Jump to content
ΩΡΙΩΝ

Εμπρος στο δρομο που χαραξε ο Μαθουσαλας..

Recommended Posts

Ευχαριστω και παλι ολα τα παιδια .Οι ευχες μου σε ολους σας μεσα απο την καρδια μου

Έφτασες το όριο θετικών ψήφων για σήμερα

Η τριτη μου ειναι φιλαρακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλοριζικος και αυτος ο ντουκος!!

να τον χαιρεσαι και αυτον!

και εννοειται βαλε κι αλλες φωτος!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγχαρητηρια Ωριωνα που καταφερνεις και κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα, να το χαρεις οσο δεν παει. Σε βλεπω συντομα και με καμια titan εξατμιση για ακομα πιο τρελο ηχο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπροστινο γ@μαει ...Κοστουμι ολο καρμπον βαμενοgqh2.jpg

Συγχαρητηρια Ωριωνα που καταφερνεις και κανεις τα ονειρα σου πραγματικοτητα, να το χαρεις οσο δεν παει. Σε βλεπω συντομα και με καμια titan εξατμιση για ακομα πιο τρελο ηχο!!!

Δινει στα βασικα φουλ τερμινιονι ,αλλα ειναι εντελως ανοιχτη.Θα με χωσουν μεσα ,δεν κυκλοφοριεται ,ουτε ο προηγουμενος την εχει βαλει

Τροποποιήθηκε από τον ΩΡΙΩΝ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πας για μπυρες... :mB_kalo_e:οσες θες.....

Ρε μαστορα, δεν παιζω!! Χθες το πρωι που ειχα το ιδιο quiz, δεν ειχα (τετοιο) επαθλο!! Και το βρηκα και με την μια!!

Καλοριζικο και απο εδω ρε Γιωργαρε, παντα ορθιος, δεν εννοω σουζα βρε αχαϊρευτε, αλλωστε το χαρχαλι που πηγες κ πηρες μονο με 1η και συμπλεκτη θα σηκωνεται....

Ελπιζω καποτε, να αξιωθω, να γυρισω λιγο την γκαζιερα, με νεκρα, να μου δειξει τα δοντια της, να κατουρηθω πανω μου, και ας γυρισω σπιτι με τα ποδια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε το μηχανακι ειναι μια υπερβολη απο μονο του, αμα υπερβαλλεις να υπερβαλλεις στο φουλ. Ασε που θα κανεις και καλο στις οικογενειες, θα αναστενεις νεκρους!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μαστορα, δεν παιζω!! Χθες το πρωι που ειχα το ιδιο quiz, δεν ειχα (τετοιο) επαθλο!! Και το βρηκα και με την μια!!

Καλοριζικο και απο εδω ρε Γιωργαρε, παντα ορθιος, δεν εννοω σουζα βρε αχαϊρευτε, αλλωστε το χαρχαλι που πηγες κ πηρες μονο με 1η και συμπλεκτη θα σηκωνεται....

Ελπιζω καποτε, να αξιωθω, να γυρισω λιγο την γκαζιερα, με νεκρα, να μου δειξει τα δοντια της, να κατουρηθω πανω μου, και ας γυρισω σπιτι με τα ποδια!!

Θα ριζουμε βαρελοτα Λυκαβηττο αν το εχω μεσοβδομαδα.Εχει κλασει η οθονη και παει για αλαγη.Δωρεαν απο το εργοστασιο και ας ειναι εκτος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

E κλασσικο ντουκατι ομως ε?? Δεν μπορει ολο και καποιο ηλεκτρολογικο θα χαλασει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη με γεις ρε φιλε και πραγματικα μπραβο σου.

θελω οταν πλεον συνηθισεις λιγο το μηχανακι και τα πουμε απο κοντα να μου κανεις μια συγκριση μεταξυ των δυο

καλοριζικο ρε αγορινα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΣΟΚ & ΔΕΟΣ!!!!!

Έχω καταπιεί τη γλώσσα μου, τα μάτια μου κοντεύουν να προσπεράσουν τα γυαλιά μου!!

Γιώργο, τι μπορώ να σου ευχηθώ?

Χμμμμμ.....

Καλοτάξιδος?

Πάντα χαμογελαστός?

Μιλάμε για βεβαιότητα με την κούκλα που χτύπησες!!

Το μόνο που εύχομαι είναι πάντα να μπορείς να μετατρέπεις την ύλη των ονείρων σου, σε ύλη πραγματική και χειροπιαστή. :D :_thumbsup:

Ένας πολύ χαρούμενος αναγνώστης της χαράς σου :D

Υ.Γ.: Περιμένω φωτογραφίες. Πολλές. Και συγκριτικό της DS και της Pani!!!! Με αγωνία

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη! Πραγματικα σπανιο μηχανημα, αλλα σε κοβω να της φερθεις οπως της αξιζει τωρα που ερχεται κι ο χειμωνας, θωπευμα και γλυψιμο.

Μεγαρα δεν την χωραει, για δημοσιο δρομο γελανε τα κυπαρισσια, μονο Σερρες και καμμια Ιταλια για το γαμωτο να υποθεσω?

Με γειες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑ ΛΟ ΡΙ ΖΙ ΚΗ ! ! ! και να την χαρείς όσο δεν πάει.. Είναι τρελοί τελικά αυτοί οι DuDuDuDucatisti....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικο, να το χαίρεσαι κι αυτό. :vv:

Να υποθέσω όλα τα Ducatia είναι σε κόκκινο, έτσι? :mB_kalo_e:

Μια ηλίθια ερώτηση: Βγάζει πινακίδα αυτό? :blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλοριζικο-καλοφαγωτο το πραγματικο ''πολεμικο''. :_thumbsup:

Να εισαι γερός,να την χαιρεσαι πάντα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι να πρωτό ευχηθείς ; η μηχανή είναι όνειροο.... :worthy: ! καλορίζικο καλά χιλιόμετρα και αγρατζούνιστοι και οι δύο .. ελπίζω κάποια στιγμή να τύχει να την δω από κοντά σε κανα track day και μετά να πάω να κλάψω στην δικια μου !!εύχομαι να την χαρείς όσο περισσότερο μπορείς φίλε μου :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγιες ρε Γιωργο,για να τολμας ν´ανεβεις εκει μαλλον ο σβερκος εχει γιανει !! Περνα απ´το delSol για καμια μπυρα να τα πουμε γιατι απο τοτε που φαγανε τη δικια μου εχω ρεψει κ εχω αναγκη να δω ενα σοβαρο μηχανημα, αλλα κ καλη παρεα ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο το θηριο να το χαιρεσαι!

το συγκεκριμενο το εχω δει να κανει μερικους γυρους στις σερρες στα χερια του Δ.Δ και του αδερφου του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1. Καλορίζικο

2. Wow....

3. Εξήγησε μου σε παρακαλώ πως επιλέγεις συνεργείο για τέτοιο μηχάνημα? Έχεις την κόρη του μάστορα στο υπόγειο σου για ασφάλεια ή κάτι τέτοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα