Jump to content
kostas_s

Moto Festival 2013

Recommended Posts

Πηγα κι εγω το πρωι.Ωραιο event, αξιζε το πρωινο κυριακατικο ξυπνημα αν και μας μουρλανε ο ηλιος...ευτυχως ειχα παρει καπελο!Ωραιες μηχανες,χαμογελαστες φατσες, τζερτζελο...Προλαβα να οδηγησω το crossrunner και το nc700.Ας ξεκινησω απο το δευτερο: αδιαφορο οδηγικα( το οδηγησα στο αυτοματο), φρενα που δεν ενεπνεαν εμπιστοσυνη,καλουτσικη θεση οδηγησης,γενικοτερη αισθηση κατω του μετριου.Ισως βεβαια αυτο να οφειλεται κ στο γεγονος οτι λιγο πιο πριν ειχα οδηγησει το crossrunner.Πολυ καλες εντυπωσεις για τα δικα μου γουστα...κουμπωσα κατευθειαν πανω του κ το χαρηκα πολυ σε ολη τη διαρκεια του δεκαλεπτου Τest.Αρχισαν μαλιστα να μου μπαινουν πονηρες σκεψεις...:)

ΥΓ:Εκεινο το ψηλο,ξανθο πλασμα στο περιπτερο της Ducati,αριστερα αμεσως μετα την εισοδο,θελω να γινει η μανα των παιδιων μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μολις γυρισα και γω απο το φεστιβαλ που πηγα με εναν φιλο...πολυ ομορφη ατμοσφαιρα,ωραια μουσικη,αρκετός κοσμος,φουλ καλη διαθεση και ήλιος!!Καβαλησα αρκετα μηχανακια που σκεφτομουν ως μελλοντικες επιλογες για να δω αν κουμπωνω καλα και σχηματισα καλυτερη αποψη για κάποια άλλα...Μάκαρι να καθιερωθει ως θεσμος και πιστευω καθε χρονο θα γινεται ακόμα καλυτερο!!!Κριμα που απουσιαζε η καβασακι και η σουζουκι είχε μονο το ωστρομ κλαμπ ως αντιπροσωπευση...Αντε και του χρονου μάγκες και αν ειδατε κανα τρελο με μαυρο CBF και ασπρο κρανος να κορναρει και αν χαιρετάει εγω ημουν... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.....Αρχισαν μαλιστα να μου μπαινουν πονηρες σκεψεις... :)......

ΥΓ:Εκεινο το ψηλο,ξανθο πλασμα στο περιπτερο της Ducati,αριστερα αμεσως μετα την εισοδο,θελω να γινει η μανα των παιδιων μας...

Φαίνεται πως σου μπήκαν!! :P

Γενικά οι "παρουσίες" στα περίπτερα της Ducati-ΕΚΟ ήταν το κάτι άλλο.

Κριμα που απουσιαζε η καβασακι και η σουζουκι είχε μονο το ωστρομ κλαμπ ως αντιπροσωπευση...

Το περίεργο ήταν πως περίπτερο της Kawasaki υπήρχε, αλλά είχε μέσα μόνο ένα ...jet ski; :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φαίνεται πως σου μπήκαν!! :P

Γενικά οι "παρουσίες" στα περίπτερα της Ducati-ΕΚΟ ήταν το κάτι άλλο.

Το περίεργο ήταν πως περίπτερο της Kawasaki υπήρχε, αλλά είχε μέσα μόνο ένα ...jet ski; :uglystupid2:

Κριμα γιατι υπηρχε τοσος κοσμος και θα ηταν καλη διαφημιση για αυτους...!!!Επισης γιατι μονο η ducati ειχε δημετρα μωρα,,???

Σε αυτο περνουν μειον ολες οι αλλεσ εταιριες... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μόνο που μου άρεσε σε σχέση με το hornet ήταν η ροπή στα χαμήλα... Στην αρχή άλλαζα μανιωδώς ταχήτητες πρώτη - δευτέρα, πρώτη - δευτέρα από συνήθεια μιας και το hornet χαμηλά :yawn: . Μετά ανακάλυψα οτί μπορούσα να βγάλω όλη την πίστα χαλαρά με 2ρα! Από 2.5-3χιλιάδες στροφές γκάζωνες άνετα μέχρι το κόκκινο και δεν κολλούσε καθόλου.

Δεν εχεις οδηγησει 2κυλινδρο προφανως :P

Στα χαμηλα μου φανηκε ψοφιμι μενα ,αλλα ισως λογικο γιατι δεν εχω ξαναοδηγησει και 4κ να ξερω πως συμπεριφερονται.πανω απο τις 7000 φανηκε να αρχιζει να αρπαζει λιγο.δε προλαβα να το παρω παραπανω.ολη τη πιστα και εγω με 2 την επαιρνα.

ειχε βολικη θεση οδηγησης και ηταν ανετο.μου αρεσε και η πολυ μαλακη και ωραια στρωτη λειτουργια του κινητηρα.

στις στροφες οι μαλακες αναρτησεις ναι μεν δεν ειχαν προβλημα αλλα τις ανωμαλιες τις ενιωθες(βεβαια πριν ειχα οδηγησει το 848 που ηταν οδοστρωτηρας)

τα φρενα μετρια σε αισθηση αλλα τη δουλεια την εκαναν.

Ωραια μηχανη.θα την επαιρνα ανετα(το ντυμενο)

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

περιμενα κατι πιο εντυπωσιακο.Τα περιπτερα που ειχαν μηχανακια να δειξουν ειταν

Η μαμα Ducati με ολα σχεδον τα μοντελα του 13

BMW με υδοψυκτο gs 1000 rr και λοιπη γκαμα

Triumph πληρης γκαμα

Honda με καμποσα μηχανακια ,το εντυπωσιακα ανετο crossturer -τι πλοιο ρε πστ μου,εκατσα πανω και δεν ηθελα να κατεβω- αλλα απο ss οι τσιτιδες φερανε ενα cbr repsol του 2010.Σε ερωτηση στον αφεντικο ,ποσο εχει τιμοκαταλογο το μΕκανακι με ειπε....<< παληκαρι ..αυτο ΔΕΝ πουλιΕται >> :wallbash: .........Τι να πεις...Repsol γλαστρα δεν εχω ξαναδει...

KTM αρκετα μηχανακια ,χωρις SS ,παρα μονο ενα raicing για ξεπετα ...

Enfield με τα γνωστα δικα της

Απριλια τπτ

Suzuki τπτ

Kawasaki τπτ

2013 απλο πανιγκαλε στο περιπτερο του παπασταυρου και το raicing της Ducati που τρεχει στο πρωταθλημα ο νεαρος Παπασταυρου

dsc0538av.jpg

dsc0536q.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κριμα γιατι υπηρχε τοσος κοσμος και θα ηταν καλη διαφημιση για αυτους...!!!Επισης γιατι μονο η ducati ειχε δημετρα μωρα,,???

Σε αυτο περνουν μειον ολες οι αλλεσ εταιριες... :P

Εκο - ducati ---> 1-0 :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα κι εγω το πρωι.Ωραιο event, αξιζε το πρωινο κυριακατικο ξυπνημα αν και μας μουρλανε ο ηλιος...ευτυχως ειχα παρει καπελο!Ωραιες μηχανες,χαμογελαστες φατσες, τζερτζελο...Προλαβα να οδηγησω το crossrunner και το nc700.Ας ξεκινησω απο το δευτερο: αδιαφορο οδηγικα( το οδηγησα στο αυτοματο), φρενα που δεν ενεπνεαν εμπιστοσυνη,καλουτσικη θεση οδηγησης,γενικοτερη αισθηση κατω του μετριου.Ισως βεβαια αυτο να οφειλεται κ στο γεγονος οτι λιγο πιο πριν ειχα οδηγησει το crossrunner.Πολυ καλες εντυπωσεις για τα δικα μου γουστα...κουμπωσα κατευθειαν πανω του κ το χαρηκα πολυ σε ολη τη διαρκεια του δεκαλεπτου Τest.Αρχισαν μαλιστα να μου μπαινουν πονηρες σκεψεις... :)

Λεωνιδα,εγω το εχω οδηγησει το nc700 και ειχα την ιδια αισθηση. Μαλιστα,ειδα πολλους να το κανουν βολτα.

Γενικα,μπαιναν κ κουλοι μεσα(δεν ειναι αναγκη ολοι να τρεχουν,αλλα μερικοι πηγαιναν με 30!!) αλλα 2 που ρωτησα για το nc700 οσο περιμενα ειχαν την ιδια αισθηση.

Ο 800αρης v4 δε,πρεπει να ειναι αλλο πραμα. Πες καμια εντυπωση για φρενα-μπροστινο σε σχεση με τον τιγρη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το 1050 ειναι τελειο παντως... στριβει αναλαφρα σαν ss! φρενα δυνατα αλλα δεν τρομαζουν! δεν εχω λογια για τον κινητήρα του... :pinch:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα , συνάντησα και 2 ψυχές του Mybike.. :crazy:

Test drive δεν έκανα γιατί η τσέπη μου δεν θέλω να ερωτευτώ πάλι..είπε θα με χωρίσει .. :banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα καλα , κανεις δεν εχει μια φωτογραφικη της προκοπης ??? :wallbash:

DUCATI 10 POINTS

mg3402.jpg

EKO 10 POINTS

mg3406.jpg

ΚΑΙ AΥΤΟ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΜΩΣ ??

mg34142.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Xtrancewarp69

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεράσιμε ήταν πολύ καλό ρε συ!Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος για κάποια πράγματα γιατί η δοκιμή διήρκησε λίγο και σε συνθήκες ''ήπιες''.Μου έκανε εντύπωση το στήσιμό του και η ανάλαφρη αίσθηση η οποία όμως δημιουργούσε αίσθηση ασφάλειας/στιβαρότητας...δεν ξέρω πόσα κιλά είναι αλλά νόμιζες ότι καβαλάς μικρότερο μηχανάκι και σίγουρα αισθητά' ελαφρύτερο από δικό μου.Τα φρένα μια χαρά,επαρκή αλλά δεν μπορούσα να δοκιμάσω το abs να δω πώς μπαίνει.Άλλο στοιχείο που μου άρεσε ήταν ο φιλικός χαρακτήρας,οι αλλαγές ταχυτήτων γίνονταν με τη σκέψη και μόνο...βούτυρο ο συμπλέκτης(γαμώ τις ατάκες!),συγκρίνοντας πάντα με το δικό μου.

Στις στροφές μου άρεσε,κρατούσε καλά(φορούσε Pirelli Diablo Rosso και προσπάθησα να μάθω πόσο καινούρια ήταν αλλά δεν ήξεραν τα παιδιά εκεί) και νομίζω ότι είναι πιο φιλικό και πως έχει περισσότερη ανοχή στα όποια οδηγικά λάθη συγκρίνοντας με το tiger.To γκάζι του αξιοπρεπέστατο για τα δικά μου γούστα.

Με την ευκαιρία να πω κι εγώ ότι αυτό που συνέβη με τη ducati δε μας άρεσε καθόλου.Όλοι μαζί και η ducati μόνη της...καθόλου κολακευτικό για το προφίλ της,εκτός κι αν όλο αυτό συνέβη για κάποιον άλλο λόγο από αυτόν που φάνηκε.

Καβάλησα σταματημένα όλα τα μοντέλα της έχοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το hyperstrada αλλά δεν ενθουσιάστηκα σε αντίθεση με το multi.Θα περιμένω φυσικά μήπως κάποια στιγμή το οδηγήσω.

ΥΓ 2:Ξανθιά σ'αγαπώ :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DUCATI 10 POINTS

mg3402.jpg

πωπωπωπωπω αυτη η τυπισσα ειχε σκυψει στο δεξι καθρεπτη του diavel και εβαζε κραγιον ενω εγω ημουν πανω στο panigale λιγο πιο διπλα.Δεν ηξερα με τι ειχα φτιαχτει περισσοτερο. Το οτι ανεβηκα σε ενα panigale ή με την τυπισσα διπλα μου?!?!?!

Τροποποιήθηκε από τον PanagosGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aκομα και τα νετα της Ducati ειναι high class-ατα ρε φουστη μου!! :wub:

Καλα και της ΕΚΟ καλα ηταν δεν λεω... Και την μια ξερω που μπορειτε να την βρειτε! :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από το link μπορείτε να δείτε του λαχνούς που κληρώθηκαν και δεν βρέθηκε ο τυχερός.

http://www.motofestival.gr/#giftslist

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα