brandonheat 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2016 Εάν αναφέρεσαι σε αυτό, εγω αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι πλέον μπορείς να πας να προμηθευτείς τα Ohlins κατευεθείαν από τα εξουσιοδοτημένα της Μοτοδυναμικής. Δεν λέει κάτι ότι έβγαλαν νέο αμορτισέρ με επιλογή ρύθμισης ύψους. Το νέο προϊόν που βγήκε για την ΜΤ-07 είναι τα NIX-22 φυσίγγια αλλά το κόστος είναι αρκετό: https://www.ohlins.eu/en/products/motorcycle/fks-204--5466/ και αν ισχύει αυτό που διάβασα στο fz07.org δεν είναι κατασκευασμένα Σουηδία (αν κάποιον τον ενδιαφέρει αυτό) Η αλήθεια είναι οτι εκεί το διάβασα στην αρχή και μετά άρχισα να κοιτάω πότε θα κυκλοφορήσουν κ.τ.λ.Βέβαια αναφέρει "Χάρη στις πολλαπλές επιλογές ρύθμισης και την δυνατότητα επιλογής ελατηρίων για αναβάτες με διαφορετικό βάρος...".Εκεί εστίασα για την επιλογή ρύθμισης. Ίσως να κατάλαβα λάθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kemmotar 533 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2016 οτι και να παρεις απο οποια εταιρεια ειτε απο εδω ειτε απο εξωτερικο παντα μπορεις να επιλεγεις εσυ spring rates αναλογα με το βαρος και τροπο οδηγησης σου 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Τι έχετε να πείτε? Για εμένα είναι η επόμενη επένδυση Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 από τον Johnie Tsou το ξέχασα πριν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Τα σπάει το μπλεδάκι..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Πανέμορφο, αλλά αυτή η τάση να βάζουμε λάστιχα χωμάτινα απλά επειδή δείχνουν ωραία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χειρολαβες συνεπιβατη για οσους εχουν βαρεθει τη γκρινια απο τη γυναικα...Και πώς ειναι πανω στη μηχανη. Και επειδη η προταση του Tsou απο πανω μου φανηκε πολυ ενδιαφερουσα και την εψαξα λιγο, ιδου και το link για οποιον ενδιαφερεται και θελει να μαθει τιμες. Το καλο ειναι πως δεν πουλιεται μονο ως σετ αλλα μπορεις να παραγγειλεις ο,τι σου αρεσει μονο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 από τον pitapola 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Νέα χρώματα και για το mt 07 2017Tech Black, Yamaha Blue, Competition White + το Night Fluo που θα μείνει στην παραγωγή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnie Tsou 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Τα χωμάτινα λάστιχα έχουν κάποιο μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με αυτά που έχει από τη μάνα του. Πχ ακούγονται περοσσότερο στο δρόμο ή χάνουν κάπου κλπ ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Παιδιά μια ερώτηση. Τα χωμάτινα λάστιχα έχουν κάποιο μεγάλο μειονέκτημα σε σχέση με αυτά που έχει από τη μάνα του. Πχ ακούγονται περοσσότερο στο δρόμο ή χάνουν κάπου κλπ ??? Επειδη ερχεται λιγοτερο μερος του ελαστικου σε επαφη με την ασφαλτο τα μειονεκτηματα ειναι: 1) η προφανως χειροτερη προσφυση (σκεψου σε αντιδιαστολη οτι σε στεγνη ασφαλτο την καλυτερη προσφυση την προσφερουν τα slicks που δεν εχουν απολυτως καθολου χαραξη)2)η μικροτερη διαρκεια ζωης (ενα μικροτερο μερος της επιφανειας του πελματος ερχεται σε επαφη με την ασφαλτο, οποτε αυτο το μερος τρωει ολο το ζορι και κατα συνεπεια "τρωγεται" πιο γρηγορα) και3)τα ελαφρως αυξημενα επιπεδα θορυβου κυλισης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Yamaha Blue Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Καλησπερα παιδια μια ερώτηση εχει κανει κανεις το service των 20 ,000 χλμ ?και αν ναι πόσο του στοίχισε γιατι εμενα μου βαλανε και (δάχτυλο)με τα συγχωρησεως χαχαχα? Αν επιτρεπεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Καλησπερα παιδια μια ερώτηση εχει κανει κανεις το service των 20 ,000 χλμ ?και αν ναι πόσο του στοίχισε γιατι εμενα μου βαλανε και (δάχτυλο)με τα συγχωρησεως χαχαχα? Αν επιτρεπεται Τι ακριβώς σου είπανε δηλ.? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 λαδια φλαντζα μπουζι (φιλτρο αερα εαν θελει και υγρα φρενων)εαν θελει κοστος μαζι με εργασια 230 ευρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Καλησπερα παιδια μια ερώτηση εχει κανει κανεις το service των 20 ,000 χλμ ?και αν ναι πόσο του στοίχισε γιατι εμενα μου βαλανε και (δάχτυλο)με τα συγχωρησεως χαχαχα? Αν επιτρεπεται Όχι ακόμα. Τώρα θα πάω για τα λάδια στις 15.000. Τι άλλαξες, πόσο σου κόστισε και σε ποιο συνεργείο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Δεν το εχω παει ακομα μπαμπη αλλα πηρα τηλ στον καραμανωλη πηραια και ζητησε αυτο το ποσό .θα το παω την αλλη τεταρτη .Νομιζω λεω τωρα μηπως ειναι τσουχτερό η μου φαινεται Δεν το εχω παει ακομα μπαμπη αλλα πηρα τηλ στον καραμανωλη πηραια και ζητησε αυτο το ποσό .θα το παω την αλλη τεταρτη .Νομιζω λεω τωρα μηπως ειναι τσουχτερό η μου φαινεται λαδια ,φλαντζα, μπουζι ,(φιλτρο αερα εαν θελει και υγρα φρενων εαν θελει ) αυτα ειπε για αλλαγη Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 από τον Παναγιωτης Στ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 λαδια φλαντζα μπουζι (φιλτρο αερα εαν θελει και υγρα φρενων)εαν θελει κοστος μαζι με εργασια 230 ευρωΠαααρα πολλα......Η φλατζα σε τι αναφερεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Παααρα πολλα......Η φλατζα σε τι αναφερεται?φλάντζα λαδιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Σε αυτην την τιμη ειναι και αλλαγη λαδιων μπροστινου, μηπως στο πε και δεν το συγκρατησες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σύμφωνα με το manual της yamaha το service των 20.000. χρειάζεται τα παρακάτω.1.) Λάδια = 7-10€ x 3λίτρα = 21-30€ (https://www.skroutz.gr/s/8283357/Castrol-Power-1-4T-10W-40-1lt.html)2.) Φίλτρο λαδιού = 10€ (http://www.boats.net/parts/detail/yamaha/Y-5GH-13440-50-00.html)3.) Μπουζί = 8€ x 2μπουζί = 16€ (http://www.partzilla.com/parts/detail/yamaha/YP-94701-00436-00.html)4.) Γρασάρισμα ρουλεμάν τιμονιού και μοχλικού πίσω ανάρτησης. (δεν πρόκειται να στα κάνει κανείς εάν δεν του τονίσεις εσύ ότι θέλεις να στα κάνει)5.) Έλεγχος στα τακάκια, αλυσίδα, γρανάζια, υγρά φρένων, ρουλεμάν τροχών, (τα κάνεις μόνος σου για πλάκα)Οπότε λοιπόν έχουμε 47-56€ που στοιχίζουν τα πράματα + εργασία.Παααρα πολλα......Η φλατζα σε τι αναφερεται?Ο καραμανώλης λέει σε όλους ότι πρέπει να αλλάξει και μία φλάτζα στην βίδα των λαδιών η οποία κάνει 2-3 ευρό, εγώ προσωπικά δεν έχω δεί καμία φλάτζα στην βίδα των λαδιών.λαδια φλαντζα μπουζι (φιλτρο αερα εαν θελει και υγρα φρενων)εαν θελει κοστος μαζι με εργασια 230 ευρωΦίλτρο αέρα η yamaha Λέει στις 40.000. (βέβαια δεν είναι κακό να το αλλάξεις και νωρίτερα, αλλά σίγουρα δεν είναι απαραίτητο)http://www.partzilla.com/parts/detail/yamaha/YP-1WS-14450-00-00.htmlΤα υγρά φρένων (τα οποία στοιχίζουν ελάχιστα ευρό) θα χρειαστούν εάν έχεις το μηχανάκι 2 χρόνια ή εάν έχεις λιώσει τα τακάκια και θέλουν αλλαγή. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον MentalMinD 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιωτης Στ 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Σε αυτην την τιμη ειναι και αλλαγη λαδιων μπροστινου, μηπως στο πε και δεν το συγκρατησες??δεν ξερω κοσμα δεν μου ανέφερε κατι τετοιο λογικα και αλλαγη λαδιών μπροστινου Σύμφωνα με το manual της yamaha το service των 20.000. χρειάζεται τα παρακάτω.1.) Λάδια = 7-10€ x 3λίτρα = 21-30€ (https://www.skroutz.gr/s/8283357/Castrol-Power-1-4T-10W-40-1lt.html)2.) Φίλτρο λαδιού = 10€ (http://www.boats.net/parts/detail/yamaha/Y-5GH-13440-50-00.html)3.) Μπουζί = 8€ x 2μπουζί = 16€ (http://www.partzilla.com/parts/detail/yamaha/YP-94701-00436-00.html)4.) Γρασάρισμα ρουλεμάν τιμονιού και μοχλικού πίσω ανάρτησης. (δεν πρόκειται να στα κάνει κανείς εάν δεν του τονίσεις εσύ ότι θέλεις να στα κάνει)5.) Έλεγχος στα τακάκια, αλυσίδα, γρανάζια, υγρά φρένων, ρουλεμάν τροχών, (τα κάνεις μόνος σου για πλάκα)Οπότε λοιπόν έχουμε 47-56€ που στοιχίζουν τα πράματα + εργασία.Ο καραμανώλης λέει σε όλους ότι πρέπει να αλλάξει και μία φλάτζα στην βίδα των λαδιών η οποία κάνει 2-3 ευρό, εγώ προσωπικά δεν έχω δεί καμία φλάτζα στην βίδα των λαδιών.Mental mind τι να πω δεν ξερω παντως μου ειπε οτι ολα αυτα που σας εγραψα στοιχίζουν τα υλικά 130 ευρω λες και ειναι απο χρυσάφι και η εργασία αλλα 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 δεν ξερω κοσμα δεν μου ανέφερε κατι τετοιο λογικα και αλλαγη λαδιών μπροστινου Mental mind τι να πω δεν ξερω παντως μου ειπε οτι ολα αυτα που σας εγραψα στοιχίζουν τα υλικά 130 ευρω λες και ειναι απο χρυσάφι και η εργασία αλλα 100 Το ξέρω φίλε, έτσι κάνουν οι περισσότεροι μέχρι να τους δώσεις να καταλάβουν ότι δεν είσαι μαλάκας και ότι ξέρεις τι σου γίνετε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 MentalMinD, είσαι απο αυτούς που "δείχνουν" στα γκαρσόνια οτι δεν εισαι μαλάκας και ξέρεις τι σου γίνεται?Το λέω χιουμοριστικά αυτό, δεν έχω πρόθεση για τσακωμό, απλά είμαι της λογικής που λέει οτι δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο να κάνει αυτό που θες εσύ με μαγκιά. Αλλιώς πίνεις χλεπίτσα με την φραπεδιά σου και φευγεις με τα χέρια ανοιχτά ανοιχτά γιατί δεν χωράει καλά η μαγκιά κάτω απο τις μασχάλες.Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία οτι σε "κλέβουν" ΠαναγιώτηςΣτμ, γιατί δεν κάνεις το αυτονόητο... να πας απλά αλλού? Στο κάτω κάτω για τα ανταλλακτικα που μπήκαν, θα πάρεις αναλυτική απόδειξη που θα γράφει τις τιμές των ανταλλακτικών.Το βρίσκω χαζό να ρισκάρει κάποιος κάτι τέτοιο, για να σου "κλέψει" εσένα 20ε απο τις τιμες των ανταλλακτικών. Αποψη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) MentalMinD, είσαι απο αυτούς που "δείχνουν" στα γκαρσόνια οτι δεν εισαι μαλάκας και ξέρεις τι σου γίνεται?Το λέω χιουμοριστικά αυτό, δεν έχω πρόθεση για τσακωμό, απλά είμαι της λογικής που λέει οτι δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο να κάνει αυτό που θες εσύ με μαγκιά. Αλλιώς πίνεις χλεπίτσα με την φραπεδιά σου και φευγεις με τα χέρια ανοιχτά ανοιχτά γιατί δεν χωράει καλά η μαγκιά κάτω απο τις μασχάλες.Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία οτι σε "κλέβουν" ΠαναγιώτηςΣτμ, γιατί δεν κάνεις το αυτονόητο... να πας απλά αλλού? Στο κάτω κάτω για τα ανταλλακτικα που μπήκαν, θα πάρεις αναλυτική απόδειξη που θα γράφει τις τιμές των ανταλλακτικών.Το βρίσκω χαζό να ρισκάρει κάποιος κάτι τέτοιο, για να σου "κλέψει" εσένα 20ε απο τις τιμες των ανταλλακτικών. Αποψη μου.Πρέπει να του δείξεις του άλλου με ωραίο διπλωματικό τρόπο ότι δεν είσαι για φάγωμα, αυτό εννοούσα.Συμφωνώ ότι άμα το παίξεις ιστορία στο σερβιτόρο θα πιεις καφέ στον οποίον το νερό που θα έχει θα προέρχεται από στημένο vetex:PΌσον αφορά το κλέψιμο, δεν υπάρχει κάποιο "κλέψιμο" στην ουσία, γιατί όταν ο άλλος σου χρεώνει 100€ εργασία, ή και τα λάδια στην διπλή τιμή και εσύ πας και τα αγοράζεις, δεν σημαίνει ότι σε έκλεψε.Μη συζητάμε αυτονόητα πράματα και χάνουμε το χρόνο μας.Επίσης, μπορεί κάποιο συνεργείο να σου λέει ότι εγώ φίλε κάνω και τις βαλβίδες στο service των 20.000 (τις οποίες μπορεί να τις χρεώνει 60€),δεν σε "κλέβει" γιατί τις κάνει όντως τις βαλβίδες, αλλά δεν χρειάζεται να τις κάνει γιατί η yamaha λέει βαλβίδες στις 40.000.Εγώ ήδη του πρότεινα του παιδιού άλλο εξουσιοδοτημένο συνεργείο το οποίο του είπε αντί για 230€ 160€, Ο σκοπός μου είναι να σας βοηθήσω για να επωφεληθούμε όλοι, αν δε μιλάει κανείς σε κανέναν, κάποια στιγμή φίλε τα συνεργεία θα μας ζητάνε 500€ για να μας αλλάξουν λάδια.MentalMinD, είσαι απο αυτούς που "δείχνουν" στα γκαρσόνια οτι δεν εισαι μαλάκας και ξέρεις τι σου γίνεται?Το λέω χιουμοριστικά αυτό, δεν έχω πρόθεση για τσακωμό, απλά είμαι της λογικής που λέει οτι δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άλλο να κάνει αυτό που θες εσύ με μαγκιά. Αλλιώς πίνεις χλεπίτσα με την φραπεδιά σου και φευγεις με τα χέρια ανοιχτά ανοιχτά γιατί δεν χωράει καλά η μαγκιά κάτω απο τις μασχάλες.Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία οτι σε "κλέβουν" ΠαναγιώτηςΣτμ, γιατί δεν κάνεις το αυτονόητο... να πας απλά αλλού? Στο κάτω κάτω για τα ανταλλακτικα που μπήκαν, θα πάρεις αναλυτική απόδειξη που θα γράφει τις τιμές των ανταλλακτικών.Το βρίσκω χαζό να ρισκάρει κάποιος κάτι τέτοιο, για να σου "κλέψει" εσένα 20ε απο τις τιμες των ανταλλακτικών. Αποψη μου.Και για να με καταλάβεις και ακόμα καλύτερα, εγώ είπα στο μηχανικό μου ότι τα ίδια λάδια που πουλάς εσύ με 15€ το λίτρο, εγώ τα παίρνω με 6€, και του λέω ρωτώντας, "Να πάω να τα πάρω με 6€ το λίτρο τα λάδια και να στα φέρω να μου τα βάλεις? μπορείς να με εξυπηρετήσεις έτσι?" και μου λέει και βέβαια μπορώ.Γιατί το λέει αυτό? γιατί ξέρουνε πολύ καλά ότι τα λάδια που πουλάνε με 15€ το λίτρο στην αγορά κάνουν 6€! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον MentalMinD 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2016 λαδια φλαντζα μπουζι (φιλτρο αερα εαν θελει και υγρα φρενων)εαν θελει κοστος μαζι με εργασια 230 ευρωβρες ποσο εχουν τα ανταλλακτικα και υπολογισε+ 50-60 για εργασια. σε καμια περιπτωση δεν φτανουν το ποσο που ζηταει. πηγαινε ρωτα και αλλου. σερβις μπροστινου, βαλβιδες και αλλα τετοια σε καμια περιπτωση δε χρειαζονται στα 20κ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπάμπης_39 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2016 Βασικά όλα τα εξουσιοδοτημενα έχουν πάθει την πλάκα τους με τα όρια που δίνουν οι εταιρείες πλέον για τις αλλαγές λαδιων μπουζιων κτλ.....Όταν η Yamaha σου λέει αλλαγή λαδιων κάθε 10000χλμ δεν είναι χαζοί οι Ιάπωνες, το έχουν δουλέψει το μηχανάκι... Οπότε φανταστείτε τι χάνουν τα συνεργεια οπότε επιννοουν τις αλλαγές στα μισά χλμ....Και σε χτυπάνε και στην εργασία γιατί διαφορετικά θα κλείσουν... Μια άποψη είναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες