gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 ΤΑ650 διοτι εχει την καλυτερη και πιο ταξιδιαρικη μαμα σελα απο τα ΤΑ600 και Αφρικα, ειναι με αρκετα καλυτερα φρενα, και ειναι και πιο καινουργιο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 προς thread starter Ελα τωρα πες.. "φιλος"? παραδεξου οτι ειναι για σενα. :P Οκ ετσι ξεκινανε ολα :D Πρωτα κανεις μια δημοσκοπηση ντεμεκ και καλα για "φιλο" και μετα γινεσε Χοντακιας. :P Περαν τις πλακας θα πηγαινα για το xlv650. H africa ειναι παλια, δεν θα βρει καμια σε νορμαλ κατασταση ,θα χωσει αρκετα λεφτα για να την κανει μηχανη,η xlv 600 ναι αλλα αν βρεις το 650 ποιο καινουργιο και οτι προβληματα ειχε διορθωμενα οσο για το βλαχαντερο σκεψου αυτο.V2 με καρμπυρατερ.;) Να σου πω την αλήθεια μ'αυτη την συζήτηση που κάναμε μου πέρασε μια σκέψη να πάρω κι εγώ μια αφρικάνα να στρώσω χαρακτήρα! :D Όσο για την varadero, το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ με το δικό μου θέμα, αλλά αυτός θα πληρώνει την βενζίνη στην δικιά του, οπότε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 εγώ θα έλεγα απλά να ξεχάσει το καρμπυρατεράτο βαραντέρο,αφού το θέλει και για πόλη.όχι ότι έξω το λες οικονομικό. .εκτός αν η δικιά του είναι κόρη βενζινά. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konangera 2.098 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2013 Ολοι προτεινετε μηχανες. Εναν ψυχολογο θελει το παιδι!! ΤΑ,δεν παιρνεις μηχανη,παιρνεις θρυλο.... :wallbash: :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 προς thread starter Ελα τωρα πες.. "φιλος"? παραδεξου οτι ειναι για σενα. :P Οκ ετσι ξεκινανε ολα :D Πρωτα κανεις μια δημοσκοπηση ντεμεκ και καλα για "φιλο" και μετα γινεσε Χοντακιας. :P Απ το στομα μου..εεε...απ τα χερια μου (εννοουσα) το πηρες. Αντωνακη θα ερθεις στην Μεγαλη Οικογενεια?Καλοδεχουμ,ενος εννοειται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Απ το στομα μου..εεε...απ τα χερια μου (εννοουσα) το πηρες. Αντωνακη θα ερθεις στην Μεγαλη Οικογενεια?Καλοδεχουμ,ενος εννοειται!!! Δεν νομίζω (αν και η Άλεξ με πιέζει... :D) Θα ενημερώσω και για μένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Εαν δεν εχει προβλημα με (την τραγικη και μην ακουσω σχόλια) καταναλωση MK1, αλλιως Africa. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Τι διαβαζουν παλι τα γερικα ματακια μου... Ο ενας λεει για το dero, "V2 με καρμπυρατερ". Γιατι ρε bros, transalp και Africa τι ειναι;;; Το 650 λεει, καλυτερα φρενα απ το 600. Μα το 650, πηρε ολοοοκληρο το μπροστινο συστημα απ το τελευταιο 600... Μετα, ακουω για παλαιοτητα. Ας μην το πιασω αυτο το θεμα, γιατι ξυνω πληγες... Απο μενα λοιπον, η απαντηση θα ερθει ΑΝ αποφασισει τι χρηση θελει να κανει ο φιλος. Μονος του, ΜΟΝΟ Africa. Θα παει παντου, με σχετικη ανεση. Τα Transalp ειναι λιιιγο λιγοτερα ανετα στο δρομο, αλλα και υστερουν λιιιγο στο χωμα. Τα dero ειναι τοσο ανετα και γκουμουτσες, (αλλα μεχρι εκει...) που θα τα επαιρνα ΜΟΝΟ για μεγαααααααααααααααααλο ταξιδι, και μαλλον (δεν εχω κανει ταξιδι με 5αρι dero) με το 6αρι μονο... Ομως, ο ανθρωπος δεν ειναι μονος του, και οτι καθισματα και παπαριες ν αλλαξεις στην At, ανετο ταξιδι δεν θα εχεις. Αρα Χ απο μενα στην At. (εκτος αν το ζευγαρι μας παιζει στην κατηγορια φτερου...) Μας μενουν λοιπον Transalp και Dero. Οπως ειπα και πριν, Dero θα επαιρνα μονο για πολυυυυυυυυυυυυυ μεγαλο και "κυριλε" ταξιδι. Ομως η χρηση θα ειναι και πολης. Σκατα δηλαδη... Χ και στο dero... Και μας εμειναν τα Transalp. Το ιδιο αξιοπιστα με τ αλλα, και σχεδον η ιδια φιλοσοφια κατασκευης, αλλα πολυ πιο ευκολο κι ευχρηστο. Στο δια ταυτα. Προσωπικα λοιπον καταληγω στο Transalp 650 μονο και μονο για τη θεση του συνοδηγου. Αν δεν ειχα θεμα με τον συνοδηγο, θα επαιρνα ειτε το πρωτο Transalp με το τετραγωνο φαναρι, αλλα με το δισκοφρενο πισω, που ειναι και η τελευταια του βιδα Japan, ειτε το Africa. Καλα ψωνια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
m&f 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Το Αφρικα είναι σαφώς το καλύτερο που μπορεί να πάρει. Πολύ πιό όμορφο σε σχέση με τα Τρανσαλπ και πολύ πιο αξιόπιστο. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να ψάξει πολύ για να βρεί κάτι σε καλή κατάσταση δηλαδή απο μοντέλο 1998-2001 και αυτά με πολύ καλό έλεγχο. Και πάλι όμως τα άλογα θα είναι λίγα σε σχέση με αυτά του Βαραντέρο. Τα Βαραντέρο 1999-2001 είναι made in Japan και όχι απο μοντέσα. Υπάρχει τεράστια διαφορά σε θέμα πλαστικών βαφής κτλπ. Επίσης τα ΜΚ1 είναι σαφώς γρηγορότερα και απο τα 2 επόμενα μοντέλα ενώ η διαφορά στις καταναλώσεις τους δεν είναι και τόσο τραγικές. Τα Μκ1 έχουν περίπου 7,8 ενώ τα άλλα περίπου 6,5 στα 100 χιλιόμετρα. Η σέλλα του Βαραντέρο και ή άνεση που προσφέρει είναι παροιμιώδης και ότι σέλλα Μπιάτζιο και να βάλλετε δεν θα έχει σχέση με την άνεση και λειτουργικότητα της μαμάς Βαραντέρο. Βαραντέρο ΜΚ1 μπορείς να βρείς στα ίδια λεφτά με το Αφρικα σε πολύ πιό αξιοπρεπή κατάσταση. Εγώ άλλαξα το Αφρικα (αιώνια καψούρα) με το ΜΚ1 και δεν το μετάνοιωσα. Έχω πολύ καλύτερο πάτημα και σε ταξίδια και με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Μέσα στην πόλη το αφρικα ήταν σαφώς πιο ευκολοδήγητο αλλά η ροπή του ΜΚ1 αντιστάθμισε τον μεγαλύτερο όγκο και βάρος του. Τέλος θα πώ πως ύψη κάτω του 1,85 κατά την άποψη μου δεν ενδείκνυνται ούτε για Αφρικα ούτε για Βαραντέρο. Ισως θα ήταν φρονημότερο να πάρει ενα Vstrom που ναι μεν δεν είναι Honda, ναι μεν δεν είναι το ομορφότερο μηχανάκι που υπάρχει, ναι μεν τα παίρνουν όλοι οι πρωτάρηδες αλλά πραγματικά δεν σπάει δεν χαλάει και πραγματικά τα κάνει όλα πάνω απο τον μέσο όρο και συμφέρει. Ευκολοδήγητο χωρίς καταναλώσεις, χωρίς ζημιές και με τα πλεονεκτήματα ενός σκούτερ πόλης. Καλή τύχη στην αναζήτηση του φίλου σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 honda CBR 600 F3 ή F4. ξερω οφ τοπικ, αλλα εγω αυτο θα κοιτουσα. βρίσκει πληθώρα ανταλλακτικών . \ καλα αστο αυτο.. ακομα περιμενω το αριστερο καπακι (ΤΑ 600 )του συγχωρεμενου μου Μητσακου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος.Κ 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 ΤΑ650. Καλύτερα πιο νεο μοντελο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Το Αφρικα είναι σαφώς το καλύτερο που μπορεί να πάρει. Πολύ πιό όμορφο σε σχέση με τα Τρανσαλπ και πολύ πιο αξιόπιστο. Το πρόβλημα είναι πως πρέπει να ψάξει πολύ για να βρεί κάτι σε καλή κατάσταση δηλαδή απο μοντέλο 1998-2001 και αυτά με πολύ καλό έλεγχο. Και πάλι όμως τα άλογα θα είναι λίγα σε σχέση με αυτά του Βαραντέρο. Τα Βαραντέρο 1999-2001 είναι made in Japan και όχι απο μοντέσα. Υπάρχει τεράστια διαφορά σε θέμα πλαστικών βαφής κτλπ. Επίσης τα ΜΚ1 είναι σαφώς γρηγορότερα και απο τα 2 επόμενα μοντέλα ενώ η διαφορά στις καταναλώσεις τους δεν είναι και τόσο τραγικές. Τα Μκ1 έχουν περίπου 7,8 ενώ τα άλλα περίπου 6,5 στα 100 χιλιόμετρα. Η σέλλα του Βαραντέρο και ή άνεση που προσφέρει είναι παροιμιώδης και ότι σέλλα Μπιάτζιο και να βάλλετε δεν θα έχει σχέση με την άνεση και λειτουργικότητα της μαμάς Βαραντέρο. Βαραντέρο ΜΚ1 μπορείς να βρείς στα ίδια λεφτά με το Αφρικα σε πολύ πιό αξιοπρεπή κατάσταση. Εγώ άλλαξα το Αφρικα (αιώνια καψούρα) με το ΜΚ1 και δεν το μετάνοιωσα. Έχω πολύ καλύτερο πάτημα και σε ταξίδια και με πολύ περισσότερα χιλιόμετρα. Μέσα στην πόλη το αφρικα ήταν σαφώς πιο ευκολοδήγητο αλλά η ροπή του ΜΚ1 αντιστάθμισε τον μεγαλύτερο όγκο και βάρος του. Τέλος θα πώ πως ύψη κάτω του 1,85 κατά την άποψη μου δεν ενδείκνυνται ούτε για Αφρικα ούτε για Βαραντέρο. Ισως θα ήταν φρονημότερο να πάρει ενα Vstrom που ναι μεν δεν είναι Honda, ναι μεν δεν είναι το ομορφότερο μηχανάκι που υπάρχει, ναι μεν τα παίρνουν όλοι οι πρωτάρηδες αλλά πραγματικά δεν σπάει δεν χαλάει και πραγματικά τα κάνει όλα πάνω απο τον μέσο όρο και συμφέρει. Ευκολοδήγητο χωρίς καταναλώσεις, χωρίς ζημιές και με τα πλεονεκτήματα ενός σκούτερ πόλης. Καλή τύχη στην αναζήτηση του φίλου σου. 1,75 με εκανε ο θεουλης και κουτσα στραβα μια χαρα τα καταφερνω, πιστευω το δικο μου υψος ειναι το οριο για αυτες τις μηχανες. Υποψην δεν εχω πειραξει καθολου την σελα ή τις αναρτησεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 honda CBR 600 F3 ή F4. ξερω οφ τοπικ, αλλα εγω αυτο θα κοιτουσα. \ καλα αστο αυτο.. ακομα περιμενω το αριστερο καπακι (ΤΑ 600 )του συγχωρεμενου μου Μητσακου. για το 650 ειπα πως υπαρχει πληθωρα ανταλλακτικων κουκλε. οχι για το 600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Λοιπόν, όπως τον κόβω μάλλον για άφρικα πάει. Ψάχνοντας κι αυτός καταναλώσεις για το dero ξεψήθηκε εντελώς, το 600άρι τρανσαλπ δεν του "κάθεται" και προτιμάει την άφρικα με το 650άρι ΤΑ να'ναι δεύτερο στις επιλογές του. Κατηγορία φτερό τώρα δεν είναι αλλά ούτε και κανένας τεράστιος είναι, αλλά θέλει την άφρικα κι ας πέσει παντόφλα! Είναι όντως τόσο άβολη για δύο άτομα, ακόμα και με άλλη σέλα; Σε μία που έχω δεί με σέλα του Μπάτζιο μου φάνηκε αρκετά ευρύχωρη. Για AT τουλάχιστον. Για ss, sport touring κτλ ούτε κουβέντα, και strom δεν θέλει γιατι θα την βρίζει που βλέπει 10 σε κάθε φανάρι! Για γκάζια ούτως ή άλλως δεν είναι, μια που μετά τα 120 max πέφτει παντόφλα απ'την γυναίκα! Μόνος του το δίνει μόνο. Για το ύψος, του φάνηκε σχετικά οκ, οπότε αυτός ξέρει φαντάζομαι. Πάντως ξέρω ότι κοιτάει τις RD07 και έχει βρεί μερικές σε αρκετά καλές τιμές και σε κατάσταση σχεδόν βιτρίνας. Μάλιστα είναι να δοκιμάσω κι εγώ μία στην Αθήνα γι'αυτόν σύντομα, οπότε πιστεύω κάτι θα βρεθεί. Τα επόμενα μοντέλα (όπως και τα προηγούμενα) αν δεν κάνω λάθος είναι ψηλότερα οπότε δεν του κάνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Απο μένα το Αφρικα,περισσότερο γιατί είναι θρύλος και προσωπικά αγαπημένο αλλά απο τα 2 ΤΑ νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερο και θα το χαρεί περισσότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HTA-PI 846 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Τι διαβαζουν παλι τα γερικα ματακια μου... Ο ενας λεει για το dero, "V2 με καρμπυρατερ". Γιατι ρε bros, transalp και Africa τι ειναι;;; Μετα, ακουω για παλαιοτητα. Ας μην το πιασω αυτο το θεμα, γιατι ξυνω πληγες... ok εχεις δικιο . Κατσε να το διορθωσω V2 1000 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.Καλυτερα ετσι? Κανενα απο αυτα που ανεφερες δεν ειναι 1000κυβικα. Οταν γινουν εδω ειμαστε να δουμε καταναλωσεις. Οσο για το θεμα της παλαιοτητας. Βρες μου εσυ μια africa που να μην εχει κανει το γυρο του κοσμου στα χλμ και το ξανασυζηταμε. Και μην με πεις εκεινο το ασπρο κοκκινο που εχει κανενας συλλεκτης και ΑΝ το βαζει μπροστα καμια φορα. Μιλαμε για μοτοσυκλετα που την αγορασε ανθρωπος που ηξερε τι πηρε και γιατι το πηρε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 για το 650 ειπα πως υπαρχει πληθωρα ανταλλακτικων κουκλε. οχι για το 600 To λαθος ειναι του Ηλια.. 650 ειχε και ο Μητσακος, και δεν ειναι η πρωτη φορα που αντιμετωπιζει προβλημα με ανταλλακτικα.. Και ο Μητσος, παλιοτερα, μας ειχε πει 2-3 περιπτωσεις που περιμενε ανταλλακτικα, αρκετους μηνες.. Γενικα, δεν ξερω τι παιζει για τα ανταλλακτικα του, αλλα απο πλαστικα, τρεχα γυρευε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 ενα τετοιο με μια τετοια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 3 σελιδες ακομα για χοντα μιλατε???? πωωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω παω για ψαρεμα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2013 Χόντα δεν σπάει δεν χαλάει λέμε! Με το budget μου στο τέλος με βλέπω κι εμένα με άφρικα! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 ok εχεις δικιο . Κατσε να το διορθωσω V2 1000 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.Καλυτερα ετσι? Κανενα απο αυτα που ανεφερες δεν ειναι 1000κυβικα. Οταν γινουν εδω ειμαστε να δουμε καταναλωσεις. Οσο για το θεμα της παλαιοτητας. Βρες μου εσυ μια africa που να μην εχει κανει το γυρο του κοσμου στα χλμ και το ξανασυζηταμε. Και μην με πεις εκεινο το ασπρο κοκκινο που εχει κανενας συλλεκτης και ΑΝ το βαζει μπροστα καμια φορα. Μιλαμε για μοτοσυκλετα που την αγορασε ανθρωπος που ηξερε τι πηρε και γιατι το πηρε. Φιλε μου καλημερα και χρονια πολλα. Με εντελως φιλικη διαθεση, εχω να πω οτι ενω ειμαι ενας κολλημενος Africaνος (το αγαπαω πολυ το μηχανακι μου) δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να παρει Africa. Σημασια εχει να γουσταρεις αυτο που θα παρεις και γι αυτο να το παρεις. Επειδη εχω ψαξει πολυυυ το θεμα με τις Africa, (και για να πουμε και του στραβου το δικιο, οσο και να μη θες να το ψαξεις, δεκα "μαχιμα" χρονια μαζι του, σιγουρα θα μαθεις πολλα) παρα το οτι δεν εχω απολυτως καμια αναγκη να με πιστεψει οποιοσδηποτε, πιστεψε με, υπαρχουν παρα πολλα σχεδον αριστα κομματια εκει εξω. Και λεω "σχεδον αριστα" για το μονο λογο οτι το πιο φρεσκο ειναι 10+ ετων... Μπορει να μην καλυπτει τις αναγκες καποιου, να μην του αρεσει στη φατσα, να ειναι γιαμαχακιας, ομως παρα την ηλικια του, ειναι ενα καλο μηχανακι. Παρεπιπτοντως, εγω Transalp προτεινα στον ενδιαφερομενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Tον κόβω για κανά τέτοιο στο τέλος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 Ο Σχεδιαστης της χοντα την δεκατια του 85-95 πρέπει να ζούσε στο Αμστερνταμ.... Δεν εξηγειτε αλλιως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 ενα τετοιο με μια τετοια Corbin? Tον κόβω για κανά τέτοιο στο τέλος :P Το συγκεκριμενο,συμφωνα με λεγομενα ανθρωπων της HONDA, ειναι απο τα λιγα μηχανακια που το εχουν μετανοιωσει που το βγαλανε γιατι ηταν απο οτι λενε πολυ κακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1 , 2014 κιτσαρια παντως ειναι σιγουρα, μα καλα κοκκινο μοτερ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες