Vic 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 doctor yamaha πανε μαζι αυτο απο μονο του τα λεει ολα... καλοταξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 παρτο στοιχημα πως σε ενα χρονο θα το εχεις κανει ακομα πιο μουν@ρα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Σε αυτές τις πόζες είναι εμφανές ακόμη πιο έντονα και μου αρέσει πως τα "γυμνά" πλέον ξεφεύγουν για τα καλά από την λογική του στρητ-χωρίς-φέριγκ-με-καρατιμόνα ή την μίμηση φόρμας-εργονομίας των αρχών '80 και ενστερνίζονται δόσης ύψους-εργονομίας-αλητείας από τα μονοκύλινδρα ψευδοεντούρο έτσι ώστε να είναι ένα πιο ωλ-αράουντ πακέτο γενικής σπιρτόζικης χρήσης με δυνατότητες σε πολλαπλά περιβάλοντα ασφάλτου και πιο πέρα. Το βλέπω σαν ασφάλτινο ψευδοεντούρο επιδόσεων το μασίνι και με αρέσει για προσθήκη στον ονειρικό στάβλo με τα πραγματικής ζωής μηχανάκια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Κοσμάαααααααααααααααααααααααααα Αυτή τη ΣΕΛΑΡΑ χτύπα τη αλύπητα!!! 380€ και πανέμορφη και λογικά πολύ άνετη (Χ2) (ή την φτιάχνεις, ξέρεις που και πως) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Ενταξει οχι και 380Ε για σελα. προς θεου. πιο οικνομικα θα βγει να ανοιξω τη σελα με το μαχαιρι και να τη γεμισω 20ευρα και θα γινει και εξισου ανετη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Αν δε τροποποιούν την δική σου σέλα και με 380€ παίρνεις 2η σέλα, τότε είναι πολύ φθηνή! Όπως και να έχει, υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι να την φτιάξουν έτσι με τα μισά λεφτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 μιας και πιασαμε τις σελες ειναι ευκολο να τοποθετηθει αντιολισθητικο υλικο αντι αυτου που εχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2014 Σαφώς!! Σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες του είδους έχουν αντιολισθητικό υλικό να φτιάξουν τη σέλα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 in akrapovic we trust 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 ...για το πιο πιασάρικο όνομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Βεβαια μου αρεσει πιο πολυ να ειναι κατω κατω το καζανακι, κρυμμενο, αλλα νταξ να υπαρχει ποικιλια για ολα τα γουστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Έβαλα μανιτάρια rizoma, πολύ ποιοτικά. (80euro) Όμως δεν παρέχουν επαρκή προστασία, ουσιαστικά προφυλάσσουν αν σου πέσει σταματημένο. Για κάτι παραπάνω έχουν βγει αυτά που πιάνουν και στις δυο βάσεις του κινητήρα, χαρακτηρίζονται ως αγωνιστικά(?) και είναι πανάκριβα...προστατεύουν αρκετά καλά. Υπάρχουν σε διάφορες μάρκες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Την Ακράπα θα την βάλεις; :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Αυριο το πρωτο μας :) 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 Αυριο το πρωτο μας :) τι κανεις ρε θηριο? δεν το σβηνεις καθολου??? εγω ο κακομοιρης στα 600 ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2014 τι κανεις ρε θηριο? δεν το σβηνεις καθολου??? εγω ο κακομοιρης στα 600 ειμαι Ασε δεν θελω να κατεβω καθε φορα Βαλε μπρος κ συ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 500km μέχρι σήμερα. Η ροπή, το βάρος του και η θέση οδήγησης το κάνουν παιχνίδι μέσα στην πόλη. Το έχω ανοίξει μέχρι τις 6000rpm και έχω κάνα δυο σούζες, τις έχει για πλακα 1-2. Η θέση οδήγησης μου φαίνεται παράξενη στον επαρχιακό. Δεν έχω βρει ακόμα πως πρέπει να βγάζω το σώμα μου στις στροφές και που να κάθομαι στην σέλα. Με λίγα λόγια δεν έχω βολευτεί και δεν μπορώ να πιέσω όσο παράξενο και αν ακούγεται. Το ντεπόζιτο είναι στενό αν κάθεσαι πίσω και δεν κρατιέσαι εύκολα με το γόνατο, έχει κάνει μια πατέντα στην σέλα ο ιάπωνας αλλα. (Οποιος έχει καβαλήσει το Hypermotard θα καταλάβει) Όταν κάθεσαι μπροστά και έχει φάρδος να βάλεις το γόνατο είσαι τόσο κοντά στο τιμόνι που δυσκολεύεσαι να το ελέγξεις με χαλαρά χέρια. (Εδώ κατάλαβα γιατί ο ιταλός είχε βάλει στο παλιό Hyper τους καθρέφτες στην άκρη του τιμονιού, γιατί δεν σου κόβουν το οπτικό πεδίο...) Μόλις το στρώσω θα πάω μια βόλτα από την πίστα να τα βρούμε λίγο καλύτερα, πολύ φοβάμαι ότι ένα ίσιο και χαμηλό τιμόνι δεν το γλυτώνω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerkon 620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2014 Να ρωτησω παιδια, εσας που εχετε το μηχανακι αυτο.. Απο ροπη στις χαμηλες και μεσαιες τι λεει? εχω ακουσει καλα λογια, αλλα επειδη ειναι 3κ δεν ξερω.. σε τι στροφες αρχιζει να δινει πονο, σε τι στροφες ειναι νορμαλ και σε τι στροφες ειναι ψοφιο? (αν ειναι πουθενα) επισης απο καταναλωση τι λεει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Clean torque Inside an engine there are two main forces creating the final pulling force at the drive axle. The first one is the combustion torque: created by the explosion in the cylinder. The second force is the inertial torque: created by the rotating mass of the crank and the mass of the pistons moving up and down. Especially the inertia created by the pistons that have to stop and reverse their motion at the top dead center and top bottom center of the piston stroke, interfere strongly with the combustion torque (as you can see in the graph). In a normal in-line 4-cylinder engine, two pistons always rise and fall at the same time, and the four pistons are all at the same time in a dead point (two in top dead center and two in bottom dead center), which creates high forces that work against the combustion torque. Yamaha already developed the famous 4-cylinder ‘crossplane engine’, in the M1 race bike and the R1 supersports, to harmonize the interference of combustion and inertia torque. We call it “clean torque”. In the 3-cylinder engine, there is a similar clean torque effect. The pistons rise and fall 120 degrees apart so they are never in a dead point at the same time and the inertial torque is much less and also less interfering than with a normal in-line 4-cylinder. So both the crossplane P4 and the P3 engine have the clean torque delivery which is in line with Yamaha’s philosophy to create a unique interaction between rider and machine. The result is that the rider can feel a more direct connection to the combustion torque. In short, better control of engine power, resulting directly in more excitement! YAMAHA MT-09 Στην φωτό φαίνεται να είναι διαφορετική η θέση από τα πιστόνια σε σχέση με το μοτέρ της Triumph, πιθανότατα εδώ να οφείλεται και ο σχετικά διαφορετικός ήχος που κάνουν. Έχω διαβάσει όμως οτι και σε αυτές είναι τα πιστόνια με διαφορα 120 μοιρών. Παράξενο. TRIUMPH TRIPLE ENGINE Πιθανόν να έχει σχέση με το ότι: The cylinders are offset from the centre of the crankshaft to reduce friction losses: a recent Yamaha technology already applied in the YZ450F motocrosser. By offsetting the cylinders, the conrod position is more straight under the piston at the moment of greatest combustion force and the piston is not pushed into the cylinder wall so strongly. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DimitrisK72 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Θα μπει ο Μιχάλης (Flying) τώρα και με το δίκιο του θα σε θάψει Γιατρέ. Πολλά προσπέκτους διαβάζεις αλλά τα μελετάς επιδερμικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Έχω διαβάζω γιατί έχω γιαμάχα, εσύ γιατί διαβάζεις προσπέκτους? Σκέφτεσαι τελικά να δώσεις το πλοίο και να πάρεις μηχανή? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Έχω διαβάζω γιατί έχω γιαμάχα, εσύ γιατί διαβάζεις προσπέκτους? Σκέφτεσαι τελικά να δώσεις το πλοίο και να πάρεις μηχανή? Εξελισεσαι σε αξιο τεκνο γιατρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.154 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 Εξελισεσαι σε αξιο τεκνο γιατρε! Ε..μα... τους έχουμε αυτούς που αγοράζουν από το παπαουδοεργαστηριο αμαξίδια για τις κλινικές ηλικιωμένων να γράφουνε παντού μέσα στο site. Όχι όμως και μέσα στο άβατο του Dark Side της Iwata. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2014 ΕΥΛΟΓΗCON 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες