MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Πολύ γουστάρω (και ζηλεύω) που βλέπω τόσο κόσμο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο 36ωρο, και να το χαίρεται τόσο πολύ. Άντε και του χρόνου που θα βγάλω και εγω τις βοηθητικές, θα έρθω στην παρέα σας με την σφήκα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lachaniaris 2.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Ειχα και τα καλυτερα μοντελα να ποζαρουν Μου επιτρέπεται να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Χιχιχιχιχχι Θέλω κι εγώ 36ωρο!... Ζηλεύω λέμε!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 φωτη ειπαμε μια καλημερα στο 36. την αλλη περισοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-noob 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Μου επιτρέπεται να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά; Χιχιχιχιχχι Θέλω κι εγώ 36ωρο!... Ζηλεύω λέμε!!! Να προσθέσω και λίγο βενζίνη στο λαδάκι…να κάνει μπαμ...!! Αν πας του χρόνου έρχομαι κι εγώ… το πολύ πολύ να τα πάρουμε στα χέρια … 125 κιλάκια είναι μόνο μωρέ…. Το μόνο που με προβληματίζει είναι που θα βάζουμε το βιβλίο που δεν έχουμε ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια… Αχ ευθυμήσαμε και πάλι… Κι εγώ ζηλεύω και μηχανή δεν βλέπω!!! :wallbash: Την κατάρα του Τουταγχαμών στους κυβερνώντες μας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Φωτάραααααα, είσαι λογοτέχνης ρε. Ωραίο στυλ γραψίματος, δεν κουράζει και σε κάνει και το διαβάζεις μονορούφι..... Αναμένω εναγωνίως τη συνέχεια....... "Πυρομαχικά" πήρα......( ) :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 προσωπικά μιλώντας, κόκκινες περιοχές που έτσουζαν στα σημεία που ακουμπούσε το κάτω και έσω μέρος των γλουτών στη σέλα (συγκάηκα δλδ!) 1 βδομάδα μετά έφυγε η κοκκινίλα και το τσούξιμο, έχει μείνει σαγρέ το δέρμα και ψιλοπονάει όταν κάθομαι πολύ ώρα... αα υπάρχουν και άλλα σημεία του σώματος που την άκουσαν λιγάκι... αυτά, μόνο! Ελινα...να λες παλι καλα που δεν εισαι αγορακι... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Φώτη μπράβο σου και για την συμμετοχή αλλά και για την ωραία περιγραφή. Εγώ σε πέτυχα με την Ελίνα στην φωτογραφία στην γέφυρα σούρουπο κυριακής. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ποιός είσαι εκείνη την ώρα να συστηθούμε και επίσης με είχε κυριεύσει η βιασύνη να αποφύγω την νύχτα όσο γινόταν! Φευγαλέα είδα το 630 και μετά το συνέδεσα όταν είχα ξεκινήσει οτι θα σουνα εσύ! Είδες, μίλησα στην Ελίνα, ρώτησα αν είναι όλα καλά, ΧΑΙΡΕΤΑΙ!! Να σαι καλά και αφού σου άρεσε τόσο να κάνεις πολλά ακόμη σου εύχομαι και γενικά πολλά όμορφα χλμ.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Δωσε ρε ψηλοφτερο αγορι.... Φυσικα και μπορουν τα sm σε τετοιου ειδους διαδρομες και ας μηνε εχουν μισο τετραγωνικο σελα και 100 ps.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Τι εχασες ρε Μανωλακη....αχ βαχ...Φωτη απεκτησες εναν ορκισμενο οχτρο...θα πεσουνε κορμια λεμε... :D Έρως, κρουασάν και πολλά περιπετειώδη χιλιόμετρα μετά μουσικής, best seller λέμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) Συνεχιζουμε στο πανεμορφο αυτό κομματι και κατευθυνομαστε προς Πυρρα – Ασπροποταμο – Χαλικι – Ανηλειο Μετσοβο. Ειχαμε μπει πλεον σε κλειστα κομματια στα οποια μπορουσες να συγκεντρωθεις απολυτα στην οδηγηση χωρις να φοβασαι μη στριψεις σε λαθος κατευθυνση. Στις 8:35 φτανουμε στην 4η και προτελευταια φωτογραφια της ημερας στην πηγη πριν το Χαλικι. Εκει κανουμε ακομα ένα διαλλειματακι, ενώ η Ελινα αραζει για λιγο στο παγκακι να συνελθει. (αχνοφαινεται και στην φωτο) Ειχε φτασει σχετικα αργα στη Φαρκαδωνα, οποτε αντιθετα με μενα δεν ειχε αρκετη ωρα να ξεκουραστει. Ειχε αρχισει και να τουρτουριζει σε εκεινο το σημειο, οποτε αποφασισαμε ότι ειχε ερθει η ωρα να βαλουμε τις επενδυσεις στα μπουφαν, καθώς η θερμοκρασια θα επεφτε αρκετα ακομα. Αρχιζουμε τα motivational speeches, ελα τα’ χουμε, δεν είναι μακρια ακομα, μια ακομα μενει, θα παμε σιγα, τραβαει ο τρελος τον τρελο και ξαναξεκιναμε. Χαλικι ειπαμε το χωριο ε? Ε χαλικι ονομα και πραγμα.. πανω στις στροφες, πανω στις ευθειες, παντου υπηρχε χαλικι ετοιμο να σε στειλει αδιαβαστο να κατρακυλας στα γκρεμια. Και τι κανει φυσικα ο καλος μοταρντας εκει? Εξασκειται στη μαλακυνση και κανει τον πισω τροχο να γλυστρησει σε κάθε ευκαιρια. Παρακατω εκτος απ΄το χαλικι, ειχε και τα μεγαλυτερα ξαδερφια του. Κοτρωνες τοποθετημενες στρατηγικα στα apex στροφων, τσεκαραν τα αντανακλαστικα σου και εκαναν τον ηδη στενο δρομο να φανταζει μονοπατι. Και εκει που προσπαθεις να συγκεντρωθεις στην οδηγηση, γυρνας και αντικριζεις αυτό το θεαμα.. Χαλαλι που θα μας επιανε η νυχτα, χαλαλι όλα.. (φωτογραφιες καρτποσταλ από Astrahan στο φορουμ των Guzzαιων) Ισως η πιο ομορφη μοτοσυκλετιστικη φωτογραφια που εχω δει.. Ωρα να μαζεψουμε το σαγονι μας απ΄το πατωμα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον innova 04 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Φώτη μπράβο σου και για την συμμετοχή αλλά και για την ωραία περιγραφή. Εγώ σε πέτυχα με την Ελίνα στην φωτογραφία στην γέφυρα σούρουπο κυριακής. Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα ποιός είσαι εκείνη την ώρα να συστηθούμε και επίσης με είχε κυριεύσει η βιασύνη να αποφύγω την νύχτα όσο γινόταν! Φευγαλέα είδα το 630 και μετά το συνέδεσα όταν είχα ξεκινήσει οτι θα σουνα εσύ! Είδες, μίλησα στην Ελίνα, ρώτησα αν είναι όλα καλά, ΧΑΙΡΕΤΑΙ!! Να σαι καλά και αφού σου άρεσε τόσο να κάνεις πολλά ακόμη σου εύχομαι και γενικά πολλά όμορφα χλμ.. Πω.. Τωρα σε καταλαβα.. Μαλλον ειναι η μεγαλη καταρα του 36ωρου αυτο με το κουβεντολοι, σκεφτεσαι τοσα πραγματα και μεσα στην κουραση χαζευεις.. Δεν το εχω και με το κοινωνικο καθολου ρε γαμωτο.. Φαντασου οτι ρωταγα τον Τασο, με τον οποιο ειχαμε πιει και καφε μαζι στην πατρα πριν το 36ωρο, πως παει η Κοζανη Δωσε ρε ψηλοφτερο αγορι.... Φυσικα και μπορουν τα sm σε τετοιου ειδους διαδρομες και ας μηνε εχουν μισο τετραγωνικο σελα και 100 ps.... Οι περισσοτερες διαδρομες του 36ωρου ηταν ταμαμ για sm. Ειδικα η δευτερη μερα.. Το μονο προβλημα ειναι οι πολλες ωρες πανω στη σελα.. Φωτάραααααα, είσαι λογοτέχνης ρε. Ωραίο στυλ γραψίματος, δεν κουράζει και σε κάνει και το διαβάζεις μονορούφι..... Αναμένω εναγωνίως τη συνέχεια....... "Πυρομαχικά" πήρα......( ) :lol: Να στε καλα κυριε Μοτοαγαπουλη, ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! Το μόνο που με προβληματίζει είναι που θα βάζουμε το βιβλίο που δεν έχουμε ντεπόζιτο ανάμεσα στα πόδια… Ειχε κανει ωραια πατεντα ο παπιος αμα βρω φωτο θα σας βαλω να δειτε.. φωτη ειπαμε μια καλημερα στο 36. την αλλη περισοτερα Παραπονο το εχω και εγω ρε γαμωτεν.. Θα βαλω τα δυνατα μου να ανεβω απονομη.. Πολύ γουστάρω (και ζηλεύω) που βλέπω τόσο κόσμο να κάνει τα πρώτα του βήματα στο 36ωρο, και να το χαίρεται τόσο πολύ. Άντε και του χρόνου που θα βγάλω και εγω τις βοηθητικές, θα έρθω στην παρέα σας με την σφήκα. :D Οπως μπηκαμε και εμεις στη θεση αυτων που διαβαζαμε τοσο καιρο, ετσι θα ερθει και η σειρα σου :) Παω να φαω ξυλο στην προπονηση τωρα, συνεχεια το βραδακι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsos_007 119 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 No comments... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Συνεχιζουμε προς Μετσοβο. Όταν φτανουμε εκει εχει ηδη νυχτωσει. Χτυπαμε στον βενζινα ο οποιος κατεβαινει από το σπιτι του να μας εξυπηρετησει.. Η Ελινα σταματησε και στο φαρμακειο να παρει ντρογκια. Όχι νταξ, μια αλοιφη για πρηξιμο ορ σθ πηρε. Θα σας τα πει αυτή καλυτερα που λεει λεξεις όπως αγγειονευρωτικο οιδημα και βαθια φλεβικη θρομβωση με στυλ. Εγω ειμαι βλαχα τελευταια και τρωω μονο βοτανα. Για ότι παθαινετε φταιει το κακο ματι και αστε τη vael να λεει τα δικα της. Μετα το μετσοβο ειχε καμια 80αρια χιλιομετρα Εγνατιας. Ακομα και τωρα που το σκεφτομαι νιωθω ένα σφιξημο. Λες να είναι συστολικη καρδιακη ανεπαρκεια της δεξιας κοιλιας ή η εθνικη είναι κακο καρμα? Επρεπε να βγουμε στην εξοδο της Παραμυθιας (που σαι ρε Μπικα που ρθα στα μερη σου?) Μεχρι να φτασουμε εκει εβλεπα ταμπελες για Γιαννενα, για Ηγουμενιτσα και ελεγα που εχουμε βγει γαμω το φελεκι μου, βολτα ειπαμε να παμε όχι να μεταναστευσουμε.. Το μονο καλο της Εγνατιας είναι ότι ειχε σχεδον παντου φωτισμο, οποτε μπορουσα να φοραω τη φιμε μασκουλα μου και να γλυτωνω τα πτερωτα ζωυφια. Το κακο της Εγνατιας είναι ότι ειχε πολλα τουνελ. Το Χr στα 110 χιλιομετρα μεσα στα τουνελ εκανε σαν κομπρεσερ. Όχι ψεματα. Εκεινη την ωρα μπορουσα να φανταστω 5 κομπρεσερ να παιζουν την 5η συμφωνια του Μπετοβεν. Το Xr εκανε τον χειροτερο ηχο που εχει υπαρξει ποτε. Από δω και στο εξης θα τον συμβολιζουμε: Οπου δειτε αυτό το συμβολο τρεχτε για τη ζωη σας. Εκτος αμα ειστε καπου στην αιγυπτο για τουρισμο, γιατι εκλεψα την εικονα από μια σελιδα με ιερογλυφικα. Τοτε πατε βολτα με τις καμηλες ή ότι άλλο κανει ένας τουριστας στην Αιγυπτο. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black sheep 565 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 άντε ρε φώτη, περιμένουμε τόση ώρα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Αρχιζουμε νυχτιατικα να περναμε από Παραμυθια, Καρυωτη και διαφορα αλλα μερη σαν να περναγαμε από εθνικη. Την προσευχη μου να μην εχει προλαβει κανενας να γινει γκολ Σαββατοβραδιατικα και μας πεταχτει από καμια διασταυρωση. Η αληθεια ηταν ότι ειχες καλη ορατοτητα, οποτε δεν καναμε και μαλακια αλλα με την επαρχια δεν είναι να παιζεις. (επαρχιωτης ειμαι και γω μην παρεξηγηθουμε) Με τα πολλα φτανουμε στην 5η και τελευταια φωτο της ημερας στις 11:30. Χαρακτηριστικο κτισμα στο κεντρο της Γλυκης ελεγε το roadbook. 5/5 γαμω το κερατο, 5/5 τα καταφεραμε. Ηθελα να αρχισω να χορευω σαν τρελος και να πιασω τη Vael απ' ωμους και να την ταρακουναω. Μετα σκεφτηκα οτι μαλλον θα λιποθυμουσα απ΄την κουραση αν το εκανα αυτο, οποτε αρκεστηκαμε σε ενα Χαι Φαιβ. Εκει πετυχαινουμε και αλλα μηχανακια, αφηναμε 1-2 να φωτιζουν και μπαιναμε με τη σειρα για φωτογραφια. Εκει εχω μεινει τελευταιος για φωτογραφια και βγαινανε ολες σκατα. Η παρεα του παιδιου που μας φωτιζε ξεκιναει και επειδη τον καθυστερησα λιγακι να πετυχω τη φωτο, τους εχασε.. σορρυ αδερφε.. Τελικα συνεχισαμε παρεα.. Καπου 50 χιλιομετρα θελαμε ακομα για τη λυτρωση του ξενοδοχειου. Ειχα μπει στην αρχη λιγο μπροστα εγω που ειχα καλυτερα φωτα από το κερακι που κουβαλαγε το Xr, αλλα χωρις μασκα με ανοιχτο το κρανος χορτασα εντομα και αναγκαστηκα να κοψω. Η Ελινα ηταν σε μια φαση καντε ακρη να περασω καντε ακρη να διαβω ειμαι κοριτσι ζορικο παμε ξενοδοχειο, μπαινει μπροστα και μας οδηγει.. Η λογικη της οδηγησης στη νυχτα είναι παρα πολύ απλη. 1.Προσευχεσαι ο μπροστα να είναι τυχερος 2.Aπλα τον ακολουθεις. 3.Αν ξαφνικα δεις κοκκινα φωτα, σπιθες φρεναρεις. 4. Go to 1. Σε κάποια φαση της διαδρομης, με βρισκει κατακεφαλα ένα μωρο πτεροδαχτυλου. Αρχιζω τα καντηλια, εφτυνα και κατι ζουμια και μικρα φτερακια και πανω στα νευρα μου δεν βλεπω ότι εκλεινε λιγακι ο δρομος πριν την επομενη στροφη. Βρηκα και μια φωτογραφια η οποια απεικονιζει πολύ καλα την επομενη σκηνη. Για καλη μου τυχη ειχε μια συσταδα θαμνων που πεταγαν πριν τις μπαριερες οποτε εσκασα πρωτα πανω τους.. μεχρι να αντιδρασω και να στριψω το τιμονι το γονατο εξυσε λιγακι μπαριερα.. ΑτσααΑΑα τυφλα να εχει το isle of man. Μαζι με τα ζουμια του πτεροδακτυλου τωρα ειχα και φυλλαρακια στο κρανος. Και γαμω το καμουφλαζ δικε μου. Στην Πρεβεζα ρωταμε έναν ντοπιο σε απταιστα ιταλικα που είναι το ΜααΑΑργκααροοΟναα Hotel. Να καπως σαν το βιντεο: ΜαααρκααρεεεεεΕτιι 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 ΦΩΤΑΡΑΑΑΑΑΑ ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΛΕΜΕ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_b 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Πεθαινω με την περιγραφη ρε φιλε! Ωραιος!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 ΘΕΟΣ!!! :worshippy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 Α, καλά.......... Που να πας το 2ο / 3ο / 4ο , ν ............. Γράφε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2013 ΘΕΟΣ!!! :worshippy: Nαι ναι...τετοια λεγε εσυ και μετα να ψαχνει το Τμ.Διωξης Ηλεκτρ.Εγκληματος για τούς ηθικους αυτουργους της αυτοκτονίας και τα βαθυτερα κοινωνικα αιτια και ηθικες βλαβες των νεων που και .......καλα καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ειχαμε φτασει επιτελους στο ξενοδοχειο.. Παρκαρουμε ξεφορτωνουμε και παμε βουρ προς την τραπεζαρια. Ανταλλαξαμε μερικες κουβεντες με διαφορα παιδια, ειχα μπει σε τοσο ζομπι mode που ρωταγα τον Τασο από την Πατρα, με τον οποιο ειχαμε πιει και καφε πριν το 36ωρο, για το πώς είναι η Κοζανη.. πρεπει να με πηρε για μπιτ βλαμμενο.. Ο μπουφες ειχε κλεισει (?) αλλα μας εκαναν ένα μιξ από ότι ειχε περισσεψει.. δεν θυμαμαι καν τι εφαγα αλλα ηταν υπεροχο. Ότι και να μου εδινες εκεινη την ωρα θα ηταν υπεροχο. Εκτος από ψαροσουπα. Αμα ειχε ψαροσουπα για βραδινο θα με βρισκανε κρεμασμενο στο δωματιο μου. Α! ειχε και γλυκακι κιολλα! Ένα από τα πραγματα που μου εκανε τρελη εντυπωση ηταν τα προσωπα των γυναικων υπαλληλων του ξενοδοχειου όταν ειδαν την Ελινα. Στην υπολοιπη διαδρομη θα παρατηρουσα και άλλες απειρες κοπελες σε γκισε διοδιων, σε βενζιναδικα, παντου, οπου την χαζευαν. Εβλεπες στα ματια πολλων την ιδια τρελα και θεληση με της Ελινας και του κάθε 36ωριτη. Ονειρα και ελπιδες για πολλα πραγματα. Κι όμως οι κοπελες που ηταν μαζι μας μετριουνταν στα δαχτυλα των δυο χεριων. Αυτές που ηταν οδηγοι στου ενός. http://www.youtube.com/watch?v=LiCtrEOXw_4 Αν θαυμαζα την Ελινα για ένα λογο ηταν αυτος. Όχι για το ότι αντεχε τη σελα στο Xr, όχι γιατι ηταν με τακουνατα λαστιχα, αλλα γιατι για να είναι εδώ που ημουν και εγω ειχε αντιμετωπισει 1,000 φορες τις δυσκολιες και την εξωτερικη πιεση που ειχα αντιμετωπισει εγω. Γιατι ειχε ξεπερασει κριτικη, υποτιμητικα σχολια, πραγματα στα οποια εγω δεν ειχα ποτε εκτεθει. Γιατι όταν τερματιζε, μαζι με αυτους που ηταν διπλα της, ευχαριστουσε αυτους που αμφεβαλλαν για αυτή, ενώ εγω ειχα το προνομιο να εχω μονο τη μια κατηγορια διπλα μου. Προνομιο που ειχα αποκτησει βαζοντας καγκελα και διαχωρισμους σε ζωες αλλων. Σε πιεστικα προτυπα, καθωσπρεπισμους και μοντελα ζωης. Αφου πηραμε το φαι μας αραξαμε στο τραπεζι με τους -αδυνατω να θυμηθω τα ονοματα τους- θα σας τα πω περιγραφικα: με το μαλλια μηχανολογο που του ειχε δωσει η Ελινα ένα λεβιε το πρωι (από δω και στο εξης κωδικο ονομα ΜητσοςΛεβιες ) και με τον Τραιουμφ με το μπλε μπουφαν ιστιοπλοο, αναριχητη, ταξιδευτη στο Μαροκο. (κωδικο ονομα ΜητσοςΜαροκος) Κουβεντουλα, ιστοριες για μακρινα ταξιδια και αλλα ωραια.. Καπου εκει επαιξα τη ζωη μου κορωνα γραμματα και ρωτησα τη Vaelsod ποσων χρονων είναι. Την απαντηση θα την παρω στον ταφο μου. Μετα από λιγο αρχισαμε να σπαμε και πηγαμε να βρουμε τα δωματια μας. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον Whatevier 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ανεβηκα επιτελους στο δωματιο. Οι αλλοι 2 συγκατοικοι ειχαν ηδη αποκοιμηθει.. Αν και ηθελα πολύ να κανω ένα μπανιο, δεν ηθελα να τους ξυπνησω, οποτε αφησα τα μισα πραγματα στο δωματιο, πηρα κινητα φορτιστες, χαρτες και ξαναβγηκα στο διαδρομο του ξενοδοχειου. Αραξα σε ένα καναπε και αρχισα να κοιταω την αυριανη διαδρομη, την οποια ως τωρα δεν ειχα βρει χρονο να μελετησω. Μεσα σε λιγα λεπτα ειχα καταλαβει ότι δεν ωφελουσε σε τιποτα να προσπαθω να απομνημονευσω διαδρομες, διασταυρωσεις και να υπολογισω χρονους. Όλα ηταν εναντιων μας, αν εβγαινε θα εβγαινε από πεισμα και μονο η φαση. Καπου εκει περασε και η Μαριλυ με το Θαναση οι οποιοι πηγαιναν στα δωματια τους.. Αντε για υπνο μου ειπαν και δεν θυμαμαι αν ειχα το κουραγιο να καληνυχτισω ή απλα χαμογελασα.. Το ασανσερ για καποιο λογο ειχε φαει σκαλωμα και σταματαγε συνεχως στον τριτο οροφο. Οποτε ολοι εσεις που σκεφτηκατε ότι μαλακιζομαι, παταω συνεχως το κουμπι και τρεχω στον καναπε να κανω τον ανηξερο πεσατε εξω. Ειχε φορτισει επιτελους και το μπουρουχοκινητο μου, οποτε βγηκα μια βολτα στο χωρο του παρκινγκ να παρω λιγο αερα και να μιλησω στο τηλεφωνο.. Τελικα δεν ειμασταν οι τελευταιοι, για αρκετη ωρα εσκαγαν κι αλλα μηχανακια στο χωρο του ξενοδοχειου.. Χρειαζομουν δευτερολεπτα ολοκληρα να καταλαβω και να επεξεργαστω ότι μου ελεγε η Κατερινα από την κουραση.. μια φωνη ελεγε μεσα μου «κλεισ’ το κινητο ρε μαλακα θα σε παρει για καθυστερημενο» σιγα μην εκλεινα. Σε κάποια φαση, αναμεσα σε καμποσες συζητησεις και ιστοριες, ειπα «δεν ξερω αν θα την παλεψω αυριο, ειμαι κομματια». Δε μου χαριστηκε καθολου. Ασε μας ρε Κατερινα να σου πουμε το δραμα μας να νιωσουμε λιγακι ηρωες. «Αφου το ξερεις ότι θα τερματισεις» μου απαντησε. Δεν χρειαζοταν να μου πει κατι άλλο.. Ακομα και τωρα 2 βδομαδες μετα που το γραφω, εχω ζωγραφισμενο αυτό το ηλιθιο χαμογελο.. Στο δρομο για το δωματιο επαιζε Συνηθως στριφογυρναω ωρες στο κρεββατι μεχρι να αποκοιμηθω. Αυτή τη φορα ειχα αποκοιμηθει πριν ακουμπησει το κεφαλι στο μαξιλαρι.. end of day 1. Καλο μας ξημερωμα.. Τροποποιήθηκε Μάιος 30 , 2013 από τον Whatevier 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 χωσε φωτη!!! την απαντηση θα την παρω στον ταφο μου. η θα σε στείλει στον τάφο αν την αποκαλύψεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 χωσε φωτη!!! η θα σε στείλει στον τάφο αν την αποκαλύψεις Μουστόγρια το παλληκάρι ο vael, ε? :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 ρε Κωστα πως το θετεις ετσι, δημοσιογραφος του star θα καθαρισει εμενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες