hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Στελιο δε νομιζω οτι εξαγεται απο καπου το συμπερασμα οτι οι μοντ/αδμιν υιοθετουν πουθενα ποστ με παρανομες πραξεις. Οποτε καλυτερα προσεχε τι λες. Εκτος βεβαια, αν θεωρεις οτι με το να μην σβηνουν ποστ που δε σου αρεσουν σημαινει οτι τα υιοθετουν κιολας. Αυτο βεβαια ειναι δικο σου προβλημα, οχι των υπολοιπων. Απο κει και υστερα, να σου πω οτι (συγνωμη πατησα κατα λαθος απαντηση, εντιτ και συνεχιζω) αν και τα λατρευω τα σκυλια (ισως θυμασαι φωτο απο το παρελθον) δεν υιοθετω τις αποψεις σου για τον τροπο αντιμετωπισης τους. Αυτο σημαινει οτι καθε ανθρωπος εχει τα ζωα του (μην ξεχναμε οτι για τετοια μιλαμε) οπως νομιζει/μπορει καλυτερα, χωρις να ειναι απαραιτητα λαθος. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2013 από τον hayabusas 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 εγω λεω να οργανωσουμε ενα κλαμπακι στυλ fight club κι`ετσι και να πηγαινουμε απο γειτονια σε γειτονια και σπαμε στο ξυλο τους ανευθυνους ιδιοκτητες που την εχουν δει στ`@ρχιδι@ τους ολα με τα κατοικιδια τους. πολυ φαση μπρους λη λεμε θα ξεκινησουμε απο τον γειτονα του φρουκουμπικου αυτη τη βδομαδα και μετα με σειρα προτεραιοτητας παρτε νουμερακια κυριοι. Νο2 Μοτοαγαπούλης. Eγω τι να πω που το σπιτι μου ειναι μεσοτοιχια με δημοτικο σχολειο?? Εσύ ρε φίλε είσαι για Όσκαρ υπομονής και ανοχής. ..................Τωρα για την μοδα που υπαρχει να παιρνει και ο καθενας ενα η δυο σκυλια για να γεμισουν την μοναξια του και την ανυπαρξια φιλων πρεπει να υπαρχουν απο το κρατος πολυ αυστηροι κανονες και ειδικα στην πολη. Αυτό δυστυχώς είναι μεγάλη αλήθεια...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Η εισαγγελική παραγγελία είναι μια τρύπα στο νερό. Όταν θα την κάνεις και θα δεις το αποτέλεσμα να έρθεις να μου πεις αν είναι μια τρύπα στο νερό! Μέχρι τότε αν θέλεις συμβουλές να τις δέχεσαι γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει αυτό! Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις μια κατάσταση αν δεν έχεις μπει σε αυτήν και δεν έχεις προσπαθήσει! Στελιο,εσυ που κατεχεις το θεμα για πες...τι θα εκανες εαν ησουν στην θεση του Φρουκου...? πως θα αντιπετωπιζες το θεμα με ολα αυτα τα αναποδα δεδομενα που δυσκολευουν την οποια λυση... εχει σημασια νομιζω να μαθουμε την αποψη ενος κατοχου... Το είπα παραπάνω Γιώργο!Θα έκανα ότι μπορούσα για να υπάρξει σωστή μεταχείρηση του σκύλου και για να έχω την ψυχική μου ηρεμία! Είτε με αστυνομία, είτε με εισαγγελέα! Στελιο δε νομιζω οτι εξαγεται απο καπου το συμπερασμα οτι οι μοντ/αδμιν υιοθετουν πουθενα ποστ με παρανομες πραξεις. Οποτε καλυτερα προσεχε τι λες. Εκτος βεβαια, αν θεωρεις οτι με το να μην σβηνουν ποστ που δε σου αρεσουν σημαινει οτι τα υιοθετουν κιολας. Αυτο βεβαια ειναι δικο σου προβλημα, οχι των υπολοιπων. Απο κει και υστερα, να σου πω οτι Η ρίξη φόλας είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από τον νόμο!Πιο πάνω ένας φίλος υιοθετεί την ρίξη φόλα και την θέτει ως λύση! Αν δεν το θεωρείς ότι είναι παράνομο τότε ή δεν ξέρεις ή δεν σκέφτεσαι σωστά! Αν εγώ απαντήσω σε έναν 16χρονο να πάρει hayabusa χωρίς δίπλωμα θα είναι παρακίνηση σε κάτι παράνομο και πολύ καλά θα κάνει να διαγραφεί το όποιο post! Το ίδιο πράγμα είναι Γιώργο! Όλα τα posts μου σε αυτό εδώ το forum ήταν παντοτε αντικειμενικά! Άρα δεν δέχομαι λεξούλες τύπου "αν δεν σου αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα". Εσένα αντικειμενκά δεν σε πειράζουν οι προτροπές που λέγονται περί φόλας? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 20 , 2013 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Αναρωτιεμαι λοιπον γιατι ειναι ανηθικο να ριξουμε μια φολα εφ οσον ειναι το μονο μεσον αμυνας μας σε αυτα τα επιθετικα σαρκοβορα οντα την στιγμη που σκοτωνουμε χιλιαδες αλλα ακακα ζωα αρνια κοτοπουλα που δεν μας ενοχλουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Ειμαι και εγω ενας αγανακτισμενος σκυλοπληκτος σε παραδιπλανη οικοδομη υπαρχει στο μπαλκονι σκυλος που γαυγιζει συνεχως παραλιγω να κοματιαστω απο τσομπανοσκυλα στο βουνο εχω φαει κυνηγητα απο σκυλια στο δρομο και παραλιγο να πεσω απο το μηχανακι και εχω χασει φιλο που του βγηκε σκυλος και σκοτωθηκε.Αναρωτιεμαι λοιπον γιατι ειναι ανηθικο να ριξουμε μια φολα εφ οσον ειναι το μονο μεσον αμυνας μας σε αυτα τα επιθετικα σαρκοβορα οντα την στιγμη που σκοτωνουμε χιλιαδες αλλα ακακα ζωα αρνια κοτοπουλα που δεν μας ενοχλουν.Εχω γνωστους που μενουν σε χωρια και δεν μπορτουν να βγουν απο το σπιτι τους γιατι αδεσποτα αγριοσκυλα κανανε αγελες και επιτιθενται στον κοσμο Το προβλημα ειχε φτασει στο απροχωρητο και στην Ρουμανια οπου μολις περασε απο την βουλη νομος για την αμεση εκτελεση των αδεσποτων σκυλων.Τωρα για την μοδα που υπαρχει να παιρνει και ο καθενας ενα η δυο σκυλια για να γεμισουν την μοναξια του και την ανυπαρξια φιλων πρεπει να υπαρχουν απο το κρατος πολυ αυστηροι κανονες και ειδικα στην πολη. Είμαι κι εγώ ένας αγανακτισμένος ανθρωπόπληκτος , σε παραδιπλανή οικοδομή υπάρχει στο διαμέρισμα άνθρωπος που φωνάζει συνεχώς, παραλίγο να κομματιαστώ από έναν μαλάκα που πέρασε κόκκινο φανάρι , έχω φάει κυνηγητά από μπάτσους στον δρόμο κι έχω χάσει μέλος της οικογένειάς μου σε τροχαίο. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί είναι ανήθικο να ρίξουμε μια φόλα εφ΄όσον είναι το μόνο μέσον άμυνας μας σε αυτά τα επιθετικά σαρκοβόρα ανθρώπινα όντα την στιγμή που στους πολέμους σκοτώνονται από κάποιους χιλιάδες αθώα παιδιά που δεν μας ενοχλούν. Έχω γνωστούς που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους επειδή φοβούνται μήπως τους σκοτώσουν για 5 ευρώ.Το πρόβλημα έχει φτάσει στο απροχώρητο την ώρα που σε κάτι τριτοκοσμικές κωλόχωρες επικρατούν λιθοβολισμοί για "αδέσποτες" γυναίκες και παιδιά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 γκουκ απλα τα ειπες ολα και χθες με το ποστ σου την πρωτη σελιδα ΕΚΛΑΨΑ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Η ρίξη φόλας είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από τον νόμο!Πιο πάνω ένας φίλος υιοθετεί την ρίξη φόλα και την θέτει ως λύση! Αν δεν το θεωρείς ότι είναι παράνομο τότε ή δεν ξέρεις ή δεν σκέφτεσαι σωστά! Εχει ενα λογικο αλμα που δεν μπορω να κανω ο συλλογισμος σου, αλλα να σου απαντησω Στελιο. Προσωπικα δεν μπαινω στη λογικη να θεωρησω εγω τι ειναι παρανομο και τι οχι, εχουν φροντισει αλλοι για μενα. Αν με ρωτας αν ξερω οτι ειναι παρανομο, ναι το ξερω και ναι αποδοκιμαζω μια τετοια πραξη. Αν εγώ απαντήσω σε έναν 16χρονο να πάρει hayabusa χωρίς δίπλωμα θα είναι παρακίνηση σε κάτι παράνομο και πολύ καλά θα κάνει να διαγραφεί το όποιο post! Το ίδιο πράγμα είναι Γιώργο! Προηγουμενως εγραψες οτι οι μοντ/αντμιν υιοθετουν τις πραξεις αυτες κατι το οποιο δεν στεκει. Σου θυμιζω το disclaimer της εγγραφης για τα ποστ των μελων. Όλα τα posts μου σε αυτό εδώ το forum ήταν παντοτε αντικειμενικά! Άρα δεν δέχομαι λεξούλες τύπου "αν δεν σου αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα". Εσένα αντικειμενκά δεν σε πειράζουν οι προτροπές που λέγονται περί φόλας? Καλο θα ηταν να περιμενεις να στο πει καποιος αλλος οτι τα ποστ σου ειναι αντικειμενικα, εκτος αν μεσα απο την υποκειμενικη σου κριση εισαι σε θεση να βγαζεις αντικειμενικα συμπερασματα. Εν παση περιπτωσει, ξαναλεω οτι δε γουσταρω τις φολες και ουτε φυσικα αυτους που τις ριχνουν. Και μιλαω ως παθων. Φιλικα ολα αυτα, ελπιζω να ειναι αντιληπτο. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Είμαι κι εγώ ένας αγανακτισμένος ανθρωπόπληκτος , σε παραδιπλανή οικοδομή υπάρχει στο διαμέρισμα άνθρωπος που φωνάζει συνεχώς, παραλίγο να κομματιαστώ από έναν μαλάκα που πέρασε κόκκινο φανάρι , έχω φάει κυνηγητά από μπάτσους στον δρόμο κι έχω χάσει μέλος της οικογένειάς μου σε τροχαίο. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί είναι ανήθικο να ρίξουμε μια φόλα εφ΄όσον είναι το μόνο μέσον άμυνας μας σε αυτά τα επιθετικά σαρκοβόρα ανθρώπινα όντα την στιγμή που στους πολέμους σκοτώνονται από κάποιους χιλιάδες αθώα παιδιά που δεν μας ενοχλούν. Έχω γνωστούς που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους επειδή φοβούνται μήπως τους σκοτώσουν για 5 ευρώ.Το πρόβλημα έχει φτάσει στο απροχώρητο την ώρα που σε κάτι τριτοκοσμικές κωλόχωρες επικρατούν λιθοβολισμοί για "αδέσποτες" γυναίκες και παιδιά. Δεν είναι καλή ιδέα, Gouky7...όχι μόνο για το ζώο αλλά και για τη δική σου ασφάλεια...γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. λέω εγώ τώρα...μπορεί να πέσεις πάνω σε αυτούς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Όταν θα την κάνεις και θα δεις το αποτέλεσμα να έρθεις να μου πεις αν είναι μια τρύπα στο νερό! Μέχρι τότε αν θέλεις συμβουλές να τις δέχεσαι γιατί κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει αυτό! Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις μια κατάσταση αν δεν έχεις μπει σε αυτήν και δεν έχεις προσπαθήσει! Κι αν έχω μπει σ' αυτήν κι έχω προσπαθήσει; Γράφεις θεωρώντας δεδομένο ότι θα κινηθείς εναντίον ανθρώπου νομοταγούς και πολιτισμένου. Αυτό δεν προκύπτει από πουθενά, μάλιστα το λογικό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός που δημιουργεί τέτοιο πρόβλημα ούτε νομοταγής είναι, ούτε πολιτισμένος, αλλιώς είτε δεν θα υπήρχε το πρόβλημα εξαρχής, είτε θα το λύνατε μόνοι σας. Ξαναλέω: Αν ο άλλος είναι ζώο, κανένας εισαγγελέας και κανένας νόμος δεν μπορεί να τον εμποδίσει να σου σπάει τα νεύρα κάθε μέρα... νόμιμα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Φιλικα ολα αυτα, ελπιζω να ειναι αντιληπτο. :) Γνωρίζω το πως γράφεις τόσα χρόνια εδώ μέσα!Ξέρω ότι είναι σε επίπεδο συζήτησης, δεν χρειάζεται να το διευκρινίζουμε! Στις αντικειμενικές απόψεις ξέχασα να γράψω την λέξη "προσπαθώ" ώστε να είναι πάντοτε αντικειμενικές!Λόγω της κεκτημένης ταχύτητας στο να αποτυπώσω τις σκέψεις μου το έθεσα λάθος! Γνωρίζω τo disclaimer μιας που είμαι mod σε...κυνολογικό forum 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Απορώ πάντως πως οι moderators/administrators του forum υιοθετούν posts με περιεχόμενο παράνομων πράξεων και δεν διαγράφουν posts! Εκτός και αν παράνομο θεωρούν μόνο την μη κατοχή δπλώματος μοτοσυκλέτας... :thumbsdown: Στέλιο, θεωρώ πως κάνεις λάθος. Και είσαι άδικος, τολμώ να πω! Αφενός έχεις δει την αντιμετώπιση μου απέναντι στο θέμα «φόλα» σε άλλο θέμα (αλλά και εδώ, δες προηγούμενες σελίδες), αφετέρου οι απόψεις των μελών δεν υιοθετούνται ούτε εκφράζουν την Σ.Ο. & Δ.Ο. του mybike.gr. Σε τελική ανάλυση, ο καθένας μας κρίνεται από τα γραπτά του. Αν κάποιος γράψει σαν κάφρος, δε σημαίνει πως είμαι και εγώ επειδή δεν έγραψα/απάντησα ή δεν διέγραψα το κείμενό του! Αν προλαβαίνω και έχω διάθεση μπορεί και να απαντήσω. Αλλά αποκλείεται να είναι όλη η ομάδα παντού και πάντα σε κάθε θέμα, σε κάθε post! Αν κάτι σας χτυπά άσχημα, πατάτε το κουμπάκι report. Αν δε το κάνετε, πως περιμένετε να τα δούμε όλα? Είμαι κι εγώ ένας αγανακτισμένος ανθρωπόπληκτος , σε παραδιπλανή οικοδομή υπάρχει στο διαμέρισμα άνθρωπος που φωνάζει συνεχώς, παραλίγο να κομματιαστώ από έναν μαλάκα που πέρασε κόκκινο φανάρι , έχω φάει κυνηγητά από μπάτσους στον δρόμο κι έχω χάσει μέλος της οικογένειάς μου σε τροχαίο. Αναρωτιέμαι λοιπόν γιατί είναι ανήθικο να ρίξουμε μια φόλα εφ΄όσον είναι το μόνο μέσον άμυνας μας σε αυτά τα επιθετικά σαρκοβόρα ανθρώπινα όντα την στιγμή που στους πολέμους σκοτώνονται από κάποιους χιλιάδες αθώα παιδιά που δεν μας ενοχλούν. Έχω γνωστούς που δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους επειδή φοβούνται μήπως τους σκοτώσουν για 5 ευρώ.Το πρόβλημα έχει φτάσει στο απροχώρητο την ώρα που σε κάτι τριτοκοσμικές κωλόχωρες επικρατούν λιθοβολισμοί για "αδέσποτες" γυναίκες και παιδιά. Γιάννο, απλά respect :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Απορώ πάντως πως οι moderators/administrators του forum υιοθετούν posts με περιεχόμενο παράνομων πράξεων και δεν διαγράφουν posts! Εκτός και αν παράνομο θεωρούν μόνο την μη κατοχή δπλώματος μοτοσυκλέτας... :thumbsdown: Η ρίξη φόλας είναι παράνομη πράξη και τιμωρείται από τον νόμο!Πιο πάνω ένας φίλος υιοθετεί την ρίξη φόλα και την θέτει ως λύση! Αν δεν το θεωρείς ότι είναι παράνομο τότε ή δεν ξέρεις ή δεν σκέφτεσαι σωστά! Αν εγώ απαντήσω σε έναν 16χρονο να πάρει hayabusa χωρίς δίπλωμα θα είναι παρακίνηση σε κάτι παράνομο και πολύ καλά θα κάνει να διαγραφεί το όποιο post! Ουτε μία στο εκατομμύριο δεν θα το πρότεινες + ειμαι σίγουρος. Το ίδιο πράγμα είναι Γιώργο! Όλα τα posts μου σε αυτό εδώ το forum ήταν παντοτε αντικειμενικά! Άρα δεν δέχομαι λεξούλες τύπου "αν δεν σου αρέσει είναι δικό σου πρόβλημα". Εσένα αντικειμενκά δεν σε πειράζουν οι προτροπές που λέγονται περί φόλας? Ειναι σαφες ότι δεν ειναι ο τρόπος η φόλα. Και παράνομο + κατάπτυστο. Και φυσικα δεν απηχεί καμμία θεση του ΜΒ ή την υιοθετεί κανεις μας. Τα πόστ αυτά, είναι για να δείχνουν την διαφορετικότητα σκέψης ή αντίληψης περι ζωής. Και φυσικά μένουν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2013 Αυτό που λέω αγαπητέ είναι ότι υπάρχουν πάμπολλοι άλλοι τρόποι για να εκπαιδεύσεις έναν σκύλο στο να μην γαβγίζει! Ξερω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει αυτό το εκπαιδευτικό εργαλείο αλλά έχω να σου πω ότι χρησιμοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις από επαγγελματίες εκπαιδευτές όταν εκπαιδεύουν έναν σκύλο από απόσταση! Δεν είναι βάρβαρο στα χέρια του εκπαιδευτή που ξέρει την ώρα που εκπαιδεύει!Είναι όμως βάρβαρο σε έναν τυχαίο ιδιοκτήτη που νομίζει ότι με το να το φορέσει στον σκύλο θα βγάλει το σκασμό! Και σε ερωτώ εγώ, για ποιο λόγο δεν έκατσες να ασχοληθείς με τον σκύλο για να του μάθεις πότε να γαβγίζει και πότε όχι?Φορούσες το κολλάρο όλη την μέρα στον σκύλο και έχτισες σχέση μαζί του βάσει ενός ρεύματος!Αντί να ασχληθείς με εκπαίδευση καθημερινή ενασχόληση προτίμησες να του φορέσεις το κολλάρο για να βγάζει τον σκασμό!Πες μου λοιπόν τι διαφορά έχει η λέξη κακοποίηση από αυτό που ζει ο σκύλος σου(ή μάλλον αυτό που έζησε μέχρι να μάθει να βγάζει το σκασμό τότε που χρησιμοποιούσες το κολλάρο) Θεωρείς τον εαυτό σου σωστό? Δηλαδή επειδή είχε αποτέλεσμα αυτό το πράγμα που εφάρμοσες είναι και η σωστή οδός? Θεωρώ ότι ζούμε στο 2013 και η ενημέρωση σε κάποια πράγματα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!Είναι λοιπόν ανεύθυνο να ρησιμοποιούμε τέτοιες λύσεις την στιγμή που υπάρχουν πολλές πολλές άλλες! φιλαρακο μου και τα 3 μου σκυλια ειναι κυνηγοσκυλα και προφανως εχω αφιερωσει πολυ χρονο στην εκπαιδευση τους, γιατι οταν τα βγαζεις στο βουνο και δεν σε ακουνε καταλαβαινεις τι μπορει να γινει. την περιπτωση του κολλαρου την χρησιμοποιω μονο για λιγο διαστημα αν ο σκυλος αλλαξει περιβαλλον, ειτε περνω καινουργιο σκυλο ειτε τα μεταφερω καπου αλλου γιατι δεν μπορω να τα φροντισω για καποιες μερες, κι επειδη οι υπολοιποι συνανθρωποι δεν μου φταινε σε τιποτα για αυτο και μονο τοτε τους τα φοραω. ελπιζω να εγινα κατανοητος κι αν δεν πιστευεις ελα να σου δειξω τι χωρο εχω κατασκευασει για τα σκυλια και ποσο περιποιημενα ειναι. αυτα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Για τις αγωγές που προτείναμε κάποιοι (κι εγώ μέσα αν και το αποφεύγω σχεδόν πάντα), εξήγησα ότι το συστήνω μόνο υπό έναν όρο: Να είναι ομαδικές από πολυκατοικία/ες για να είναι το κόστος αμελητέο για τον κάθε ένοικο και να μην προσωποποιείται η "επίθεση", αλλά ταυτόχρονα δυσβάσταχτο για τον εναγόμενο σκυλοκράτορα, που κάτω απ' το βάρος αυτό θ' αναγκαστεί να δώσει λύση που θα τον ξεμπλέξει απ' αυτήν την δικαστική περιπέτεια και οικονομική αφαίμαξη. Είπαμε, είναι εποχές που όλοι υπολογίζουν και το 1 ευρώ γιατί συχνά δεν το έχουν. Θα κάθονται να ξοδεύουν ανηλεώς απλά για να έχουν 1-2-3 σκυλιά που ενοχλούνε? Ε, άμα είναι τόσο ας το κάνουν. Κούρκουλεεεεε, είσαι τυχερός που δεν είμαστε γείτονες......... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Προφανως και δεν προτρεπω κρυμενος πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου καποιους να χρησιμοποιησουν φολα για σκυλια που τους ενοχλουν.Θεωρω τον εαυτο μου φιλοζωο και ταιζω 5 γατες στο εξοχικο μου ομως νιωθω τον εαυτο μου πολλες φορες ανυπερασπιστο σε καποιους κακομαθημενους δερβεναγες σκυλους που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και σκεπτομαι τις φολες αν και ποτε δεν εριξα.Εχω κανει παρατηρηση στον γειτονα με τον σκυλο αλλα με γραφει κανονικα και λεει οτι δεν ενοχλειτε αλλος γειτονας παρα μονο εγω.Αναγκαστηκα να κλεινω τα παραθυρα καλοκαιριατικα για να μην μου στριψει αλλα δεν ειναι λυση.Ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου αλλα οταν ζει σε αφυσικο γι αυτον περιβαλλον οπως τα διαμερισματα υποφερει και αυτος και ολοι οι γειτονες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Προφανως και δεν προτρεπω κρυμενος πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου καποιους να χρησιμοποιησουν φολα για σκυλια που τους ενοχλουν.Θεωρω τον εαυτο μου φιλοζωο και ταιζω 5 γατες στο εξοχικο μου ομως νιωθω τον εαυτο μου πολλες φορες ανυπερασπιστο σε καποιους κακομαθημενους δερβεναγες σκυλους που μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι και σκεπτομαι τις φολες αν και ποτε δεν εριξα.Εχω κανει παρατηρηση στον γειτονα με τον σκυλο αλλα με γραφει κανονικα και λεει οτι δεν ενοχλειτε αλλος γειτονας παρα μονο εγω.Αναγκαστηκα να κλεινω τα παραθυρα καλοκαιριατικα για να μην μου στριψει αλλα δεν ειναι λυση.Ο σκυλος ειναι ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου αλλα οταν ζει σε αφυσικο γι αυτον περιβαλλον οπως τα διαμερισματα υποφερει και αυτος και ολοι οι γειτονες. Έχεις παραφράσει την φύση με την άγρια ζωή και την εξαρτώμενη ζωή στην πόλη! Ο σκύλος δεν είναι άγριο ζώο. Ο πρόγονος του ήταν τα άγρια κυνίδια που εκατοντάδες χρόνια τώρα έχουν εξελιχθεί σε σκύλους!Πλέον όποιος λέει ότι ο σκύλος δεν είναι φυσικό να ζει μαζί με τον άνθρωπο είναι ημιμαθής! Δεν είναι φυσικό περιβάλλον να ζει έξω στους δρόμους!Δεν υπάρχει άγρια ζωή για τον σκύλο, ούτε φύση!Η φύση και η θέση του είναι δίπλα στον άνθρωπο!Ο σκύλος δεν ξέρει να ζήσει μόνος του και αυτό γιατί ανα τα χρόνια εκτράφηκε έτσι όπου εξαρτάται από τον άνθρωπο! Άρα προτιμότερο είναι να ζει μαζί με τον άνθρωπο ο οποίος σέβεται την κατασκευή του ως ον παρά να ζει αδέσποτος από δω και από κει!Γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να επιβιώσει! Αν όλοι οι ιδιοκτήτες έμπαιναν στο τρυπάκι να εκπαιδεύουν του σκύλους τους όπως σε μερικές χώρες του εξωτερικού όπου πρέπει να πάρουν πιστοποιήτικό καλού πολίτη τότε δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα! Η συμβιωση ανθρώπου-σκύλου μπορεί να γίνει εξαιρετική όταν και εφόσον ο 1ος αναλάβει τις ευθύνες του επιτέλους. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Φιλε μου οταν λεμε ο σκυλος ενοουμε απο τα μικρα σκυλακια του σαλονιου που πραγματι μπορουν να ζησουν σε κλειστο χωρο μεχρι τα τσομπανοσκυλα που ειναι τελειως ακαταλληλα να ζησουν στην πολη.Αναμεσα σε αυτα υπαρχουν αναριθμητα ενδιαμεσα μοντελα που τα ξερουν οι ειδικοι και φανατικοι φιλοι των σκυλιων.Ολοκληρα μαγαζια ζουν απο αξεσουαρ σκυλων ξενοδοχεια ,καλιστεια κλπ δεν συνεχιζω γιατι ειναι γνωστα.Ομως ολα τα σκυλια εχουν το αγριο επιθετικο ενστικτο των προγονων τους δεν ειναι προβατα Και επειδη γαυγιζουν αναγκαστικα ενοχλουν οταν ζουμε σε μια μεγαλουπολη ο ενας κολητα με τον αλλο .Θα ηταν καλυτερο οι φιλοζωοι να παιρνουν γατες . η ενυδρεια και δεν μπορω να καταλαβω την μανια τους να παιρνουν σκυλια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου οταν λεμε ο σκυλος ενοουμε απο τα μικρα σκυλακια του σαλονιου που πραγματι μπορουν να ζησουν σε κλειστο χωρο μεχρι τα τσομπανοσκυλα που ειναι τελειως ακαταλληλα να ζησουν στην πολη.Αναμεσα σε αυτα υπαρχουν αναριθμητα ενδιαμεσα μοντελα που τα ξερουν οι ειδικοι και φανατικοι φιλοι των σκυλιων.Ολοκληρα μαγαζια ζουν απο αξεσουαρ σκυλων ξενοδοχεια ,καλιστεια κλπ δεν συνεχιζω γιατι ειναι γνωστα.Ομως ολα τα σκυλια εχουν το αγριο επιθετικο ενστικτο των προγονων τους δεν ειναι προβατα Και επειδη γαυγιζουν αναγκαστικα ενοχλουν οταν ζουμε σε μια μεγαλουπολη ο ενας κολητα με τον αλλο .Θα ηταν καλυτερο οι φιλοζωοι να παιρνουν γατες . η ενυδρεια και δεν μπορω να καταλαβω την μανια τους να παιρνουν σκυλια Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω την άσκοπη μετακίνηση με την μηχανή/αυτοκίνητο την στιγμή που μπορείς να πας με τα πόδια, τα ΜΜΜ ή με το ποδήλατο ως μέσο οικονομικής και μη ρυπογόνας μετακίνησης! Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να παίρνουμε τα ποδήλατα ή τα πόδια μας και να μετακινούμαστε οι μοτόφιλοι παρά να ηχορυπαίνουμε την ατμόσφαιρα και να ξυπνάμε με τις εξατμίσεις μας τον κόσμο! Άγριο ένστικτο έχει μέχρι στιγμής ο άνθρωπος! Και ποιος είπε ότι μεγαλόσωμος σκύλος δεν μπορεί να ζήσει εντός διαμερίσματος φυσιολογικά? Ο σκύλος που γαβγίζει απέναντι από το σπίτι σου φίλτατε δεν γαβγίζει επειδή δεν μπορεί να ζήσει με τον άνθρωπο, ούτε επειδή είναι μεγαλόσωμος και δεν μπορεί να ζήσει "μέσα στους 4 τοίχους"! Γαβγίζει επειδή οι ιδιοκτήτες του δεν του έδωσαν την πρέπουσα σημασία, δεν καλύπτουν τις ανάγκες ενός τέτοιου ζώου και δεν ξέρουν που παν τα 4 από κυνοφιλία, νόμους και...διακριτικότητα! Το συνεχόμενο γάβγισμα είναι νευρικό γάβγισμά που δηλώνει έλλειψη πραγμάτων. Ειτε άσκησης, είτε προσοχής, είτε λανθασμένης συμπεριφοράς ιδιοκτήτη! Η συντροφικότητα ενός σκύλου δνε είναι ίδια με αυτή μιας γάτας ή ενός ψαριού!Επίσης η γάτα και το ψάρι δεν σου προσφέρει την εργασία και την συνεργασία που σου προσφέρει ο σκύλος ως ον! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2013 από τον st3li0s 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Αυτη η συντροφικοτητα του σκυλιου ενθουσιαζει αρχικα και παιρνει καποιος ενα σκυλι και συνηθως ειναι επιθυμια των παιδιων,Ομως μετα απο λιγο καιρο και οταν μεγαλωσει το κουταβι τον εχουν βαρεθει και δεν εχουν τον χρονο και την διαθεση να του προσφερουν αυτα που χρειαζεται με αποτελεσμα το τετραποδο να διαμαρτυρεται και να γαυγιζει και οι ιδιοκτητες να προσπαθουν να το ξεφορτωθουν,Και εγω σαν γειτονας με τοσα προβληματα καθημερινα την στιγμη που θελω να χαλαρωσω να μην μπορω απο τα γαυγισματα τι χρωσταω εγω? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτη η συντροφικοτητα του σκυλιου ενθουσιαζει αρχικα και παιρνει καποιος ενα σκυλι και συνηθως ειναι επιθυμια των παιδιων,Ομως μετα απο λιγο καιρο και οταν μεγαλωσει το κουταβι τον εχουν βαρεθει και δεν εχουν τον χρονο και την διαθεση να του προσφερουν αυτα που χρειαζεται με αποτελεσμα το τετραποδο να διαμαρτυρεται και να γαυγιζει και οι ιδιοκτητες να προσπαθουν να το ξεφορτωθουν,Και εγω σαν γειτονας με τοσα προβληματα καθημερινα την στιγμη που θελω να χαλαρωσω να μην μπορω απο τα γαυγισματα τι χρωσταω εγω? Αναμεσα στα τόσα προβλήματα που έχεις καθημερινά είναι να βάλεις και Acrapovic ξετάπωτη στην μοτοσυκλέτα σου? Επίτηδες παραλληλίζω την κατάσταση για να θέσω..."συντεχνιακά" παραδείγματα και από τους μεν και από τους δε! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2013 από τον st3li0s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
drapetis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 Πηγαινουμε αλλου αλλα εχουν σχεση τα δυο θεματα εχεις δικιο αν για τα γαυγισματα γινομαι εξαλος μια φορα για τις ξεταπωτες εξατμισεις γινομαι 10 ,Εχω μεγαλη ευαισθησια στα αυτια μου που αλλοι δεν εχουν και στο μηχανακι μου ποτε δεν βαζω ελευθερη εξατμιση αλλα την πιο αθορυβη πιο πολυ γιατι ενοχλει εμενα.Αλλα ο φασαρτζης μηχανοβιος περναει μια φορα σε ενοχλει και φευγει τον σκυλο τον ακους ασταματητα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2013 ο φασαρτζης μηχανοβιος περναει μια φορα σε ενοχλει και φευγει Εκτός και αν έχει καμια καλή ανηφόρα έξω από το σπίτι σου και ο φασαρτζής μηχανόβιος κάνει σεμινάρια σούζας με ψόφιο μηχανάκι και ξετάπωτη Raceguns Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 Update Ναούμ. Βρήκα το κινητό του ιδιοκτήτη, παίρνω χθες βράδυ κατά τις 12.... - Καλησπέρα είμαι ο τάδε από δίπλα τι κάνετε ? - ..... - Μήπως σας είναι εύκολο να βάλετε τα σκυλιά μέσα διότι θέλουμε να κοιμηθούμε και κάνουν φασαρία ? - Εντάξει εντάξει....κλείνει. - Ευχαριστώ Ησυχάσαμε για περίπου 8 ώρες (?)...Μετά κανονικά στο πρόγραμμα.... Ισχύει η συχνότητα 12 hours version, με Outro μισής ώρας ύπνου....ανά 12 ώρες. Κάτι μεταξύ Γερμανικό νούμερο και Σαιγκόν, να πέφτουν οι μπόμπες με 6 μήνες βροχή. Πάμε για γαριδάδικο (Δες Forest Gump) ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΤΟ RIFF ΜΑΝΟΟΟ !!!! Έλα για πάμε....αφιερωμένο soundtrack του θέματος. Ο ήχος σε κάποια φάση χαμηλώνει, μετά από 5,6 ώρες ανεβάστε λίγο το volume. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2013 πρεπει να εχει θεμα οποιος το ακουει αυτο για 12 ωρες.. :plaf: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2013 Άλλος ένας ανθρωπάκος που έτυχε να ζει δίπλα σε μπετόβλακες/κωφάλαλους με σκυλί. “Μπούκαρε” στο σπίτι των γειτόνων του κι έσφαξε το σκυλί τους επειδή…γάβγιζε! http://www.makeleio.gr/?p=37197 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες