Jump to content

Recommended Posts

υποθετω πως ναι.

τι να σου πω,αυτοι θα σου πουν τι χρειαζεται,αν χρειαζεται ως αποδειξη...

βιβλιο σερβις ειχες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.

Ακόμα κι αν με κάποιο τρόπο αποδεικνύεται το γύρισμα η ποινή θα είναι κάποιο πρόστιμο που θα μεταφερθεί στις καλένδες.

Τροποποιήθηκε από τον Wolf1138

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βιβλιο σερβις ειχες?

Όχι

Κλάιν δεν μπορεί να τους κάνει κανείς τίποτα.

Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που κάνουμε εδώ τώρα.

Φουλ δυσφήμιση σε όσο μεγαλύτερο φόρουμ/αριθμό ατόμων μπορούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται?

Εαν θυμαμαι καπου στα 5500 το ειχες?

παντως ειμαι περιεργος να δω ποτε θα φυγει απο τον εμπορο στα 6500 με μολις 13000χλμ πιο κατω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο το εδωσες αν επιτρεπεται?

Εαν θυμαμαι καπου στα 5500 το ειχες?

παντως ειμαι περιεργος να δω ποτε θα φυγει απο τον εμπορο στα 6500 με μολις 13000χλμ πιο κατω...

Όποτε κι αν φύγει ο έμπορος με 1,500 - 2,000 καπέλο που της έβαλε , πάλι κερδισμένος θα είναι.

Και δεν το λέω απαραίτητα ως κακό. Αυτός έχει το χρήμα , αυτός βάζει και τους κανόνες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμενα μου κάνει εντύπωση που κατέβασαν μονο τόσο τα χιλιόμετρα.

Πίστευα ότι θα το κατεβάσουν στα 13-16000 κρίνοντας από την κατάσταση που ήταν το μηχανάκι του Schumi.

Πάλι καλά να λέμε. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καποιος τρολλαρει ρε.. Θα εφτιαξε ήδια αγγελία.. χαχα Αφου υπαρχει και η παλια.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5787569/ και τα τηλεφωνα δεν ειναι ήδια.. ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σουμι το φαγαμε το 2008!! Στην αρχικη αγγελια η 1η αδεια πηγε 11/2008!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου έπεσα....οι τιμές, τα χιλιόμετρα, οι ημερομηνίες όλα λίμιτ απ εντ ντάουν! :crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου έπεσα....οι τιμές, τα χιλιόμετρα, οι ημερομηνίες όλα λίμιτ απ εντ ντάουν! :crazy: :crazy: :crazy:

οι δηλωσεις του Τσιπρα αλλαζουν την προθεση ψηφου κ με τη σειρα της η τατανα η προθεση μεταβάλλει τις μοναδες των μετοχών... :tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω πάθει σοκ, από κει πήρα και τη δικιά μου.......... :sorry:

Πηρες μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο κ πιστευες εστω κ μια στο εκατομυριο οτι εχει πραγματικα χιλιομετρα??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηρες μεταχειρισμενη μηχανη απο εμπορο κ πιστευες εστω κ μια στο εκατομυριο οτι εχει πραγματικα χιλιομετρα??

ενταξει ρε συ, μην τον αποπαιρνεις.

Ισως ηταν νεος στο χωρο οταν την πρωτοπηρε.

Ξερεις ποσοι ειναι που αποφασιζουν να αγορασουν μοτοσυκλετα, αλλά δεν εχουν ιδεα για τους εμπορους και νομιζουν οτι αυτοι πουλανε μονο καθαρα μηχανακια?

Πολλοι ειναι οι ιδιωτες στις αγγελιες που τραβανε οπως να'ναι φωτογραφιες και εχουν βρωμικες τις μηχανες τους, ενω καποιος που δεν ξερει θα προτιμησει την φρεσκοπλυμμενη και καθαρα φωτογραφημενη του εμπορα.

Και μετά του ερχεται η κεραμιδα οπως εδω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενταξει ρε συ, μην τον αποπαιρνεις.

Ισως ηταν νεος στο χωρο οταν την πρωτοπηρε.

Ξερεις ποσοι ειναι που αποφασιζουν να αγορασουν μοτοσυκλετα, αλλά δεν εχουν ιδεα για τους εμπορους και νομιζουν οτι αυτοι πουλανε μονο καθαρα μηχανακια?

Πολλοι ειναι οι ιδιωτες στις αγγελιες που τραβανε οπως να'ναι φωτογραφιες και εχουν βρωμικες τις μηχανες τους, ενω καποιος που δεν ξερει θα προτιμησει την φρεσκοπλυμμενη και καθαρα φωτογραφημενη του εμπορα.

Και μετά του ερχεται η κεραμιδα οπως εδω...

...κοιτάξτε, οπωσδήποτε μου πέρναγε από το μυαλό αλλά ναι, έδινα και κάποιες πιθανότητες να είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα, το παιδί εκεί o Δημήτρης φαινόταν εντάξει και απ την άλλη βέβαια ήθελα και τον 1 χρόνο εγγύηση όπως και την ευκολία στη συναλλαγή/ανταλλαγή που σου παρέχει ο έμπορος..... τώρα βέβαια μετά απ αυτό του schumi......τι να πω, τα ίδια :shit: είναι όλοι τελικά...

Και ναι, πράγματι αυτή ήταν η πρώτη μου μεταχειρισμένη και δεύτερη συνολικά οπότε το καινούριος μπορείς να το πεις μάλλον..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κι εγώ με τον Δημήτρη μίλησα και έγινε η αγοραπωλησία.

Αλλά περίμενα πως και πως να ανεβάσει την αγγελία για να δω τα χλμ.

Ήμουν 99% σίγουρος για αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμαμαι καπου εγραψε οτι ειχε βαλει υψηλη τιμη και αν βρεθει αγοραστης εχει καλως, αλλιως θα το κρατουσε. :grin:

Ελπιζω να πηρε ακριβως τα χρηματα που το ειχε αγγελια κ να ειναι ευχαριστημενος. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα