StratisKas 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 εχω ακουσει καλα λογια για το παραπανω "μηχανακι" αλλα φιλε επειδη το σκεφτομαι και εγω ποσο καιει? :P καλοριζικο να την χαιρεσαι παντα την κουκλαρα σου :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Ετοιμάσου για τέτοιες καταστάσεις στα φανάρια :D 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δεν παίζεσαι! Καλορίζικο και άσπαστο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 καλορίζικο και πάντα όρθιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Ευχαριστω ολο το φορουμ.Γραφω απο τηλ.Μπηκε πινακιδα,ηρθε οθονη σε λιγο το παραλαμβανω.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 :_w00t: αντε να δουμε και καμια φωτο ή και βιντεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
preve! 458 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δωσε φωτο στο λαο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Δ Ε Ν Τ Ο Π Ι Σ Τ Ε Υ Ω ! ! ! ! ! ! Desmo-fuckin-Sedici!!!!! Πειραζει που σε ζηλευω λιγο? δεν πειραζει ε? Ταυτοχρονα σε θαυμαζω ομως που τα χωνεις για αυτα που γουσταρεις! Το μηχανακι ειναι οροσημο τι να λεμε. Κομματι μοτοσυκλετιστικης ιστοριας!!!! Να το χαρεις οπως θελεις εσυ! Ελπιζω να καταφερω καποια στιγμη να το δω και εγω απο κοντα, και να το ακουσω ,και γυρισω λιγο την γκαζιερα εστω και με νεκρα εν σταση, και να μυρισω την εξατμα και να... και να......να........να............. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) γρηγορα τα χαπια για την πιεση κατι καποιο φαρμακο ερχεται το εγκεφαλικο το βλεπωωωωωωωω.....αδαδεγυφξηκσδγφ9γσψυδιλκηβσ<γχζωωυθ..... τι ΤΕΡΑΣ ειναι αυτο !!!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!! καλα χιλιομετρα καλες βολτες και ευχομαι να το ευχαριστηθεις ακριβως οπως το εχεις στο μυαλο σου !!! περιμενουμε φωτο και ενα βιντεακι να το ακουσουμε και εμεις λιγακι Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον DeadShadoW Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Φιλαρακι πραγματικα να χαιρεσε το κοσμημα σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warhol 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλορίζικο,καλοτάξιδο και το κυριότερο καλοστριφτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mob 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 καλοριζικο να το χαιρεσαι το πυραυλακι σου. τι αριθμο εχει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 μεγια ρε τρελε!!! το 'μικρο' το κρατησες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Τελικά είσαι μεγάλο τρελοκομείο!! Να σαι καλά να το χαίρεσαι! Ναι ρε πστ μου! Αυτό είναι υψηλή ραπτική! Να προσέχεις και την ενδεχόμενη υψηλή διαστολική πίεση που μπορεί να σε προκαλέσει το ¨εργοστάσιο¨! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Μεγειές. Δε σε γνωρίζω προσωπικά αλλά πραγματικά χαίρομαι με τη χαρά σου και με τη δυνατότητα να υλοποιείς τα όνειρά σου. Μου'φτιαξες τη μέρα, πως να το πω αλλιώς. Αυτό το μηχανάκι νομίζω το είδα. Στη Λάρισα υπήρχε ένα Diatsidis Shop και την είχε αραγμένη στη βιτρίνα, συνδεδεμένη μόνιμα στον φορτιστή μπαταρίας για αρκετούς μήνες. Είναι καθοδόν για το σπίτι μου και σταμάτησα μερικές φορές να χαζέψω το εργαλείο, Λογικά θα'ναι το ίδιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Με αυτό θα ανέβεις Σέρρες? Να ξέρω αν είναι, να πάρω τα χάπια της πίεσης μαζί μου! Καλόστριφτο ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Γιωργο το μηχανακι ειναι στον γνωστο μαστορα?θα πας κ εσυ?εγω σε λιγο θα κατεβω προς τα εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axelpap 160 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 (τροποποιήθηκε) Μα καλα :blink: !!! κοκκινο το πηρες;;;; :ranting: :D :D Δεν σου κανει ωραιους αστραγάλους ΠΑ - ΝΕ - ΜΟ - ΡΦΟ......... Παντα όρθιος και φυσικα.....πολλά και απροβληματιστα χιλιομετρα....... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 από τον axelpap Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Κέρνα μεγάλες φωτό! Σε σπόιλερ όμως ε να το ανοίξει ο καθείς με δική του ευθύνη! Ότι και να πούμε είναι λίγο, απλά μπράβο σου και να το χαρείς! :_w00t: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BLOODY64 522 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 καλοριζικο να ναι και να το χαρεις οσο επιθυμεις,ειναι απιστευτα ομορφο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoNOOB 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Καλορίζικο το θηρίο, να το χαρείς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aramis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Πο πο!!! Καλοριζικο! Να εισαι παντα καλα να ΤΑ χαιρεσαι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 26 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ducartist 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 Με 'γειές! Τώρα προετοιμάσου για ΤΟ "άπειρο" καμάκι, εντός και εκτός πίστας...Duco έχεις...ξέρεις! Να το χαίρεσαι όσο μπορείς περισσότερο και να το στ(ρ)ίβεις άνετα με τους αγκώνες! Η κούτα με παρελκόμενα έχει babylino;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2013 FUCK YEAH! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες