mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2013 Δεν ειμαι συνηθισμενος να γραφω σ´ αυτη την ενοτητα,ελπιζω να υπαρχει καποια κατανοηση...Μετα την κλοπη της μηχανης μου θελω να παρω καποιο σκουτερ το οποιο δεν ξερω ποσο θα το κρατησω,αλλα πιστευω σιγουρα ενα χρονο ....το μπατζετ ειναι περιπου απο 2- 3500... Δεν μ´ αρεσουν τα παπια,οχι οτι τα σνομπαρω,αλλα δεν μου ταιριαζουν...μαλλον θα προτιμησω 16αρηδες τροχους κ δεν εχω στοχο την απολυτη ιπποδυναμη....θα εκτιμηθουν ιδιαιτερα τα καλα φρενα κ η αναρτηση(πολλα ζηταω απο σκουτερ αυτης της αξιας νομιζω) παρα το γκαζι ... Επισης δε θελω να χρυσοπληρωνω τα σερβις αλλα οκ δεν περιμενω κ με 20 ευρω να κανω δουλεια .... Ξερω οτι το Sh ειναι πολυ καλο σκουτερ αλλα δεν μπορω να το χωνεψω εμφανισιακα κ πολυ(οταν εχει τη μαμα μπαγκαζιερα ειναι πιο ευπεπτο )κ κατω απο τη σελα δε χωραει κ τιποτα ...μαλλον οχι κι ας εχω 400 € εκπτωση στη χοντα ... Δοκιμασα σημερα ενα aprilia scarabeo 200 τελος του 11 με 10000 χλμ ...μια χαρα μου φανηκε το γκαζι του.αλλα οταν πατησα φρενο απογοητευτηκα ... Τετοιο φρενο εχουν ολα τα σκουτερ σε νορμαλ τιμη ;; Επισης ειδα πως υπαρχει το Piagio Carnaby 300 σε προσφορα στα 3200 ...αποψεις γι αυτο ;;; Επισης Sym citycom ??scarabeo 300 ?? αλλες προτασεις ;;satelis 250-400 ?? (καποια αλλη προταση ;;;)χελπ, χαμενος σ´ενα σκουτεροχαος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 απο μενα κοιτα το xmax 250 το εχει ο πατερας μου και απο γκαζι και αναρτησεις μετρια πραγματα αλλα εχει πολυ ωραια φρενα και μιλαω για μοντελο 2005 οποτε τα καινουργια θα ειναι ακομα καλυτερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Η οικονομική σου επιλογή είναι το citycom 300. Καίει ελάχιστα (κοντά στα 3), είναι αρκετά αξιόπιστο, με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και καλή ποιότητα πλαστικών, άνετο, πολύ καλά φρένα (ειδικά με το συνδυασμένο), με φτηνά σέρβις, και πληθώρα ανταλλακτικών. Από αναρτήσεις είναι μέτριο, όπως και τα πιο πολλά σκούτερ... Τα yamaha είναι η ακριβή λύση.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το citycom αν θες 300αρι η το hd2 200i αν θες κατι μικροτερο. 170cc ειναι βασικα αλλα τα 200αρια του ριχνουν ελαχιστα, εχει φρεναρες και στριβει μεχρι να ακουμπησεις γονατο κατω με καλα λαστοιχα(το εννοω...) Επισης επειδη κατασκευαζεται στην taiwan η ζεστη που εχουμε εδω δεν του λεει απολυτως τιποτα. Ακριβα service με τη sym ξεχασε τα. 25 ευρω ηταν το ακριβοτερο service που πληρωσα οσο ειχα το hd2 στα 4000 χιλιομετρα. Το ιδιο με τα ανταλλακτικα. Αξιοπιστια επισης κορυφαια. Στη θεση σου βεβαια θα κοιτουσα για καποια μηχανη μιας και βρισκεις οτι θες σε αυτο το budget. Αν εχεις υπαρξει κατοχος scooter στο παρελθον παω πασο, αλλα να ξερεις οτι αν εχεις μαθει να οδηγας μηχανη το scooter υπαρχει μια σοβαρη πιθανοτητα να το μετανιωσεις οταν φυγει ο ενθουσιασμος σου μετα απο λιγο καιρο. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Ότι λέει ο Γιώργος απο πάνω και φυσικά ολοκαίνουργιο με την εγγύησή του. Το Γιαμάχα είναι άριστο αλλά η τιμή του για καινούργιο είναι εκτός αναφερθέντος προυπολογισμού. Εφόσον δεν σε ενδιαφέρει το γκάζι να προτείνω και μερικά άλλα : -YAMAHA XENTER 150 -HONDA PCX 150. Άν όμως θέλεις να βγαίνεις και εκτός πόλεως τα 300άρια είναι μονόδρομος οπότε SYM από μένα όπως προανέφερα καινούργιο. Καλή επιλογή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Κι εγω θα συμφωνησω με τον Angel 13. Οντως ειναι 171 το 200αρι και 271 το 300αρι, ομως πανε παρα πολυ καλα. Για το 200αρι (που εχω) θα πω οτι πραγματι ξυνεις, πραγματι δεν ειναι ακριβα τα service, εχει καλη ποιοτητα, αλλα απο φρενα δεν ξερω (παρα το οτι μου φαινονται πολυ καλα) διοτι δεν εχω εμπειρια με αλλα scooter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 To εμπρός φρένο του HD είναι λίγο άσχημο σε αίσθηση και χρειάζεται 2-3 δάκτυλα. Το πίσω είναι απλά εκπληκτικό. Σε σχέση με άλλα σκούτερ είναι άνω του μέσου όρου συνολικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) αλλα απο φρενα δεν ξερω (παρα το οτι μου φαινονται πολυ καλα) διοτι δεν εχω εμπειρια με αλλα scooter. Οχι μονο ειναι τα φρενα πολυ καλα, αλλα η ολη γεωμετρια καθιστα ΑΔΥΝΑΤΟ το να πεσεις φρεναροντας. Οταν το ειχα δεν ειχα αλλαξει τα μουφα λαστοιχα που εχει και εκτος αυτου τα ειχα λιωσει. Ειχα κανει αποιρα φρεναρισματα με παρα πολλα χιλιομετρα οπου ειχα χασει και το μπροστινο και το πισω αλλα απλα το κρατουσα εχοντας τα ποδια κατω. Δυο απο τα κορυφαια φρεναρισματα χωρις λαστοιχα που ειχα κανει ηταν ενα οταν ειχα κανει λαθος υπολογισμο και πηγαινα με σταθερη πορια προς το να πεσω απο το λυκαβητο και ενα αλλο στη Μεσογειων πηγαινοντας με 110 οταν καταλαβα οτι η γεφυρα ηταν πηχτρα και πηγα απο τα 110 στα 30 καπου μεσα σε 50 και κατι μετρα. Ειναι ΠΟΛΥ ασφαλες μηχανακι. To εμπρός φρένο του HD είναι λίγο άσχημο σε αίσθηση και χρειάζεται 2-3 δάκτυλα. Το πίσω είναι απλά εκπληκτικό. Σε σχέση με άλλα σκούτερ είναι άνω του μέσου όρου συνολικά. Το hd2 εχει διαφορετικο και πολυ καλυτερο φρενο μπροστα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Και μην ξεχάσουμε μιας και αναφέρθηκε να σε ενημερώσουμε φίλε μου πως αν τελικά επιλέξεις ΣΥΜ το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να αλλάξεις τα απαράδεκτα λάστιχα ΜΑΧΧΙS που φοράει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Και μην ξεχάσουμε μιας και αναφέρθηκε να σε ενημερώσουμε φίλε μου πως αν τελικά επιλέξεις ΣΥΜ το πρώτο που θα πρέπει να κάνεις θα είναι να αλλάξεις τα απαράδεκτα λάστιχα ΜΑΧΧΙS που φοράει. To δικό μου είχε KUHMO νομίζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 To δικό μου είχε KUHMO νομίζω Αυτά τι λέγανε Γιώργο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Σε νερό μονίμως γλιστράγανε. Σε καυτό ήλιο το ίδιο. Είχαν νάυλον νομίζω μέσα.... Έβαλα τα πιρέλια και ησύχασα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Σε νερό μονίμως γλιστράγανε. Σε καυτό ήλιο το ίδιο. Είχαν νάυλον νομίζω μέσα.... Έβαλα τα πιρέλια και ησύχασα.... Ευχαριστώ φίλε μου, άρα ισχύει το ίδιο και για αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klaipelas 167 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Η οικονομική σου επιλογή είναι το citycom 300. Καίει ελάχιστα (κοντά στα 3), είναι αρκετά αξιόπιστο, με αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής και καλή ποιότητα πλαστικών, άνετο, πολύ καλά φρένα (ειδικά με το συνδυασμένο), με φτηνά σέρβις, και πληθώρα ανταλλακτικών. Από αναρτήσεις είναι μέτριο, όπως και τα πιο πολλά σκούτερ... Τα yamaha είναι η ακριβή λύση.... Αυτο ακριβως θα προτεινα και εγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 κοιτα κ το NC 700, 700 λεει αλλα ουσιαστικα ειναι ψοφιο 300ρι της αγορας !!! για το hd 200 που το εχω, οποτε το προτεινω, φτηνο, φτηνα σερβις, πολυ καλη αποκριση στο γκαζι του, πισω φρενο αριστο, μπροστινο ασ τα λεμε προς χαραδρα (πολυ σκληρο κ ασαφες) απο καταναλωση δεν ξερω γτ δεν με ενδιαφερει κ τοσο (μια στο τοσο παω στο νησι) πολυ καλο δικτυο (δεν το περιμενα) ανταλακτικα κ μια ανακληση αμεσα χωρις πολλα πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 (τροποποιήθηκε) Να ξανα πω για να μην μπερδευομαστε οτι αφου λογικα αν παρει το 200αρι θα παρει το hd2 να ξερει οτι το μπροστινο φρενο που εχει ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ και καμια σχεση με το φρενο του παλιου που αποτι βλεπω ηταν χαλια. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 20 , 2013 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotinakis 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Σε αυτα το budjet καλή λυση ειναι και ενα μεταχειρισμένο sh 300.. ναι μεν είναι λιγο ακριβό στην συντήρηση αλλά σαν σκουτερ πιστεύω είναι το κορυφαίο στα κυβικά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 οταν αναφερα το χμαχ μιλουσα για μεταχειρο παιδια γιατι προφανως καινουργιο ξεφευγει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stivakos 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 αλλα εφοσον δεν αρεσει στο φιλο που εκανε το ποστ ...να χαμε να λεγα με.. Τουλάχιστον έχει γούστο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κωσταντής 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Αν σου φτάνουν τα γκαφρά η αγορά είναι μονόδρομος honda sh 300 abs. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Σε αυτα το budjet καλή λυση ειναι και ενα μεταχειρισμένο sh 300.. ναι μεν είναι λιγο ακριβό στην συντήρηση αλλά σαν σκουτερ πιστεύω είναι το κορυφαίο στα κυβικά . Σε αυτα το budjet καλή λυση ειναι και ενα μεταχειρισμένο sh 300.. ναι μεν είναι λιγο ακριβό στην συντήρηση αλλά σαν σκουτερ πιστεύω είναι το κορυφαίο στα κυβικά . Καθόλου ακριβό όπως έχω επεξηγήσει αναλυτικότατα σε παλιότερα πόστ φίλε μου. Μύθος που διατηρείται είναι αυτός. Όποιος γνωρίζει καλά τα σκούτερ και τη συντήρησή τους, οι τιμές των αναλωσίμων είναι ανηρτημένες παντού και δεν είναι κρυφές. Μπορεί να ψάξει σε συνδυασμό με τα διαστήματα σέρβις και αυτού και άλλων και να βγάλει κόστος χρήσης αλλά θέλει δουλειά και δεν νομίζω πως τόχει κάνει κάποιος αυτό σε συγκριτικό. Άν δε πιάνουν λίγο τα χέρια σου και τα κάνεις όλα μόνος σου όπως εγώ, τότε μιλάμε για μεγάλα γλέντια αλλά ας μην επεκταθούμε γιατί ο φίλος που άνοιξε το θέμα δεν ενδιαφέρεται για αυτό για δικούς του λόγους οπότε ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε σε αυτά που ρωτάει αν μπορούμε. Υ.Γ. Φιλικά πάντα και το επισημαίνω απλά επειδή μετά από 3 χρόνια χρήσης - συντήρησης το ξέρω πλέον σαν την τσέπη μου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Χαχαχα !!εχω πεθανει με τα"περι nc " !! Το ξερω οτι το sh 300 ειναι πολυ καλο κ θα μπορουσα να το κοιταξω τωρα που το σκεφτομαι, αλλα ρε γμτο δεν εχει καθολου χωρο κατω απο τη σελα κ στην τιμη που εχει μεταχειρισμενο( αν βρεις !) κανει οσο κανουν τα καινουρια ! Θα παω μια βολτα να δω τα sym... Γνωμες για το carnaby 300 υπαρχουν ;; Επισης μου πουλαει ενας φιλος ενα k-xct με 1000 χλμ 4000 ευρω αλλα δεν θελω ν ανεβω τοσο ρε γμτο .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Κοίτα για People GTi.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mike_fr 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 Επιση εχει δει κανεις αν εχει καποια εταιρεια προσφορα σε καποιο ;;εχω δει μονο το carnaby 300 στα 3200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Derek_ 283 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2013 SH300i (πρώτη άδεια '09) χωρίς ABS πέρυσι το πήρα €2800... ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες