IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ...μην τρελενεστε παιδες ....και μην παει το μυαλο σας αλλου ...οτι και να ναι ...θα ναι Honda! .....εγω λεω κανα ΧR 600 πηρε ο φιλος ...αντε καλογκαζωτο και καλες σουζες!!! .................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ...μην τρελενεστε παιδες ....και μην παει το μυαλο σας αλλου ... οτι και να ναι ...θα ναι Honda! ................ Αυτό εξυπακούεται..... τώρα πια έχει εκτεθεί και με τα βιντεάκια & μπλουζάκια και δε θα μπορούσε ν' αλλαξοπιστήσει χωρίς να σηκωθούν και οι πέτρες να τον πετροβολίσουνε.... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Το εχει γραψει κ δημοσια ο ιδιος εδω μεσα...για ψαχτε τον!χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το εχει γραψει κ δημοσια ο ιδιος εδω μεσα...για ψαχτε τον!χαχαχαχα Σιγά μην αρχίσουμε να ψάχνουμε θέματα άλλων για να βρούμε μια λεπτομέρεια. Εδώ δικά μας γραπτά και πρόσφατα δεν μπορούμε να βρούμε. Άλλωστε, δεν έχει αγωνία. Honda είναι 101%. :lol: Πες του να γκρεμίσει κανάν τοίχο απ' το σπίτι και να πετάξει και κανά έπιπλο, γιατί δε βλέπω να χωράνε..... :P Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 R1200GS υδροψυκτο ή κανα βαρβατο ψευδοεντουρακι honda.... Για να δουμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 να δεις που δεν είναι Honda.....κάπου πάει το μυαλό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Τι κερδίζω; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλοτάξιδο Παναγιώτη, καλά χλμ να έχετε!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ΚΤΜ δεν υπάρχει περίπτωση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Λες να πάρει ΚΤΜ και ν' αρχίσει να πετάει ένα-ένα τα Χόνδα στη θάλασσα?..... και είναι και 4 πανάθεμά τα...... θα μπαζώσει τη θάλασσα της Καβάλας αυτούνος ρε, βαστάτε τον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δεν πάνε εξωτερικό τα κατέμια! :P Λες να πάρει ΚΤΜ και ν' αρχίσει να πετάει ένα-ένα τα Χόνδα στη θάλασσα?..... και είναι και 4 πανάθεμά τα...... θα μπαζώσει τη θάλασσα της Καβάλας αυτούνος ρε, βαστάτε τον παραείναι εγωιστής για να το κάνει αυτό... Θα κοπανάει το κεφάλι του που τα έβριζε τόσο καιρό αλλά τα χόνδα δεν θα τα πετάξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Δεν πάνε εξωτερικό τα κατέμια! :P Αν είναι γνώμονας το εξωτερικό, μόνο Τζαπάνι φιλαράκι νά 'ναι σίγουρος, και πάλι για Χόνδα τονέ βλέπω. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αν είναι γνώμονας το εξωτερικό, μόνο Τζαπάνι φιλαράκι νά 'ναι σίγουρος, και πάλι για Χόνδα τονέ βλέπω. :D φύγε ρε! :P Μόνο χόνδα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Καλοταξιδο οτι κι αν ειναι...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Κάποιοι το έχετε περιγράψει επακριβώς, κάποιοι πέφτετε πολύυυυυυυ έξω στις εκτιμήσεις σας, κανείς δεν το έχει βρεί (δημοσίως).................. Α, ναι, για να σας βοηθήσω, το έχω "δώσει" σε σχετικά πρόσφατη δημοσίευση κάπου ............ Να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους φίλους που με βοήθησαν στο "ψάξιμο". Ονόματα από αύριο για να μην αρχίσετε τις ανακρίσεις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Χμμ... κάτι είχες πει για ένα μικρό Varadero 125 για την κόρη σου νομίζω κάποια στιγμή. Μήπως πας γι' αυτό; (Πάω να μαντέψω το τρελό σενάριο και μπορεί να λέω τελείως χαζομάρες και να θυμάμαι ότι να ' ναι) Αλλιώς ότι και να 'ναι Honda θα είναι τελικά! Καλοτάξιδο πάντως ότι και αν είναι! :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vvag 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 ..........τον κατακλυσμό μου μέσα....... Έλα, ποιος, με φώναξε κανείς;;;;; Άντε λέγε τώρα, μην κανονίσω και βρέχει καμιά βδομάδα συνεχόμενα.... :devil: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 All in! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 All in! Μέσα και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εγώ λέω, κάτι με 647cc πήρε, που έχει σχέση με τον αριθμό 52... Όχι περισότερα σχόλια, μην επιμείνετε. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 17 , 2013 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Έλα, ποιος, με φώναξε κανείς;;;;; Άντε λέγε τώρα, μην κανονίσω και βρέχει καμιά βδομάδα συνεχόμενα.... :devil: Βαγγέλη μου, Βαγγελάκη μου, μην μου το κάνεις αυτό. Θα σου το στείλω με πμ............................ .................αύριο. Χμμ... κάτι είχες πει για ένα μικρό Varadero 125 για την κόρη σου νομίζω κάποια στιγμή. Μήπως πας γι' αυτό; .............. Μπα, για μένα είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Μέσα και εγώ! Με τα μπούνια μέσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Εγώ λέω, κάτι με 647cc πήρε, που έχει σχέση με τον αριθμό 52... Όχι περισότερα σχόλια, μην επιμείνετε. 52 μοίρες γωνία μεταξύ των κυλίνδρων.Ή Transalp θα είναι,ή Africa 650 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Με τα μπούνια μέσα! Αυτό το έχει αδυναμία. Το θυμάμαι κι εγώ, αλλά το σκεπτικό μου είναι ότι έχει ήδη τέτοιου τύπου. Σκοπός είναι να παίρνεις διαφορετικά για διαφορετικές χρήσεις. Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ και δεν μπορώ να συλλάβω αντίθετο σκεπτικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2013 Αν ο θεός σου έδωσε φώτιση θα αγόρασες καμία ευκαιρία Moto Guzzi Stelvio..! Επειδή όμως δεν το βλέπω.. Κανα τάφο Χόνδα θα πήρες πάλι..! και επειδή μεγάλα έχεις και είναι της μόδας η οικονομία. πήρες΄ενα Innova, καλοτάξιδο.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες