enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Της Honda δεν είναι κάγκελα, είναι λεπτό σίδερο για να μπαίνουν προβολια. Τα givi ενισχύουν τους κραδασμούς γιατί πάνε και κουμπώνουν πάνω στο μοτέρ. Αλλα φαίνονται να είναι γερά, Η δικιά μου Shad καταργεί τα χερούλια, από εκεί και πέρα τι να πω, βαλίτσα είναι, τις έχω βάλει 30 κιλά, και δεν μασάει. Αν μπορείς, οικονομικά, κράτα το vfr800 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Εγώ ενα έχω να πω για τα κάγκελα... Κατά τα άλλα μόνο γερά δεν τα λες της givi... Τα ξαναπάμε εδώ. Αν είναι να τα πάρεις κ να πρέπει να κολλήσεις ξανά όλες τις ενώσεις, πάσο... Δικαιολογείται το να σπάνε εύκολα για να απορροφούν την ενέργεια αλλά όχι κι έτσι. Βάλε κ τους κραδασμούς... Όχι από μένα. Hepco ή μανιταρια. Τα άλλα τα είπαμε πιο πριν όπως ειδες. Καλορίζικο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 και για να μην παρεξηγηθω τα hepco ουτε που τα δοκιμασα οποτε δεν μιλαω εγγυημενα. Θεωρητικα παιζει να μην εχουν κραδασμους. Προστατευουν μαλλον καλυτερα και πιο συνολικα. Μεχρι εκει, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
junior88 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25 , 2018 Παιδιά να ρωτήσω το motul τα 10w40 τα δοκίμασε κανένας?επειδή η Ελλάδα έχει μεγάλες θερμοκρασίες θα είναι καλύτερα? Αυξάνεται κατανάλωση καθόλου? Καμία γνώμη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosCB500X 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 πριν 23 ώρες, το μέλος dnikou έγραψε: Φίλοι καλησπέρα Μετά από διάβασμα του forum, αποφάσισα να πάρω κι εγώ τη συγκεκριμένη μηχανή. Θα αποχωριστώ το αγαπημένο μου vfr 800 γιατί με κουράζει πάρα πολύ στην οδήγηση στην πόλη. Μιάς και θα το κλείσω σήμερα θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάγκελα, έχει κανείς της Honda; της givi έχουν όντως κραδασμούς ; Επίσης λέω να βάλω σχάρα Shad που δεν καταργεί τα χερούλια αν έχει βάλει κάποιος να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης Φιλε dnikou, εγώ με τα κάγκελα Honda δεν είχα κανένα πρόβλημα, οσο για προβολάκια έχουν υποδοχή για τα προβολάκια της honda. εγώ είχα βάλει της sw-motech Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Την 6/24/2018 at 7:00 ΜΜ, το μέλος sotoskon έγραψε: Καλη περιοδο για Παρο.Πηγα προπερσι και εγω Ιουνιο και ευχαριστηθηκα χωρις πολυ κοσμο.Πεταχτηκα και απεναντι Αντιπαρο.Εγω εχω κανει μεχρι τωρα σε αυτο το ντεποζιτο 430 χιλιομετρα και εχω καταναλωσει 12,2 λιτρα. Σημερα εκανα πληρωση καυσιμου στα 481 χιλιομετρα και με καταναλομενο καυσιμο 14 λιτρα ακριβως.Μεχρι τα 17,5 λιτρα ρεζερβουαρ (αν οχι λιγο παραπανω γιατι δεν ξερουμε ακριβως σε ποιο σημειο ειναι μετρημενο απο το εργοστασιο) πιανεις 500 για πλακα.Πιστευω οτι παει μεχρι 550 χωρις προβλημα με τον συγκεκριμενο ρυθμο που ειχα στην οδηγηση μιας και ειχα καταναλωση 2,9l/100.Τα χιλιομετρα εγιναν σε ανοικτο δρομο,επαρχιακο δρομο,αγροτικο δρομο(μεχρι 3η το πολυ στροφες και ανηφορα σε καποια σημεια) μοιρασμενα περιπου και οπου μπορουσα με ταχυτητες της ταξης των 100-110 χιλιομετρων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Πιστεύω, δεν έχει κανείς παράπονο για την κατανάλωση, σε αυτό το μηχανάκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dankannn 215 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2018 Την 25/06/2018 at 0:50 ΜΜ, το μέλος dnikou έγραψε: Φίλοι καλησπέρα Μετά από διάβασμα του forum, αποφάσισα να πάρω κι εγώ τη συγκεκριμένη μηχανή. Θα αποχωριστώ το αγαπημένο μου vfr 800 γιατί με κουράζει πάρα πολύ στην οδήγηση στην πόλη. Μιάς και θα το κλείσω σήμερα θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάγκελα, έχει κανείς της Honda; της givi έχουν όντως κραδασμούς ; Επίσης λέω να βάλω σχάρα Shad που δεν καταργεί τα χερούλια αν έχει βάλει κάποιος να μου πει εντυπώσεις. Ευχαριστώ πολύ Δημήτρης Ετοιμάσου για πολιτισμικό σοκ. ΟΚ από θέμα κατανάλωσης θα πάθεις πλάκα αλλά σε όλα τα άλλα η μετάβαση από το VFR στο cb θα σου φάνει κάπως. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Κιανουριες εντυπωσεις απο το γραναζωμα υπαρχουν...; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 το εβαλα προχθες. 16αρι μπροστα. Ουσιαστικα ιδια αλλαγη με του @BOLDOR 900 F1 που εβαλε 38αρι πισω. Ιδιες θετικοτατες εντυπωσεις κι απο μενα στα σημεια που επισημανε, σε σημειο ενθουσιασμου. Κοντολογις αυτο που περιγραφεται πολλες φορες οτι ετσι επρεπε να ειναι απο το εργοστασιο ισχυει στο 100%. Θα γραψω αναλυτικοτερα οταν βρω χρονο και ορεξη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Ποιας μαρκας εβαλες συγκεκριμενα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 JT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotoskon 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Διαφορα στην αλυσιδα (προς το χειροτερο) οσον αφορα το τεντωμα εχει μεγαλη;Πισω στην ακιδα στον ρεγουλατορο εννοω σε σχεση με πριν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 οχι μεγαλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dnikou 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Την 26/6/2018 at 8:39 ΜΜ, το μέλος dankannn έγραψε: Ετοιμάσου για πολιτισμικό σοκ. ΟΚ από θέμα κατανάλωσης θα πάθεις πλάκα αλλά σε όλα τα άλλα η μετάβαση από το VFR στο cb θα σου φάνει κάπως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dnikou 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2018 Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Έκλεισα το κόκκινο του 18 με σχάρα και βαλίτσα shad και κεντρικό σταντ και χωρίς κάγκελα για αρχή. Περιμένω παράδοση αύριο ή την Παρασκευή. Το έκανα δοκιμή πριν το κλείσω. Είναι διαφορετικό στην οδήγηση από το vfr αλλά το οδήγησα ευχάριστα. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ . Θα επανέλθω με εντυπώσεις μετά τα πρώτα χιλιόμετρα. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 16 ώρες, το μέλος Χ έγραψε: το εβαλα προχθες. Βάλε κάποιον ή κάτι πίσω, που να ζυγίζει 100 κιλά, και δες αν τραβάει στο βουνό πριν 9 ώρες, το μέλος dnikou έγραψε: Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Έκλεισα το κόκκινο του 18 με σχάρα και βαλίτσα shad και κεντρικό σταντ και χωρίς κάγκελα για αρχή. Περιμένω παράδοση αύριο ή την Παρασκευή. Το έκανα δοκιμή πριν το κλείσω. Είναι διαφορετικό στην οδήγηση από το vfr αλλά το οδήγησα ευχάριστα. Ελπίζω να το ευχαριστηθώ . Θα επανέλθω με εντυπώσεις μετά τα πρώτα χιλιόμετρα. Καλορίζικο, καλοτάξιδο, και πάντα όρθιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Βάλε κάποιον ή κάτι πίσω, που να ζυγίζει 100 κιλά, και δες αν τραβάει στο βουνό @kpapageo @ktm power πάμε τρικαβαλο Χολομώντα σήμερα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: @kpapageo @ktm power πάμε τρικαβαλο Χολομώντα σήμερα; η βάλε κοτσαδορο και σύρε κάτι, δεν θα τα χαλάσουμε τώρα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: @kpapageo @ktm power πάμε τρικαβαλο Χολομώντα σήμερα; ακουσα οτι παιζει να βρεξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 31 λεπτά, το μέλος Χ έγραψε: @kpapageo @ktm power πάμε τρικαβαλο Χολομώντα σήμερα; Την Κυριακή ρε παιδιά σκεφτείτε και εμένα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 @Χ Έχω και ένα ξαδερφάκι, να το πάρουμε και αυτό αν χωράει? Θα πατάει στα μανιτάρια όπως κάναμε παλιά με τις πατούρες και τα ποδήλατα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 Τέσσερις θα είστε πάνω; Πιστεύω μου αρκεί, αν και θέλω και άλλα ~60 κιλά , γιατί έχω και την γυναίκα μαζί συνήθως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 πριν 25 λεπτά, το μέλος enterprise-psi έγραψε: Τέσσερις θα είστε πάνω; Πιστεύω μου αρκεί, αν και θέλω και άλλα ~60 κιλά , γιατί έχω και την γυναίκα μαζί συνήθως θέλεις να έρθω εγώ να δοκιμάσουμε αν ξύνει κάρτερ το CB? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2018 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες