Jump to content
μάθο...

Ο Παράδεισος μπορεί να περιμένει...

Recommended Posts

Κώστα έχεις βαλθεί να με κάνεις ν'αλλάξω μηχανή, έτσι; :crazy:

Γι'άλλη μια φορά, πανέμορφα μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες. Δηλώνω ευθαρσώς πως ζηλεύω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τροποποιήθηκε από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'άλλη μια φορά, πανέμορφα μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες. Δηλώνω ευθαρσώς πως ζηλεύω!

Μην τολμησεις και παρεις προπελα σε :2guns::katana::kill::shoot::giljotiini:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πω πω τι ωραία που πας τι βόλτες σου μακάρι να πηγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς και κάθε φορά να περνάς καλύτερα χωρίς να ξεχνάς το πλούσιο υλικό για εμάς, κυριολεκτικά κάθε φορά τρώω κόλλημα με της φώτο που ανεβάζεις οι οποίες με σπρώχνουν να κάνω και εγώ μια εξόρμηση στην φύση. Πάντα τέτοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτον εδω πρεπει να τον μπαναρουμε...καθε βδομαδα μας κανει ρεταλια με τις κοντοβολτες του..ασε που εχει καταγινει με τις φωτογραφιες κ μας κανει να τρεχουν τα σαλια μας... :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν μεγαλώσω θέλω και εγώ gs...θέλω και εγώ..θέλω και εγώ...baby-graphics-rattle-871688.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ως συνηθως κι οπως λεει και καλος μου φιλος "το μισο ταξιδι εχει αρχισει με το που γυριζεις τη μίζα"...και εχει χιλια δικια αφου το να σπρωξεις ολα τα άλλα πίσω και να βρεθεις ετοιμος για το "παμε" ειναι η αποφαση...ξεκινα το ταξιδι...

Ο Φλεβαρης κατα πώς φαινεται μάς αποχαιρετα με εξαιρετικες Χειμωνιατικες Λιακάδες χωρίς ζέστη που να σε πνιγει πανω στη μοτο αλλά τον Ηλιο να σε κοιταζει απο ψηλα και να ταξιδευεις με τη χάρη του.Αφηνοντας την πόλη πισω χωρις σχεδιο χωρις πλανο αλλά παμε κι οπου βγει,σου φευγει το αγχος τού προγραμματισμου και οτι και να συναντησεις δεν θα σε χαλασει τοσο στα ματια σου οσο και πιο μεσα...

Το πρωτο που συνανταμε στο βουνο ειναι το Μοναστήρι τού Ομπλου και κανουμε ενα Σταυρό να μας εχει καλά και χωνομαστε πιο μεσα στο πρασινο και στο χωμα...

7ntv.jpg

Η βροχη των Χειμωνιατικων περασμενων ημερων καθως και η παγωνια στα ψηλα,δινει τον αγριο τόνο σε καποιες αγριοριζες και δεντρα του βουνου που στο ματι μου δειχνουν ακρως εντυπωσιακες...

bhsy.jpg

Τελευταια χιόνια στο καδρο,αν και λενε Μαρτης Γδάρτης αλλά κατα πώς δειχνει αρχιζει να μπαινει η Ανοιξη...

961s.jpg

κι αν απ΄τη μια αγναντευεις το Παναχαϊκο επιβλητικο,γυριζεις επι τοπου και απλωνεται το μεγαλειο τού Πατραϊκου...ενω στο βαθος αριστερα διακρινεις την Κεφαλλονια και η σκεψη τραβαει στο φιλο Θαναση και στα δυσκολα που περνάνε αυτο το διαστημα...

smf5.jpg

καθομαι και χαζευω λες;...ηρεμω μηπως;......απολαμβανω σιγουρα,αυτη τη μαγεια να στεκεσαι σε ενα ψηλο σημείο και τιποτα να μην παρεμβαλλει στο οπτικο πεδιο και να προσπαθεις παιχνιδιζοντας να δεις οσο πιο μακρυα μπορεις...

cevf.jpg

και ανηφοριζω χωμα πλεον και σε πολλα σημεια βαρυ και λασπωμενο αφου πολλα τα σκιερά σημεια,το υψος αρκετο και ο Ηλιος δεν φτανει να ζεστανει τη Γη και να τραβηξει στον ουρανο τα βρεγμενα...Παμε παντου με προσοχη αλλά και παιζοντας γουσταροντας ενιοτε και βγαζω τα παντα απ'το μυαλο αφημενος στον ερωτισμο της σχεσης μου με τη Γερμανιδα μου...τη γουσταρω αυτη τη GS...

Ανοιξη...πολυ κοντα και η Φυση φροντιζει να μας προϊδεαζει και να μας το δειχνει απλοχερα...Μολις σταματησα στο χωραφι με τις Μυγδαλιες μυρισε παντου ανθός....

j30c.jpg

όμορφα...ανασες...γούστα...μακρυα απο ολα και ολους αυτους που ζοριζονται να μας ζορισουνε...αλλά δεν μασαμε..μονο ρουφαμε,αρωματα και ομορφιες...

1zud.jpg

Νερακι να φυγει η κουραση...

mi8p.jpg

ζουνε ωραια εδω πανω,παραδοσιακά και ησυχα...και το πιατο γεματο...αισθησεων και εικονων...

sg6h.jpg

Πολλη λασπη,πολυ παιχνιδι κατι ατελειωτα λιβαδια και γρασιδια,ενα κοντεψε να με καταπιει αλλά το TKC εκει αμασητο και ο φοβος μετατραπηκε σε παιχνιδι,πολυ χωμα,πολυ ανασα,πολυ ομορφα...Μεχρι και αντιπυρικες ανεβηκαμε...ενω ειχα και το νεο Garmin μαζι για να δω αν η Αναβαση οντως εχει ολα οσα θελω πανω στα βουνα απο "τεχνικης" αποψης...Γιατι άλλα θελουμε στην ουσια εκει πανω... Αυτα που λεμε:μικρα και ομορφα...θελουν τροπο και οχι πολλα πολλα...

Το χαρηκα,ελπιζω να εδωσα μια γευση,παμε γι'αλλα... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καινουργιο το τελικο? τωρα το προσεξα!

μπραβο ρε Κωστα! πολυ ομορφες για αλλη μια φωρα οι φωτος σου!

Παντα τετοια!!

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο Μαθουσαλα...Αυτα ειναι!!!

υ.γ Εμενα οι Προπελες γενικα δε με κανουν κλικ απο αισθητικης αποψης παρότι περασαν καποιες απο τα χερια μου, αλλα ρε φιλε η δικια σου εχει κατι το πολυ ομορφο ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είσασθε ωραίος κύριε mAth, να το μάθετε αν δεν το ξέρετε.

Σκόρδο υπάρχει πάνω εις το μοτοσακόν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια αγγελία ειδα...ελπιζω οχι "εν βρασμω" μετα το Τοπικ :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυχαριστω παιδια... :)

12-5-11 :afro:

αομματος τελειος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρομερές φωτογραφίες,μπράβο. Ειδικά αυτή στις πρώτες με την ανθισμένη αμυγδαλιά! Πανέμορφη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα