτομα που δεν έχουν πραγματικά κανένα οικονομικό πρόβλημα = βρίσκουν ευκαιρίες και οι ματσωμένοι να μην πληρώνουν ούτε τα αυτονόητα - έχει καταντήσει μάστιγα και δυστυχώς θίγει / ζημιώνει πολλαπλώς τους υπολοίπους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Alexpap καταλαβαίνω κάπως τι λες και σου βρίσκω δίκιο. Σε ρωτώ όμως. Τι ποσοστό επί των ταξινομημένων ανασφάλιστων οχημάτων είναι σε ΠΛΗΡΗ ακινησία. Και 5χλμ τον μήνα, δεν είναι ακινησία. Και έστω οτι δεν μπαίνουν πρόστιμα. Ας κάνουμε αυτήν την υπόθεση εργασίας. Πώς θα διασφαλίσεις οτι τα μη ασφαλισμένα δε θα κυκλοφορούν; Αυτά έχουν νόημα βέβαια, αν συμφωνούμε όλοι με την απαγόρευση της μετακίνησης χωρίς ασφάλεια. Φιλτατε, Δεν στεκομαι σε προστιμα ουτε σε ποσοστα ανασφαλιστων. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. Για να ειμαι ξεκαθαρος γιατι καποιοι εχουν κουβεντες και με καρτουν και αλλα καταλαβαινουν. Οτι ΟΛΟ αυτο ειναι μια απλουστατη ΑΒΑΝΤΑ στις ασφαλιστικες που εχουν χασει ΠΟΛΥ χρημα απο αυτους που κατεθεσαν πινακιδες και απο αυτους που διεκοψαν ασφαλειες ζωης οπου ειναι και Η ΧΟΝΤΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ τους. Κατα τον ιδιο τροπο λοιπον επειδη ΔΕΝ θα καταφερουν τιποτα παραπανω με αυτο τον τροπο απο το να υποχρεωσουν κι αλλους να καταθεσουν πινακιδες θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ασφαλιστρα στα σπιτια. Και με συνεπακολουθο ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ αυξηση των ασφαλιστρων για αυτους που εχουν. Εαν παντα μου επιτρεπεται απο ορισμενους να εχω αποψη. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 2 , 2014 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2014 Φιλτατε, Δεν στεκομαι σε προστιμα ουτε σε ποσοστα ανασφαλιστων. ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. Για να ειμαι ξεκαθαρος γιατι καποιοι εχουν κουβεντες και με καρτουν και αλλα καταλαβαινουν. Οτι ΟΛΟ αυτο ειναι μια απλουστατη ΑΒΑΝΤΑ στις ασφαλιστικες που εχουν χασει ΠΟΛΥ χρημα απο αυτους που κατεθεσαν πινακιδες και απο αυτους που διεκοψαν ασφαλειες ζωης οπου ειναι και Η ΧΟΝΤΡΗ ΧΑΣΟΥΡΑ τους. Κατα τον ιδιο τροπο λοιπον επειδη ΔΕΝ θα καταφερουν τιποτα παραπανω με αυτο τον τροπο απο το να υποχρεωσουν κι αλλους να καταθεσουν πινακιδες θα ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ασφαλιστρα στα σπιτια. Και με συνεπακολουθο ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ αυξηση των ασφαλιστρων για αυτους που εχουν. Εαν παντα μου επιτρεπεται απο ορισμενους να εχω αποψη. Μαζί σου. έστω οτι εξυπηρετούν συμφέροντα. Αν δεν εξυπηρετούσαν, αν ήταν κάποιος αμερόληπτος στα πράγματα, πως πιστεύεις θα έπρεπε να λύσει το πρόβλημα της κυκλοφορίας ανασφάλιστων οχημάτων (αν το θεωρούμε πρόβλημα, ξαναλέω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες