Jump to content
Joe15

Κλήση για δίπλωμα ενω υπήρχε.

Recommended Posts

Δεν σκοτωνει το "ενα κοκκινο πεζοφαναρο στις 2 τα βραδυ" Αυτο που σκοτωνει ειναι η νοοτροπια. Το μυαλο συνηθίζει στην ιδεα οτι και το κοκκινο ειναι στην κριση μου και καποια στιγμη θα περασεις ενα θανατηφορο κοκκινο γιατι εκανες λανθασμενη κριση.

Τωρα το να πας να κλαφτεις για να σου σβησουν την κλιση για διπλωμα που σου εδωσαν, αντι για κλίση για κοκκινο, ειναι τουλαχιστον ανανδρο και δειχνει οτι δεν πηρες το μαθημα σου.

:clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

Με το θέμα της παράβασης δεν θα ασχοληθώ μιας και το σχολίασε παραπάνω ο Αντρέας καλύτερα απ' ότι θα μπορούσα εγώ.

Για το πρόστιμο όμως θα σου έλεγα να το πληρώσεις. Όταν η τύχη σου δείχνει το ευγενικό της πρόσωπο και την γλιτώνεις φθηνά, είναι κακό πράγμα να της βροντάς την πόρτα στα μούτρα.

Στη θέση σου θα το είχα ήδη πληρώσει και θα είχα πει και ευχαριστώ.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εμένα πάλι γράφει 1 λεπτό νωρίτερα...

εσένα λέει 5 εμένα 4,δε θα τα χαλάσουμε εκεί τώρα μωρέ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι ανάγκη να γνωριστούν κάποιοι άνθρωποι! Κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας εδώ μέσα! Να σε γνωρίσω για ποιο λόγο? Για να δω ότι είσαι καλό παιδί που περνάς τα κόκκινα?

Δεν έχει καμία σχέση! Μου μιλάς για το ότι δεν γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και βγάζουμε συμπέρασμα. Ε ναι, αφού ο απέναντι μου μιλάει ξεκάθαρα και λέει ότι περνάει κόκκινα. Τι ελαφρυντικά νομίζεις ότι θα δώσω σε κάποιον αν τον γνωρίσω από κοντά. Τα όμορφα τα μάτια, πιθανόν η ομιλία ή κάτι άλλο θα είναι αυτό που θα μου αλλάξει γνώμη από κοντά?

Ώρες ώρες δεν καταλαβαίνω εσάς που τα γράφετε αυτά τα πράγματα. Άφησε με να σε κρίνω από τα γραφόμενα σου. Αυτά βλέπω και πάνω σε αυτά στηρίζομε. Δεν με ενδιαφέρει να σε γνωρίσω από κοντά. Αυτό που με ενδαφέρει είναι ότι παραδέχεσαι ότι περνάς κόκκινα. Δεν θέλω κάτι άλλο.

Αν δεν θέλεις να το παίξεις καλός τότε αποδέξου το λάθος που κάνεις στην καθημερινότητα σου κάνε τουμπεκί και δέξου ότι πολλοί είναι μονοταγείς. Εσύ πρώτος χαρακτήρισες και αμφισβήτησες πράγματα και καταστάσεις όχι μόνο μη γνωρίζοντας τους απέναντι(από κοντά) αλλά αμφισβήτησες και τα γραφόμενα μας, την μόνη "γνωριμία" μας μεταξύ μας.

Χμμ εγώ και πολλοί άλλοι σε αντίθεση με σένα βλέποντας πολλά topic εδώ μέσα που ξεχειλίζουν ποιότητα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Εσύ μιλάς για εκμετάλλευση και καλυτέρευση και εσύ ο ίδιος δεν το κάνεις. Η επιτομή της υποκρισίας.

Γιάννη, αν θες, καλύτερα να δικάζω εν ζωή παρά να με καταδικάσει κάποιος σε θάνατο περνώντας κόκκινο!

Ή χαιδεύουμε αυτιά ή στήνουμε δικαστήριο!

Μια μέση λύση δεν υπάρχει

Αν έχω κάνει κάτι λάθος γνωστοποιήσε(στε) το μου, αλλιώς άσε με να κινούμε στα όρια των κανόνων και της δικής μου "οδηγικής αξιοπρέπειας", όπως άλλωστε κάνω τόσα χρόνια που εμμένω σε τέτοιες απόψεις...

Άσχετα και αν είμαι off topic, μπορώ να καταλάβω την κλήση που δόθηκε στον θεματοθέτη από τους αστυνομικούς και θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια.

Δεν αμφισβήτησα κανέναν, δεν κατέκρινα κανέναν που δεν περνάει τα κόκκινα που ανέφερα,ίσα ίσα όταν βλέπω άτομα στον δρόμο που το κάνουν το χαίρομαι.. Δεν υποστηρίζω ότι κάνω κάτι σωστό καθώς είναι παράνομο, αλλά υποστηρίζω ότι είναι κάτι το οποίο δεν θα έχει επιπτώσεις αν το κάνεις... Το ήξερα ότι θα φάω πολύ κράξιμο ποστάροντας σε αυτό το νήμα αλλά το έκανα επειδή ήθελα να δείξω ότι δεν είναι ωραίο να κράζουμε ένα παιδί το οποίο πέρασε ένα κόκκινο φανάρι ενώ ήταν σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει καμία επίπτωση λές και έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του... Για να δείξω ότι πολλοί το έχουνε κάνει εδώ μέσα, χωρίς να το προβάλλω σαν κάτι σωστό... Κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας, αλλά όχι από μια άποψη, αλλά απο ένα σύνολο απόψεων. Ο χαρακτηρισμός σου "βλάκας" στηριζόταν σε μία μόνο άποψη μου γ'αυτό και ήταν ανακριβής..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

UK_blog_photo01.jpg

αντε ενα κουμπακι να τελειώνει... σε ολες τις χώρες του κοσμου σε ολα τα πεζοφαναρα εχουν αυτο.. τα οποια ενεργοποιούνται μονο οταν το χρησιμοποιησει ο πεζος.. και δεν αναβει με το τσακ που το παταει.. απλα ανάβει την προκαθορισμενη στιγμή που αναβει και τωρα.. αν δεν χρησιμοποιηθεί δεν θα αναψει για κανενα λογο ...

ΑΛΛΑ απο την στιγμη που ηταν κοκκινο..πρεπει να το σεβαστεις, έχεις και το δικαίωμα να μην το σεβαστεις...

και εγω περασα κοκκινο για πολυ σοβαρο λογο... αλλα πλήρωσα το 700/2 μου χωρις κλαματα...

Ο Νομος ειναι για να εφαρμοζεται ή για να παραβιάζεται με καθε νομικό και κοινωνικό αντίτιμο.

Τροποποιήθηκε από τον Mike10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν αμφισβήτησα κανέναν, δεν κατέκρινα κανέναν που δεν περνάει τα κόκκινα που ανέφερα,ίσα ίσα όταν βλέπω άτομα στον δρόμο που το κάνουν το χαίρομαι.. Δεν υποστηρίζω ότι κάνω κάτι σωστό καθώς είναι παράνομο, αλλά υποστηρίζω ότι είναι κάτι το οποίο δεν θα έχει επιπτώσεις αν το κάνεις... Το ήξερα ότι θα φάω πολύ κράξιμο ποστάροντας σε αυτό το νήμα αλλά το έκανα επειδήήθελα να δείξω ότι δεν είναι ωραίο να κράζουμε ένα παιδί το οποίο πέρασε ένα κόκκινο φανάρι ενώ ήταν σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει καμία επίπτωσ η λές και έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του... Για να δείξω ότι πολλοί το έχουνε κάνει εδώ μέσα, χωρίς να το προβάλλω σαν κάτι σωστό... Κρινόμαστε από τα γραφόμενα μας, αλλά όχι από μια άποψη, αλλά απο ένα σύνολο απόψεων. Ο χαρακτηρισμός σου "βλάκας" στηριζόταν σε μία μόνο άποψη μου γ'αυτό και ήταν ανακριβής..

Αυτή η σιγουριά είναι το πρόβλημα. Αναφέρθηκε και πιο πριν.

Περνάμε το πρώτο φανάρι διότι είμαστε σίγουροι. Το ξανακάνουμε την επόμενη ημέρα.

Βλέπουμε ένα δεύτερο φανάρι. Ποιο είναι το φυσιολογικό? Εάν είναι δυνατόν να μην περιμένουμε να πρασινίσει...

Κάποια στιγμή θα υπάρξει και τρίτο φανάρι. Με την ίδια λογική θα ψαχτούμε μπας και μπορούμε να το προσπεράσουμε αναίμακτα.

Είναι δυνατόν η κρίση μας να μην μας προδώσει ποτέ? Είναι δυνατόν να είμαστε αλάνθαστοι? Τι νόημα θα είχαν οι νόμοι εάν όλοι μας ξέραμε ακριβώς τι να κάνουμε?

Εκ του αποτελέσματος, δεν είμαστε αλάνθαστοι. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να αποφύγουμε όλη αυτή την διαδικασία που περιγράφω πιο πάνω, απλά με το να μην κάνουμε την αρχή.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και στην Ελλάδα έχει κουμπάκια.....

ΣΠΑΝΙΑΑΑΑΑ... αααα!!! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σπάνια ΕΧΕΙ...

ΟΧΙ σε όλα....

edit: αν ειχε δεν θα πέρναγε κόκκινο

Τροποποιήθηκε από τον Mike10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχουμε και εδώ τέτοια έξυπνα κόκκινα. Κόκκινα που όχι απλά είναι για σφάξιμο αλλά είναι και καθαρά λάθος που ανάβουν ενώ ο πεζός δεν πατάει κουμπί που υπάρχει. Το μόνο που με κάνει να σταματάω είναι η φράση του πατέρα μου πριν 3-4 χρόνια που άρχισα να πιάνω τιμόνι στα χέρια μου. "Χέσε το πρόστιμο. Αν παρακάτω τρακάρεις και αποδειχθεί ότι πέρασες με κόκκινο; Θα τα πληρώσεις εσύ;". Οπότε, εφόσον την έκανες, ή πλήρωσε το 100άρι όσο προλαβαίνεις ή τράβα και ζήτα να στην αλλάξουν και να γράφει πάνω 700 αντί για 200 η κλήση. Φταίει μετά η χώρα που δεν πάει μπροστά όχι τα σκατά στο κεφάλι.

Τροποποιήθηκε από τον telephoner
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανείς δεν το παίζει Παναγία. Αρκετοί "τρώμε" συγκεκριμένα πεζοφάναρα που τα ξέρουμε απ έξω και ανακατωτά και αποκλείεται να προκληθεί ατύχημα μιας και δεν τίθεται θέμα σωστής ή λανθασμένης κρίσης αλλά για νόμους της φύσης. Ο μοναδικός τρόπος για να τρακάρεις είναι είτε να πέσει κάποιος κομήτης πάνω σου είτε να φυτρώσει από το μέλλον ο νέος Τερμινέιτορ μπροστά σου από το πουθενά. Όμως αν για τον Α ή Β λόγο με σταματούσε αστυνομικός και την γλίτωνα με πρόστιμο χάδι , αφού τον ευχαριστούσα χίλιες φορές για την κατανόηση θα πήγαινα το επόμενο πρωί να πληρώσω την κλήση κι ας με είχε γράψει για ό,τι παπαριά του κατέβηκε στο κεφάλι προκειμένου να με διευκολύνει. Καταλαβαίνω πως οι εποχές είναι δύσκολες όταν όμως συνειδητά κάνεις παράβαση αξίας επτακοσίων ευρώ τότε είσαι υπεύθυνος των πράξεών σου.

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.

Ο λόγος που δεν μπήκα είναι οτι ακόμα δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι και είχα δουλειές με αυτό αλλα και άλλα θέματα και δεν πρόλαβα.Οπότε ας τα πάρουμε μαζεμένα.

1)Αν με γράφανε για το κόκκινο,θα έπαιρνα την κλήση και θα πήγαινα να την πληρώσω.Το έκανα και με πιάσαν,παω την πληρώνω και τέλος,ούτε δικαιολογίες ούτε τίποτα.Ούτε η πρώτη φορά είναι που τρώω κόκκινο για να πω οτι μου συνέβει μια φορά και να κλέγομαι ούτε έχει σχέση αν είναι φανάρι ή πεζοφάναρο. Συνειδητά το έκανα και ήξερα τις συνέπειες.

2)Το οτι μου κάναν χάρη και δεν με γράψαν για το κόκκινο αλλά για το δίπλωμα 200 € δεν το ξέρω γιατι εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα και αν ήταν έτσι ας μου το έλεγαν και ας με έγραφαν ακόμα και για κράνος, θα πήγαινα να την πληρώσω,ο μόνος λόγος που ήθελα να σβηστεί είναι γιατί εκτός απο το πρόστιμο που θα πλήρωνα το οποίο δεν είχα πρόβλημα γιατι εγώ φταίω για αυτό,με αυτή την κλήση πας και δικαστήριο,και επειδή μικρός είχα ξαναπάει αυτήν την ταλαιπωρία ήθελα να γλιτώσω και για αυτό ήθελα να την σβήσω,όχι για τα 200/2 € πρόστιμο.

3)Για όσους σπεύσατε να με καταδικάσατε,καλά κάνατε αλλά το λάθος το καταλαβαίνω και απο μόνος μου,δεν θέλει πολύ μυαλό για να ξέρεις οτι στο κόκκινο σταματάμε και στο πράσινο προχωράμε,άσχετα για το πως έπραξα,για το πορτοκαλί δεν μιλάω γιατι σε αυτό γίνεται της πόπης,αλλά επειδή απο όλους εσάς οι λιγότεροι απο τους μισούς(χωρίς να ξέρω κανέναν ούτε να μιλάω για κάποιον συγκεκριμένα) είστε όντως τόσο νομοταγείς όσο περιγράφεστε,οι υπόλοιποι χαλαρώστε και λίγο παίδες,ένα φανάρι στην μέση του πουθενά πέρασα,δεν σκότωσα κανέναν.

4)Με την μηχανή όλοι συμπεριφερόμαστε λίγο διαφορετικά λόγω της ευελιξίας που μας δίνει αλλα και λόγω του ότι είμαστε εκτεθειμένοι. Πολύ έχουμε περάσει κάποιο φανάρι,όλοι έχουμε περάσει κάποιο στόπ,όλοι έχουμε σταθμεύσει στο πεζοδρόμιο,όλοι έχουμε μπει σε κάποιον μονόδρομο,ΟΛΟΙ το έχουμε πατήσει λίγο παραπάνω σε μία επαρχιακή βόλτα οπου το όριο είναι πχ 90,όσοι δεν τα έχετε κάνει μπράβο σας,το υπόλοιποι 90 % το έχουμε κάνει.Με την μηχανή συμπεριφέρεσαι διαφορετικά,εγώ με το αυτοκίνητο ποτέ δεν έχω φάει κόκκινο ή πορτοκαλί γιατι το φοβάμαι με το κουτί,κάνω το τετράγωνο για να μπω στην πιλοτή ενώ με το μηχανάκι πάντα μπαίνω 10 μέτρα στον μονόδρομο για να πάω μέσα,λάθος είναι το ξέρω αλλά είναι κατι που γίνεται με μηδενικό κίνδυνο.

Τελικά την κλήση την έσβησα.Πήγα χθές και σήμερα στο τμήμα και την έσβησαν.Έδωσα την κλήση,κάτι φωτοτυπίες και ο διοικητής την έσβησε.

Όσο για τους αστυνομικούς που είπατε κάποιοι οτι θα πάθουν ζημιά ενώ μου κάναν και χάρη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,πριν πάω μέσα ρώτησα τον σκοπό στην πύλη για το τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και τι πρέπει να κάνω και μου είπε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα,οι κλήσεις σβήνονται για πλάκα αν θέλει η αστυνομία,έτσι κατάλαβα εγώ.

Τέλος πάντων,συγνώμη για το σεντόνι,το θέμα μου σωστά ή λάθος λύθηκε.Παρακαλώ ξανακλειδώστε το ή αν γίνεται σβήστε το να μην πιάνει και χώρο.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Joe, ο,τι ειπώθηκε απ' όλους μας ήταν για καλό σκοπό. Δεν αφορούσε εσένα αλλά μια νοοτροπία που έχουμε πολλοί και πρέπει να σταματήσει.

Χαίρομαι πολύ που είσαι θετικός στην "κριτική" αυτή και που κατάλαβες τον σκοπό της!

Καλά χιλιόμετρα και με προσοχή! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και λεω εγω τωρα την ταπεινη μου γνωμη.....γιατι να μην κλειδωθει το θεμα,ο φιλος να πληρωσει το προστιμο καλως η κακως και να ειμαστε ολοι καλα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτό το φόρουμ μερικοί δεν έχουν περάσει ποτέ κόκκινο σε πεζοφάναρο, δεν έχουν κινηθεί ποτέ ανάποδα σε μονόδρομο ούτε μέτρο, δεν έχουν κάνει ποτέ αναστροφή ενώ απαγορεύεται, δεν εχουν καβαλήσει ποτέ πεζοδρόμιο, δεν έχουν παρκάρει ποτέ σε πεζοδρόμιο, δεν έχουν πατήσει ποτέ διάβαση πεζών σε φανάρι, δεν δεν δεν..

ούτε μία φορά.. ποτέ τίποτα απο τα παραπάνω!

Μπαίνουν δηλαδή 10 μέτρα στο μονόδρομο βλέπουν οτι έστριψαν λάθος και κάνουν τον γύρο του τετραγώνου, εκεί που απαγορεύεται η αναστροφή πάνε αριστερά, κάνουν το γύρο του τετραγώνου και βγαίνουν..

ο.κ.. το πιστέψαμε...

500 πεζοφάναρα να σφάξει ο άλλος σε άδειο δρόμο δεν θα με νοιάξει. Κατι ψευτοοδηγοί-χωρίς αντίληψη του περιβάλλοντος και της οδήγησης θα με νοιάξει περισσότερο.

Πάτε καμιά βόλτα νύχτα στη παραλιακή με τα 50 πεζοφάναρα και καθίστε νύχτα 30 δευτερόλεπτα στη μέση της ποσειδώνος να περιμένετε το Saxo VTS να κολλήσει απο πίσω σας με 150km/h μην τυχόν και περάσει καμιά γριά με 120km/h την διάβαση και δεν την είχατε δει..

Τροποποιήθηκε από τον TC-drift
  • Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτό το φόρουμ μερικοί δεν έχουν περάσει ποτέ κόκκινο σε πεζοφάναρο, δεν έχουν κινηθεί ποτέ ανάποδα σε μονόδρομο ούτε μέτρο, δεν έχουν κάνει ποτέ αναστροφή ενώ απαγορεύεται, δεν εχουν καβαλήσει ποτέ πεζοδρόμιο, δεν έχουν παρκάρει ποτέ σε πεζοδρόμιο, δεν έχουν πατήσει ποτέ διάβαση πεζών σε φανάρι, δεν δεν δεν..

ούτε μία φορά.. ποτέ τίποτα απο τα παραπάνω!

Μπαίνουν δηλαδή 10 μέτρα στο μονόδρομο βλέπουν οτι έστριψαν λάθος και κάνουν τον γύρο του τετραγώνου, εκεί που απαγορεύεται η αναστροφή πάνε αριστερά, κάνουν το γύρο του τετραγώνου και βγαίνουν..

ο.κ.. το πιστέψαμε...

500 πεζοφάναρα να σφάξει ο άλλος σε άδειο δρόμο δεν θα με νοιάξει. Κατι ψευτοοδηγοί-χωρίς αντίληψη του περιβάλλοντος και της οδήγησης θα με νοιάξει περισσότερο.

Πάτε καμιά βόλτα νύχτα στη παραλιακή με τα 50 πεζοφάναρα και καθίστε νύχτα 30 δευτερόλεπτα στη μέση της ποσειδώνος να περιμένετε το Saxo VTS να κολλήσει απο πίσω σας με 150km/h μην τυχόν και περάσει καμιά γριά με 120km/h την διάβαση και δεν την είχατε δει..

θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου σε ολα!!! ολοι εδω μεσα και αν οχι ολοι οι περισσοτεροι το παιζουν και καλα οτι πανε με τον σταυρο στο χερι και παντα κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες και χιλιες δυο π@πες!!! ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ εχουν καψει πεζοφαναρο ΟΛΟΙ εχουν καψει ενα φαναρι που κανει 2 λεπτα να αναψει 5 η ωρα το πρωι με προσοχη παντα ΟΛΟΙ εχουν καβαλησει ξεκρανωτοι αρκετες φορες ΟΛΟΙ εχουνε καγκουρεψει σε δημοσιους δρομους ΟΛΟΙ μπηκαν αναποδα στον μονοδρομο με πολυ προσοχη γιατι το σπιτι τους ειναι ακριβως εκει ΟΛΟΙ βαρεσανε αναστροφη στην Μαραθνωνος για να μην στριβουν 10 ωρες μεσα στα στενα και ΟΛΟΙ εχουνε κανει ``παραβασεις`` του νομου!!! ας αφησουμε το παλικαρι στην ησυχια του και ας κοιταξει ο καθενας την παρτυ του!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τσουβαλιάζεις.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, κάποιοι δεν έχουμε περάσει ποτέ με κόκκινο. :afro:

Ποτέ.

Αντε βέβαια, να το πιστέψεις... :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην τσουβαλιάζεις.

Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, κάποιοι δεν έχουμε περάσει ποτέ με κόκκινο. :afro:

Ποτέ.

Αντε βέβαια, να το πιστέψεις... :yawn:

χωρις να θελω να τσουβαλιασω και να δημηουργισω εντασεις οι πληοψειφια αυτο κανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γεγονός οτι μπορει να το κανουν οι περισσοτεροι απο εδώ μέσα δεν σημαίνει οτι ειναι και το σωστο...δεν το παίζει κανέις Άγιος αλλα τι περιμενες να βγουν και να φωναξουν οτι και αυτοι τα πνίγουν...??? Ποιο θα ήταν το όφελος..?? Να το βλέπουν και οι πιτσιρικαδες και να λενε αφου το κάνει αυτος που υποτιθεται ειναι πιο μεγάλος και σοβαρός ας το κάνω και εγώ..

Καλά κάνουν και δίνουν τέτοιες συμβουλές και ας σου φαίνονται ψεύτικες....Έναν να μεταπείσουν θα είναι πολύ σημαντικό...Αν φοβάσαι το saxo vts που θα έρθει με 150χλμ κάτσε στην ακρή του δρόμου όπου θα εισαι πιο ασφαλής και περίμενε το φανάρι σου!!

Το κοκκινο για να υπάρχει κάποιο ρόλο θα εξυπηρετεί αλλιως θα αναβόσβηνε πορτοκαλί και θα το άφηνε στην κρίση σου βάση προτεραιότητας για το αν πρέπει να περάσεις ή οχι...

Αν θες να το πνίξεις το κάνεις με 100% επίγνωση και δέχεσαι τις συνέπειες σαν ώριμος ενήλικας που είσαι...Απλά τα πράγματα...

Τροποποιήθηκε από τον Bart Allen
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γεγονός οτι μπορει να το κανουν οι περισσοτεροι απο εδώ μέσα δεν σημαίνει οτι ειναι και το σωστο...δεν το παίζει κανέις Άγιος αλλα τι περιμενες να βγουν και να φωναξουν οτι και αυτοι τα πνίγουν...??? Ποιο θα ήταν το όφελος..?? Να το βλέπουν και οι πιτσιρικαδες και να λενε αφου το κάνει αυτος που υποτιθεται ειναι πιο μεγάλος και σοβαρός ας το κάνω και εγώ..

Καλά κάνουν και δίνουν τέτοιες συμβουλές και ας σου φαίνονται ψεύτικες....Έναν να μεταπείσουν θα είναι πολύ σημαντικό...Αν φοβάσαι το saxo vts που θα έρθει με 150χλμ κάτσε στην ακρή του δρόμου όπου θα εισαι πιο ασφαλής και περίμενε το φανάρι σου!!

Το κοκκινο για να υπάρχει κάποιο ρόλο θα εξυπηρετεί αλλιως θα αναβόσβηνε πορτοκαλί και θα το άφηνε στην κρίση σου βάση προτεραιότητας για το αν πρέπει να περάσεις ή οχι...

Αν θες να το πνίξεις το κάνεις με 100% επίγνωση και δέχεσαι τις συνέπειες σαν ώριμος ενήλικας που είσαι...Απλά τα πράγματα...

δεν επικροτω την παραβαση του κοκκινου και ειμαι ΚΑΤΑ αυτου!!! αλλα οκ νταξει 10 σελιδες χολη εφαγε το παλικαρι. το mybike δεν ειναι σοφρωνιστικο ιδρυμα και κανενας εδω μεσα δεν ειναι δικαστης και κριτης κανενος. δεν επικροτω το παλικαρι που περασε το κοκκινο λαθος του και κακο του κεφαλιου του αλλα πραγματικα εκνευριζομαι αφανταστα οταν εδω μεσα ολοι το παιζουνε παρθενες,αγιοι και αμεμτου ηθικης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικαρά, στο ποστ Bart Allen που παράθεσες υπάρχει η εξήγηση του γιατί πρέπει να λέμε πάντα ΟΧΙ στην παρανομία και ας είμαστε παράνομοι οι ίδιοι στην καθημερινότητά μας. Με το όχι αυτό έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε ένα φράγμα στο ποτάμι που κοντεύει να ξεχειλίσει και να μας πνίξει όλους. Ελπίζω να με πιάνεις.... :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλικαρά, στο ποστ Bart Allen που παράθεσες υπάρχει η εξήγηση του γιατί πρέπει να λέμε πάντα ΟΧΙ στην παρανομία και ας είμαστε παράνομοι οι ίδιοι στην καθημερινότητά μας. Με το όχι αυτό έχουμε την δυνατότητα να βάλουμε ένα φράγμα στο ποτάμι που κοντεύει να ξεχειλίσει και να μας πνίξει όλους. Ελπίζω να με πιάνεις.... :_thumbsup:

σε ποιανω.....αλλα ας βαλουμε λιγο ενα οριο σε αυτα που γραφουμε εδω μεσα ολοι μας και μιλαω και για αλλα ποστ οχι μονο για αυτο εδω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οριο κατα την γνωμη μου ειναι να βαζεις τον εαυτο σου στην θεση αυτου που κρινεις και να δεις πως θα αντριδρουσες εσυ αν ησουν στην θεση του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άρα το όριο πρέπει κάθε φορά να είναι διαφορετικό, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του καθενός μας?

Στην προκειμένη περίπτωση ο Joe προφανώς δεν ενοχλήθηκε από την όλη φάση. Μήπως έπρεπε να ήμασταν πιο σκληροί μαζί του μιας και δεν πιάσαμε το όριο (του)?

Δεν νομίζω ότι λειτουργεί έτσι το πράγμα. Καταλαβαίνω τι λες και γιατί το λες. Δεν είναι ωραίο να κάνουμε κάποιον να αισθάνεται άσχημα, ειδικά όταν δεν τον γνωρίζουμε. Χειρότερο είναι όμως να χαϊδεύουμε αυτιά ή να παραβλέπουμε κάποια πράγματα και να αφήνουμε να περνάνε στο ντούκου, ακριβώς για τον λόγο που έχω πει επανειλλημένως και σε αυτό το θρεντ, και που τελευταίος περιέγραψε ο Bart Allen.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οριο κατα την γνωμη μου ειναι να βαζεις τον εαυτο σου στην θεση αυτου που κρινεις και να δεις πως θα αντριδρουσες εσυ αν ησουν στην θεση του

Σωστός ο Τζωρτζ. Πρώτος έγραψα πως υπάρχει πεζοφάναρο στην Λάμπρου Κατσώνη συγκεκριμένα που πάντα το τρώω επειδή είναι αδύνατον να προκαλέσω ατύχημα μιας και η ορατότητα για πεζούς είναι στο 300% και δεν υπάρχουν στενά για να βγει κάποιος από παράδρομο αλλά ούτε και παρκαρισμένα αμάξια. Με 10 χλμ το περνάω αλλά το καίω. Αν όμως σε αντίστοιχο θέμα για κράνος γράψω πως κυριολεκτικά το φοράω για να κάνω και μισό μέτρο με την μηχανή δεν θα είναι άδικο να πέσει κράξιμο για δήθεν Παναγίες των φόρουμς κτλπ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αναρωτιέμαι, εάν όλοι μας παραδεχτούμε και δηλώσουμε όλες τις παρανομίες και παρατυπίες που καθημερινά κάνουμε, τι θα βγει. Διότι αυτό λέτε. "Δεν πειράζει ρε φίλε, και εγώ το κάνω που και που". Το αποτέλεσμα θα είναι ότι οι χιλιάδες νέοι που μας διαβάζουν να λένε "αφού το κάνουν αυτοί που είναι ΟΙ μοτοσυκλετιστές, τότε είναι ΟΚ να το κάνουμε και εμείς". Αυτό είναι το παράδειγμα που πρέπει να δίδουμε, έστω και με τα λόγια?? Είναι στο χέρι μας, αυτή είναι η δύναμή μας εδώ μέσα. Ας την εκμεταλλευτούμε και ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάτι.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...