themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 1200GS LC vs RAV4 γνώμες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2014 Δε με παρακολουθείς :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Πολυ ωραια παρουσιαση,οχηματα ιδιας κατηγοριας με ισαξιους οδηγους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δε με παρακολουθείς :P http://www.mybike.gr...3/page__st__645 να το θέσουμε γενικότερα προς συζήτηση? αυτοκίνητο vs μοτο στο χώμα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δεν είμαι χωμάτινος, αλλά επειδή είχα rav4 και είχα πατήσεις αρκετές φορές χώμα (χειρότερο από εκείνο του βίντεο) θεωρώ ότι είναι απίθανο πχ το ΤΑ650 που είχα, και είναι ίδιας κατηγορίας, να πλησιάζει τις επιδόσεις του. Σε απλό χωματόδρομο μπορεί να πλησιάζουν οι επιδόσεις τους, αλλά όταν σκουραίνουν τα πράγματα με λάσπη, άμμο, κροκάλες κλπ τότε το rav βγαίνει νικητής από τα αποδυτήρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 για τη μοτο πρεπει να εχεις και τα @@ να την πας, πολυ πολυ δυσκολο σε σχεση με ενα κουτι που δε θελει καν φυσικη κατασταση 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Οι παράγοντες που καθορίζουν την έκβαση μία τέτοιας μάχης είναι η πρόσφυση και η μορφολογία του εδάφους. Θεωρώ πάντα ότι μιλάμε για διαδρομή όπου το αυτοκίνητο μπορεί να περάσει παρά το μεγαλύτερο του πλάτος, αλλιώς δεν έχει νόημα η σύγκριση. Λόγω μεγαλύτερης πρόσφυσης το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ασφάλεια. Όσο πιο κατσαρό γίνεται το έδαφος το μηχανάκι κερδίζει πλεονέκτημα αφού έχει μικρότερη μάζα και μακρύτερες αναρτήσεις άρα μπορεί να ακολουθήσει το έδαφος πιο εύκολα. Επιπλεόν το μηχανάκι μπορεί να διαλέξει πιο εύκολα ιδανικές γραμμές για να αποφύγει εμπόδια, ενώ έχει και καλύτερη απόσταση από το έδαφος. Στο Ντακάρ αν δεν κάνω λάθος τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα. Στην διαδρομή ενός αγώνα ράλυ, φλαταδούρες στην εντουροδιάλεκτο, δεν μπορώ να φανταστώ το οποιοδήποτε δίτροχο να περνάει τα αυτοκίνητα. Στην διαδρομή ενός τυπικού αγώνα εντούρο, αν υποθέσουμε ότι το αυτοκίνητο περνάει λόγω πλάτους από όλα τα σημεία, πιστεύω ότι το μηχανάκι θα ήταν πολύ πιο γρήγορο. Σε σκλητοπηρυνικές καταστάσεις trial το μηχανάκι κλέβει εκκλησίες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για συγκρίσεις! Εγώ το Rav4 το θεωρώ ότι μόνο 4x4 που δεν έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από αυτό που λέμε "τζιπ πολυτελείας"! Ακόμα και τώρα στο ύφος που παράγεται από την μαμά TOYOTA το θεωρώ το καλύτερο στην κατηγορία του που διατηρεί τις ικανότητες του! Εν συγκρίσει τώρα με 2 τροχούς θεωρώ άδικο την σύγκριση με την R1200GS!Θα ήθελα σύγκριση με κάτι ακόμα πιο χωμάτινο!Δεν τοποθετώ στην ίδια κατηγορία Rav-GS! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Στο Ντακάρ αν δεν κάνω λάθος τα αυτοκίνητα είναι πιο γρήγορα. οταν εισααι νεος τρεχεις μοτο και οταν γερασεις κανα κουτακι να διασκεδαζεις http://en.wikipedia.org/wiki/St%C3%A9phane_Peterhansel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 406 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δεν προλαβα να δω το video, αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει θεμα συγκρισης. Κατα την αποψη μου, η μηχανη υπερτερει ξεκαθαρα παντου, εκτος ΙΣΩΣ σε πατημενα κομματια, και μαλιστα, ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Aν βαλουμε ισαξια οδηγικα οδηγους (αν αυτο γινεται τελος παντον) εχει να κανει μονο με το ταιρεν και αυτο γιατι το καθε οχημα εχει τα συν και τα πλην του αναλογος που βρισκετε. enduro,mx,τζιπ,quad, ολα μπορουν να κανουν παπαδες αλλα οπως ειπε και ο tzouz ποιο πανω νομιζω πως ενα trial σε αγρια μερη ειναι σαν να βαζεις cheataki σε game. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μονο εμενα μου φανηκαν μετριοι και οι δυο οδηγοι ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 οτι ποιο gay στην αυτη την κατηγορια και απο τις 2 πλευρες. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Προσωπικα θεωρω οτι οι off road διαδρομες και μαλιστα με μηχανη εχουν περισσοτερο να κανουν με την επαφη με τη φυση και την απολαυση του τοπιου και λιγοτερο με το ποιος θα φτασει πρωτος απο το Α στο Β. Τωρα αν το δω καθαρα αγωνιστικα πιστευω οτι οσο ποιο ανωμαλη γινετε μια διαδρομη τοσο περισσοτερο πλεονεκτημα αποκταει η μηχανη. Και στο κατω κατω γιατι δεν τουςς βαζουν να περασουν απο κανενα μονοπατι,γιατι παντα οταν γινεται,ατυχης κατα τη γνωμη μου,συγκριση μεταξυ αυτοκινητου και μηχανης παντα το αυτοκινητο να ''παιζει εντος εδρας'';;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Ρε παιδια ο τυπος με το gs σε μερικες στροφες πηγαινε σπρωχνωντας με τα ποδια κατω. Πιστευω ενας πιο ικανος αναβατης δε θα εμενε τοσο πισω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Δεν είμαι χωμάτινος, αλλά επειδή είχα rav4 και είχα πατήσεις αρκετές φορές χώμα (χειρότερο από εκείνο του βίντεο) θεωρώ ότι είναι απίθανο πχ το ΤΑ650 που είχα, και είναι ίδιας κατηγορίας, να πλησιάζει τις επιδόσεις του. Σε απλό χωματόδρομο μπορεί να πλησιάζουν οι επιδόσεις τους, αλλά όταν σκουραίνουν τα πράγματα με λάσπη, άμμο, κροκάλες κλπ τότε το rav βγαίνει νικητής από τα αποδυτήρια. Μμμμμ, να κάνω κι εγώ μία σύγκριση βάσει προσωπικής εμπειρίας. Είμαι χωμάτινος και συγκρίνω Suzuki Samurai, Suzuki Vitara GLX 1996, δύο πολύ αξιόμαχα off road αμάξια με κοντά διαφορικά, μεγάλους τροχούς, καλές αποστάσεις από το έδαφος [ιδίως το πρώτο] τα οποία έχω λιώσει, με το DRZ, ένα μηχανάκι που οι περισσότεροι μάλλον θα χαρακτήριζαν Ον/Οφ. Το S άλλωστε έχει ίδια τα πάντα όλα με το δικό μου εκτός από κάποια κιλάκια παραπάνω και κάποια άλογα λιγότερα. Ε λοιπόν το DRZ τα κάνει ρόμπα παντού, ακόμα και στην άσφαλτο, κάτι το οποίο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εν μέρει μιλάμε πάντα για On/Off οχήματα. Θυμάμαι να σκαρφαλώνω σε σπαστήρια με το Vitara χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από τα νεφρά μου την άκουγαν και τα διάφορα που ακούμπαγαν από κάτω. Σκυλί το Vitara να σκέφτομαι, σκαρφαλώνει παντού, δεν σταματάει πουθενά και κάτι τέτοια και μετά να συνειδοτοποιώ ότι με το DRZ θα πέρναγα αεροπορία από το ίδιο σημείο με καμιά γεμάτη τρίτη και τετραπλάσια χ.α.ω. Δεν ξέρω αν είναι άδικη η σύγκριση, είναι όμως πολύ πραγματική, για δύο οχήματα τα οποία έχουν πολύ παρόμοια θέση στην αγορά, είναι και τα δύο Σουτζούκια χαχαχαχα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Μμμμμ, να κάνω κι εγώ μία σύγκριση βάσει προσωπικής εμπειρίας. Είμαι χωμάτινος και συγκρίνω Suzuki Samurai, Suzuki Vitara GLX 1996, δύο πολύ αξιόμαχα off road αμάξια με κοντά διαφορικά, μεγάλους τροχούς, καλές αποστάσεις από το έδαφος [ιδίως το πρώτο] τα οποία έχω λιώσει, με το DRZ, ένα μηχανάκι που οι περισσότεροι μάλλον θα χαρακτήριζαν Ον/Οφ. Το S άλλωστε έχει ίδια τα πάντα όλα με το δικό μου εκτός από κάποια κιλάκια παραπάνω και κάποια άλογα λιγότερα. Ε λοιπόν το DRZ τα κάνει ρόμπα παντού, ακόμα και στην άσφαλτο, κάτι το οποίο έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού εν μέρει μιλάμε πάντα για On/Off οχήματα. Θυμάμαι να σκαρφαλώνω σε σπαστήρια με το Vitara χωρίς κανένα πρόβλημα εκτός από τα νεφρά μου την άκουγαν και τα διάφορα που ακούμπαγαν από κάτω. Σκυλί το Vitara να σκέφτομαι, σκαρφαλώνει παντού, δεν σταματάει πουθενά και κάτι τέτοια και μετά να συνειδοτοποιώ ότι με το DRZ θα πέρναγα αεροπορία από το ίδιο σημείο με καμιά γεμάτη τρίτη και τετραπλάσια χ.α.ω. Δεν ξέρω αν είναι άδικη η σύγκριση, είναι όμως πολύ πραγματική, για δύο οχήματα τα οποία έχουν πολύ παρόμοια θέση στην αγορά, είναι και τα δύο Σουτζούκια χαχαχαχα! Νομίζω ότι είναι σωστή η σύγκριση που κάνεις, δεδομένου ότι μιλάμε για οχήματα με τουλάχιστον 50% δυνατότητες offroad. Αντίστοιχη σύγκριση και η δική μου με το 90-10 rav4 και TA650..... Απλά σκέφτομαι ότι με το rav δεν κολλούσε εύκολα ούτε σε λάσπη, ούτε σε άμμο, την ώρα που σε τέτοιο τεραίν το ΤΑ 650 δεν πατάει. Παίζει ρόλο φυσικά και η ικανότητα του οδηγού. Πιθανόν ένας άλλος να έκανε το ΤΑ να πετούσε, την ώρα που για το suv δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη ικανότητα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 το Bmw με τα λαστιχα που φοραει στο τεστ και γρηγορα παει... γιωργο το transalp παει οπου θες, εσυ (ουτε εγω) δε μπορεις οπως λεω και στο πρωτο ποστ το μοτο και κυριως ενα μοτο 200+ κιλα θελει κατασταση να το πας στο χωμα (και λαστιχα) ενω το αμαξι απλα παει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Συμφωνώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Καλά τώρα θεωρείται αντιπροσωπευτικό 4χ4 το υπερυψωμένο Auris? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) για να ειναι μεσα σε ολα τα τοπ 5 για οφροουντ χρηση μαλον κατι θα σημαινει.... οσοι εχουν ξερουν Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 από τον -Giorgos- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Καλά τώρα θεωρείται αντιπροσωπευτικό 4χ4 το υπερυψωμένο Auris? Οσο θεωρειται αντιπροσωπευτικο των χωματινων το υπερυψωμενο r1200r.... 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Το offroad το εννοουν μαλλον "εκτος ασφαλτου" γιατι σε πραγματικες offroad καταστασεις ειναι πολυ δυσκολο να πανε αυτα τα δυο οχηματα. Αυτα πανε ανετα χωματοβολτα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 για να ειναι μεσα σε ολα τα τοπ 5 για οφροουντ χρηση μαλον κατι θα σημαινει.... οσοι εχουν ξερουν Τι εννοείς Top 5? Στην Ελλάδα, στον κόσμο, φέτος, πέρσι, μέχρι κάποιο μπάτζετ? Να διευκρινίσω πως μιλάμε για τη συγκεκριμένη γενιά του RAv, όχι πως και οι προηγούμενες ήταν τίποτα το συγκλονιστικό. Τέλος μπορεί να μένω σε χωριό, αλλά δεν έχω δει ούτε ένα τέτοιο ραβ στο δρόμο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2014 Οσο θεωρειται αντιπροσωπευτικο των χωματινων το υπερυψωμενο r1200r.... Οοοο μα***κα μου τι τον ειπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες