MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Πιστεύω ο τίτλος του θέματος είναι κατανοητός. Εδώ όλοι οι λάτρεις της gopro και όχι μόνο μπορούν να ανεβάζουν τα βιντεάκια τους και τις φωτογραφίες τους απο τις καμερες που λατρεψαν και δεν τις αποχωριζονται (μουα χαχα)....Για να αρχιζουμε λεμεεε..... :vv: :vv: 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 μονο GoPro? γιατι οχι γενικα απο action καμερες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Εμείς που έχουμε Go Noob δηλαδή, δεν μας παίζετε? Βίντεο χειροποίητο, με μεράκι και ιδρώτα να αλλάξω ταχύτητες Είναι λίγο ακατέργαστο, γιαυτό είναι τέχνη Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον ax_ena_honda 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Πολυ καλο βιντεακι μαν!!Και ωραιο θεμα Ψηνομαι να βαλω κι εγω κανα ψιλο.... Υσ:Δε νομιζω οτι θα πρεπε να ναι μονο για gopro(αν κι εγω αυτην εχω) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Παιδια σορρι λαθος μου για καθε καμερα ειναι...απλα εγω ειμαι φανατικος της gopro .... Εμείς που έχουμε Go Noob δηλαδή, δεν μας παίζετε? Βίντεο χειροποίητο, με μεράκι και ιδρώτα να αλλάξω ταχύτητες [member=http://www.youtube.com/watch?v=9j1WQQ4UeM4] Είναι λίγο ακατέργαστο, γιαυτό είναι τέχνη αντε μονο για σενα...επειδη θελω να δω πως κανεις αυτη τη διαδρομη με αυτο το μηχανακι για να πας στο χωριο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Αστους να βαλουνε κι απο αλλες για να φανει ποσο γαματη καμερα εχουμε :D (Μη βαρατε πλακα κανω) Πως μπορω να βαλω βιντεο να παιζει κατ ευθειαν απο δω κι οχι να δινει συνδεσμο? 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 ετσι ετσι χε χεχεεεε Αν το χεις στο youtube πατα εκει που λεει αποστολη και κανε copy paste το site που θα σου βγαλει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
patapios 1697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) ...αν και εισαι της πιστας παιδι. tip: δουλεια γινεται και χωρις action cameras Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον patapios 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 http://vimeo.com/67137626 ...αν και εισαι της πιστας παιδι. :popcorn: τελειο....Σε παρακαλωω και του δρομου και του δρομου λεμε :D 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Drift HD 720p + JVC Everio Hybrid + Sanyo Xacti VPC-CA6 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον ghostkon 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ωραίο θέμα.! Από το ταξίδι το καλοκαίρι που μας πέρασε... Μου λείπει το χορνετάκι :cry2: Κάμερα: GoPro Hero 2 Επεξεργασία: Magix (Movie Edit Pro) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον jojoshulk 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Ωραια,λιβαδι σιρκουιτ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Αν θέλετε γράψτε σας παρακαλώ σε κάθε βίντεο-ποστάρισμα και ποια κάμερα έχετε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Σωστός...Gopro Hero 2 ce moi 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Εσεις κανετε ωραια πραματα με τα μονταζ κλπ ρε!!Θα το μαθω που θα παει hero3 silver εχω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Σωστός...Gopro Hero 2 ce moi Σας το ανάφερα διότι απλά με ενδιαφέρει η αγορά της αλλά πολλά τα λεφτά για την 3 ρε γμτ και ψάχνομαι στην 2. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 παρε τη2,δεν εχουν καμια τρομερη διαφορα. η 2 βγαζει και μια εκδοση motospor edition με πολλα καλουδια μεσα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jojoshulk 127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 (τροποποιήθηκε) Σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις δεκτές. Αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να γίνουμε καλύτεροι καλό θα είναι. Η τελευταία βόλτα που πήγα πριν πουλήσω τη μηχανή ήταν με τους Mybikers στο Αλεποχώρι. Σκοπός του βίντεο δεν ήταν να γίνει εντυπωσιακό αλλά να φανούν όλοι οι συμμετέχοντες. Το βίντεο δεν θα παίζει σε κινητά λογικά... Κάτι για coryright αλλά εγώ δεν ξέρω από αυτά EDIT: Μόλις είδα ότι έχει βάλει ένα εφέ και τρέμει η εικόνα, το διόρθωσα και φτιάχνεται σύντομα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 12 , 2013 από τον jojoshulk 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 κοιτα για μενα αν θες απο τη hero 3 παρε τη black...γιατι η white ειναι σαν την 1 αλλα με καλύτερο ηχο και η silver σαν τη 2 με καλύτερο ηχο...Αν ειναι οικονομικο το θεμα παρε τη hero 2 motorsport edition που χει τα παντα μεσα ;)Για διαφορες της hero 2 με τη hero 3 silver τσεκαρε το πρωτο βιντεακι που ανεβασα και το βιντεακι του φιλου μου Krosfala....Το καλο με τη 3 ειναι οτι εχει καλυτερο ηχο...Οσο για τη black γ*** και δέρνει και εχει και wifi...αλλα λεφτουδια πολλα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Αν ειναι οικονομικο το θεμα παρε τη hero 2 motorsport edition που χει τα παντα μεσα ;) Αυτή έχει 300+, ίδια τιμή με την 3 silver edition σαν του κροσφαλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Αυτή έχει 300+, ίδια τιμή με την 3 silver edition σαν του κροσφαλα Οχι ρεεε ψαξε στο skroutz και στο ebay τις βρισκεις πολυ φθηνα...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 go pro hero HD τα βίντεο είναι ανεβασμένα σε 720, απλά πρέπει να το αλλάξετε από τις ρυθμίσεις 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 950 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Το βιντεάκι που ακολουθεί, αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει άσχετο, πληρεί κάθε προυπόθεση του τοπικού. Κατ αρχάς είναι My- Bike. Κατά δεύτερον τραβήχτηκε με δικιά μου Hero 3 White. Οδηγοί εγώ και ένας φίλος μου, το μοντάζ δικό μου. Καλή απόλαυση, εν καιρώ θα γυριστεί και με το zxr... http://www.youtube.com/watch?v=2nT-mO9MChY 13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 έχω και άλλα, όποιος θέλει, τα βλέπει από το κανάλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2013 Π'οσα άλογα βγάνει αυτό? Το βιντεάκι που ακολουθεί, αν και εκ πρώτης όψεως μοιάζει άσχετο, πληρεί κάθε προυπόθεση του τοπικού. Κατ αρχάς είναι My- Bike. Κατά δεύτερον τραβήχτηκε με δικιά μου Hero 3 White. Οδηγοί εγώ και ένας φίλος μου, το μοντάζ δικό μου. Καλή απόλαυση, εν καιρώ θα γυριστεί και με το zxr... http://www.youtube.c...h?v=2nT-mO9MChY Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες