Jump to content
MrTzinius

Gopro Videos - Photos

Recommended Posts

2ο που τραβάω ever οπότε με συγχωρείτε για τα τεχνικά λάθη. Επίσης μην περιμένετε καγκουριλίκια ήταν μια χαλαρή βόλτα :afro:

Ποπο δεν μπορω να το βλεπω... Να σου πω φιλαρακ', που θα βρουμε κι αμεις ενα τετοιο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι αμα τους δειξω το Α1 θα μου το δωσουν πολυ... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανε σαπερα και πες τους: Ειμαι ο Νικολακης με το χουσκβαρνα που κερναω τσαγια σε ολους τους εντουριστες της Σαλλονικης....... Θα στο δωσουν κατευθειαν συνοδευομενο απο μια επιστολη οπου θα ζητανε και συγγνωμη :mB_kalo_e:

Τροποποιήθηκε από τον Easy_Rider_Gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω ότι καλά κάνουν και είναι αυστηροί γιατί δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι μπορεί να κάνει ή να απενεργοποιήσει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιστεύω ότι καλά κάνουν και είναι αυστηροί γιατί δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι μπορεί να κάνει ή να απενεργοποιήσει :P

Ενοειται ρε συ , εγω πλακα κανω... Φυσικα και δεν πρεπει να δινονται αυτα οπου να ναι...

Πανε σαπερα και πες τους: Ειμαι ο Νικολακης με το χουσκβαρνα που κερναω τσαγια σε ολους τους εντουριστες της Σαλλονικης....... Θα στο δωσουν κατευθειαν συνοδευομενο απο μια επιστολη οπου θα ζητανε και συγγνωμη :mB_kalo_e:

Αν η επιστολη δεν ειναι κατ'ευθειαν απ'τον Stefan Pierer δεν τη δεχομαι :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

690 πάντως νομίζω σε δίνουν .

Οχι, θελει διπλωμα Α.

Δεν ξερω μη δεν δινουν ουτε τα 200αρια με Α1, γιατί κανονικα δεν καλυπτονται.

Αν και λεει οτι με ολα τα διπλωματα οδηγουνται, δεν ξερω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι, θελει διπλωμα Α.

Δεν ξερω μη δεν δινουν ουτε τα 200αρια με Α1, γιατί κανονικα δεν καλυπτονται.

Αν και λεει οτι με ολα τα διπλωματα οδηγουνται, δεν ξερω.

Εγω παντως διαβασα με Α1 οδηγας μεχρι 200cc.. Αρα, παιζι να το δινουν. Για το 690, περασα σημερα απ'τον ΜΑΚΙΝΑ (απ'εξω δυστηχως :P), κι εκεινη την ωρα βαζανε τα μηχανακια μεσα μετα τα test-drive, αναμεσα σε αυτα ηταν και το 690 το enduro... Τωρα μπορει να ηταν εξω για αλλο λογο δεν ξερω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν στα Test Rides των Orange Days:

RC 200

RC 390

200 DUKE

390 DUKE

690 DUKE

1290 SUPER DUKE R

1050 ADVENTURE

1190 ADVENTURE

1190 ADVENTURE R

1290 SUPER ADVENTURE

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή στα test rides:

Μοτοσυκλέτες μέχρι 200cc: ταυτότητα, δίπλωμα (ισχύουν όλα τα διπλώματα) & κράνος.

Μοτοσυκλέτες μέχρι 690cc: ταυτότητα, δίπλωμα Α & κράνος

Μοτοσυκλέτες άνω των 690cc: ταυτότητα, δίπλωμα Α έκδοσης πριν το 2010, κάτοχος μοτοσυκλέτας άνω των 600cc με άδεια στο όνομα του & κράνος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμωτ και ψηνομουν για το SD.αλλα εχω βγαλει το διπλωμα το 11.δε πειραζει θα τη βρουμε με το 690.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμωτ και ψηνομουν για το SD.αλλα εχω βγαλει το διπλωμα το 11.δε πειραζει θα τη βρουμε με το 690.

ΓΙα ένα χρόνο μπορεί να σου κάνουν και εξαίρεση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αστείο ή το ειρωνικό με το βίντεο που έβαλα είναι ότι στο mybike με λέει ο άλλος ότι χαραμίζεται το μηχανάκι που το πάω σαν κυρία και σε ένα φόρουμ έξω που το πόσταρα γράφουν όλοι ότι έχω συμβόλαιο με το χάρο :online2long::crazy::grin:

Μακαρι...

Και για πες.

τα βοηθηματα πως βγαινουν? :crazy:

Για να βγάλεις τα βοηθήματα πάτα έναν κόκκινο διακόπτη που χει στη μεριά του γκαζιού. Στο SD έτσι βγαίνουν στα άλλα δνε ξέρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλη φαση το orange days, σκεφτομουν να παω στη λαμια (γιατι η διορια για τρικαλα περασε), αλλα ειναι διαθεσιμα το rc 200 και το 1050 adventure abs. μπορω να οδηγησω το 1050? (ειχα βγαλει το Α, αυτο με την παλια νομοθεσια μεχρι 35kw το 2008 και το απεριοριστο το 2011).

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλη φαση το orange days, σκεφτομουν να παω στη λαμια (γιατι η διορια για τρικαλα περασε), αλλα ειναι διαθεσιμα το rc 200 και το 1050 adventure abs. μπορω να οδηγησω το 1050? (ειχα βγαλει το Α, αυτο με την παλια νομοθεσια μεχρι 35kw το 2008 και το απεριοριστο το 2011).

Δεν νομίζω να κωλόσουν να στο δώσουν εφόσον έχεις K8.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομίζω να κωλόσουν να στο δώσουν εφόσον έχεις K8.

Αναλογα το ποσο τυπικοι ειναι στους κανονισμους αυτους και τι εντολες εχουνε...

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν δουν πως ειμαι 1.63 και δεν φτανω να ανεβω? :D θα παρω τηλ πριν παω για να ειμαι σιγουρος (το μηχανακι στις φωτο, φενεται τεραστιο :) ).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι κανόνες είναι για να μην τα παίρνει ο κάθε αρούγκανος και σκοτωθεί. Εγώ όταν είχα πάει για test ride του SD (όχι σε orange days) πρώτη ερώτηση είναι τι μηχανάκι οδηγάω και αν η άδεια του είναι στο όνομα μου. Είχα το προηγούμενο SD οπότε εγκρίθηκε το test ride. Μου είπε όμως οτι έχουν φάει πόρτα πολλοί επίδοξοι.

Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν εφόσον δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι π@π@ρ!α μπορεί να κάνει.

Υ.Γ. έχουμε βγει offtopic πολλά replies τώρα :P

Τροποποιήθηκε από τον stel0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον παλικαραρες μου. Εκεί που θα πάτε θα είναι κ ο Γ.Δ της ΚΤΜ Ελλάς .Ωραίος τύπος ,τα είπαμε χθες λίγο . Συζητισιμος ,αν δει πως γνωρίζεις απο μοτοσυκλέτα θα στο δώσει το εργαλείο . Είναι κάθετος σε οτι αφορα το κράνος (θέλει φουλ φεις) .Επίσης, Τα ηλεκτρονικά δεν τα πειράζει κανεις,ηταν ξεκάθαρος στις οδηγίες του,οποίος τα βγάλει τον σταματάει ο πλοηγός επιτόπου κ τον γυρνάει πίσω.

Τώρα σε οτι αφορα τα έτη του διπλώματος κτλπ ΔΕΝ είναι τόσο τυπικός.

Εμένα πχ ουτε καν είδε το δίπλωμα μου ,ουτε άδεια μοτοσυκλέτας και πήγα με σκούτερ. Με γνώριζε ο Γιαννης όμως (ο ιδιοκτήτης της ΚΤΜ Θεσσαλονίκης) και εκτός κι απ αυτό εγώ είμαι ο γνωστός χερας Χαμπος. Τι να λέμε τώρα !! Χεχεχεχε. Θα τα οδηγησετε τα εργαλεία ρε αρκεί να μην σας δει καγκουρακους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γ.Δ της ΚΤΜ Ελλάς

Ψαρομάλλης εν' ονόματι Σόλων ? Ντάξει τα ηλεκτρονικά φαντάζομαι αστειεύονταν οι από πάνω. Εκτός αν θέλουν να λερώσουν τα καλτσάκια τους :P

Τροποποιήθηκε από τον stel0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από την σημερινή βόλτα με το super bike club Βόλου. Από το mb είμαστε ο noodles κι εγώ :P

qunBq4k.jpg

iYOLv6D.jpg

YpGMjlr.jpg

PK92tLB.jpg

Σε ποιο δρομο ειναι το βιντεο μαν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα