ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ευχαριστω και παλι ολα τα παιδια .Οι ευχες μου σε ολους σας μεσα απο την καρδια μου Έφτασες το όριο θετικών ψήφων για σήμεραΗ τριτη μου ειναι φιλαρακι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικη ρε φίλε και με το καλό για την τέταρτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 καλοριζικος και αυτος ο ντουκος!! να τον χαιρεσαι και αυτον! και εννοειται βαλε κι αλλες φωτος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Απατητο και αστρηφτο μαμα λαστιχο.(6,5 Ζαντα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Συγχαρητηρια Ωριωνα που καταφερνεις και κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα, να το χαρεις οσο δεν παει. Σε βλεπω συντομα και με καμια titan εξατμιση για ακομα πιο τρελο ηχο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το μπροστινο γ@μαει ...Κοστουμι ολο καρμπον βαμενο Συγχαρητηρια Ωριωνα που καταφερνεις και κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα, να το χαρεις οσο δεν παει. Σε βλεπω συντομα και με καμια titan εξατμιση για ακομα πιο τρελο ηχο!!! Δινει στα βασικα φουλ τερμινιονι ,αλλα ειναι εντελως ανοιχτη.Θα με χωσουν μεσα ,δεν κυκλοφοριεται ,ουτε ο προηγουμενος την εχει βαλει Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 από τον ΩΡΙΩΝ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 πας για μπυρες... οσες θες..... Ρε μαστορα, δεν παιζω!! Χθες το πρωι που ειχα το ιδιο quiz, δεν ειχα (τετοιο) επαθλο!! Και το βρηκα και με την μια!! Καλοριζικο και απο εδω ρε Γιωργαρε, παντα ορθιος, δεν εννοω σουζα βρε αχαϊρευτε, αλλωστε το χαρχαλι που πηγες κ πηρες μονο με 1η και συμπλεκτη θα σηκωνεται.... Ελπιζω καποτε, να αξιωθω, να γυρισω λιγο την γκαζιερα, με νεκρα, να μου δειξει τα δοντια της, να κατουρηθω πανω μου, και ας γυρισω σπιτι με τα ποδια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ε το μηχανακι ειναι μια υπερβολη απο μονο του, αμα υπερβαλλεις να υπερβαλλεις στο φουλ. Ασε που θα κανεις και καλο στις οικογενειες, θα αναστενεις νεκρους!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Ρε μαστορα, δεν παιζω!! Χθες το πρωι που ειχα το ιδιο quiz, δεν ειχα (τετοιο) επαθλο!! Και το βρηκα και με την μια!! Καλοριζικο και απο εδω ρε Γιωργαρε, παντα ορθιος, δεν εννοω σουζα βρε αχαϊρευτε, αλλωστε το χαρχαλι που πηγες κ πηρες μονο με 1η και συμπλεκτη θα σηκωνεται.... Ελπιζω καποτε, να αξιωθω, να γυρισω λιγο την γκαζιερα, με νεκρα, να μου δειξει τα δοντια της, να κατουρηθω πανω μου, και ας γυρισω σπιτι με τα ποδια!! Θα ριζουμε βαρελοτα Λυκαβηττο αν το εχω μεσοβδομαδα.Εχει κλασει η οθονη και παει για αλαγη.Δωρεαν απο το εργοστασιο και ας ειναι εκτος... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικο, καλόστριφτο και αγρατζούνιστο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 E κλασσικο ντουκατι ομως ε?? Δεν μπορει ολο και καποιο ηλεκτρολογικο θα χαλασει :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Γιωργη με γεις ρε φιλε και πραγματικα μπραβο σου. θελω οταν πλεον συνηθισεις λιγο το μηχανακι και τα πουμε απο κοντα να μου κανεις μια συγκριση μεταξυ των δυο καλοριζικο ρε αγορινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 ΣΟΚ & ΔΕΟΣ!!!!! Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου, τα μάτια μου κοντεύουν να προσπεράσουν τα γυαλιά μου!! Γιώργο, τι μπορώ να σου ευχηθώ? Χμμμμμ..... Καλοτάξιδος? Πάντα χαμογελαστός? Μιλάμε για βεβαιότητα με την κούκλα που χτύπησες!! Το μόνο που εύχομαι είναι πάντα να μπορείς να μετατρέπεις την ύλη των ονείρων σου, σε ύλη πραγματική και χειροπιαστή. :D Ένας πολύ χαρούμενος αναγνώστης της χαράς σου :D Υ.Γ.: Περιμένω φωτογραφίες. Πολλές. Και συγκριτικό της DS και της Pani!!!! Με αγωνία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2013 Καλορίζικο Γιώργη. Πολλά και καλά χιλιόμετρα. Εντάξει τι να πούμε για την μηχανή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλοριζικη! Πραγματικα σπανιο μηχανημα, αλλα σε κοβω να της φερθεις οπως της αξιζει τωρα που ερχεται κι ο χειμωνας, θωπευμα και γλυψιμο. Μεγαρα δεν την χωραει, για δημοσιο δρομο γελανε τα κυπαρισσια, μονο Σερρες και καμμια Ιταλια για το γαμωτο να υποθεσω? Με γειες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rgiris7 312 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 ΚΑ ΛΟ ΡΙ ΖΙ ΚΗ ! ! ! και να την χαρείς όσο δεν πάει.. Είναι τρελοί τελικά αυτοί οι DuDuDuDucatisti.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stef64 405 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Να την χαρεις οπως την ονειρευτηκες και ακομη παραπανω !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλοριζικη και καλες σουζες καλα ξυσιματα :_rock-on: Θελω φωτο και τα 3 ducati μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλορίζικο, να το χαίρεσαι κι αυτό. :vv: Να υποθέσω όλα τα Ducatia είναι σε κόκκινο, έτσι? Μια ηλίθια ερώτηση: Βγάζει πινακίδα αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλορίζικο και καλόστριφτο το μηχάνημα φίλε μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Kαλοριζικο-καλοφαγωτο το πραγματικο ''πολεμικο''. Να εισαι γερός,να την χαιρεσαι πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 τι να πρωτό ευχηθείς ; η μηχανή είναι όνειροο.... ! καλορίζικο καλά χιλιόμετρα και αγρατζούνιστοι και οι δύο .. ελπίζω κάποια στιγμή να τύχει να την δω από κοντά σε κανα track day και μετά να πάω να κλάψω στην δικια μου !!εύχομαι να την χαρείς όσο περισσότερο μπορείς φίλε μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μεγιες ρε Γιωργο,για να τολμας ν´ανεβεις εκει μαλλον ο σβερκος εχει γιανει !! Περνα απ´το delSol για καμια μπυρα να τα πουμε γιατι απο τοτε που φαγανε τη δικια μου εχω ρεψει κ εχω αναγκη να δω ενα σοβαρο μηχανημα, αλλα κ καλη παρεα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim.k 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 καλοριζικο το θηριο να το χαιρεσαι! το συγκεκριμενο το εχω δει να κανει μερικους γυρους στις σερρες στα χερια του Δ.Δ και του αδερφου του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 1. Καλορίζικο 2. Wow.... 3. Εξήγησε μου σε παρακαλώ πως επιλέγεις συνεργείο για τέτοιο μηχάνημα? Έχεις την κόρη του μάστορα στο υπόγειο σου για ασφάλεια ή κάτι τέτοιο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες