Jump to content
FlyingInADream

Σούργελα. Κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

Recommended Posts

Άλλο ένα "εκθεσιακό". Ακόμη δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα. Δηλαδή προορίζεται για εκθέσεις φτιαγμένης πάπιας ? Στο Τόκιο ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ποιό μοτέρ μηχανής ζυγίζει 80 κιλά;;;;;;;;

Απο γιαχαμπουσα και αν... Του XR ειναι 34 και του hornet 64, βαση manual.

Αυτο λογικα ειναι κοντα στο 40 αρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βολταδικο ειναι το ζετακι :lol: :lol: :lol: αντε να πουμε πως τη δυναμη του μοτερ την αντεχει το πλαισο (αν και αμφιβαλλω), με τετοιο στησιμο στις αναρτησεις που παει ο τυπος? κινουμενη βομβα φενεται το παπι και για τον οδηγο και για τους υπολοιπους γυρω του.

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακόμα και εργοστασιακά Ζ είχαν κόψει πλαίσιο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξέρω τι γίνεται :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάτι τέτοιες custom ως εκθεσιακά κομμάτια οκ, τα καταλαβαίνω (αν εξαιρέσεις τις επικές τιμές), αλλά στον δρόμο, και δη σε Ελληνικούς δρόμους, τι σκατά να το κάνεις; Αυτό δεν στρίβει ούτε με τάμα, είναι θεόβαρο και μ'αυτό το πίσω λάστιχο παίζει να'χει και μια μέγιστη ταχύτητα γύρω στα 60km/h.

μια φωτο που να μην ειναι απο κωλο δεεεε παιζει; ελεος...

(ειπαμε, ειμαι βυζας ανθρωπος)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ας ψηθει κανεις να παει να κανει ενα test ride το Z να μας πει τι λεεϊ :grin:

Αμα δεν ηταν στου διαολου τη μανα απο 'δω που ειμαι θα πηγαινα ανετα να το οδηγησω... Απο περιεργεια και μονο. Μη σου οτι αν δεν ειχε αυτην τιμη το αγοραζα κιολας για τον χαβαλε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα ενα ακομα παπι ζ μετρατροπη σε 250. αυτο δεν παιζει να οδηγειται να κανενα λογο :D http://www.car.gr/cl...s/view/4536410/

@Νικολακης_Husq κοντα ειναι αυτο, παμε για τεστ drive? :lol: :lol:

Τροποποιήθηκε από τον vaggelisK8600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιό μοτέρ μηχανής ζυγίζει 80 κιλά;;;;;;;;

Καλα ρε παιδια γραψτε λαθος μην ορμαται...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ρε παιδια γραψτε λαθος μην ορματε...

Το νούμερο μπορεί να είναι λάθος, αλλά ο συλλογισμός σου είναι ολόσωστος. :_thumbsup:

Κι άιντε σου λέω εγώ, πλαίσια και κατανομές δυνάμεων τα έχει φτιάξει και αντέχουνε. Τα παπιολάστιχα, πως ακριβώς στέκονται και περνάνε την δύναμη, οεο;

Μόνο από τα λάστιχα φτάνει για να είναι επικίνδυνο αυτό το δημιούργημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω σαν μελλοντικος παπιο-επνδυτης σκεφτκναι τι κυλινδρο να βαλω για να μην με γραφουν αυτος με συστημα ψεκασνου να πεταγεται απο την ποδια τι μπορει να πει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το νούμερο μπορεί να είναι λάθος, αλλά ο συλλογισμός σου είναι ολόσωστος. :_thumbsup:

Κι άιντε σου λέω εγώ, πλαίσια και κατανομές δυνάμεων τα έχει φτιάξει και αντέχουνε. Τα παπιολάστιχα, πως ακριβώς στέκονται και περνάνε την δύναμη, οεο;

ελα ελα παραπονιαρηηη http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4517936/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρηκα ενα ακομα παπι ζ μετρατροπη σε 250. αυτο δεν παιζει να οδηγειται να κανενα λογο :D http://www.car.gr/cl...s/view/4536410/

@Νικολακης_Husq κοντα ειναι αυτο, παμε για τεστ drive? :lol: :lol:

Ανετα παω για ενα τεστ drive. Ειμαι πολυ περιεργος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα ελα παραπονιαρηηη http://www.car.gr/cl...s/view/4517936/

ΈΛΕΟΣ!!! Έλεος πια με αυτές τις πάπιες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΈΛΕΟΣ!!! Έλεος πια με αυτές τις πάπιες...

να εχεις ενα πραμα που ειναι 50? 90? αλογα, σε πλαισιο απο παπι.... γιατι, οεο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά στο μωβ Z, έχουν βάλει και τις ζάντες απο το RGV, οπότε απο λάστιχα είναι ΟΚ. Αλλά και πάλι μιλάμε για τρελή καγκουριά, να δεκαπλασιάζεις την ιπποδύναμη και να χρησιμοποιείς το ίδιο πλαίσιο (συν το επιπρόσθετο βάρος που του προσθέτεις).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να εχεις ενα πραμα που ειναι 50? 90? αλογα, σε πλαισιο απο παπι.... γιατι, οεο;

http://www.suicide-help.gr/

Τροποποιήθηκε από τον τσιε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά στο μωβ Z, έχουν βάλει και τις ζάντες απο το RGV, οπότε απο λάστιχα είναι ΟΚ. Αλλά και πάλι μιλάμε για τρελή καγκουριά, να δεκαπλασιάζεις την ιπποδύναμη και να χρησιμοποιείς το ίδιο πλαίσιο (συν το επιπρόσθετο βάρος που του προσθέτεις).

Γιατι να εχει προβλημα ντε και καλα το πλαισιο? στην proZ κατηγοριαστων drag λιγοτερα αλογα εχουν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να εχει προβλημα ντε και καλα το πλαισιο? στην proZ κατηγοριαστων drag λιγοτερα αλογα εχουν?

Ασχέτως αν χρησιμοποιούν μαμά πλαίσιο ή ιδιοκατασκευές-ενισχύσεις στην κατηγορία αυτή, δεν το ξέρω,,,

Σε μια κατασκευή για αγώνα dragster σε ενδιαφέρει, στην άσφαλτο της πίστας, να φύγει ευθεία για 400 μέτρα και 10-τόσο δευτερόλεπτα, όσο πιο γρήγορα γίνεται, με όσο λιγότερο υλικό μπορεί ώστε να μην σκορπίσει στο διάστημα αυτό.

Αυτός εδώ, δίνει ένα μοτό, για να το πάρεις και να αρχίσεις τις βόλτες, στην άσφαλτο των δρόμων, να στρίψεις, να φρενάρεις, να γκαζώσεις, και όλα αυτά να μην τα κάνεις για μία δύο φορές, αλλά για όσο καιρό θα έχεις το μοτό.

Έχει μια διαφορά από το ένα στο άλλο, έτσι δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πλαισιο δεν νομιζω να εχει προβλημα στην ανθεκτικοτητα, αρκει να γινει σωστη δουλεια, εχω κανει παρομοιο project με λιγοτερα μεν αλογα αλλα με πολυ περισσοτερες μετατροπες, το προβλημα ηταν η σταθεροτητα στα πολλα χιλιομετρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν πλαισιο δεν νομιζω να εχει προβλημα στην ανθεκτικοτητα, αρκει να γινει σωστη δουλεια, εχω κανει παρομοιο project με λιγοτερα μεν αλογα αλλα με πολυ περισσοτερες μετατροπες, το προβλημα ηταν η σταθεροτητα στα πολλα χιλιομετρα.

Επιβεβαιωνω για το προβλημα στα πολλα χλμ, παλικαρι εφυγε τουμπες με 150 χ.α.ω. απο zet drag, οχι σε επισημο σγωνα βεβαια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σουργελα παπακια. Πιτισρικια που δεν εχουν τη δυνατοτητα να παρουν r1 να ξεκαβλωσουν μεχρι θανατου "φτιαχνουν" τα παπακια τους για street "πιστες" τα οδηγανε ακρανωτα αλλα παλι καλα οταν σπασουν πλευρα ποδαρια χερακια το 90% σοβαρευει και βλεπει πως ο δρομος δεν ειναι playstasion.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλακιες τετοιου επιπεδου δεν σηκωνει ο δρομος. Εδω με ενα leadaki και προσεχω και παλι δεν ειναι αρκετο, τις προαλλες ενα παιδι στην ηλικια μου του πηρε ο πατερουλης του ενα crypton 110 και το παιζει μαγκας μεσα στο χωριο γιατι βεβαια δεν μπορει να βγει εκτος λογου δηπλοματος και προχθες παραλιγο να τον διαλυσει ο μπαμπας μου με το αμαξι γιατι το βοδι πεταχτηκε μπροστα μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα