Jump to content
nikos 07

gsx-1000r vs r1 vs ninja-1000 vs bmw s1000

Recommended Posts

ρε μεγαλε που πας????που πας ????

το πανιγκαλε ξεχασες αυτο να παρεις :afro:

Τροποποιήθηκε από τον flaskas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

εγω δε καταλαβαίνω βασικά,γιατί συνεχίζεται να σχολιάζεται-κράζετε,αφού εξαφανίστηκε ο τύπος.να σχολίαζε τουλάχιστον να είχε και λίγο ενδιαφέρον.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παιδια 17 χρονων ειμαι και απλα θελω να μαθω και να ακουω για μεγαλυτερες μηχανες.. το να μαθαινεις καλο ειναι..

εγω ειμαι yamahakias...καμια συγκριση πανω στο θεμα μπορειτε να κανετε?

κυριως οσο αφορα τα φρενα,φωτα,εκκινηση,τελικη και ανετη οδηγηση θα ηθελα να ξερω..

φιλε ακου να σου πω,τα 1000αρια ss σε εκκινηση σέρνονται,τελικη αρκετα φτωχή θα ελεγα,τα τελευταια μοντελα ουτε 300 δεν γραφουν,επεμβαίνει ο ηλεκτρονικος κόφτης στα 299 km/h αίσχος!φρένα αστα να πανε,αλλα τι να τα κανεις?με 299 μόνο?βαζεις πόδι κατω και σταματάς

στα 17 σου και με διπλωμα για 50άρι πιστευω τα χιλιάρια θα τα βαρεθείς ευκολα,απο busa και πανω κοίτα καλυτερα.

:crazy: :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους...

Διάλεξε αυτό που σου αρέσει περισσότερο!!

Έχει όλα τα μοντέλα και τα χαρακτηριστικά τους!

Πάντα με προσοχή Νίκο! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι τα θες αυτά τα σαπάκια, καλύτερα φώτα από αυτό δεν έχει...

2006-BMW-R1200GS-Adventureg.jpg

Άνετη οδήγηση κάργα, και από δάσκαλος... όπως βλέπεις θα μάθεις και κουπί... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε, έχεις δίκιο, ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ CRYPTON! Πάρε 50ρι...

Φανταστείτε πόσο χαζός πρέπει να είναι κάποιος τύπος, αν δεν είναι troll...Κυκλοφορεί ανάμεσά μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μη κράζετε το παιδι.

Οπως εχω ξαναπει σε παρόμοιο τοπικ,μπορει να ταξίδεψε στο μέλλον,να εβγαλε το απεριόριστο και να γυρισε στο 2013 για να παρει 1000άρι ss

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας πειράξε το αλάτι απ το πολύ ποπ κορν? ναι, τζίξερ και χιλιάρι καβλαντίζει ο πιτσιρικάς, εσείς ρε μηχανόβιοι δηλαδή, στην ηλικία του, τι θα ονειρευόσασταν? μπάντιτ και βεστρόμ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας πειράξε το αλάτι απ το πολύ ποπ κορν? ναι, τζίξερ και χιλιάρι καβλαντίζει ο πιτσιρικάς, εσείς ρε μηχανόβιοι δηλαδή, στην ηλικία του, τι θα ονειρευόσασταν? μπάντιτ και βεστρόμ?

Γιατί του είπε κανείς δες Μπάντιτ και βεστρόμ ρε μηχανόβιε εσύ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσένα σου θίξανε την ηλικία ή τα λεπτά αισθήματα και παρεξηγήθηκες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωπα ρε γκαζιάρη εσυ.μπαίνει ενας πιτσιρικας 17 χρονων και ρωταει ποιο ειναι το καλυτερο χιλιαρι ss σε τελικη,επιταχυνση φρενα κτλ και μας λεει οτι δεν θα τα φτασει στα ορια τους,αρα θελει να παρει 1000αρι.τι θες τωρα να του πουμε?και γω στα 17 τετοια ονειρα εκανα αλλα πηρα 50αρι στα 18 με διπλωμα,και ΧΤ τωρα στα 23 με απεριοριστο.να του πουμε να παει στα 180 αλογα στα 17 του μηπως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωπα ρε γκαζιάρη εσυ.μπαίνει ενας πιτσιρικας 17 χρονων και ρωταει ποιο ειναι το καλυτερο χιλιαρι ss σε τελικη,επιταχυνση φρενα κτλ και φώτα αγαπητέ, το ξέχασες και μας λεει οτι δεν θα τα φτασει στα ορια τους,αρα θελει να παρει 1000αρι.τι θες τωρα να του πουμε?και γω στα 17 τετοια ονειρα εκανα αλλα πηρα 50αρι στα 18 με διπλωμα,και ΧΤ τωρα στα 23 με απεριοριστο.να του πουμε να παει στα 180 αλογα στα 17 του μηπως?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν και ακουγεται επιθετικός είναι απολυτα σωστός για μένα

Αν καποιοι εχουμε κουραστεί απο τετοιου είδους ερωτήσεις, ειμαι 12.5 χρονών και θελω 1000, τοτε μην απαντάμε. Ας αφήσουμε αλλον που δεν βαρίετε να του εξηγήσει γιατί δεν είναι καλή επιλογή.

Το να επιτεθείς στον αλλον λεγωντας μαλακίες όλοι βγαίνουμε χαμένοι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κανένας δε βγαινει χαμένος. Το χαβαλέ μας κάνουμε, που είναι η πιο σωστή αντιμετώπιση σε ένα πιτσιρίκι που μπαίνει και τρολάρει. Στα 17 του ας μην κάνει κοπάνα από τα Αγγλικά, να μπορει να διαβάσει τα 500 σαιτ που εχουν πληροφορίες για τις μηχανές αυτές, μιας και στην ηλικία του δεν έχει πρακτικό νόημα να ρωτάει.

Όποιος θίγεται, ας του δώσει εμπεριστατωμένη απάντηση για τα φώτα των supersport.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamaha r1 cross plane κινητηρας....αλλα παρτο σε 6-7 χρονια οχι τωρα..μεχρι τοτε βεβαια θα βγουν αλλα εργαλεια αλλα θα εχει πεσει η τιμη των τωρινων ...κ εγω τοτε θα το παρω (μεταχειρισμενο) γιατι τωρα αστο.....

5537918284_980e72f4ee_z.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδης εισαι πιτσιρικας κ ακομα δεν εισαι μεσα στα πραγματα, οπως ειδες ολοι εμεις οι μεγαλοι σε αποπερνουμε γτ ουσιαστικα ξερουμε καποια μυστικα ποθ δυσκολα λεγοντε,

μην κοιτας αυτα τα χρεπια, θα κοιταξεις για το πολυ καλα κρυμμενο υπεροπλο NC-700 dct δικε μου,

ειναι οτι θες εσυ.... με ολα τα καλα κ εξωτικα παρεμφερη κ σε παει κ σχολειο περναει τα τεστ στον ηροδοτο κ περνας "αυτοματα" πανεπιστημειο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποπ Κορν δε τρώω, δε μου αρέσει και παχαίνει! :lol: :tooth:

Σαφέστατα και μπορεί ο Νίκος να καβλαντίζει ένα GIXXER-R1-ZX10-S1000-RSV4-1199 κοκ.

Να πάρει μια ωραία αφίσα, να την καδράρει στο δωμάτιό του και να κάθεται απέναντι να το ευχαριστιέται.

Κι εμένα μου άρεσε (και εξακολουθεί βεβαίως) η Bellucci.

Αλλά ήμουν ασφαλής γιατί δεν μπορούσα να την έχω!

Σε αντίθεση με το Νίκο που με τα λεγόμενά του:

καλησπερα.θα ηθελα να συγκρινω αυτες τις 4 street.αν ξερετε οποιαδηποτε πληροφορια(φωτα,φρενα,τελικη,αλογα,ανετη οδηγηση,δασκαλος κλπ) παρακωλ θα ηθελα να μαθω για να εχω μια γενικη εικονα...αν και ποτε δεν προκειται να τις φτασω στα ορια τους...

όχι μόνο έχει αποφασίσει να την πάρει, αλλά βρίσκεται ήδη στους δρόμους (έστω και εικονικά).....

Stray, εγώ οδηγίες αγοράς και υπέρ-κατά καραμπίνας δε θα δώσω σε άνθρωπο με τάσεις αυτοκτονίας.

Το χρέος μου να εξηγήσω στους νέους το τι και πως, το έκανα.

Ας κάτσει ο Νίκος (και όχι μόνο) να το διαβάσει.

Και αν διαφωνεί να μιλήσει.....

Μέχρι τότε, μόνο σε κλίμακα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ενδεχόμενο να μην θέλει να το πάρει τώρα αλλά να το χαλβαδιάζει ως dreambike το σκεφτήκαμε ή μπα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε παιδια 17 χρονων ειμαι και απλα θελω να μαθω και να ακουω για μεγαλυτερες μηχανες.. το να μαθαινεις καλο ειναι..

εγω ειμαι yamahakias...καμια συγκριση πανω στο θεμα μπορειτε να κανετε?

κυριως οσο αφορα τα φρενα,φωτα,εκκινηση,τελικη και ανετη οδηγηση θα ηθελα να ξερω..

Ενταξει ρε παιδια να μαθει θελει το παιδι δεν χρειαζεται τετοιο κραξιμο !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγαπητέ, ορίστε ένα συγκριτικό με αναβάτες παγκοσμίου κλάσης...άνετο, ωραίο, διαφωτιστικό, περιποιημένο, χωρταστικό κι ασφαλές.

Και να σου πω και κάτι άλλο. Όση αλητεία είναι τα χιλιάρια...άλλα τόσα γούστα μπορείς να βγάλεις και με τα αντίστοιχα εξακοσάρια...σε κάθε περίπτωση όμως αυτές οι κατασκευές είναι και επικίνδυνες και ειδικές. Δηλαδή αν η οδήγηση της μηχανής απαιτεί το μυαλό στο κεφάλι, ε αυτές θέλουνε όλες τις δυνάμεις σου σε εγρήγορση σε εκθετικό βαθμό και δεν κάνουνε για κάθε μέρα. Διότι πέρα το ότι είναι κρίμα, δηλαδή δεν φτιάχτηκαν γι'αυτό αφού υπάρχουνε ένα σωρό άλλες καλύτερες για κάθε μέρα, εκτός κι αν είσαι διατεθιμένος να παραμερίσεις την άνεσή σου σε μεγάλο βαθμό και δεν σε νοιάζει αφού σαν τα κλιπ-όν δεν έχει για σένα.

Τροποποιήθηκε από τον h.a.balafoutre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα