Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 [...]ρε γμτο δεν εχει καθολου χωρο κατω απο τη σελα[...] παραμύθια!!! χωράει άνετα τα κλειδιά, το κινητό μου, τα τσιγάρα, τον αναπτήρα, άδεια/δίπλωμα/ασφάλεια, κάπου €10 ψιλά, την εργαλειοθήκη του, το παλιό μου μπουζί που το φυλάω για παν ενδεχόμενο, ένα μισόλιτρο νερό, ένα μπουκάλι αντηλιακό ΚΑΙ ένα μπουκάλι αφρό για σκασμένα λάστιχα για παν ενδεχόμενο τι παραπάνω θες?!?!?!??!?!?! σοβαρά όμως αν όπως λες δεν έχεις σκοπό να το κρατήσεις παρά μόνο για κανα χρόνο προτίμησε κάτι φτηνότερο καλύτερα... και οι Ταϊβανιές τα ΚΥMCO/SYM καλά είναι και τα παπιά ακόμα καλύτερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Δεν ειμαι συνηθισμενος να γραφω σ´ αυτη την ενοτητα,ελπιζω να υπαρχει καποια κατανοηση...Μετα την κλοπη της μηχανης μου θελω να παρω καποιο σκουτερ το οποιο δεν ξερω ποσο θα το κρατησω,αλλα πιστευω σιγουρα ενα χρονο ....το μπατζετ ειναι περιπου απο 2- 3500........................................... Επισης ειδα πως υπαρχει το Piagio Carnaby 300 σε προσφορα στα 3200 ...αποψεις γι αυτο ;;; Επισης Sym citycom ??scarabeo 300 ?? αλλες προτασεις ;;satelis 250-400 ?? (καποια αλλη προταση ;;;)χελπ, χαμενος σ´ενα σκουτεροχαος !!! Eφόσον μπορείς να διαθέσεις βαριά-βαριά μέχρι 3500, σου προτείνω να το πάρεις κούτα,για να έχεις τα 2 χρόνια εγγύηση, με το αντίτιμο όμως...servis σε εξουσιοδοτημένα..(θέμα τιμής.. ) Τώρα : A) Piaggio.. Β) Κymco.. Γ) Sym.. Παραπλήσια scooter σε επιδόσεις και τιμή,αν και στις kymco & sym έχεις με κάτι τις παραπάνω και άλλα τους μοντέλα. Εσύ επιλέγεις...για τα γούστα σου..διάμετρο τροχών,κάθισμα,ομορφιά,χρηστικότητα, και γιατί όχι μεταπώληση. Καλές σου αγορές.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Με βάση αυτά που έχεις γράψει φίλε μου στο αρχικό σου post, έχω να σου προτείνω κάτι που στο μόνο που θα σε χαλάσει είναι οι τροχοί που ανέφερες ότι μάλλον θα προτιμήσεις κάτι σε 16άρηδες. Με γύρω στα 2500 €, βρίσκεις μεταχειρισμένο Aprilia Atlantic 300. Στα συν του είναι οι χώροι που σκούτερ με 16άρηδες τροχούς δεν έχουν. Τα πολύ καλά του φρένα που με τη συνδυασμένη πέδηση κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και ασφαλέστερη. Στο budget που είπες ότι μπορείς να διαθέσεις είναι μία πολύ καλή και τίμια λύση. Τσεκαρέ το και αν μπορείς οδήγησε ένα για να δεις και μόνος σου εντυπώσεις. Θέματα σε αξιοπιστία μοτέρ κλπ δεν έχουν ακουστεί και κάνει άνετα ταξιδάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Σε νερό μονίμως γλιστράγανε. Σε καυτό ήλιο το ίδιο. Είχαν νάυλον νομίζω μέσα.... Έβαλα τα πιρέλια και ησύχασα.... :P Κλικ μι Γιώργαρε!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 :P Κλικ μι Γιώργαρε!! Διάβασα το ποστ, καθώς και άλλο ένα θρεντ περί αυτού, και όντως ενδιαφέρουσα η άποψή σου. Η φράση "έχει ναύλον μέσα" στην καθομιλουμένη σημαίνει ότι "το λάστιχο δεν βεντουζάρει καθόλου κάτω" ή "είναι σαν πλαστικό όταν έχει βροχή" ή "το φοράω 60000 και δεν έχει φαγωθεί ακόμα" κλπ. Τα μαμά λάστιχα από σκούτερ είναι συχνά έτσι. Δεν γνωρίζω εάν, πραγματκά, η ύπαρξη νάυλον επηρεάζει αρνητικά ή όχι. Αφού το λένε όλοι φαντάζομαι ότι επηρεάζει. Παίζει βέβαια και να έχεις δίκιο και απλά να είμαστε προκατειλημμένοι... Το σίγουρο είναι ότι το μαμά ελαστικό του SYM ήταν για τα μπάζα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Η συμπεριφορά του ελαστικού δεν έχει να κάνει τόσο με την ύπαρξη nylon στον σκελετό αφού όλα έχουν. Ναι η δομή επηρεάζει αλλά όχι στο βαθμό που παρουσιάζεται συνήθως. Επηρεάζεται κυρίως από την κατασκευαστική νοοτροπία. Αν τα λάστιχα είχαν σχεδιαστεί για μέγιστη χιλιομετρική απόδοση, είναι λογικά τα γλιστριματα. Κ το nylon δε μπορεί να φταίει. Κ βεβαίως, η δομή όλων των σύγχρονων ελαστικών δεν είναι άποψή μου. Είναι ένα δεδομένο που δυστυχώς πολλοί λαστιχάδες είτε το αποφεύγουν είτε δε το ξέρουν είτε δε τους ενδιαφέρει να το μάθουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Αν τα λάστιχα είχαν σχεδιαστεί για μέγιστη χιλιομετρική απόδοση, είναι λογικά τα γλιστριματα. Μάλλον αυτό φταίει Κ βεβαίως, η δομή όλων των σύγχρονων ελαστικών δεν είναι άποψή μου. Μέχρι να το διασταυρώσω...στην αντίληψή μου.παραμένει "άποψή σου" Μόλις το ψάξω και το διασταυρώσω (όπου το έκανα ήδη) γίνεται και δικιά μου άποψή... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2013 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Να πω επισης οτι το hd2 χωραει full face κρανος(medium ηταν το δικο μου) κατω απ' τη σελα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Και XL χωράει με λίγο προσευχή.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Και XL χωράει με λίγο προσευχή.... Και καθολου ελεος :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Μέχρι να το διασταυρώσω...στην αντίληψή μου.παραμένει "άποψή σου" Μόλις το ψάξω και το διασταυρώσω (όπου το έκανα ήδη) γίνεται και δικιά μου άποψή... Και αν ήταν δική μου άποψη, τι πρόβλημα έχεις ρε Κρητικέ αλητάμπουρα? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Και αν ήταν δική μου άποψη, τι πρόβλημα έχεις ρε Κρητικέ αλητάμπουρα? :lol: Εσύ είπες ότι δεν είναι άποψή σου! :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Όντως. Γιαυτό έγραψα "κι αν ήταν" Ουσττττττ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Χτύπα ένα ωραίο Carnaby, κουκλάκι ζωγραφιστό είναι. Κάνε του και μια επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια και είσαι θεός. Και να το πουλήσεις πριν απ'τα 4 χρόνια, ανεβαίνει η μεταπωλητική του αξία. Αντε τώρα που κάναμε τους κουασιμόδους, μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Τα μαμα λαστιχα στο δικο μου, ηταν Duro. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Τα μαμα λαστιχα στο δικο μου, ηταν Duro. Ίσως ήταν και αυτό. Δεν θυμάμαι καλά. Θυμάμαι ότι ήταν δισύλλαβο με U και Ο. Duro ή Kuhmo δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Η μετάφραση του Duro είναι αρκετή για να καταλάβετε πως δεν έφταιγε το....nylon!! Και δεν αναφέρομαι στο.....erect :lol: :lol: :lol: Διαλιέχτεεεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Χτύπα ένα ωραίο Carnaby, κουκλάκι ζωγραφιστό είναι. Κάνε του και μια επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια και είσαι θεός. Και να το πουλήσεις πριν απ'τα 4 χρόνια, ανεβαίνει η μεταπωλητική του αξία. Η αληθεια ειναι πως μ αρεσει πολυ ...αυριο θα παω να δω κι αλλα μοντελα σε απριλια,συμ,κυμκο... Συμ και Κυμκο που να κοιταξω απο κεντρο προς Νοτια, εχετε καποιον να προτεινετε ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Κοίτα μήπως βρεις στοκ SYM GTS 300i EVO (Δεν θυμάμαι αν έχει και abs), με 3500 €. Καινούργιο... Είναι το προηγούμενο μοντέλο, αν δεν σε πειράζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Κοίτα μήπως βρεις στοκ SYM GTS 300i EVO (Δεν θυμάμαι αν έχει και abs), με 3500 €. Καινούργιο... Είναι το προηγούμενο μοντέλο, αν δεν σε πειράζει. Δεν έχει ABS Μάνο αλλά και αυτό είναι ωραίο σκούτερ και αξιόπιστο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 αυριο θα παω να δω κι αλλα μοντελα σε απριλια,συμ,κυμκο... Συμ και Κυμκο που να κοιταξω απο κεντρο προς Νοτια, εχετε καποιον να προτεινετε ;; Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Εμείς εδώ σου λέμε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Πήγαινε και αν μπορείς δέστα όλα. Οποιο σου κάνει κλικ και σε βολεύει και στο χρηματικό τσίμπα το χωρίς πολλά-πολλά. Δύσκολο να βρεις "κακό" 300ρι scooter την σήμερον ημέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 Οδηγησα σημερα το carnaby και μου αρεσε , και βρηκα κ ενα μεταχειρισμενο σε καλη τιμη σχεδον καινουριο...δυστυχως ο χωρος κατω απο τη σελα ειναι πολυ μικρος,αλλα εχει μπαγκαζιερα κ μπορει να με εξυπηρετει.... Ειμαι 1.83 και θα ηθελα να καθομαι λιγο πιο πισω ειναι η αληθεια .... Το citycom δεν το βρισκω για test ride , βγαινει περιπου 400 ευρω πιο ακριβο απο καινουριο Carnaby αλλα μου αρεσει πολυ ο αποθηκευτικος του χωρος, τωρα σαν κινητηρας δεν ξερω να το συγκρινω .... Ειδα βγηκε sym 250 f4 ?? οι γνωμες σας γι αυτο ποιες ειναι ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2013 ενας συναδελφος μου σκέφτεται να παρει το ninja 250 και θα πουλησει ενα aprilia scarabeo 300 του 2011 με 4000km στα 2800€ κυριολεκτικα σε κατασταση βιτρινας. αν σ' ενδιαφερει, σου δινω τηλεφωνο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες