Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 υποθετω πως ναι. τι να σου πω,αυτοι θα σου πουν τι χρειαζεται,αν χρειαζεται ως αποδειξη... βιβλιο σερβις ειχες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει. Ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο αποδεικνύεται το γύρισμα η ποινή θα είναι κάποιο πρόστιμο που θα μεταφερθεί στις καλένδες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 27 , 2014 από τον Wolf1138 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 βιβλιο σερβις ειχες? Όχι Κλάιν δεν μπορεί να τους κάνει κανείς τίποτα. Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που κάνουμε εδώ τώρα. Φουλ δυσφήμιση σε όσο μεγαλύτερο φόρουμ/αριθμό ατόμων μπορούμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2014 ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται? Εαν θυμαμαι καπου στα 5500 το ειχες? παντως ειμαι περιεργος να δω ποτε θα φυγει απο τον εμπορο στα 6500 με μολις 13000χλμ πιο κατω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται? Εαν θυμαμαι καπου στα 5500 το ειχες? παντως ειμαι περιεργος να δω ποτε θα φυγει απο τον εμπορο στα 6500 με μολις 13000χλμ πιο κατω... Όποτε κι αν φύγει ο έμπορος με 1,500 - 2,000 καπέλο που της έβαλε , πάλι κερδισμένος θα είναι. Και δεν το λέω απαραίτητα ως κακό. Αυτός έχει το χρήμα , αυτός βάζει και τους κανόνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Το χαρτί του ΚΤΕΟ ποσά χλμ έγραφε ? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Το χαρτί του ΚΤΕΟ ποσά χλμ έγραφε ? Σωστός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Εμενα μου κάνει εντύπωση που κατέβασαν μονο τόσο τα χιλιόμετρα. Πίστευα ότι θα το κατεβάσουν στα 13-16000 κρίνοντας από την κατάσταση που ήταν το μηχανάκι του Schumi. Πάλι καλά να λέμε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 2 σερβις μωρε, κλαιν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5790519/ its back..check km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Ε εντάξει. Μπορεί και να μας διαβάζουν. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
psychoboy 125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 ζουν ανάμεσά μας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Καποιος τρολλαρει ρε.. Θα εφτιαξε ήδια αγγελία.. χαχα Αφου υπαρχει και η παλια.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5787569/ και τα τηλεφωνα δεν ειναι ήδια.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gwethana 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 όντως αφού το γράφει από κάτω ... "με κατεβασμένα χλμ εεεε" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Σουμι το φαγαμε το 2008!! Στην αρχικη αγγελια η 1η αδεια πηγε 11/2008!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Σε ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου έπεσα....οι τιμές, τα χιλιόμετρα, οι ημερομηνίες όλα λίμιτ απ εντ ντάουν! :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Σε ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου έπεσα....οι τιμές, τα χιλιόμετρα, οι ημερομηνίες όλα λίμιτ απ εντ ντάουν! :crazy: οι δηλωσεις του Τσιπρα αλλαζουν την προθεση ψηφου κ με τη σειρα της η τατανα η προθεση μεταβάλλει τις μοναδες των μετοχών... :tooth: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Έχω πάθει σοκ, από κει πήρα και τη δικιά μου.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimskeet 498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Έχω πάθει σοκ, από κει πήρα και τη δικιά μου.......... Πηρες μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο κ πιστευες εστω κ μια στο εκατομυριο οτι εχει πραγματικα χιλιομετρα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Πηρες μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο κ πιστευες εστω κ μια στο εκατομυριο οτι εχει πραγματικα χιλιομετρα?? ενταξει ρε συ, μην τον αποπαιρνεις. Ισως ηταν νεος στο χωρο οταν την πρωτοπηρε. Ξερεις ποσοι ειναι που αποφασιζουν να αγορασουν μοτοσυκλετα, αλλά δεν εχουν ιδεα για τους εμπορους και νομιζουν οτι αυτοι πουλανε μονο καθαρα μηχανακια? Πολλοι ειναι οι ιδιωτες στις αγγελιες που τραβανε οπως να'ναι φωτογραφιες και εχουν βρωμικες τις μηχανες τους, ενω καποιος που δεν ξερει θα προτιμησει την φρεσκοπλυμμενη και καθαρα φωτογραφημενη του εμπορα. Και μετά του ερχεται η κεραμιδα οπως εδω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 ενταξει ρε συ, μην τον αποπαιρνεις. Ισως ηταν νεος στο χωρο οταν την πρωτοπηρε. Ξερεις ποσοι ειναι που αποφασιζουν να αγορασουν μοτοσυκλετα, αλλά δεν εχουν ιδεα για τους εμπορους και νομιζουν οτι αυτοι πουλανε μονο καθαρα μηχανακια? Πολλοι ειναι οι ιδιωτες στις αγγελιες που τραβανε οπως να'ναι φωτογραφιες και εχουν βρωμικες τις μηχανες τους, ενω καποιος που δεν ξερει θα προτιμησει την φρεσκοπλυμμενη και καθαρα φωτογραφημενη του εμπορα. Και μετά του ερχεται η κεραμιδα οπως εδω... ...κοιτάξτε, οπωσδήποτε μου πέρναγε από το μυαλό αλλά ναι, έδινα και κάποιες πιθανότητες να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα, το παιδί εκεί o Δημήτρης φαινόταν εντάξει και απ την άλλη βέβαια ήθελα και τον 1 χρόνο εγγύηση όπως και την ευκολία στη συναλλαγή/ανταλλαγή που σου παρέχει ο έμπορος..... τώρα βέβαια μετά απ αυτό του schumi......τι να πω, τα ίδια είναι όλοι τελικά... Και ναι, πράγματι αυτή ήταν η πρώτη μου μεταχειρισμένη και δεύτερη συνολικά οπότε το καινούριος μπορείς να το πεις μάλλον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Κι εγώ με τον Δημήτρη μίλησα και έγινε η αγοραπωλησία. Αλλά περίμενα πως και πως να ανεβάσει την αγγελία για να δω τα χλμ. Ήμουν 99% σίγουρος για αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Οδυσσεα, τι κερδος θα βγαλει περιπου απο τη μηχανη σου αυτος ο Δημητρης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Στοιχηματίζω 1.3-5κ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28 , 2014 Θυμαμαι καπου εγραψε οτι ειχε βαλει υψηλη τιμη και αν βρεθει αγοραστης εχει καλως, αλλιως θα το κρατουσε. Ελπιζω να πηρε ακριβως τα χρηματα που το ειχε αγγελια κ να ειναι ευχαριστημενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες