Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 2ο που τραβάω ever οπότε με συγχωρείτε για τα τεχνικά λάθη. Επίσης μην περιμένετε καγκουριλίκια ήταν μια χαλαρή βόλτα Ποπο δεν μπορω να το βλεπω... Να σου πω φιλαρακ', που θα βρουμε κι αμεις ενα τετοιο? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 http://www.ktm.com/gr/news-events/nea/ola/leptomereies/orange-days-2015-1.html#.VTpTK2Sqqko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 http://www.ktm.com/g...ml#.VTpTK2Sqqko Ναι αμα τους δειξω το Α1 θα μου το δωσουν πολυ... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ναι αμα τους δειξω το Α1 θα μου το δωσουν πολυ... :P Πανε σαπερα και πες τους: Ειμαι ο Νικολακης με το χουσκβαρνα που κερναω τσαγια σε ολους τους εντουριστες της Σαλλονικης....... Θα στο δωσουν κατευθειαν συνοδευομενο απο μια επιστολη οπου θα ζητανε και συγγνωμη Τροποποιήθηκε Απρίλιος 24 , 2015 από τον Easy_Rider_Gr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Ναι αμα τους δειξω το Α1 θα μου το δωσουν πολυ... :P Πιστεύω ότι καλά κάνουν και είναι αυστηροί γιατί δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι μπορεί να κάνει ή να απενεργοποιήσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 Πιστεύω ότι καλά κάνουν και είναι αυστηροί γιατί δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι μπορεί να κάνει ή να απενεργοποιήσει :P Ενοειται ρε συ , εγω πλακα κανω... Φυσικα και δεν πρεπει να δινονται αυτα οπου να ναι... Πανε σαπερα και πες τους: Ειμαι ο Νικολακης με το χουσκβαρνα που κερναω τσαγια σε ολους τους εντουριστες της Σαλλονικης....... Θα στο δωσουν κατευθειαν συνοδευομενο απο μια επιστολη οπου θα ζητανε και συγγνωμη Αν η επιστολη δεν ειναι κατ'ευθειαν απ'τον Stefan Pierer δεν τη δεχομαι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 690 πάντως νομίζω σε δίνουν . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2015 690 πάντως νομίζω σε δίνουν . Οχι, θελει διπλωμα Α. Δεν ξερω μη δεν δινουν ουτε τα 200αρια με Α1, γιατί κανονικα δεν καλυπτονται. Αν και λεει οτι με ολα τα διπλωματα οδηγουνται, δεν ξερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Οχι, θελει διπλωμα Α. Δεν ξερω μη δεν δινουν ουτε τα 200αρια με Α1, γιατί κανονικα δεν καλυπτονται. Αν και λεει οτι με ολα τα διπλωματα οδηγουνται, δεν ξερω. Εγω παντως διαβασα με Α1 οδηγας μεχρι 200cc.. Αρα, παιζι να το δινουν. Για το 690, περασα σημερα απ'τον ΜΑΚΙΝΑ (απ'εξω δυστηχως :P), κι εκεινη την ωρα βαζανε τα μηχανακια μεσα μετα τα test-drive, αναμεσα σε αυτα ηταν και το 690 το enduro... Τωρα μπορει να ηταν εξω για αλλο λογο δεν ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Μοτοσυκλέτες που θα συμμετέχουν στα Test Rides των Orange Days: RC 200 RC 390 200 DUKE 390 DUKE 690 DUKE 1290 SUPER DUKE R 1050 ADVENTURE 1190 ADVENTURE 1190 ADVENTURE R 1290 SUPER ADVENTURE Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή στα test rides: Μοτοσυκλέτες μέχρι 200cc: ταυτότητα, δίπλωμα (ισχύουν όλα τα διπλώματα) & κράνος. Μοτοσυκλέτες μέχρι 690cc: ταυτότητα, δίπλωμα Α & κράνος Μοτοσυκλέτες άνω των 690cc: ταυτότητα, δίπλωμα Α έκδοσης πριν το 2010, κάτοχος μοτοσυκλέτας άνω των 600cc με άδεια στο όνομα του & κράνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Γαμωτ και ψηνομουν για το SD.αλλα εχω βγαλει το διπλωμα το 11.δε πειραζει θα τη βρουμε με το 690. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Γαμωτ και ψηνομουν για το SD.αλλα εχω βγαλει το διπλωμα το 11.δε πειραζει θα τη βρουμε με το 690. ΓΙα ένα χρόνο μπορεί να σου κάνουν και εξαίρεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Μακαρι... Και για πες. τα βοηθηματα πως βγαινουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Το αστείο ή το ειρωνικό με το βίντεο που έβαλα είναι ότι στο mybike με λέει ο άλλος ότι χαραμίζεται το μηχανάκι που το πάω σαν κυρία και σε ένα φόρουμ έξω που το πόσταρα γράφουν όλοι ότι έχω συμβόλαιο με το χάρο Μακαρι... Και για πες. τα βοηθηματα πως βγαινουν? Για να βγάλεις τα βοηθήματα πάτα έναν κόκκινο διακόπτη που χει στη μεριά του γκαζιού. Στο SD έτσι βγαίνουν στα άλλα δνε ξέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Στο Mybike ειναι ολοι χεραδες, δεν το ηξερες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) καλη φαση το orange days, σκεφτομουν να παω στη λαμια (γιατι η διορια για τρικαλα περασε), αλλα ειναι διαθεσιμα το rc 200 και το 1050 adventure abs. μπορω να οδηγησω το 1050? (ειχα βγαλει το Α, αυτο με την παλια νομοθεσια μεχρι 35kw το 2008 και το απεριοριστο το 2011). Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 καλη φαση το orange days, σκεφτομουν να παω στη λαμια (γιατι η διορια για τρικαλα περασε), αλλα ειναι διαθεσιμα το rc 200 και το 1050 adventure abs. μπορω να οδηγησω το 1050? (ειχα βγαλει το Α, αυτο με την παλια νομοθεσια μεχρι 35kw το 2008 και το απεριοριστο το 2011). Δεν νομίζω να κωλόσουν να στο δώσουν εφόσον έχεις K8. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Δεν νομίζω να κωλόσουν να στο δώσουν εφόσον έχεις K8. Αναλογα το ποσο τυπικοι ειναι στους κανονισμους αυτους και τι εντολες εχουνε... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον Νικολακης_Husq Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 αν δουν πως ειμαι 1.63 και δεν φτανω να ανεβω? :D θα παρω τηλ πριν παω για να ειμαι σιγουρος (το μηχανακι στις φωτο, φενεται τεραστιο :) ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οι κανόνες είναι για να μην τα παίρνει ο κάθε αρούγκανος και σκοτωθεί. Εγώ όταν είχα πάει για test ride του SD (όχι σε orange days) πρώτη ερώτηση είναι τι μηχανάκι οδηγάω και αν η άδεια του είναι στο όνομα μου. Είχα το προηγούμενο SD οπότε εγκρίθηκε το test ride. Μου είπε όμως οτι έχουν φάει πόρτα πολλοί επίδοξοι. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν εφόσον δεν ξέρουν άπαξ και το πάρει ο άλλος τι π@π@ρ!α μπορεί να κάνει. Υ.Γ. έχουμε βγει offtopic πολλά replies τώρα :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον stel0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 Λοιπον παλικαραρες μου. Εκεί που θα πάτε θα είναι κ ο Γ.Δ της ΚΤΜ Ελλάς .Ωραίος τύπος ,τα είπαμε χθες λίγο . Συζητισιμος ,αν δει πως γνωρίζεις απο μοτοσυκλέτα θα στο δώσει το εργαλείο . Είναι κάθετος σε οτι αφορα το κράνος (θέλει φουλ φεις) .Επίσης, Τα ηλεκτρονικά δεν τα πειράζει κανεις,ηταν ξεκάθαρος στις οδηγίες του,οποίος τα βγάλει τον σταματάει ο πλοηγός επιτόπου κ τον γυρνάει πίσω. Τώρα σε οτι αφορα τα έτη του διπλώματος κτλπ ΔΕΝ είναι τόσο τυπικός. Εμένα πχ ουτε καν είδε το δίπλωμα μου ,ουτε άδεια μοτοσυκλέτας και πήγα με σκούτερ. Με γνώριζε ο Γιαννης όμως (ο ιδιοκτήτης της ΚΤΜ Θεσσαλονίκης) και εκτός κι απ αυτό εγώ είμαι ο γνωστός χερας Χαμπος. Τι να λέμε τώρα !! Χεχεχεχε. Θα τα οδηγησετε τα εργαλεία ρε αρκεί να μην σας δει καγκουρακους 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stel0 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γ.Δ της ΚΤΜ Ελλάς Ψαρομάλλης εν' ονόματι Σόλων ? Ντάξει τα ηλεκτρονικά φαντάζομαι αστειεύονταν οι από πάνω. Εκτός αν θέλουν να λερώσουν τα καλτσάκια τους :P Τροποποιήθηκε Απρίλιος 25 , 2015 από τον stel0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Από τη Go Pro του Στέφανου, δεξιά το ζόρικο Ninjaki :D 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Από την σημερινή βόλτα με το super bike club Βόλου. Από το mb είμαστε ο noodles κι εγώ :P 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2015 Από την σημερινή βόλτα με το super bike club Βόλου. Από το mb είμαστε ο noodles κι εγώ :P Σε ποιο δρομο ειναι το βιντεο μαν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες