karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Μαζί σου Λιάκο. Ένα αδιάφορο μοταρντ(οειδές) είναι έτσι. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Το ταξίδι (θα) είναι (πάλι) μόνο για πάρτη σας?!?! Μλκα μου, βούρκωσα με τόσο αίστημα που αναβλύζετε...... Έλα.... ομολογήστε το.... είσαστε σε σκέση τα δυο σας..... κι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα. Η σκεση με τον Θωμα ειναι αμοιβαια :D . Του εχω επεριγραπτη εμπιστωσυνη και ξερω πως οτι και να γινει δεν θα χαλασει η βολτα λογο ασυνενοησιας η καποιου αλλου λογου. Οποτε καθως δεν θα ηταν μια ημερησια βολτα, θελει λιγα ατομα για ευνοητους λογους οργανωσης, και εναν καλο συνταξιδευτη που τον γνωριζεις. Kαι κακα τα ψεματα με τον Θωμακο εχουμε γραψει πλεον αρκετες χιλιαδες χιλιομετρα μαζι. Οποτε ξερω τι κουλομαρια ειναι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 ............... Ματς μουτς σταυρωτα στα μαγουλακια :lol: Κανόνισε τώρα να μας βγάλουν κι εμάς σε σκέση...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 κουκλακια μου ροζε, σας αγαπαω ολους σας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 κουκλακια μου ροζε, σας αγαπαω ολους σας. Με τρομάζεις, να ξέρεις..... :lol: :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Κάποτε τα όνειρα θα πάρουν εκδίκηση... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Να σας ρωτησω κάτι, το Τransalp στη φωτό είναι καλό, έχει βγάλει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα; 9 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Μα γιατι? Αφου υπαρχει και αυτο... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ποσο κ@υλωνω με τα super enduro 990 Να ξερατε ... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2015 από τον HLIAS 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Και αυτό για χώμα δεν θα με χάλαγε... 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Ποσο κ@υλωνω με τα super enduro 990 Να ξερατε ... Εγω να δεις. Κριμα που ειναι ψιλοαχρηστα στη χωρα μας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Εγω να δεις. Κριμα που ειναι ψιλοαχρηστα στη χωρα μας. Δυστηχως πολλα εργαλεια δεν μπορουν να αξιοποιηθουν στη χωρα μας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Εν τω μεταξυ, παιζει το Super Duke ετσι εντουροποιημενο, παιζει να τα πηγε καλυτερα στο Erzberg απο το Transalp πισω στην φωτο! Ξερω ξερω, ειμαι κακεντρεχης, μαζοχιστης, υποκριτης και αντιπροσωπος!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2015 Και εκπρόσωπος κυρίως :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ποσο κ@υλωνω με τα super enduro 990 Να ξερατε ... Στάσου μακριά μας μλκα...... :lol: :P Ακόμα δε μού 'χει φύγει ο φόβος από χτες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ο καθείς με τη λόξα του http://www.thumpertalk.com/topic/945933-klx250sf-turbo-build/ 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 τουρμπινα??????? στο χωμα??????? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Θέλω μια για το YBR!!!!! Μόνο και μόνο για την ροπή, άντε και τα +5 ή 7 αλογάκια Αλλά και για το ψάρωμα να ακούγεται η σκάστρα στα φανάρια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θέλω μια για το YBR!!!!! Μόνο και μόνο για την ροπή, άντε και τα +5 ή 7 αλογάκια Αλλά και για το ψάρωμα να ακούγεται η σκάστρα στα φανάρια Κανει αραγε καμια διαφορα, ή ειναι μονο για τον ηχο...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2015 από τον Nikodimos 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Κανει αραγε καμια διαφορα, ή ειναι μονο για τον ηχο...... Η συγκεκριμένη μετατροπή, μάλλον ενισχύει τον ήχο των λυγμών του ιδιοκτήτη 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ηχορύπανση μόνο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2015 Ασχημια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες