zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Έφτασε και για μένα η ώρα λοιπόν, να πάρω δική μου μοτοσυκλέτα μετά απο αρκετά χρόνια και πολλά χιλιόμετρα με παπί(α). :D Η ιδέα για την επιλογή της 1ης μηχανής γύριζε στο κεφάλι μου από την ημέρα που έδωσα για δίπλωμα, όπου και προτείδα μια CB 400 super four, στην οποία μου άρεσε το στύλ "γυμνό", ότι ηταν ιδανική για τις διαστάσεις μου και πάνω απ' όλα ο ήχος του τετρακύλινδρου κινητήρα της. Έψαξα πολύ ώστε να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα για αυτές τις μηχανές-σχολεία και ήξερα ότι είμαστε σχεδόν συνομήλικοι, αλλά αυτό δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα, γιατί ξέρω ότι είναι τέρατα αντοχής και ανοχής σε σχετικά αρχάριους στα μεγάλα κυβικά. Μετά απο 1,5 μήνα ψάξιμο σε καθημερινή βάση στο καρ, βρήκα τη συγκεκριμένη κοντά σε αυτό που έψαχνα. (θέλει κάποια μαζεμματάκια αισθητικά και ένα σέρβις σε αναλώσιμα, τα οποία θα έκανα σε οποιαδήποτε μεταχείρισμενη και αν αγόραζα. οι φώτο δυστυχώς ειναι ποιότητας κινητού) Υ.Γ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Giorgio klab απο το PROclub που με καθοδηγούσε με το ψάξιμο αγγελιών και μου εξηγούσε κάποια πράγματα βάση του τί έβλεπε στην καθεμία. Χαρά στην υπομονή του με 10 σελίδες pm!! Με απέτρεψε απο πολλά "γουρούνια στο σακί" είναι η αλήθεια, ενώ από ένα σημείο και μετά μπορούσα και γώ πάνω-κάτω να καταλάβω τις "καλές". 42 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Με γειές τ'αγόριμ', ωραίος Αντε, καλά χλμ και με προσοχή... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Kαλά χιλιόμετρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ να το χαίρεσαι, πάντα όρθιος και καλά χιλιόμετρα!! φανταστικό μοτόρι, έχει καταφέρει να ναι διαχρονικό...συν ΜΟΤΕΡΑΚΛΑ τετρακύλινδρη να γουργουρίζει...και πραγματικά σχολείο, κυριολεκτικά και μεταφορικα (τι μηχανάκια είχανε οι σχολες οδηγών είπαμε;; ) και μαμω τις επιλογές. σου εύχομαι να την χαρείς στο έπακρο... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλοταξιδο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 εγώ δε σου λέω καλορίζικο!46 φορές σου έχω πεί!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Ωραίος ρε μάγκα άντε καλορίζικο, καλά χιλιόμετρα να έχεις και προσοχή γιατί έχει γκάζι το σκασμένο. :-D :-D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Είναι κούκλα!!!Καλοτάξιδι καλόστριφτη και κυρίως πολλά αγρατζούνιστα και διασκεδαστικά χιλιόμετρα σας εύχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το βρωμοHonda σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LaCatascopa 818 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Κούκλα! Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Πανέμορφο το μοτόρι! Καλοτάξιδη! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μπράβο! Καλορίζικη και καλές βόλτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλοριζικο φιλε μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlxTs 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Πάντοτε χαίρομαι σε τέτοιες περιπτώσεις. Ωραίο συναίσθημα της κατάκτησης της πρώτης μηχανής. Ωραία και τίμια επιλογή το CB. Να "μεγαλώσετε" και άλλο παρέα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλά χιλιόμετρα, και πάντα όρθιος εσύ και η κούκλα γριούλα σου. :crazy: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 από τον Di_Manolio 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 ντροπη και αισχος αμαρτωλε :giljotiini: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλοριζικη και παντα ορθιοι και οι 2 σας. Αρκετα αξιομαχη φαινεται μιας και εχει ακομα την μαμα εξατμιση(πραγμα σπανιο). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 πολυ ωραιο εργαλειο! το εχω καβαλησει λιγο στην σχολη οδηγων (οπως ολες για το α2 εχουν αυτο) και εχω να πω οτι παει πολυ καλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Σκορδα σκορδα! Καλη συμβιωση και μακροημερευση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
d45 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2XkS198CVL4 Μεγειά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλορίζικη και καλές βόλτες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Με γεια σου....καλοταξιδη και παντα ορθιοι. Καλες βολτες και να την χαρεις οπως θες......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vfr 800 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Αυτό το μοντέλο (σε κίτρινο) το είχε ο αδελφός μου για πέντε χρόνια.Του έκανε 100000χλμ,τα περισσότερα στο κόκκινο!,διπλός και τριβάλιτσος (πατέντα),χωρίς το μοτέρ να κάνει... κιχ!Με ανορθωτή ανιμετώπισε δύο φορές πρόβλημα,και το έλυσε με μεγαλύτερο από cbr600f.(Αυτές τις μ@λ@κίες να έλυνε η HONDA...). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Καλορίζικο το κοτόπουλο σου!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2014 Μπράβο ρε φίλε. Καλοτάξιδο αγρατζουνιστο και πάντα όρθιος σου εύχομαι. Με πολλά πολλά χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες