Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Αν και αργα, νεο λαστιχο κατηγοριας sport-tourer απο την Metzeler. Απο την Metz ισχυριζονται οτι το λαστιχο σχεδιαστηκε βασισμενο στην εμπειρια της εταιριας πανω σε Road Racing αγωνες (Τυπου isle of man, northwest κτλπ) και για αυτο το λογο εχει καλυτερη συμπεριφορα σε εναλλαγες προσφυσης του οδοστρωματος, ανωμαλιες, χωματα, σκονες, νερα κτλπ. Επισης υποσχονται μεγαλυτερη μακροζωια σε σχεση με τον προκατοχο του Μ5...και καλα.... Δεν θα μπορουσα επισης να μην αναφερω οτι η χαραξη του πελματος ειναι βασισμενη πανω στο ελληνικο γραμμα Π, οποτε παρακαλουνται οι κυριοι "σιχαινομαι οτιδηποτε ελληνικο" να μην το φορεσουν γιατι κατα πασα πιθανοτητα θα τους γλυστραει λογω ασυμβατοτητας... Προσωπικη αποψη? Πολυ χαραγμενο το βλεπω, κατι σαν πιο βροχινο απο το M5 πραγμα που δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα μιας που εχω συνδιασει την αυξημενη χαραξη με μειωμενη προσφυση στο στεγνο. Ισως για τους βοριοευρωπαιους δουλεψει καλυτερα. Τουλαχιστον ελπιζω να εχει ενα κλικ πιο γρηγορη κορωνα απο τον προκατοχο του που ηταν λαστιχο σχετικα αργης γεωμετριας. METZELER SPORTEC™ M7 RR - THE NEW TYRE WITH A SUPERSPORT SOUL, PERFECT TO COPE WITH WET AND VARIED ROAD SURFACES The newest member of the Metzeler brand derived from the experience gained in road racing activities, is designed to offer high levels of handling and safety, including wet, bumpy and dirty tarmac. Metzeler introduces SPORTEC™ M7 RR, the new supersport tyre developed from the experiences of the German brand in road racing activities. It has been designed to deliver high levels of handling and safety, ensuring optimal performance even in difficult situations that you may encounter on the road such as wet, bumpy and dirty tarmac. SPORTEC™ M7 RR is the worthy successor of the SPORTEC™ M5 INTERACT™, with whom it shares a strong family feeling, while presenting completely new profiles, the use of revolutionary materials in the structure, new compounds and a brand new tread pattern derived from the experience in the road racing, giving it the RR designation . The newest member of the Metzeler family capitalizes all the experience and the know-how acquired through the participation in the most prestigious road racing races such as the Tourist Trophy, the North West 200, the Southern 100 and the Metzeler Ulster Grand Prix in which Metzeler this year has clocked up 16 podiums with 10 wins. SPORTEC™ M7 RR provides with a new level of supersport performance adapting perfectly for road use and is designed for all riders who prefer a sporty riding style and use the motorcycle in varied situations, every day commutes as well as for short trips during the weekend, and that always require grip whatever the road conditions, the weather and the temperature. Roads are rarely perfect, they often have hidden traps, can be bumpy and suddenly wet and slippery, in some cases even dirty, certainly far from the optimal conditions that can be found on a track. This is why Metzeler decided to develop the SPORTEC™ M7 RR based on the data acquired over the years in road racing that well reproduce ‘taking it to the extreme’, the situations which a rider may encounter every day on the road. The result is a tyre for road use, the SPORTEC™ M7 RR, with a sporting soul and able to offer top notch behaviour in situations of wet and slippery asphalt, thanks to the extraordinary grip that it is able to guarantee even at low operating temperatures. SPORTEC™ M7 RR in addition to the important feature of grip on wet also features ease of handling and ensures a higher mileage than its predecessor SPORTEC™ M5 INTERACT™. The latest member of the SPORTEC™ family features a tread that while recalling the pattern of its predecessor π greek SPORTEC™ M5 INTERACT™ it is a clear evolution of it: it introduces a new concept of water drainage and controlled feeling, a non-conventional and patented layout and a geometry of the grooves which evacuate the water collected from the road more effectively, improving the behaviour of the tread and reducing tyre movement. Handling is one of the main improvements of this product, a tyre extremely agile which transmits the rider a strong feeling of safety and predictability of the motorcycle he is riding, even when the road is wet or dirty. This thanks to the combined properties of profiles and structure, unique and exclusive in the SPORTEC™ M7 RR. METZELER SPORTEC™ M7 RR will be available on the market from January 2014 in the following sizes: Front 120/70 ZR 17 M/C (58W) TL 110/70 ZR 17 M/C 54W TL 120/60 ZR 17 M/C (55W) TL Rear 180/55 ZR 17 M/C (73W) TL 190/50 ZR 17 M/C (73W) TL 190/55 ZR 17 M/C (75W) TL 200/55 ZR 17 M/C (78W) TL 160/60 ZR 17 M/C (69W) TL 150/60 ZR 17 M/C 66W TL Πηγη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 ..........Δεν θα μπορουσα επισης να μην αναφερω οτι η χαραξη του πελματος ειναι βασισμενη πανω στο ελληνικο γραμμα Π.......... Δεν ήξερα πως το π έχει και αυξημένες ιδιότητες κρατήματος και απορροής νερού.......... Μετά τα αγγελούδια και τα ελεφαντάκια, να δούμε τί άλλο μαρκετίστικο τρυκ θα σκαρφιστούν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sieche 421 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Εγω θα ελεγα να βγαλουν το ελεφαντακι και στην θεση του να βαλουν ενα γατακι!!... :D Ωραιο φαινεται να το δουμε και στον δρομο... Α! Παναγιωτη?σιγουρα θα ειναι καλυτερο απο τα Michelen!!.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2013 Γ@μανε τα ελεφαντακια!!!!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Δηλωνοντας ακρως ικανοποιημενος με το Μ5 σαν ενα λαστιχο που θα το ξανεβαζα με κλειστα τα ματια μιας και κουμπωσα ειδανικα μαζι του στις δυσκολες ελληνικες συνθηκες (καλα για το εξωτερικο δεν μιλαω, συμπεριφερεται τελεια), θα πηγαινα με μεγαλη ευκολια στο Μ7 να δω τις βελτιωσεις που προσφερει. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 πρώτη φορά βλέπω σε ανακοίνωση τύπου να τονίζουν για ένα SS λάστιχο την δυναμική του να προσαρμόζεται και να λειτουργεί ακόμα και σε εναλλαγες ποιότητας οδοστρώματος,λακκούβες,χώμα κλπ. Αυτό για την Ελλάδα θα είναι κάτι εξαιρετικό γιατί ακριβώς εκεί πονάνε συνήθως τα SS Λάστιχα στους δικούς μας δρόμους. Μπορείς να βρεθείς πάνω στη στροφή σε κάποια ΄΄έκπληξη΄΄ ή πάνω στο φρενάρισμα. Η αυξημένη χάραξη δείχνει σημαντικές δυνατότητες και στο βρεγμένο πράγμα που για all around Λάστιχο και καθημερινή χρήση είναι επίσης πολύ σημαντικό. Νομίζω θα δελεαστούν πολλοί να το δοκιμάσουν και μαζί κι εγώ που γενικά τα Metzeler που έχω δοκιμάσει πάντα μου δούλεψαν άψογα σε ότι μηχανάκι τα φόρεσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2013 Εγω παντως ασχετως ονομασιας μοντελου,και απο τα χαρακτηριστικα που διαβαζω και μονο,περισσοτερο σαν αντικαταστατη του Ζ8 το βλεπω,παρα του Μ5..Ειδικα οσο κοιταζω και την χαραξη που εχει.. Στην επομενη αλλαγη εαν δεν ξαναβαλω τους Αγγελους που φοραω τωρα,θα τα δοκιμασω..μεχρι τοτε,ειδωμεν.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2013 Δοκιμάζονται στη Σικελία φορεμένα σε daytona.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikodimosz 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Τα έχει βάλει κανείς σας παιδιά; εντυπώσεως; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2014 Τα φοράω εγώ εδώ και λίγο καιρό, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει καμία διαδρομή της προκοπής (300 χλμ σύνολο με μια μικρή βόλτα στα δερβενοχωρια ψιλό τουριστικής φάσης ίσα να πατήσουνε λίγο τα πλαϊνα). Παρ´ όλα αυτά όμως οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν πολυ καλή ποιότητα κύλισης και πολυ καλή συμπεριφορά στο στρίψιμο. Ζεσταίνονται επίσης αρκετά γρήγορα και σε σχέση με τα μαμά (καινουρια αλλα 4ετίας...) Μ3 φαίνεται να ειναι μεγάλη αναβάθμιση... I say go for it! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikodimosz 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τα φοράω εγώ εδώ και λίγο καιρό, αλλά ακόμα δεν έχω κάνει καμία διαδρομή της προκοπής (300 χλμ σύνολο με μια μικρή βόλτα στα δερβενοχωρια ψιλό τουριστικής φάσης ίσα να πατήσουνε λίγο τα πλαϊνα). Παρ´ όλα αυτά όμως οι πρώτες εντυπώσεις δείχνουν πολυ καλή ποιότητα κύλισης και πολυ καλή συμπεριφορά στο στρίψιμο. Ζεσταίνονται επίσης αρκετά γρήγορα και σε σχέση με τα μαμά (καινουρια αλλα 4ετίας...) Μ3 φαίνεται να ειναι μεγάλη αναβάθμιση... I say go for it! ευχαριστώ πολύ midnek για την βοήθεια, η χρήση τούς θα είναι μόνο για βόλτες στην επαρχεία ελπίζω να με ικανοποιήσουν . Τροποποιήθηκε Μάιος 15 , 2014 από τον nikodimosz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2014 ευχαριστώ πολύ midnek για την βοήθεια, η χρήση τούς θα είναι μόνο για βόλτες στην επαρχεία ελπίζω να με ικανοποιήσουν . Γραψε μας τις εντυπωσεις σου αν θες μετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 (τροποποιήθηκε) το γραφω Απλα για ενημερωση προς τυχον ενδιαφερομενους για τα Μ7 . Τελικα αντεξαν σε Tiger 1050 για 13000 χιλιομετρα οπου και πεταχτηκαν . Κρατημα καλο μεχρι και το τελος τους . windows screenshot Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2014 από τον xampos 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Βαρυ δεξι καρπο εχεις Χαμπο......... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Πλακα κανεις ρε συ . Τα συγκεκριμενα Μ7 στα χερακια μου κανανε τα μισα απο τα 13000 χιλιομετρα . Αλλιως αντι για 13 θα βγαζαν 10000 χλμ πιστευω . Εχω κανει και χειροτερααα....χειροτερααα....χειροτεραααααα Στα νιατα μου φυσικα. Οταν ειχα μηχανακι :( image upload no limit Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Ερασιτεχνες... Ετσι εκανα σε 12000χλμ το S20 με μηχανακι με κατω απο 100 ιππους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billakos21 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Για την ιστορια της υποθεσης φοραω τα ιδια λαστιχακια και πιο πριν φορουσα τα Μ5. Μου δινουν την εντυπωση πως ειναι ενα κλικ πιο μαλακα απο τα Μ5....Μαλλον θα βγαλουν λιγοτερα χλμ απτα Μ7. Ειδωμεν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2014 Τα εχει φορεσει φιλος σε yzf 600 thundercat και μονο καλα λογια εχει πει μεχρι στιγμης..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στεφανος 75 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 τα φοράω και γω, εχω κανει γυρω στα 1500χλμ, με πιο προσφατη μια εξορμηση προς Γαλαξιδι-Παυλιανη και παλι πίσω... Εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος, ειδικα απο απο την αισθηση του μπροστινου στην πέδηση... Βεβαια ειναι ακομα φρεσκα..είδωμεν ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaotikos 419 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Τα έβαλα στο smt αλλά ακόμα μόνο πόλη. Προς το παρον άψογα αλλά δεν έκανα τπτ το ιδιαίτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Κανείς κανένα νεώτερο για τα λάστιχα που να χει κάνει και κάποια χλμ, είναι μέσα στα υποψήφια για αυτό ρωτάω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
midnek 585 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Τα εχω εδώ και 5.000 χλμ περίπου και ειναι γενικά άψογα. Ωραία ποιότητα κύλησης, καλό κράτημα, γρήγορο ζέσταμα. Το πίσω μου φαινόταν λίγο περίεργο σε ταχύτητες πόλης στα πλαγιασματα τον τελευταίο καιρό, αλλα πιστεύω πως ειναι επειδη τη κυκλοφόρησα λίγο το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με το οδόστρωμα. Σε μια "καλή" βολτούλα προς Σουνιο ήταν πάλι μια χαρά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
heloo 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Μια απο τα ιδια, και εγω γυρο στα 5.000χλμ ,σε σχεση με τα m5 ειναι πολυ καλυτερα τα m7. Γενικος νιωθω πολυ περισσοτερη σιγουρια με τα m7 αποτι ενιωθα με τα προιγουμενα οταν ηταν καινουρια. Ειδικα σε μεγαλη κλιση δεν με εχουν προδωσει μεχρι τωρα. Τωρα το ποσο βγαζουν ο καιρος θα το δειξει.Μεχρι στιγμης δεν εχω εντοπισει καποια ιδιαιτερη φθορα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ερασιτεχνες... Ετσι εκανα σε 12000χλμ το S20 με μηχανακι με κατω απο 100 ιππους! Δλδ αμα εβγαλες 12.000 εγω με 300cc 40hp μηχανακι λες να βγαλω καμια 24.000? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2015 από τον Vasilis_n Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2015 Γιατι οχι? Το προηγουμενο μου εβγαλε 18000χλμ. Ηταν οταν πρωτοπηρα τη μηχανη και προφανως δε το ζοριζα και πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες