zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αυτή η φωτογραφία πάει για αποθήκευση (tenere-tafos.jpg) και ανέβασμα σε όσα Γιαμαχο-Τενερο-φόρουμ υπάρχουν!!!! Μέχρι κι η χωριάτα έξω στην αυλή έχει τρελαθεί να γελάει!!! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 από τον zoo 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τι τραβας κι εσυ ρε "μαυρε" Χριστε(Χρηστο).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Που'ναι ο ντενεκές ? Πήγε στην ποτίστρα να σβήσει την δίψα του με αγιασμό ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Που'ναι ο ντενεκές ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 εχει οντως wp .............. Το μόνο white στην φώτο είναι το λευκό μάρμαρο Θάσου.............. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τον σταυρό πόσο καιρό πριν τον είχες προμηθευτεί γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Κούκλα είναι για 24 χρονών μηχανάκι! Αμέσως πέσατε όλοι να τονε φάτε τον άνθρωπο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τι τραβας κι εσυ ρε "μαυρε" Χριστε(Χρηστο).... Εσύ μην ανοίγεσαι πολύ............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Ρε τι του φτιαξατε του ανθρωπου ρε? Δεν του φτανει που εχει YAMAHA πρεπει να τον κανετε να υποφερει και αλλο εκτος απο αυτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Και εσύ έχεις ΥΑΜΑΗΑ... Μήπως να σε περιελάμβανα εγώ, μιας και είσαι και στα κυβικά μου??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Απεταξαμην τεκνο μου τον Σατανα ...............η αναγκη με εκανε. Το τυραναω καθημεΡΝως , 20 χρονωνΕ ειναι ,που θα παει καποια στιμη θα αποδημησει εις Κυριον! Ο σοιχιρο μαζι σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Έφερα ενισχύσεις με μακρύ δάκτυλο. Απεταξάμην τον μπούστην με τα ξώγαμαααααα !!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Το τυραναω καθημεΡΝως , 20 χρονωνΕ ειναι ,που θα παει καποια στιμη θα αποδημησει εις Κυριον! Εγώ την έχω μεγαλύτερη Έτος κατασκευής 1989, και μόνο τα αναλώσιμα την ακούνε, όπως με την ίδια σου την οθόνη είδες Ο σοιχιρο μαζι σου! Δόξα σοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τεκνα μου ουαι κι αλλοιμονο να μπει ο Γιαμαχακιας Θα πεσει και πολυ γελιο λεμεεεε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Έχει μπουκάρει όλη η Honda σε αυτό το θέμα. Βρε μπας και είναι παγίδα να μας συγκεντρώσει όλους μαζί και μετά να μας ξεπουπουλιάσει; ΥΓ Θα με διώξει το αφεντικό, με έχει ακούσει όλο το κτίριο από τα γέλια. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 από τον klab 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Τέρμα δεξιά,κοντά στον μαρσπιέ,αυτό το άσπρο που δεν φαίνεται ολόκληρο,είναι σταυρός ; :lol: Έβγαλε τον τάφο στους δρόμους πάλι ; :P Είσαι κατσούλι με πέταλα τελικά Απεταξαμην ύπαγε οπίσω μου τραγοπόδαρη ανέραστη γελάδα, και επέστρεψε στην άβυσσο από όπου βγήκες για να βασανίσεις την Ευρώπη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Έχει μπουκάρει όλη η Honda σε αυτό το θέμα. Βρε μπας και είναι παγίδα να μας συγκεντρώσει όλους μαζί και μετά να μας ξεπουπουλιάσει; ΥΓ Θα με διώξει το αφεντικό, με έχει ακούσει όλο το κτίριο από τα γέλια. Πωωωω ρε Γιωργη δεν το σκεφτηκα φιλε Οοοοοοξω ολοι οι HONDAκιδες λεμεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μιμίκος ο Γιατρός 828 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Ρε Παναγιωτη ρε Παναγιωτη............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danny-tost 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 ερχεται και το βιντεο....... μουχαχαχα!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα.......................ψόφησα λέμε !!!!!!!! :rotfl: :rotfl: Εγώ καμένος από χέρι είμαι είτε με βουτήξουν Χονταίοι είτε Γιαμαχαίοι........... έχω και απ' τα δυό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 Λέω ν' αλλάξω avatar.......... ................ και nick. Πάτερ Παναΐσιος 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Πάντως, πέρα από την πλάκα, με το καλό να βγει και πάλι στους δρόμους, να γεμίσει χαμόγελα τον ιδιοκτήτη του μιας και κυκλοφορώ κυρίως Αθήνα με το ΑΧ-1 Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 από τον ax_ena_honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danny-tost 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=10201551955512858&set=vb.1596439135&type=2&theater Απολαυστε το!!!!!!!!!!!!!! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 https://www.facebook...&type=2 Απολαυστε το!!!!!!!!!!!!!! Το τέλος όλα τα λεφτά!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν είχα 1€ για κάθε πίξελ του βίντεο, θα είχα 50 cents Edit: Τώρα κατάλαβα ότι είναι pixelized το βίντεο λόγω φρικιαστικού περιεχομένου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2013 από τον ax_ena_honda 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες