Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Καλσπέρα/μέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα με το γείτονα μου ο οποίος αφήνει τα 2 σκυλιά του στην αυλή και γαβγίζουν ανεξέλεγκτα πρωί μεσημέρι βράδυ αργίες εορτές κάθε μέρα όλη μέρα με σταθερό αργό ρυθμό έτσι ώστε να μην κουράζονται και να συνεχίζουν ασταμάτητα το γάβγισμα. Σε απόσταση περίπου 4 μέτρα από την κρεβατοκάμαρα μου δλδ σχεδόν μέσα στο σπίτι μου. Αυτό τραβάει τώρα περίπου 2 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ότι μου κάνουν πλύσιμο εγκεφάλου και δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ από τις 7 το πρωί μέχρι το βράδυ. Τους έχω κάνει παρατήρηση, έχω αφήσει μηνύματα στη πόρτα τους. Τα σκυλιά γαβγίζουν κυριολεκτικά χιλιάδες φορές, ασταμάτητα. Τις ημέρες που φεύγουν από το σπίτι τους οι ιδιοκτήτες, τα σκυλιά συνεχίζουν το γάβγισμα και κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω με ηρεμία, δεν μπορώ να φέρω παρέα, η κατάσταση είναι φρικιαστική. Χθες έβαλα να δω μια ταινία και σε όλη τη διάρκεια του έργου γάβγιζαν δίχως σταματημό. Πάω τουαλέτα ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ Χ100, τρώω ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ Χ200, ποτίζω ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ Χ400, αυτό συμβαίνει όλη μέρα κάθε μέρα. Τα Σαββατοκύριακα αναγκαστικά όρθιος από τις 7 και να ακούω ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ μέχρι τις 1 το βράδυ. Αισθάνομαι άσχημα, έχω πονοκεφάλους κάθε μέρα δεν μπορώ να εκτελέσω ούτε τα βασικά μέσα στο σπίτι μου. Μήπως μπορείτε να με συμβουλέψετε τι ακριβώς να κάνω σύμφωνα με το νόμο ? Δυστυχώς έχω να κάνω με τελείως ηλίθιους ανθρώπους διότι αυτή η ηχορύπανση δεν τους επηρεάζει καθόλου. Μια φορά που ξύπνησα με βια πάλι στις 7, πήγα δίπλα χτύπησα κουδούνι, βγήκε ο ιδιοκτήτης, του έκανα παρατήρηση και αρνήθηκε ότι γαβγίζουν τα δικά του σκυλιά παρότι τη στιγμή που μιλούσαμε τα σκυλιά ούρλιαζαν ασταμάτητα δίπλα μας. Τι να κάνω ρε παίδες με τον γ@μάνθρωπο τον γείτονα ? Πήρα δικηγόρο και μου λέει για εισαγγελική εντολή για παρατήρηση επιτόπου με αστυνομία. Ναι ωραία, μόλις φύγει η αστυνομία και αρχίσουν πάλι το γάβγισμα...μετά τι κάνω, μήνυση ? Έχω καταντήσει να φεύγω από το σπίτι μου διότι δεν αντέχω πια αυτό το πράγμα. Μπορεί η αστυνομία η η φιλοζωική να του πάρουν αυτά τα σκυλιά επιτέλους να τελειώνουμε ? Σας περιγράφω το πρωινό μου ξύπνημα μέχρι να σηκωθώ από το κρεβάτι (μετά απλά συνεχίζουν το ίδιο.) ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Οι ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται από την Αστυνομική Διάταξη 3/1996. Το άρθρο 3 αυτής έχει ως εξής: “Οι κάτοχοι κατοικιδίων ζώων ή πτηνών υποχρεούνται όπως λαμβάνουν κάθε πρόσφορο μέτρο, ώστε αυτά να μην διαταράσσουν με οποιοδήποτε τρόπο την ησυχία των περιοίκων”. Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, η ανωτέρω υποχρέωση ισχύει καθ’ όλο το 24ωρο και όχι μόνο κατά τις ώρες κοινής ησυχίας. Τι λεει ο νομος για τα ζωα στις πολυκατοικιες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε διαμέρισμα πολυκατοικίας ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών υπό τις αναφερόμενες σ'αυτό προϋποθέσεις, ακόμα και εκεί όπου ο κανονισμός τπς πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, ανεξαρτήτως του ότι, οι εν λόγω υγειονομικές διατάξεις ως προς το άνω περιεχόμενά τους εκδόθηκαν άνευ νομοθετικής εξουσιοδοτήσεως και δεν ειναι εφαρμόσιμοι...ότι η απαγόρευση με τον κανονισμό της ηολυκατοικίας της διατηρήσεως σκύλων στα διαμερίσματα έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 5 παρ 1 του συντάγματος που κατοχυρώνει την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου, είναι αβάσιμος και ως τοιούτος απορριπτέος, διότι στην έννοια της αναπτύξεως της προσωπικότητος, υπό την μορφήν της συμμετοχής του ατόμου στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, περί της οποίας διαλαμβάνει η εν λόγω συνταγματική διάταξη, δεν περιλαμβάνεται και η διατήρηση σκύλων στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών....." Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον patapios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.281 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Τα σκυλιά προφανώς δεν φταίνε. Η αποκλειστική ευθύνη πέφτει στον ιδιοκτήτη και γιαυτό το ξεκαθαρίζει και ο νόμος. Πάρε ένα τηλέφωνο σε κάποια εταιρία προστασίας ζώων να τους ρωτήσεις πως θα μπορέσεις να κινηθείς αποτελεσματικά. Ο δικηγόρος σου βαριόταν? Δε μπορούσε να σου δώσει ολοκληρωμένη άποψη? Κάνε έτσι και μετά αλλιώς κοκ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Φρουκου,ενα τηλεφωνο στη Φιλοζωικη.Εξηγησε τους,περιμενε τους και αν δεν αλλαξει κατι,τοτε κανε οτι προβλεπει ο Νόμος...και ο Νόμος να ξερεις δεν ειναι μαζι του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Φολα θελει ο γειτονας οχι ο σκυλος 19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, σε ίδια ακριβώς κατάσταση. Δύο γαμόσκυλα στο διπλανό σπίτι που έχει μεγάλο κήπο. Στα 3 μέτρα απο το υπνοδωμάτιο της μικρής. Και αυτά τα γαμημένα, δεν είναι οτι απλά γαβγζίουν, κάνουν λες και τα σφάζεις. Κάθε ανάσα, και γάβγισμα. Κατά ριπας μιλάμε έτσι; 5 χρόνια αυτή η κατάσταση μας έχει τρελάνει. Η ιδιοκτήτρια είναι στην κυριολεξία τρελή. Απο λόγια δεν καταλαβαίνει. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φωνάξεις αστυνομία, αλλά την ώρα που θα έρθουν (αν έρθουν) πρέπει τα σκυλιά να γαβγίζουν ακόμα. Ακόμα κι έτσι όμως, δεν γίνεται τίποτα ουσιαστικό, αφού μια απλή σύσταση θα κάνουν.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον sorath 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; Ναι αλλά πρεπει να ρωτησει τον ιδιοκτητη τι του αρεσει να τρωει και μετα να του πει ελα να σου κανω το τραπεζι φιλε γειτονα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 αυτο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης. Θα ζητησεις ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ αφου πρωτα ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ..Προσεχε μονο να ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ και ειναι σιγουρο πως ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ και θα απαλλαχτεις απο το γαβγισμα των σκυλων! .. η αλλιως ρωτα ενα δικηγορο αν δεν βγαζεις ακρη με τον ιδιοκτητη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.281 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; Πλάκα μας κάνεις ρε Μιχάλη? Απαράδεκτη αντιμετώπιση από νοήμων άνθρωπο........ Δεν φταίνε τα σκυλιά για το γαύγισμα αλλά ο ιδιοκτήτης που δε τα ελέγχει (είτε γιατί δεν ξέρει είτε γιατί δε θέλει) 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Και τα μωρά κλαψουρίζουν , φόλα στα βρέφη. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.281 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Και τα μωρά κλαψουρίζουν , φόλα στα βρέφη. Ναι ρε John!! Δίκιο έχεις.... Και εγώ έχω ένα γείτονα που πλακώνεται στα μπινελίκια με τη γυναίκα του τακτικότατα. Λέω να τους ρίξω φόλα..... Καλά που μου το θύμησες. Πάω να φτιάξω κάτι ωραία περιποιημένα μπιφτεκάκια. Τη συνταγή παρακαλώ. Ξέρω έναν εδώ μέσα που ξέρει..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Παιρνεις φιλοζωικη Παιρνεις αστυνομια. Θα του κανουν παρατηρηση και θα καταγραφει η κληση Μετα τη τριτη φορα νομιζω εχεις και βαση για μηνυση κτλ Καπως ετσι παει. Παντως σιγουρα κατι μπορει να γινει με το νομο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Τί να σου γράψω ρε συ Μάνο? Το ίδιο πρόβλημα έχουμε κι εμείς μ' έναν αρχιμ^λάκα που ήρθε και θρονιάστηκε (αγόρασε) παρακείμενο χαμόσπιτο μέσα στο ίδιο οικόπεδο. Και είναι και νέος γ^μώ το σπέρμα που τον έβγαζε και υποτίθεται θα έπρεπε να μπορείς να συνεννοηθείς. Επειδή - όπως σου έγραψαν ήδη - με την Αστυνομία δε θα βγάλεις άκρη (αυτοί δεν κάνουν τίποτα, μόνο την ομορφάδα τους μοστράρουνε και μονίμως ρωτάνε "θα του κάνετε μήνυση κύριε?"), θα σου πω μια λύση που σκέφτηκα ότι μπορεί να λειτουργήσει. Προϋπόθεση είναι να ενοχλεί και άλλους. Όσο περισσότερους, τόσο καλύτερα. Αν λοιπόν ενοχλεί 1-2-3 πολυκατοικίες, μαζευόσαστε και συμφωνείτε να τον τραβήξετε στα δικαστήρια μέχρι να γαβγίσει ο ίδιος απ' την ταλαιπωρία και τα έξοδα. Κυριολεκτικά γ^μήστε τον στα έξοδα, φλομώστε τον στις αγωγές. Δεν θα το αντέξει, νά 'σαι σίγουρος. Ενώ για σας, τα έξοδα θα μοιραστούν σε πάρα πολλά μικρά μερίδια και δεν θα είναι και προσωποποιημένη η "επίθεση". Δε θα του φταίει ένας για να τον εκδικηθεί. Υπ' όψιν ότι το πρώτο βήμα είναι ένα αυστηρό ομαδικό εξώδικο. 150 ευρώ κάνει και συνιστά όχληση από μέρους σας προς τον μλκ και προειδοποίηση για περαιτέρω κινήσεις. Αν συνεχίσει να μη βάζει μυαλό, το εξώδικο θα μετρήσει πάρα πολύ σε μια ενδεχόμενη δικαστική συνέχεια. Υ.Γ. Στην περίπτωσή μας, ενοχλούσε 2 πολυκατοικίες (η μία τεράστια) και του την πέσαμε όλοι μαζί στο κράξιμο και ψιλομαζεύτηκε η κατάσταση. Το καλοκαίρι ήταν αφόρητη η κατάσταση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βασικα, οτι γραφει απο πανω ισχυει αλλα στην πραξη δεν γινεται τπτ ...τουλαχιστον στον Δημο μου! Περναω τα ιδια εδω και 6 χρονια περιπου....εχω παρει αστυνομια ,δημο, φιλοζωικες οργανωσεις, του εχω μιλησει ο ιδιος, του εχει μιλησει ολη η γειτονια, τον εχουμε βρισει ολοι μαζι και ο καθενας μεμονομενα. Τιποτα δεν ειχε αποτελεσμα!!!! Αρχικα σκεφτηκα οτι το ζωο θα πεθανει συντομα καθως ειναι δεμενο με ολο και κοντυτερο σχοινι, χωρις καποια προστασια απο τα στοιχεια της φυσης (σπιτακι-υποστεγο) ενω ειναι και υποσιτισμενο. Αλλα ο "σκυλος" εκει δεν μασαει! Οποτε η λυση φιλε μου ειναι μια ............ ΥΓ Εντυπωσιαστηκα με την αδιαφορια ΟΛΩΝ των υπηρεσιων παντως! Τους ειχα για αχρηστους αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον nicket456 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Παιδια οσοι λετε οτι δε γινεται τιποτα μαλλον δε το εχετε παλεψει καθολου Ξερω περιπτωσεις που με λιγη προσπαθεια βρηκαν ακρη και σχετικα γρηγορα κιολας Σπρωξτε το λιγο το θεμα,τη ψυχικη σας υγεια αφορα Δε φταινε τα σκυλια Τα αλλα ζωαδια φταινε Παντως υπαρχει και η λυση να παρετε μια ντουντουκα και να τη βαλετε με ηχογραφημενο μπροστα απο τη πορτα του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.281 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Αυτό τραβάει τώρα περίπου 2 μήνες. Θεωρώ πως έχεις αργήσει πολύ! Καλό είναι να μην κινηθείς αυτόνομα. Αν πχ μένεις σε πολυκατοικία, κάνετε συνέλευση και μαζεύεις υπογραφές. Αν είσαι σε μονοκατοικία, κάνε το αντίστοιχο με τους γείτονες στα διπλανά σπίτια. Στη λίστα χρειάζεσαι μόνο ονομ/μο-διεύθυνση-(τηλέφωνο)-υπογραφή. (το τηλέφωνο δε θα στο δώσουν όλοι. Τη διεύθυνση μη τη ζητάς. Την ξέρεις ήδη πριν χτυπήσεις το κουδούνι. Δες απλά να γράψεις λίγα στοιχεία να μη γίνεις ενοχλητικός και φας πόρτα) Να ξέρεις βέβαια πως οι περισσότεροι είναι κότες και όταν πας στην αστυνομία/εισαγγελέα δε θα έρθει κανείς μαζί σου («δουλεύω», «είμαι άρρωστος», «έχω ραντεβού» κοκ). Αλλά με την υπογεγραμμένη λίστα, ακόμα κι αν πας μόνος θα έχεις επιπλέον δύναμη! Και την μήνυση (ομαδική) που προτείνει ο Κώστας παραπάνω, την θεωρώ την ιδανικότερη. 2 τέτοιες να φάει σε διάστημα 2 μηνών για να τρέχει, θα είναι αρκετές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 ...................... Και την μήνυση (ομαδική) που προτείνει ο Κώστας παραπάνω, την θεωρώ την ιδανικότερη. 2 τέτοιες να φάει σε διάστημα 2 μηνών για να τρέχει, θα είναι αρκετές Το παν είναι κάθε φορά να μπορείς να διακρίνεις το αδύνατο σημείο, εκεί που μπορείς να χτυπήσεις. Τη σήμερον ημέρα της κρίσης, ο καθένας (ναι, ακόμα και ο πανηλίθιος με τ' αγρίμια) υπολογίζει και το τελευταίο κέρμα και θα του στοιχίσει απίστευτα να ξοδεύει για δικηγόρους κλπ χωρίς να θέλει και χωρίς να μπορεί να το αποφύγει. Σου έχω και μία λύση αλά ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ. Την ετοιμάζω και τη σερβίρω....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; τι φταίνε τα σκυλάκια βρε; όχι και φόλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Δυστυχώς αν δε του κάνεις-κάνετε ένα εξώδικο-μήνυση ότι άλλο και να κάνεις θα τους αερίσεις τους όρχεις.όπως είπαν και οι άλλοι όσο περισσότεροι μαζευτείτε τόσο το καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λύση αλά ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Συνεννοείσαι με όλα τα μέλη της πολυκατοικίας και καμμιάς διπλανής ακόμα για καλύτερα. Ορίζετε βάρδιες και διανέμετε ρόλους. Όταν λοιπόν πάει για ύπνο....... - Ένας θα βάζει έξω απ' το σπίτι του διαπασών το τελευταίο γλέντι με την Έφη Θώδη. - Ένας θα βάζει τα best-off της Πάολα. Λογικά τα σκυλιά ή θα ξελαρυγγιαστούνε, ή θα το βουλώσουνε από σεβασμό. - Ένας θα βάζει ψαλμωδίες και θα χτυπάει και μια μικρή καμπάνα να δώσει κλίμα. - 5-6 μαντραχαλαίοι θα βάζουν μαγνητοσκοπημένο αγώνα ποδοσφαίρου με πολλά γκολ και θα χαλάνε τον κόσμο σε κάθε φάση.... τα μπουκάλια απ' τις άδειες μπύρες κατά προτίμηση να πετάγονται με δύναμη στην πόρτα του. - 7-8 πιτσιρδέλια θα αλαλάζουν έξω και πάντα προς το παράθυρό του. Να προτιμηθούν όσα διαθέτουν ιδιαίτερα τσιριχτές φωνές. - 5-6 νεαροί θα μαρσάρουν τις μηχανές τους με στραμμένες τις εξατμίσεις προς το μέρος του. - 4-5 νοικοκυρές θα βράζουν μπρόκολο στην αυλή έξω απ' την πόρτα του και θα κουτσομπολεύουνε ασταμάτητα. Ο πιο εύκολος ρόλος και πολύ αποτελεσματικός. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο επώδυνη είναι η γυναικεία μουρμούρα συνοδευόμενη απ' τη βρώμα του μπρόκολου όταν βράζει. Νομίζω θα είσαι εντάξει. Τον βλέπω να βγαίνει γονατιστός για έλεος........ :lol: Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον Kostas-MotoLover 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Ω ρε Μάνο.......γαμωκατασταση..... Αν μπλεξεις με μλκες,δυσκολα βγαζεις ακρη. Και στην ανωμαλια της φολας να καταληξει καποιος -που ειναι μαλακια, ας μην επεκταθουμε- εκτός απο χειροτερα μπλεξιματα,αν ειναι ο αλλος ανισορροπος,παλι σκυλια θα κοτσαρει στην αυλη.... Δυσκολη κατασταση....και τα καημενα τα ζωντανα,ειναι τα μονα που δεν φταινε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ο σκύλος πλέον διέπεται από νόμους! Αν ζει σε πολυκατοικία ο ιδιοκτήτης οφείλει να διατηρεί τον σκύλο του εντός του διαμερίσματος και όχι σε κοινόχρηστους χώρους!Επίσης θα πρέπει να σέβεται και τις ώρες κοινής ησυχίας καθώς και τους κανόνες καλή γειτονίας! Κανένα καταστατικό πολυκατοικίας δεν είναι ισχυρότερο από τον νόμο! Αν ζει σε μονοκατοικία οφείλει να σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας και τους κανόνες καλή γειτονίας! Αν ο σκύλος γαβγίζει επανελλημένα ακόμα και δίαφορες ώρες της ημέρας μπορείς να προβείς σε καταγγελία! Αν ο σκύλος ζει έξω από την οικία δεμένος σε αλυσίδα μπορείς να προβείς σε καταγγελία κακοποίησης σε συνδυασμό με το παραπάνω! Όλα αυτά για να τα αποδείξεις θα χρειαστείς αποδείξεις και μάρτυρα! Σε πρώτη φάση μίλησε μαζί του!Αν δεν παίρνει από λόγια μπορείς να προβείς στις παραπάνω ενέργεις και να στηριχθείς εκεί! ΕΔΩ μπορείς να αντλήσεις πληροφορίες για το τι μπορείς να κάνεις!!! Με φόλα, δεν θα κάνεις δουλειά; Με όλο το σεβασμό προς το forum, αλλά καλύτερα την φόλα να την φας εσύ! Δεν ξέρω αν το ξεστόμισες αστεία, ντροπής πράγματα! Βασικα, οτι γραφει απο πανω ισχυει αλλα στην πραξη δεν γινεται τπτ ...τουλαχιστον στον Δημο μου! Περναω τα ιδια εδω και 6 χρονια περιπου....εχω παρει αστυνομια ,δημο, φιλοζωικες οργανωσεις, του εχω μιλησει ο ιδιος, του εχει μιλησει ολη η γειτονια, τον εχουμε βρισει ολοι μαζι και ο καθενας μεμονομενα. Τιποτα δεν ειχε αποτελεσμα!!!! Αρχικα σκεφτηκα οτι το ζωο θα πεθανει συντομα καθως ειναι δεμενο με ολο και κοντυτερο σχοινι, χωρις καποια προστασια απο τα στοιχεια της φυσης (σπιτακι-υποστεγο) ενω ειναι και υποσιτισμενο. Αλλα ο "σκυλος" εκει δεν μασαει! Οποτε η λυση φιλε μου ειναι μια ............ ΥΓ Εντυπωσιαστηκα με την αδιαφορια ΟΛΩΝ των υπηρεσιων παντως! Τους ειχα για αχρηστους αλλα τοσο πολυ δεν το περιμενα! Ποια είναι η λύση? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 19 , 2013 από τον st3li0s 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.281 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2013 Λύση αλά ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ Συνεννοείσαι με όλα τα μέλη της πολυκατοικίας και καμμιάς διπλανής ακόμα για καλύτερα. Ορίζετε βάρδιες και διανέμετε ρόλους. .....ζητάς την κατανόησή τους για μερικές μέρες. Μαθαίνει τι δουλειά κάνει ο τύπος. Αν πχ ξυπνάει κάθε πρωί και φεύγει στις 7 για δουλειά, κάθε βράδυ, για 1+ βδομάδα, πας έξω από το υπνοδωμάτιό του και σε διαφορετικές αργάμιση ώρες της νύχτας, απλά ....... . . . . . . . . . . . . . . . μαρσάρεις για 10 λεπτά τη μοτοσυκλέτα σου. Υπάρχει καλύτερη λύση ρε παλικάρι μου? 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες