Jump to content

Recommended Posts

Γνωμη μου,στειλε ηδη στη Brigestone αναφορα παραπονων,ετσι ωστε στο τελος

της βδομαδας αν τον ξαναπαρεις να αλλαχτει κ το λαστιχο.Δεν τους βλεπω διατεθιμενους για

κατι τετοιο.Το φαουλ ειναι του λαστιχα σου βεβαια,δεν επρεπε να σε βαλει εσενα στη μεση σε καμια περιπτωση

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επίσης έχω ένα πρόβλημα τελευταία όταν ξεκινάω την μότο, δεν παίρνει μπροστά με την πρώτη (δουλεύει για λίγα δευτερόλεπτα και σβήνει) θέλει 2-3 φορές και μετά κρατάει, το μηχανάκι ποτέ δεν έπαιρνε μπροστά χωρίς τσόκ ακόμα και καλοκαίρι πρόσφατα όμως έχει χειροτερέψει. Καρμπυρατέρ έχει καθαριστεί 2 φορές είναι οκ, πρόσφατα είχα πρόβλημα με το ρελέ τις μίζας που κολλούσε και μου έφαγε την μπαταρία 3 φορές !! υπάρχει περίπτωση να φταίει η μπαταρία μου και να θέλει άλλαγμα; την έχω σχεδόν 2 χρόνια.

Έλεγξε τις εισαγωγές, μήπως έχουν βγεί ή σκιστεί. Δεν φαίνεται για πρόβλημα μπαταρίας.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγο της χαμηλής ανάρτησης της μηχανής έχω βρει σε κάτι πεζοδρόμια καμιά 5 φορές στο κεντρικό σταντ υπάρχει κανένα πρόβλημα στον σκελετό από τέτοια χτυπήματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν βρισκει το σταντ ειναι οκ. Προσεχε μη βρει τιποτα αλλο εκει διπλα (πχ καρτερ)....

Εχεις ρυθμισει την προφορτιση του ελατηριου στα κιλα σου?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρίσκει στο σταντ η στην βάση του, προφόρτιση ελατηρίου από ότι μου είπε ο μηχανικός μου η ανάρτηση δεν έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παλιο ΤΑ ειχε προφορτιση και αποσβεση συμπιεσης....

Για δες το manual καλα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορώ να βάλω τον γρύλο για να σηκώσω την πίσω ρόδα σε αυτό το σημείο που φαίνεται στη φώτο η είναι επικίνδυνο για το σημείο; Είναι από ΧΤ600Ε.

Αν θες να σηκώσεις τον πίσω τροχό, μπορείς να βάλεις τον γρύλο και στο ψαλίδι,

πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο, γιατί θα έχεις και το σταντ από την άλλη να κρατάει τη μηχανή σε ισορροπία,

ανάλογα και την εργασία που θες να κάνεις βέβαια

εγώ π.χ για καθάρισμα-λάδωμα αλυσίδας, το δουλεύω έτσι

Επιτέλους, καθάρισα-λάδωσα την αλυσίδα, κάτι που είχα να το κάνω από την εποχή των παγετώνων... :wacko:

Πρώτα ανεβήκαμε στον γρύλο για να γυρίζει ο τροχός ελεύθερα

9gm5bc.jpg

δεν θέλω σχόλια για τη ζάντα μου, πλύσιμο κατά τον Απρίλιο!

Και μετά με παραφινέλαιο, οδοντόβουρτσα τρίψιμο και υπομονή, κάτι φάνηκε από την DID

264sygk.jpg

Ξανά-μανά παραφινέλαιο, καλό σκούπισμα με πανί, μικρή βόλτα, γρασάρισμα, σκούπισμα τα πολλά και περιττά με πανί,

και στην άκρη να "τραβήξει"!

Από Σεπτέμβρη ξαναβλέπουμε! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το εξής θέμα: στον controller του Oxford Hot Grips, ξεκόλλησε το ταμπελάκι που λέει τι πατάς και τι ειναι η κάθε ένδειξη. Εκτός αυτού φαίνεται να σφραγίζει τον controller, οπότε πρέπει να ξαναμπεί.

Τι κόλλα μπορώ να χρησιμοποιήσω; Ένα κομμάτι του controller παίζει να ειναι ABS αλλά τα πλήκτρα ειναι κάποιο μαλακό πλαστικό σαν γόμα, ενώ το ταμπελάκι είναι κάποιο εύκαμπτο πλαστικό. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε κόλλα καθώς μπορεί να τα λίωσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εποξικη κολλα bison των 5 λεπτων. Απλα για τοσο λιγο ειναι κριμα να παρεις σωληναριο, εχει 8€ κοντα

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρίσκει στο σταντ η στην βάση του, προφόρτιση ελατηρίου από ότι μου είπε ο μηχανικός μου η ανάρτηση δεν έχει.

ανεβοκατεβαινε τα πεζοδρομια πιο σιγα για να σαι σιγουρος.
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εποξικη κολλα bison των 5 λεπτων. Απλα για τοσο λιγο ειναι κριμα να παρεις σωληναριο, εχει 8€ κοντα

Thanks! Τι να κάνεις... Αν κρατάει αφού ανοιχθεί, οκ, δεν πάει χαμένη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχές Αυγούστου είχα αλλάξει υγρά στο μπροστινό μου φρένο. Σήμερα έτυχε να χρειαστεί να κάνω εκ νεου εξαέρωση στο κύκλωμα και να συμπληρώσω λίγα. Μου έχουν περισσέψει στο μπουκαλάκι από την προηγούμενη αλλαγή λίγα. Το μπουκαλάκι το φύλαγα στο υπόγειο, σε σχετικά σταθερές συνθήκες αποθήκευσης, θα υπάρχε περίπτωση να έχουν τραβήξει υγρασία ή να τα χρησιμοποιήσω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια βοηθεια

ποιο απο ολα να παραγγειλω για την μηχανη μου? http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=windscreen+for+suzuki+gsx+650f&_from=R40|R40|R40&LH_FS=1&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xwindscreen+for+suzuki+gsx+650+bandit.TRS0&_nkw=windscreen+for+suzuki+gsx+650+bandit&_sacat=0

θελω να πω οτι σε χρωμα μαυρο θελω αλλα ποιο απο ολα ταιριαζει? δεν εχει το δικο μου μοντελο εχει ομως το bandit 650

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά απορία φωτίσεως που μου σκασε στο λεωφορείο σήμερα: όλες αυτές τις κινέζικες-ebay μανέτες που βάζουμε στα φρένα...δεν παίζει σε πολύ δυνατό φρενάρισμα να σπάσουν κ να κλάψεις τα πάντα όλα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε δε νομιζω οτι υπαρχει ποτε περιπτωση να ασκησεις τοοοση δυναμη που να τη σπασεις με το χερι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά απορία φωτίσεως που μου σκασε στο λεωφορείο σήμερα: όλες αυτές τις κινέζικες-ebay μανέτες που βάζουμε στα φρένα...δεν παίζει σε πολύ δυνατό φρενάρισμα να σπάσουν κ να κλάψεις τα πάντα όλα;

σε πληροφορω οτι κρατανε και σε πτωση ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιος εισαι ρε θηρίο, ο Μασίστας?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όχι ρε σιγά... δεν είναι από ζάχαρη, αλουμίνιο είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...