themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Ναι γουσταρω...bitch οπως το λες...γιεεεεεεεα! κριτής? ποιός? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 ακομα το επεξεργαζομαι, δεν εχω καταληξει ακομα Εισαι η μονη μου ελπιδα, το φως στο σκοταδι, ο οδηγος στο αγνωστο, ................σλουρπ σλουρπ............... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) ακομα το επεξεργαζομαι, δεν εχω καταληξει ακομα Αντε κατεληξε να κατασταλαξουμε κι εμεις και δωσε μας και τα φωτα σου αρχηγε μου,ναυαρχε μου Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 από τον ΚωσταςΤ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.734 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αν υπάρχει διάθεση, μπορεί να κανονιστεί ένα ενδιάμεσο σημείο για συνάντηση. Την «μεσαία» μέρα πχ. Σάββατο ίσως (πρόταση κάνω, δεν υπάρχει δέσμευση). Εγώ προσωπικά θα ήθελα να βρεθεί όλη η παρέα. Και εξακολουθώ να θεωρώ άδικη και λάθος την εξέλιξη, με δύο ομάδες του mybike να βρίσκονται το ίδιο ΣΚ σε δύο διαφορετικά μέρη, πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Εμένα μου χτυπάει και άσχημα και περίεργα. Και δεν είμαι ο μόνος....... Και το κυριότερο? Είναι κρίμα να μην είμαστε όλοι παρέα, να γίνει ωραία κατάσταση. Αυτές τις σκέψεις ήθελα να γράψω, εδώ και αρκετές μέρες. Αλλά δίσταζα γιατί φοβόμουν (και εξακολουθώ να φοβάμαι) πως μπορεί οι κουβέντες μου να παρεξηγηθούν. Η επιλογή μου δείχνει τι θεωρώ εγώ ως σωστό, δεν μπορώ να ισχυριστώ πως είναι το ίδιο σωστό για όλους. Λυπάμαι απλά γιατί ήθελα να γνωριστώ με αρκετούς από τους Βόρειους (και όχι μόνο) αλλά ίσως να μην γίνει, ούτε χρονικά ούτε σωστά. Καλή καρδιά. Θα βρεθεί χρυσή τομή? Για να δούμε...... Αν θελετε την κουβεντα μου ,κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει δικαιο και αδικο, ουτε λαθος και σωστο. Δυο διαφορετικες εκδρομες ειναι απο ανθρωπους που γουσταρουν πολυ να βολταρουν. Το οτι πεσανε στις ιδιες ημερομηνιες ειναι μια απλη συμπτωση. Δεν νομιζω οτι εγινε εξεπιτηδες απο καποια μεριά για να σπαστει στα δυο ο κοσμος. Εγω ξαναλεω οτι αντι να το βλεπουμε αρνητικα, που ειλικρινα δεν μπορω να διακρινω εστω ενα αρνητικο σημειο στην ταυτοχρονη πραγματοποιηση των δυο εκδρομων. Αντιθετως θα ξαναπω οτι ειναι ισως η καλυτερη ευκαιρια αφου γινονται ταυτοχρονα να συναντηθουμε ολοι μαζι καπου και βασικα να εχουμε μια πρωτης ταξεως αφορμη για μεγαλυτερη βολτα και περισσοτερα χιλιομετρα. Πως θα γινοταν να συναντηθουμε αν γινοταν οι δυο εκδρομες πχ με μια εβδομαδα διαφορα? Δεν ειναι ντροπη να πουμε πως το ατιμο οικονομικο προβλημα εν τελει ειναι ο μοναδικος ανασταλτικος παραγοντας σε ολους μας , να κανονισουμε χωρις φοβο και παθος οποιαδηποτε διαδρομη μας ευχαριστει πραγματικα ,γιατι στο φιναλε μια τετοια βολτα την κανεις για να ξεσκασεις και να ξεδωσεις ,αν κανονισω ομως μιζερα κατι εν τελει ισως ξενερωσω περισσοτερο απο οτι ευχαριστηθω, και πιστευω οτι αυτο ειναι που μας ριχνει ολους. Αν τα λεφτα δεν ηταν προβλημα ολοι θα το βλεπαμε αλλιως το θεμα με τις δυο εκδρομες. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 κριτής? ποιός? O λαός...οχλος κι ετσι...γουσταρω λασπες!Κι αν δεν βγει νικητρια...who cares Θελω να δω klab να μπει στη μεση να τις χωρισει...και τι αλλο λεμεεε! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Αμέ. Θα σας βλέπουμε με τον Φρούκ, πίνοντας καμμιά μπυρούλα + κάνα ξηροκάρπι... Βεβαια οι ποσότητες του ενός, ειναι ανάλογες του άλλου... Τί έβαλε ο τρελός ρεεεεεε............... Εισαι η μονη μου ελπιδα, το φως στο σκοταδι, ο οδηγος στο αγνωστο, ................σλουρπ σλουρπ............... Τί έγινε Παναγιωτάκη? Έχουμε πήξει σπίτι με το μικρό και κάνουμε τούμπες για βολτάδα? Αντε κατεληξε να κατασταλαξουμε κι εμεις και δωσε μας και τα φωτα σου αρχηγε μου,ναυαρχε μου Μούτσο θέτε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Μούτσο θέτε? Αν ειναι να εισαι εσυ ΟΚ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Αν ειναι να εισαι εσυ ΟΚ Δεν ξέρω, εσένα σκεφτόμουνα βασικά...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Γατάκια ένα έχω να πω... το τερατάκι την επόμενη βδομάδα θα είναι κομπλέ!! Θα γυαλίζει από πάνω μέχρι κάτω! :PΚαι με αρκετές αλλαγές πάνω του! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Καλά που το είπες Γιώργη να φέρω τα εργαλεία μην χρειαστούν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Καλά που το είπες Γιώργη να φέρω τα εργαλεία μην χρειαστούν μπα μην αγχώνεσαι! πάντα έχω πάνω μου! :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 ρε κάπου διάβασα για ρακέτες πάρτυ στην παραλία από τον themata!!!! αλήθεια τώρα, να κατεβάσω μαγιό και συμπράγκαλα για μονομαχία??? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Αν θελετε την κουβεντα μου ,κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει δικαιο και αδικο, ουτε λαθος και σωστο. Δυο διαφορετικες εκδρομες ειναι απο ανθρωπους που γουσταρουν πολυ να βολταρουν. Παναγιώτη, χαίρομαι που κάθισες και ασχολήθηκες με το κείμενό μου. Και σ' ευχαριστώ. Έχεις σίγουρα διαφορετική άποψη, απολύτως σεβαστό. Δυστυχώς, όσο διπλωματικά και να το δω, βλέπω πραγματάκια που με χαλάνε και γιαυτό τα λέω. Δεν έχω πρόβλημα με κάποιον, πως θα μπορούσα άλλωστε, αφού δε τα ξέρω τα παιδιά. Αλλά, για μένα, σίγουρα υπάρχει λάθος και σωστό. Το δικό μου λάθος, είναι σωστό για τον δίπλα. Και αντιστρόφως. Από τη στιγμή που αναφερόμαστε στα ποιοτικά χαρακτηριστικά ενός θέματος (και όχι ποσοτικά που είναι ξεκάθαρο, μέσω αριθμών, αν υπάρχει λάθος), υπάρχει εντός κριτηρίων και η προσωπική εκτίμηση των καταστάσεων. Το οτι πεσανε στις ιδιες ημερομηνιες ειναι μια απλη συμπτωση. Δεν νομιζω οτι εγινε εξεπιτηδες απο καποια μεριά για να σπαστει στα δυο ο κοσμος. Εδώ είναι η βασική μου διαφωνία. «Η απλή σύμπτωση». Εύχομαι να είναι σύμπτωση, εύχομαι να είναι τυχαίο καθαρά. Αλλά όταν γίνονται συζητήσεις για την μία εκδρομή εδώ και 4 μήνες και αποφασίζεται η ίδια ημερομηνία με την Πανελλήνια, για μένα είναι κάπως περίεργο. Και ακόμα πιο περίεργο όταν ανακοινώνεται μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση για την Πανελλήνια. Και λίγο παραπάνω περίεργο, όταν μαθαίνεις πως η παρέα των βορείων είχε ενημερωθεί για την ημερομηνία της Πανελλήνιας ΠΡΙΝ την ημερομηνία ανακοίνωσης. Και ένα κλικ πιο περίεργο, όταν βλέπεις μια βιαστική ανακοίνωση χωρίς όνομα ξενοδοχείου, link και κυρίως τιμής. Σαν πολλά περίεργα δε μαζεύτηκαν? Και κάπως βιαστικά? Στα μάτια μου ναι. Και επειδή είναι πιθανό να κάνω λάθος, αν κάποιος έχει άλλη ή αντίθετη άποψη, θα ήθελα να το γράψει και να μου πει ξεκάθαρα πως πχ δεν είμαι αντικειμενικός και λέω κουταμάρες......... Εγω ξαναλεω οτι αντι να το βλεπουμε αρνητικα, που ειλικρινα δεν μπορω να διακρινω εστω ενα αρνητικο σημειο στην ταυτοχρονη πραγματοποιηση των δυο εκδρομων. Ξέρεις τι βλέπω? Σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή για όλους μας (λάθος.....για πολλούς από εμάς), η ταυτόχρονη πραγματοποίηση δύο μεγάλων εκδρομών σημαίνει μαχαίρι στο λαιμό, να αποφασίσει το κάθε μέλος που θα πάει. Και το χειρότερο? Υπάρχουν μέλη που δε θα πάνε σε καμία από τις δύο γιατί δεν θέλουν να παρεξηγηθούν από την μία ή από την άλλη ομάδα. Και ναι, αυτό είναι λάθος. Λάθος για την παρέα, λάθος για τα μέλη...... Και σε τελική ανάλυση, οι στεγνές τσέπες, θα ήθελαν να βρεθούμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς εγωισμούς, να πιούμε μαζί το καφεδάκι μας, να φάμε μαζί το μεζεδάκι μας, να γελάσουμε μαζί....... Τώρα απλά γίνεται κουβέντα και μένουν μόνο υποψίες. Και αυτό είναι λάθος για όλους μας...... Αντιθετως θα ξαναπω οτι ειναι ισως η καλυτερη ευκαιρια αφου γινονται ταυτοχρονα να συναντηθουμε ολοι μαζι καπου και βασικα να εχουμε μια πρωτης ταξεως αφορμη για μεγαλυτερη βολτα και περισσοτερα χιλιομετρα. Πως θα γινοταν να συναντηθουμε αν γινοταν οι δυο εκδρομες πχ με μια εβδομαδα διαφορα? Το ευκολότερο είναι να βρεθούν όλοι μαζί με βάση ένα μέρος. Να παρκάρουν το βράδυ 40-50 μηχανάκια, να γίνει νταβαντούρι. Και το πρωί, άλλοι να πάνε χώμα, άλλοι να πάνε άσφαλτο, άλλοι να πάνε για καφέ δίπλα. Αλλά στο πρωινό και στο βραδινό να γίνεται πανικός. Και όχι να βρεθούμε ξώφαλτσα, που προσωπικά δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Κι αν συμβεί, θυμήσου το, θα είναι «επιλεκτική συνάντηση» Δεν ειναι ντροπη να πουμε πως το ατιμο οικονομικο προβλημα εν τελει ειναι ο μοναδικος ανασταλτικος παραγοντας σε ολους μας , να κανονισουμε χωρις φοβο και παθος οποιαδηποτε διαδρομη μας ευχαριστει πραγματικα ,γιατι στο φιναλε μια τετοια βολτα την κανεις για να ξεσκασεις και να ξεδωσεις ,αν κανονισω ομως μιζερα κατι εν τελει ισως ξενερωσω περισσοτερο απο οτι ευχαριστηθω, και πιστευω οτι αυτο ειναι που μας ριχνει ολους. Αν τα λεφτα δεν ηταν προβλημα ολοι θα το βλεπαμε αλλιως το θεμα με τις δυο εκδρομες. Για να μη μακρηγορώ. Αγαπητέ Παναγιώτη, όσα αναφέρω τα αναφέρω γιατί πραγματικά λυπάμαι που θα μπορούσε, αυτή η ετήσια μεγάλη συνάντηση του mybike.gr, να εξελιχθεί σε έναν βομβαρδισμό γνωριμιών και συζητήσεων και γέλιου και γεγονότων. Είμαστε όλοι πιεσμένοι, ζορισμένοι. Κάθε μέρα λαμβάνουμε έναν νέο φάκελο για πληρωμή, ακούμε έναν νέο φόρο, μια νέα μείωση μισθού. Οπότε μια γενική συνάντηση, θα ήταν ένα πολύ ωραίο διάλειμμα από τη δύσκολη καθημερινότητά μας. Μια μεγάλη παρέα, με κοινή αγάπη για τα 2τροχα, να βρεθεί σε ένα μέρος και να γίνει πανικός. Μια τόσο μεγάλη παρέα που μας δίνει τη δυνατότητα για καλύτερα παζάρια (τιμή ξενοδοχείου, τιμή σε ταβέρνες, ακόμα και σε καφέ) για να βοηθηθούν και κάποιοι φίλοι που τα βγάζουν πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες και ίσως να ήθελαν να έρθουν ως συναναβάτες, μόνο για την παρέα. Λυπάμαι, αν η παρούσα φάση, ήταν επιλογή, ήταν προβολή του εγώ, διανθισμένη από «κλειδώματα». Θα ήθελα να γνωρίσω και πολλά παιδιά από την παρέα των βορείων. Ίσως τα πούμε άλλη φορά, με κάποια άλλη ευκαιρία. Ελπίζοντας βέβαια, να θέλουν και οι ίδιοι να γνωριστούμε, ίσως γιατί κάποιοι στεναχωριούνται από τις παρούσες γραμμές. Όπως κι εγώ άλλωστε.... Και γιαυτό πήρα το θάρρος να τις γράψω. Ίσως το βλέπω πολύ πιο ρομαντικά από όσο πρέπει, σε μια σκληρή κοινωνία. Ακόμα και ως ρομαντικός μ@λ@κας όμως, θεωρώ πως αν βρισκόμασταν 50+ νοματαίοι στον ίδιο χώρο, θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακά. Αυτά τα λίγα. Σ' ευχαριστώ Παναγιώτη, γιατί τα λόγια σου ήταν μια καλή αφορμή για να γράψω τις σκέψεις μου. Και κρατάω μια σπίθα, μια ελπίδα, πως ίσως γίνει κάτι καλό. 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 ........................ Ξέρεις τι βλέπω? Σε μια δύσκολη οικονομικά στιγμή για όλους μας (λάθος.....για πολλούς από εμάς), η ταυτόχρονη πραγματοποίηση δύο μεγάλων εκδρομών σημαίνει μαχαίρι στο λαιμό, να αποφασίσει το κάθε μέλος που θα πάει. Αυτό είναι αλήθεια..... απ' την 1η στιγμή προβληματίστηκα σε ποιά να πάω. Απ' τη μία είναι μοναδική ευκαιρία να γνώριζα και τους βόρειους μαζεμένους, απ' την άλλη πώς ν' αφήσεις καλά φιλαράκια (ετών πια) και να βολοδέρνεις μόνος ή άντε 2-3 ακόμα, για να βρεθείς με τους πάνω? Και γιατί όχι με τους κάτω? Και γιατί όχι με όλους? Το ευκολότερο είναι να βρεθούν όλοι μαζί με βάση ένα μέρος. Να παρκάρουν το βράδυ 40-50 μηχανάκια, να γίνει νταβαντούρι. Και το πρωί, άλλοι να πάνε χώμα, άλλοι να πάνε άσφαλτο, άλλοι να πάνε για καφέ δίπλα. Αλλά στο πρωινό και στο βραδινό να γίνεται πανικός. Αυτό ακριβώς. Και όχι να βρεθούμε ξώφαλτσα, που προσωπικά δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Κι αν συμβεί, θυμήσου το, θα είναι «επιλεκτική συνάντηση» ...................... .................... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Εμένα φέρτε μου τον Γιαμαχάκια επί πίνακι , τους άλλους κρατήστε τους 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Εμένα φέρτε μου τον Γιαμαχάκια επί πίνακι , τους άλλους κρατήστε τους Κωστάκηηηηηη, δε σε βλέπω πολύ καλά...... :lol: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Θα φέρω και τους δικούς μου από κάτω, άμα δεν πάρω ενθύμιο σπαλονουά από τη γελάδα του δεν θα ηρεμήσω 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Θα φέρω και τους δικούς μου από κάτω, άμα δεν πάρω ενθύμιο σπαλονουά από τη γελάδα του δεν θα ηρεμήσω :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Θα φέρω και τους δικούς μου από κάτω, άμα δεν πάρω ενθύμιο σπαλονουά από τη γελάδα του δεν θα ηρεμήσω :rotfl: Όσο αφορά δε τη συνάντηση όλων προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι θα βρεθούμε,μη σκάτε, έχει ο Θεός αν υπάρχει καλή θέληση! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Δεν βλέπω κουβέντα για κοντοσούβλια και μπύρα και ανησυχώ... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Δεν βλέπω κουβέντα για κοντοσούβλια και μπύρα και ανησυχώ... Τα κανονίζει ο ladau αυτά... Και ο innova04... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 χαχα να δω το θανάση να έρχεται με την πάπια με τη μπαγκαζιέρα γεμάτη κοντοσούβλια! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 χαχα να δω το θανάση να έρχεται με την πάπια με τη μπαγκαζιέρα γεμάτη κοντοσούβλια! ....και τις μπύρες κρεμασμένες στα χερούλια.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 ....και τις μπύρες κρεμασμένες στα χερούλια.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2013 Ομολογώ πως θα συμφωνήσω με τον Γιάννη. Θα μπορούσε να γίνει μια μεγάλη γιορτη με όλους μαζί και αντ'αυτού για κάποιες ΄΄τεχνικές΄΄ δυσκολίες θα γίνουν 2 ξεχωριστές εκδρομές. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Εχω δει πολύ μεγαλύτερες εκδηλώσεις (trail ride, scrable κλπ) να διαμορφώνουν ημερομηνίες με συζήτηση και σεβασμό και εδώ μιλάμε ακόμα για επαγγελματίες ανταγωνιστές, όχι για μια ΄΄παρεα΄΄. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες