George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 ...γνωστοι πλεον υποπτοι τα τελευταια χρονια οι δυο ρεμαλιζες μας χαριζουν αληθινες ταξιδιωτικες στιγμες κ εικονες. εντελως διαφορετικοι,ο ενας ψιλο μποεμ κ ανεβασταγος,ο αλλος αποπνεει μια σιγουρια,μια ησυχη δυναμη θα λεγε κανεις, σε πεισμα των αποψεων που οριοθετουν συμπεριφορες καταφερουν να συνηπαρχουν διαφωνοντας! ισως εκει οφειλεται κ η καθαροτητα των ταξιδιωτικων τους περιγραφων... σας ευχαριστουμε απο καρδιας λεβεντες κ ευχομαι του χρονου ακομα μακρυτερα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε μαζί μας τον ταξίδι σας. Αυτό! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δεν μας ειπατε ομως το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.... το καλο ρεζουμε της βολτας μεχρι τα βαλκανια και "πιο μεσα"...και μη μου πειτε τι λεω παλιοαλητες μηχανοβιοι μαλλιαδες και μουσαδες... να...πως να το πω...εχμ.... δεχομεθα και ΠΜ αν δυσκολευεστε... κανενα απο αυτα τα σουπερμωρα...πηδηΧατε;;;;; πρεπει να ηταν τρέλλα ε;... B) Μπιλυ μού τα λεγες...να πω δεν μου τα λεγες...τα καλυτερα χανω ο μλακαααας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wildbilly 1.471 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Δεν μας ειπατε ομως το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.... το καλο ρεζουμε της βολτας μεχρι τα βαλκανια και "πιο μεσα"...και μη μου πειτε τι λεω παλιοαλητες μηχανοβιοι μαλλιαδες και μουσαδες... να...πως να το πω...εχμ.... δεχομεθα και ΠΜ αν δυσκολευεστε... κανενα απο αυτα τα σουπερμωρα...πηδηΧατε;;;;; πρεπει να ηταν τρέλλα ε;... B) Μπιλυ μού τα λεγες...να πω δεν μου τα λεγες...τα καλυτερα χανω ο μλακαααας! Α να χαθείς πορνομηχανόβιε, αλήτη, που θα εκμεταλευτώ εγώ τα θύματα του trafficking για να έχεις εσύ να λες ιστορίες στα εγγόνια σου....Όοοοοχι κύριοι, παρόλο που το happy ending είναι πολύ μα πολύ εύκολο και προκλητικό , είμεθα κύριοι εμείς.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 α ρε παλιοπαιδα με συγκινήσατε! ναστε παντα καλα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 α ρε παλιοπαιδα με συγκινήσατε! αααααλλος τρελλαμενος απο δω... ρε!στις κοπελες στις φωτο μιλας;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 στις κοπελες στις φωτο μιλας;;; με αυτες δε συγκινουμε...κατι αλλο παθαινω...ξερεις εσυ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Ευχαριστώ Κύριοι! Καλά επόμενα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Πάντα τέτοια. Ευχαριστούμε και γεροί και για τα επόμενα παίδες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2013 Εμένα πάντως από όλη την ιστορία πολύ με συγκίνησε αυτή η τελευταία ατάκα του μπιλιμανούρα, με τα θύματα του trafficking. Τελικά είσαι, είσαι, είσαι και ΚΑΛΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ™... :tooth: Αλλά και ο Χαρούλιζας πρέπει να είναι και γαμώ τα παιδιά και κτήνος υπομονής, όχι γιατί δεν πέταξε τον μουρμούρα σε κανα ποτάμι, αλλά γιατί επιμένει να ταξιδεύει πάνω στη σέλα του KLE, μηχανάκι που σε μια απλή 300αρα σε αφήνει ανάπηρο χαλαρά... :P Το γούσταρα πολύ το ταξιδιωτικό σας, γιατί ήταν τίγκα στην ειλικρίνεια, χωρίς υπερβολές και ωραιοποιήσεις, οδοιπορικό με τα όλα του, τα καλά και τα κακά. Να 'στε καλά να ταξιδεύετε τρελοκομεία, να μας δίνετε υλικό για σκέψη και επίσκεψη... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μιά για πάρτη σας, Δε τσι ζηλευω τσ' ομορφιες γιατι κι αυτες χαλουνε μονο ζηλευω τσι φιλιες που μια ζωη κρατουνε. Γιατί καλά τα ταξίδια και οι μηχανές αλλά αν δεν έχεις ένα ΦΙΛΟ δίπλα σου σε όλα τότε αισθάνεσαι ένα κενό. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Το νόημα της ζωής! Ταξίδι. Νά'στε καλά να ξαναταξιδέψετε και καλή Σιβηρία σας εύχομαι :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μιά για πάρτη σας, Δε τσι ζηλευω τσ' ομορφιες γιατι κι αυτες χαλουνε μονο ζηλευω τσι φιλιες που μια ζωη κρατουνε. Μου δωκες πασα συντεκνε τραγουδι να τους παιξω γιατι με Σερβες βγηκανε τα ματια μας απεξω. Τραβαει ο Μπιλυ στο βουνο κι ο Χαρης στο κατοπι κι ουλα τα βαλκανιζατερ εχασανε το τοπι Ωραιες διαδρομες θαρρω βαλαν'στην ιστορια μα η ερωτηση μετρά "πόσες πέσαν στα τρια"; να στε καλα ωρε παιδια ταξιδια για να πατε και ολη την Υφηλιο με μηχανη να φατε κι ολοι οι παρακατιανοι που χρονο μητε βρισκουν να κανουν χαζι Τοπικ σας και να την καταβρισκουν Ενα ΠΜ περιμενα που ειν'και ντροπαλουλης μα καθε που εκαρτερω μού το'παιζε και λουλης εγω...και να...και δεν μπορω...και μη...ντροπη σου λεω το ποσες κι αν εκαρφωσε θαρρω πως δε θα ξερω Χαλαλι ομως Μπιλυζα,Χαρουλιζα κι οι δυο σας εχαρηκα το Τοπικ σας στον κοσμο τον δικο σας καλα ταξιδια ρε παιδες :) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotakos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ωριαότατος Matho. Αδικείσαι μου φαίνεται και πρέπει να αλλάξεις καριέρα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Έλα, παραδεχτείτε το... δε μας λυπάστε καθόλου..... Αν ο σκοπός σας ήταν να ζηλέψωμεν...... τον πετύχατε Κύριοι. Εγώ λίγο παραπάνω απ' όλους, μια και μού 'λεγες να 'ρθώ και δεν το πάλεψα είναι η αλήθεια..... κάνω κάτι μλκ ώρες-ώρες.... Να είστε καλά και να κάνετε κι άλλα πετυχημένα ταξίδια ως παρεάκι ταιριαστό.... Αλήθεια, Βαλκάνια-Αν.Ευρώπη θα ξαναπάτε ή το "εξαντλήσατε" ως θέμα? Αν κι απ' ό τι έχω δει σε όλα σας τα οδοιπορικά, οι ομορφιές αυτού του τόπου δεν εξαντλούνται με τίποτα. Κι επειδή ΟΛΟΙ θα θέλατε ένα best-off των ωραιότερων "Μνημείων" που είδαν τα παδιά, κάνω εδώ μια συλλογή (TOP 10) με σειρά προσωπικής προτίμησης...... Μαθόοοοο, ετοίμαζε φωτογραφικό θέμα με δημοψήφισμα. :lol: Νο 1 Έλεοςςςςς!!!! Αυτό με το σορτσάκι δεξιά είναι ο,τι καλύτερο έχω δει.... τυφλώθηκα λέμε.... δεν είναι κορμί αυτό. Εννοείται το δεξιά το γραμμωμένο με το μίνι, όχι το αριστερά Μαθό που είναι ά-κωλη και σαν ανορεξική.... κακόγουστε. :P 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Ρε Μπιλάρααααααααααα τι έγινε; Λυποθύμησαν; Τόσες μέρες και δε κρατιόντουσαν να σπαμάρουν και τώρα τίποτα με εξαίρεση τον Μαθοσάλα... Δεν λιποθυμαμε ποτε τα γεροντια της βολτας και της ατακτης φυγης. Απλα χλαρωσαμε υπερβολικα απο την περιγραφη τις ατακες και τις φωτο, σχεδον αποβαλκωθηκαμε και δεν εχουμε διαθεση να γραψουμε κατι περισσοτερο και να χασουμε το συναισθημα που αφησε η περιγραφη με ασκοπο σπαμαρισμα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μπράβο σας ρε μάγκες, πολύ σας χάρηκα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 σας ευχαριστω που δωσατε νοημα στο μιζερο και ανίαρο πρωινο στη δουλεια..... πολυ ομορφη περιγραφη και γαματη η εναλλαγη περιγραφων του ενος και του αλλου. να ειστε καλα παιδες και να ταξιδευετε οσο μπορειτε!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Μπραβο παιδες!!Αν και μολις περυσι ημουν σε αυτη την μερια της Ευρωπης,διαβαζοντας το ταξιδιωτικο σας μου ξυπνησατε μνημες απο στιγμες που κοντευαν να χαθουν...Σας ευχαριστουμε που μοιραστηκατε τις στιγμες σας μαζι μας.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Πολυ ψηλοτακουνο ρε παιδι μου εκει οξω. Που ειναι η συνεχεια ? Μπραβο ρε παιδες!!! Ομορφες και οι φωτογραφιες και η περιγραφη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2013 Άντε και του χρόνου λεβέντες μου, πάντα τέτοια να γεμίζετε και εμάς με τις εμπειρίες σας. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Μπράβο παιδιά, ωραία πράγματα. Άντε και του χρόνου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Απο τα καλύτερα ταξιδιωτικά, πλούσιο φωτορεπορτάζ με ποιητική περιγραφή!! Να 'στε γεροί και του χρόνου ρε παιδιά!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Orlias 457 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Πάντα τέτοια παιδιά! Πολύ ωραίο ταξιδιωτικό! Άντε και στα επόμενα με το καλό! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Xagos 50 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2013 Αγριομπίλυζας και Χαρούληζας λοιπόν ένα πετυχημένο δίδυμο τελικά.... παιδιά πραγματικά κάποια ταξιδιωτικά σε ταξιδεύουν και σε βάζουν σε σκέψεις και εσείς το καταφέρατε το λέω αλήθεια μου άρεσε ο τρόπος ο εναλλάξ που γράφατε ο ένας συμπλήρωνε τον άλλο. να είσαστε πάντα καλά και να κάνετε πολλά μα πάρα πολλά χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες