nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Το αν πρεπει ή οχι να πληρωνουμε εχει συζητηθεί πολλακις και έχουμε τσακωθει για αυτο ακόμα περισσοτερες φορες.........απλα να θυμήσω εδω οτι εκτός από την ολοκλήρωση των έργων εντός της ΕΟ (που δεν εχει πραγματοποιηθεί) πρέπει να φτίαξουν και τις βοηθητικές οδούς (παραδρόμους). Αυτα δεν ειναι απλα παρατημενα .....με 40 πας και σκοτώνεσαι για πλακα. Τουλάχιστον θα εχεις αποταμιεύσει το 10-λεπτο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Το αν πρεπει ή οχι να πληρωνουμε εχει συζητηθεί πολλακις και έχουμε τσακωθει για αυτο ακόμα περισσοτερες φορες.........απλα να θυμήσω εδω οτι εκτός από την ολοκλήρωση των έργων εντός της ΕΟ (που δεν εχει πραγματοποιηθεί) πρέπει να φτίαξουν και τις βοηθητικές οδούς (παραδρόμους). Αυτα δεν ειναι απλα παρατημενα .....με 40 πας και σκοτώνεσαι για πλακα. Τουλάχιστον θα εχεις αποταμιεύσει το 10-λεπτο !!! Γι' αυτό τους αφήνουν να ρημάζουν - ενίοτε τους καταστρέφουν οι ίδιοι..... - για να μη σε συμφέρει να πηγαίνεις παραπλεύρως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Εδω πληρώνεις διόδια για δρόμους που ΘΑ σου φτιάξουν.. Πόσο μπροστα ειμαστε ρε πο$στη μου.. Πουθενα αλλου τετοια καραγκιοζιλίκια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 166 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2014 Εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι λιγο διαφορετικο το να πληρωνεις ή καλυτερα να προπληρωνεις-υπερχρεώνεσαι για έργα που γινονται-θα γινουν κτλ. Η ΕΟ ειτε θέλουμε να το παραδεχθουμε είτε οχι στο μεγαλυτερο κομματι της διατηρει ενα επιπεδο. Στους παραδρομους τωρα οπως ανεφερε και ο φιλος πιο επανω πραγματικα μερικα σημεια ειναι παγιδες και πολλες ζημιες οντως εχουν δημιουργηθει απο τις εταιριες που "τρεχουν" τα εργα. Στις συζητησεις για τα διοδια παντως σπανια αναφερονται, παρολο που κατα την γνωμη μου ειναι το πιο εγκληματικο απο όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Να ετοιμαστω δηλαδη για περισσοτερες πιστολες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Να ετοιμαστω δηλαδη για περισσοτερες πιστολες Οι "πιστόλες" - αν και το κάναμε συχνά τότε - το μόνο που κάνουν τελικά είναι να μας εμφανίζουν "παράνομους" και "ατίθασους" με υποτιθέμενη αιτία τη λογική του "δεν πληρώνω γιατί έτσι μ' αρέσει". Το ζήτημα είναι να συνδράμουμε όλοι (δεν ξέρω πώς) στο ξήλωμα των παράνομων διοδίων και εταιρειών εκμετάλλευσης. Είναι τελείως τρελό το Κράτος να αρνείται μια σίγουρη πηγή μόνο εσόδων, τη στιγμή που κανένα έργο δεν υλοποιείται απ' τους "ιδιώτες" και σίγουρα όχι με βάση τα συμφωνηθέντα. Δηλ. λες στο Κράτος "βάλε υπαλλήλους να σου εισπράττουν μερικά δις το χρόνο" κι εκείνο σου λέει "όχι, δεν μπορώ να το κάνω, ας εισπράξει άλλος"..... τρελά πράγματα, μόνο Ελληνικά. Και μόνο απ' αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η τεράστια διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και εργολάβων. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Οι "πιστόλες" - αν και το κάναμε συχνά τότε - το μόνο που κάνουν τελικά είναι να μας εμφανίζουν "παράνομους" και "ατίθασους" με υποτιθέμενη αιτία τη λογική του "δεν πληρώνω γιατί έτσι μ' αρέσει". Το ζήτημα είναι να συνδράμουμε όλοι (δεν ξέρω πώς) στο ξήλωμα των παράνομων διοδίων και εταιρειών εκμετάλλευσης. Είναι τελείως τρελό το Κράτος να αρνείται μια σίγουρη πηγή μόνο εσόδων, τη στιγμή που κανένα έργο δεν υλοποιείται απ' τους "ιδιώτες" και σίγουρα όχι με βάση τα συμφωνηθέντα. Δηλ. λες στο Κράτος "βάλε υπαλλήλους να σου εισπράττουν μερικά δις το χρόνο" κι εκείνο σου λέει "όχι, δεν μπορώ να το κάνω, ας εισπράξει άλλος"..... τρελά πράγματα, μόνο Ελληνικά. Και μόνο απ' αυτό φαίνεται ξεκάθαρα η τεράστια διαπλοκή μεταξύ πολιτικών και εργολάβων. Να τα ξηλωσουν μονο οπως εγινε σε καποιες περιοχες που πηγε εκει οχλος εδιωξε υπαληλους και εβαλε φωτια στα διοδια, μακαρι να γινει ετσι. Εγω παντως, οντως δεν πληρωνω γιατι δε γουσταρω. Οπως οταν ημουν πιτσιρικας και ποδαρατος δεν πληρωνα στις συγκοινωνιες :P Η βενζινη ειναι ηδη χρονια τωρα ακριβη, και εισοδηματα σταθερα δεν υπαρχουν ως επι το πλειστον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Το δεν πληρωνω σημαινει ότι αναλαμβανω και τις ευθύνες μου.Αν σε πιασουν παρακατω και σου κοψουν τον κ@λο μην αρχισεις την κλαψα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Καλα, μια μαντρα θα μου κλ@σουν με το συμπαθειο. Αν δεν εισαι χαζος δε σου κανουν τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Αυτό το άρθρο είναι αρκετά κατατοπιστικό και σχετικά πρόσφατο http://www.makeleio.gr/?p=166330 Αν υπάρχουν εδώ άτομα που περνάνε συχνά ("παράνομα") ζητάω τα φώτα τους. Σας έχει έρθει ποτέ κάποιο πρόστιμο? Σας έχει σταματήσει (αφού περάσετε) η τροχαία? Γενικά σας έχει τύχει κάποια απο τις περιπτώσεις που περιγράφει το άρθρο? Γιατί εγώ γνωρίζω περιπτώσεις που οχι διόδια, δάνεια και φόρους δεν πλήρωναν και δεν τους "ελεγαν" τίποτα... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Καλα εσυ κρατα μικρο καλαθι γιατι υπηρξαν πριν από εσενα και αλλοι εξυπνοι που καταληξανε να παρακαλανε στα δικαστηρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αυτό το άρθρο είναι αρκετά κατατοπιστικό και σχετικά πρόσφατο http://www.makeleio.gr/?p=166330 Αν υπάρχουν εδώ άτομα που περνάνε συχνά ("παράνομα") ζητάω τα φώτα τους. Σας έχει έρθει ποτέ κάποιο πρόστιμο? Σας έχει σταματήσει (αφού περάσετε) η τροχαία? Γενικά σας έχει τύχει κάποια απο τις περιπτώσεις που περιγράφει το άρθρο? Γιατί εγώ γνωρίζω περιπτώσεις που οχι διόδια, δάνεια και φόρους δεν πλήρωναν και δεν τους "ελεγαν" τίποτα... :D Καλα εσυ κρατα μικρο καλαθι γιατι υπηρξαν πριν από εσενα και αλλοι εξυπνοι που καταληξανε να παρακαλανε στα δικαστηρια. Όπως στα λέει ο pa φίλε Awaker. Αν εφαρμοζόταν η δικαιοσύνη sto Elladistan, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα χωρίς κόπο. Τίποτα δεν ισχύει τελικά απ' όσα (καλώς) αναφέρονται. Άμα εφαρμοζόντουσαν θα ήμουν υπέρ της "στάχτης και μπούρμπερης"? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Παντως εγω προσωπικα που τις εχω κανει τις πιστολες μου, δεν ειχα ποτε προβλημα. Αμα κρυψεις την πινακιδα σου δεν εχεις προβλημα. Επισης αν δεν εχεις αρκετο γκαζι καλυτερα να ριχνεις μια ματια καθως πλησιαζεις τα διοδια αν υπαρχει αστυνομια στα δεξια ακριβως μετα τους σταθμους. Μεχρι στιγμης εγω δεν εχω πεσει σε διοδια με αστυνομια. Αν υπηρχε και ημουν με το R125 λογικα θα πληρωνα. Αν ημουν με το CBR600 παλι δε θα πληρωνα. Ασε τους ιδιωτες να καθονται και να κλαιγονται που ο κοσμος δεν πληρωνει. Προστιμο δε μπορουν να σου βαλουν οι ιδιοι.. ιδιωτικη εταιρια ειναι, μπορει ο Κοτσοβολος να σου βαλει προστιμο? Το μονο που μπορει να γινει ειναι να σε δουν μπατσοι εκεινη τη στιγμη να μην πληρωνεις και να σε σταματησουν ακριβως μετα, οπου θα σου κοψουν οι ιδιοι, οχι οι υπαληλοι των διοδιων. ΠΟΤΕ δε θα το παει δικαστικα ο ιδιωτης γιατι ξερει πως οι συμβασεις του εχουν τοσες "τρυπες" που θα τη χασει τη δικη ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Awaker 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Όπως στα λέει ο pa φίλε Awaker. Αν εφαρμοζόταν η δικαιοσύνη sto Elladistan, θα είχαμε λύσει πολλά προβλήματα χωρίς κόπο. Τίποτα δεν ισχύει τελικά απ' όσα (καλώς) αναφέρονται. Άμα εφαρμοζόντουσαν θα ήμουν υπέρ της "στάχτης και μπούρμπερης"? Μαιιιστα.. Ε οκ τι να κάνουμε, θα είμαστε νομοταγής.. :D Αν πηγαίνω καμία καλαμάτα βέβαια και είμαι σε τίποτα διόδια στη μέση του πουθενά, με σκατά δρόμους και χωρίς τροχαία, δεν παίζει να πληρώσω Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Awaker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παντως εγω προσωπικα που τις εχω κανει τις πιστολες μου, δεν ειχα ποτε προβλημα. Αμα κρυψεις την πινακιδα σου δεν εχεις προβλημα. Επισης αν δεν εχεις αρκετο γκαζι καλυτερα να ριχνεις μια ματια καθως πλησιαζεις τα διοδια αν υπαρχει αστυνομια στα δεξια ακριβως μετα τους σταθμους. Μεχρι στιγμης εγω δεν εχω πεσει σε διοδια με αστυνομια. Αν υπηρχε και ημουν με το R125 λογικα θα πληρωνα. Αν ημουν με το CBR600 παλι δε θα πληρωνα. Ασε τους ιδιωτες να καθονται και να κλαιγονται που ο κοσμος δεν πληρωνει. Προστιμο δε μπορουν να σου βαλουν οι ιδιοι.. ιδιωτικη εταιρια ειναι, μπορει ο Κοτσοβολος να σου βαλει προστιμο? Το μονο που μπορει να γινει ειναι να σε δουν μπατσοι εκεινη τη στιγμη να μην πληρωνεις και να σε σταματησουν ακριβως μετα, οπου θα σου κοψουν οι ιδιοι, οχι οι υπαληλοι των διοδιων. ΠΟΤΕ δε θα το παει δικαστικα ο ιδιωτης γιατι ξερει πως οι συμβασεις του εχουν τοσες "τρυπες" που θα τη χασει τη δικη ;) Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι. Όμως: - Τα Στρουμφάκια πολλάκις έχουν "βεβαιώσει" κλήσεις κι ας μην ήταν καν εκεί ! (άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν ήταν και δεν σε είδε). - Αυτό γίνεται κατόπιν αγαστής συνεργασίας κράτους-ιδιωτών (τα καλά και συμφέροντα μη χαλάσει η δουλειά). - Το να διακινδυνεύεις τη ζωή σου στην προσπάθεια να ξεφύγεις σε πιθανή καταδίωξη, λες ν' αξίζει? - ΈΧΟΥΝ στείλει δικαστικά υποθέσεις οι εταιρείες, με σκοπό να φοβίσουν τον κόσμο και να κόψουν το ρεύμα "τσαμπουκά". Να σου θυμίσω ότι και η δικαιοσύνη είναι δικιά τους (των πλουσίων / ισχυρών). Μην ακούς για αδέκαστη δικαιοσύνη, ούτε αδέκαρη (τά 'χουν κάνει πλακάκια με τους κυβερνώντες τόσες 10ετίες). - Με το να μην πληρώνουν μερικοί, λίγοι, το πρόβλημα δεν λύνεται. Το ζήτημα είναι το παράνομο των συμβάσεων παραχώρησης και πώς θα αναιρεθούν. Το να γλιτώσεις μερικά περάσματα με κίνδυνο να τα πληρώσεις πολλαπλάσια σε πρόστιμα και έξοδα δικών, δεν είναι λύση. Έχω την αγωνία να δω τί θα κάνει η παρούσα κυβέρνηση για τους δρόμους και τα διόδια.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ένα 60% χαλαρά, on/off έχετε. Πάρτε τα βουνά για να μην πλερώ διόδια, θα δείτε κι ωραία τοπία! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Mr.Slow 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
polikos arkoudos 220 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Όπως και εγώ, αν θες πηγαίνεις από αλλού και ξεμπερδεύεις, και προτείνεις να κάνουν και περισσότεροι το ίδιο, αν μειωθεί η κίνηση στους αυτοκινητόδρομους ίσως να αλλάξει κάτι, Μεμονωμένες κινήσεις τύπου περνάω και δεν πληρώνω, νομίζω ότι δεν αποδίδουν, ίσως να έχω άδικο αλλά αν απέδιδαν δεν θα είχαν αλλάξει τα πράγματα; Μάλλον έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα, οι μοτοσικλετιστές δείχνουν ''κακοί''. Mε το αυτοκίνητό σου κάνεις τα ίδια; Τότε γιατί το κάνεις με τη μοτοσικλέτα σου; Εκμεταλλεύεσαι την κατάσταση λοιπόν, το ίδιο κάνουν και αυτοί με τα διόδια, χρεώνουν ότι θέλουν επειδή συνεχίζεις και πηγαίνεις από εκεί, δείχνει ότι εσύ τους έχεις ανάγκη, όχι αυτοί. Πως θα αλλάξει λοιπόν η κατάσταση; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι. Όμως: - Τα Στρουμφάκια πολλάκις έχουν "βεβαιώσει" κλήσεις κι ας μην ήταν καν εκεί ! (άντε να αποδείξεις εσύ ότι δεν ήταν και δεν σε είδε). - Αυτό γίνεται κατόπιν αγαστής συνεργασίας κράτους-ιδιωτών (τα καλά και συμφέροντα μη χαλάσει η δουλειά). - Το να διακινδυνεύεις τη ζωή σου στην προσπάθεια να ξεφύγεις σε πιθανή καταδίωξη, λες ν' αξίζει? - ΈΧΟΥΝ στείλει δικαστικά υποθέσεις οι εταιρείες, με σκοπό να φοβίσουν τον κόσμο και να κόψουν το ρεύμα "τσαμπουκά". Να σου θυμίσω ότι και η δικαιοσύνη είναι δικιά τους (των πλουσίων / ισχυρών). Μην ακούς για αδέκαστη δικαιοσύνη, ούτε αδέκαρη (τά 'χουν κάνει πλακάκια με τους κυβερνώντες τόσες 10ετίες). - Με το να μην πληρώνουν μερικοί, λίγοι, το πρόβλημα δεν λύνεται. Το ζήτημα είναι το παράνομο των συμβάσεων παραχώρησης και πώς θα αναιρεθούν. Το να γλιτώσεις μερικά περάσματα με κίνδυνο να τα πληρώσεις πολλαπλάσια σε πρόστιμα και έξοδα δικών, δεν είναι λύση. Έχω την αγωνία να δω τί θα κάνει η παρούσα κυβέρνηση για τους δρόμους και τα διόδια.... Γι αυτο ειπα οτι οταν ειμαι με το μικρο παντα ελεγχω για πιθανα στρουμφ. Με το μεγαλο τι καταδιωξη? Μεχρι να τελειωσουν τη φραπεδια, να μπουν μεσα να βαλουν μπρος το οκταβια εχω γινει καπνος. Και πινακιδα @@, κατω απ την ουρα και λασπωμενη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Στη θέσπιση ηλεκτρονικών διοδίων (χρέωση ανάλογα με τη χρήση του δρόμου), καθώς και στηνκαθιέρωση κοινωνικών τιμολογίων για τα διόδια, που θα εξυπηρετούν ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και πολίτες που ζουν κοντά σε περιοχές με διόδια, προτίθεται να προχωρήσει η κυβέρνηση. Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού μετά τη συνάντηση του αρμόδιου υπουργού, Γ. Σταθάκη, με τους βουλευτές Μαγνησίας, Πιερίας και Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, με κύριο αντικείμενο την πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση αναφορικά με τα διόδια και τους αυτοκινητόδρομους. Στη συνάντηση συζητήθηκε, ακόμα, η κατάργηση του νόμου Βορίδη-Ρέππα, ο οποίος, όπως υποστηρίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, «ποινικοποιεί τη διαμαρτυρία». Έγινε, επίσης, λόγος για την αναγκαιότητα αλλαγής της τιμολογιακής πολιτικής των διοδίων στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των αναγκών της κοινωνίας, όπως είχε περιγράφει, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη συζήτηση στη Βουλή της τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης (Νοέμβριος 2013).- www.kalimera-arkadia.gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2015 Μακάρι να. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2015 Νέοι σταθμοί στο Μαλιακό. Άντε να τα κατοστήσουμε στο Αθήνα-Θεσ/νίκη. http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/54180/nea-diodia-apo-simera-ston-maliako-stin-kykloforia-nea-tmimata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Μικρές μειώσεις στις τιμές των διοδίων της Εθνικής Οδού Αθήνας-Θεσ/κης Από την 1η Ιανουαρίου του 2016 αλλάζουν οι τιμές των διοδιών στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, σε όλους τους σταθμούς που διαχειρίζεται η κοινοπραξία αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου. Όπως ανακοίνωσε η κοινοπραξία:Στην Πελασγία οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 2,40 ευρώ (από 2,40 ευρώ), τα Ι.Χ. 3,40 ευρώ (από 3,50 ευρώ), τα φορτηγά 8,50 ευρώ (από 8,70 ευρώ) και οι νταλίκες 11,90 ευρώ (από 12,10 ευρώ).Στο πλευρικό σταθμό της Γλύφας, οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 1,80 ευρώ, τα Ι.Χ. 2,50 ευρώ, τα φορτηγά 6,30 ευρώ και οι νταλίκες 8,80 ευρώ.Στο Μοσχοχώρι, οι τιμές θα είναι αντίστοιχα 2,70 ευρώ (από 2,80), 3,90 ευρώ (από 4,00 ευρώ), 9,80 ευρώ (από 10,00 ευρώ) και 13,70 ευρώ (από 14,00 ευρώ).Στον πλευρικό της Γυρτόνης, οι τιμές παραμένουν σταθερές. Για μοτοσικλέτες θα είναι 0,50 ευρώ, για ΙΧ 0,70 ευρώ, για φορτηγά 1,80 ευρώ και για νταλίκες 2,50 ευρώ.Στο πλευρικό του Μακρυχωρίου οι τιμές για μοτοσικλέτες θα είναι 0,80 ευρώ (από 0,80 ευρώ), για ΙΧ 1,10 ευρώ (από 1,10 ευρώ), για φορτηγά 2,70 ευρώ (από 2,80 ευρώ) και για νταλίκες 3,80 ευρώ (από 3,90 ευρώ).Στο μετωπικό σταθμό Μακρυχωρίου οι τιμές για μοτοσικλέτες θα είναι 1,00 ευρώ (από 1,00 ευρώ), για ΙΧ 1,40 ευρώ (από 1,40 ευρώ), για φορτηγά 3,40 ευρώ (από 3,50 ευρώ) και για νταλίκες 4,80 ευρώ (από 4,90 ευρώ).Στον Πυργετό οι τιμές παραμένουν σταθερές στα 1,40 ευρώ, 2,00 ευρώ, 5,00 ευρώ και 7,00 ευρώ αντίστοιχα.Στην Λεπτοκαρυά οι μοτοσικλέτες θα πληρώνουν 1,30 ευρώ (από 1,40 ευρώ), τα Ι.Χ. 1,90 ευρώ (από 2,00 ευρώ), τα φορτηγά 4,80 ευρώ (από 4,90 ευρώ) και οι νταλίκες 6,70 ευρώ (από 6,80 ευρώ).Στον πλευρικό Λεπτοκαρυάς οι τιμές θα είναι 1,20 ευρώ (από 1,30 ευρώ ), 1,80 ευρώ (από 1,80 ευρώ ), 4,40 ευρώ (από 4,50 ευρώ) και 6,10 ευρώ (από 6,30 ευρώ).Στο Κλειδί Ημαθίας θα ισχύουν οι τιμές 1,50 ευρώ (από 1,50 ευρώ), 2,20 ευρώ (από 2,20 ευρώ), 5,40 ευρώ (από 5,50 ευρώ) και 7,60 ευρώ (από 7,70 ευρώ), αντίστοιχα.Σημειώνεται ότι θα υπάρχει μία μικρή μείωση στις περιπτώσεις ηλεκτρονικής πληρωμής στους σταθμούς της Πελασγίας στους πλευρικούς της Γλύφας και του Μοσχοχωρίου. Ανάλογες αναπροσαρμογές αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ημέρες και οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν και διαχειρίζονται τους υπόλοιπους αυτοκινητοδρόμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Τρομερές εκπτώσεις... Και για τρομερούς δρόμους. Τελευταία φορά που ανεβοκατέβηκα με το βιράγκο έκανα τον σταυρό μου σε κάθε στροφή πριν τα διόδια της Θήβας (απ'τα ακριβότερα στα 2.70-2.80, δεν θυμάμαι ακριβώς). Ο δρόμος χαραγμένος κυριολεκτικά λες και πέρασαν την φρεσκοστρωμένη άσφαλτο με άροτρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 Ρε παιδια εσεις που λετε πως περνατε ετσι πως το κανετε; Χωρατε κατω απο την μπαρα;Όχι. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να περάσεις από τέρμα δεξιά, ανάμεσα στις 2 μπάρες, ή αμέσως μετά από αυτοκίνητο που πληρώνει. Προσωπικά προτιμώ το 1ο, διότι δεν καταδέχομαι να βασιστώ αλλού.Αν στην τέρμα δεξιά λωρίδα δεν υπάρχει κενό ανάμεσα στις 2 μπάρες (ούτε άλλα αυτοκίνητα), διαλέγεις μια οποιαδήποτε λωρίδα, κατεβαίνεις, σπρώχνεις μπάρα, καβαλάς και περνάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2015 18.5 Eυρω Θεσσαλονικη μεχρι Μπράλο.. Καλά ειναι... Θεσσαλονικη - Ιωαννινα 6 ευρω διόδια.. Και μετα αρχιζει ο κατσικοδρομος μεχρι Πατρα.. Με αυτοκινητο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες