μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ακουω στο ραδιοφωνο του αυτοκινητου πηγαινοντας τις μικρες αγαπες μου στο σχολειο... "...κι αν ειν'ανθρωπινο αυτο που γερά θα μας δενει,ο Παραδεισος μπορει να περιμενει..." και δεν περασε ουτε δευτερη σκεψη απο το νου...Στολη,μποτα,κρανος,το κλειδι στη μιζα της αγαπημενης μου Γερμανιδας και... ...την ακουω να γουργουριζει ζεσταινοντας τα μεταλλα της σε ενα υπεροχο πρωινο,μαζι μου,μονοι μας παλι,αφηνοντας τη γκριζα καθημερινοτητα πισω και πολυ κατω απο μας... και παμε απο ορεινους δρομους αλλά και ...χωρις δρομους... να βρουμε την Ανοιξη...αλλωστε ο Παραδεισος μπορει να περιμενει... Τη λατρευω αυτη τη μοτοσυκλετα,τα λατρευω τα βουνα...η ψυχοθεραπεια εκει πανω ξερεις πώς ειναι...Παρε βαθειές ανάσες,φυγε απο το χώρο που σε πνιγει και ελα μαζι μας... (συνεχιζεται...) 33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 για δωσε...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κώστα έχεις βαλθεί να με κάνεις ν'αλλάξω μηχανή, έτσι; Γι'άλλη μια φορά, πανέμορφα μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες. Δηλώνω ευθαρσώς πως ζηλεύω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Νατον παλι! Ο Φυτίλιας!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κώστα έχεις βαλθεί να με κάνεις ν'αλλάξω μηχανή, έτσι; Γι'άλλη μια φορά, πανέμορφα μέρη, πανέμορφες φωτογραφίες. Δηλώνω ευθαρσώς πως ζηλεύω! Μην τολμησεις και παρεις προπελα σε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Πω πω τι ωραία που πας τι βόλτες σου μακάρι να πηγαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς και κάθε φορά να περνάς καλύτερα χωρίς να ξεχνάς το πλούσιο υλικό για εμάς, κυριολεκτικά κάθε φορά τρώω κόλλημα με της φώτο που ανεβάζεις οι οποίες με σπρώχνουν να κάνω και εγώ μια εξόρμηση στην φύση. Πάντα τέτοια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 αψογος εισαι μαθο :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 πωωωω... ειδικά αυτήν την τελευταία φωτό πολύ τη ζήλεψα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 αυτον εδω πρεπει να τον μπαναρουμε...καθε βδομαδα μας κανει ρεταλια με τις κοντοβολτες του..ασε που εχει καταγινει με τις φωτογραφιες κ μας κανει να τρεχουν τα σαλια μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Οταν μεγαλώσω θέλω και εγώ gs...θέλω και εγώ..θέλω και εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Ως συνηθως κι οπως λεει και καλος μου φιλος "το μισο ταξιδι εχει αρχισει με το που γυριζεις τη μίζα"...και εχει χιλια δικια αφου το να σπρωξεις ολα τα άλλα πίσω και να βρεθεις ετοιμος για το "παμε" ειναι η αποφαση...ξεκινα το ταξιδι... Ο Φλεβαρης κατα πώς φαινεται μάς αποχαιρετα με εξαιρετικες Χειμωνιατικες Λιακάδες χωρίς ζέστη που να σε πνιγει πανω στη μοτο αλλά τον Ηλιο να σε κοιταζει απο ψηλα και να ταξιδευεις με τη χάρη του.Αφηνοντας την πόλη πισω χωρις σχεδιο χωρις πλανο αλλά παμε κι οπου βγει,σου φευγει το αγχος τού προγραμματισμου και οτι και να συναντησεις δεν θα σε χαλασει τοσο στα ματια σου οσο και πιο μεσα... Το πρωτο που συνανταμε στο βουνο ειναι το Μοναστήρι τού Ομπλου και κανουμε ενα Σταυρό να μας εχει καλά και χωνομαστε πιο μεσα στο πρασινο και στο χωμα... Η βροχη των Χειμωνιατικων περασμενων ημερων καθως και η παγωνια στα ψηλα,δινει τον αγριο τόνο σε καποιες αγριοριζες και δεντρα του βουνου που στο ματι μου δειχνουν ακρως εντυπωσιακες... Τελευταια χιόνια στο καδρο,αν και λενε Μαρτης Γδάρτης αλλά κατα πώς δειχνει αρχιζει να μπαινει η Ανοιξη... κι αν απ΄τη μια αγναντευεις το Παναχαϊκο επιβλητικο,γυριζεις επι τοπου και απλωνεται το μεγαλειο τού Πατραϊκου...ενω στο βαθος αριστερα διακρινεις την Κεφαλλονια και η σκεψη τραβαει στο φιλο Θαναση και στα δυσκολα που περνάνε αυτο το διαστημα... καθομαι και χαζευω λες;...ηρεμω μηπως;......απολαμβανω σιγουρα,αυτη τη μαγεια να στεκεσαι σε ενα ψηλο σημείο και τιποτα να μην παρεμβαλλει στο οπτικο πεδιο και να προσπαθεις παιχνιδιζοντας να δεις οσο πιο μακρυα μπορεις... και ανηφοριζω χωμα πλεον και σε πολλα σημεια βαρυ και λασπωμενο αφου πολλα τα σκιερά σημεια,το υψος αρκετο και ο Ηλιος δεν φτανει να ζεστανει τη Γη και να τραβηξει στον ουρανο τα βρεγμενα...Παμε παντου με προσοχη αλλά και παιζοντας γουσταροντας ενιοτε και βγαζω τα παντα απ'το μυαλο αφημενος στον ερωτισμο της σχεσης μου με τη Γερμανιδα μου...τη γουσταρω αυτη τη GS... Ανοιξη...πολυ κοντα και η Φυση φροντιζει να μας προϊδεαζει και να μας το δειχνει απλοχερα...Μολις σταματησα στο χωραφι με τις Μυγδαλιες μυρισε παντου ανθός.... όμορφα...ανασες...γούστα...μακρυα απο ολα και ολους αυτους που ζοριζονται να μας ζορισουνε...αλλά δεν μασαμε..μονο ρουφαμε,αρωματα και ομορφιες... Νερακι να φυγει η κουραση... ζουνε ωραια εδω πανω,παραδοσιακά και ησυχα...και το πιατο γεματο...αισθησεων και εικονων... Πολλη λασπη,πολυ παιχνιδι κατι ατελειωτα λιβαδια και γρασιδια,ενα κοντεψε να με καταπιει αλλά το TKC εκει αμασητο και ο φοβος μετατραπηκε σε παιχνιδι,πολυ χωμα,πολυ ανασα,πολυ ομορφα...Μεχρι και αντιπυρικες ανεβηκαμε...ενω ειχα και το νεο Garmin μαζι για να δω αν η Αναβαση οντως εχει ολα οσα θελω πανω στα βουνα απο "τεχνικης" αποψης...Γιατι άλλα θελουμε στην ουσια εκει πανω... Αυτα που λεμε:μικρα και ομορφα...θελουν τροπο και οχι πολλα πολλα... Το χαρηκα,ελπιζω να εδωσα μια γευση,παμε γι'αλλα... :) 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Aααα..... Κωστή δεν θα τα πάμε καλά, μύρισε άνοιξη το φόρουμ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κουκλα μου... 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 καινουργιο το τελικο? τωρα το προσεξα! μπραβο ρε Κωστα! πολυ ομορφες για αλλη μια φωρα οι φωτος σου! Παντα τετοια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Πολύ Πρωτοψάλτη ακούς! Ωραία μέρη, ωραίες πανοραμικές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Eυχαριστω παιδια...:) καινουργιο το τελικο? τωρα το προσεξα! 12-5-11 [url= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balkan_express 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Μπραβο Μαθουσαλα...Αυτα ειναι!!! υ.γ Εμενα οι Προπελες γενικα δε με κανουν κλικ απο αισθητικης αποψης παρότι περασαν καποιες απο τα χερια μου, αλλα ρε φιλε η δικια σου εχει κατι το πολυ ομορφο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Είσασθε ωραίος κύριε mAth, να το μάθετε αν δεν το ξέρετε. Σκόρδο υπάρχει πάνω εις το μοτοσακόν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Κώστα έχεις βαλθεί να με κάνεις ν'αλλάξω μηχανή, έτσι; Μια αγγελία ειδα...ελπιζω οχι "εν βρασμω" μετα το Τοπικ :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 Eυχαριστω παιδια... :) 12-5-11 αομματος τελειος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anastasios1984 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2014 τρομερές φωτογραφίες,μπράβο. Ειδικά αυτή στις πρώτες με την ανθισμένη αμυγδαλιά! Πανέμορφη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Γιατί βλέπω μόνο το κείμενο του mathosalas και όχι τις φωτό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2014 Πάτα F5... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες