GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Α... εγω που θα κερδισω το τζόκερο οπου να ναι, θελω: α) να κανω ανακατασκευη στη Κλαιρη ετσι για το γαμώτο β) ενα kle 500 τελευταιο μοντελο που μου αρεσει τρελα γ) Ενα ktm 990 adventure, αν αποφασισω να μη παρω ενα καινουριο 1190 δ) νταξ, ριξε μέσα και ενα cb 1000 ετσι για το γαμώτο... Και απο κουτια, ενα οτι να ναι που να δουλευει, προς το παρον δε με καινε (αλλιως αγαπες το mx-5 . s2000) και σιγουρα ενα land rover defender 90 γιατι ειχε καποτε ο πατέρας μου ενα τετοιο και το λατρευω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ιδανικα Ktm 690 smc-r http://derestricted....m-690-smc-r.jpg Αλλιως συμβιβαζομαι και με 625 smc :P http://www.bikepics...480625-full.jpg 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ιδανικα Ktm 690 smc-r http://derestricted....m-690-smc-r.jpg Αλλιως συμβιβαζομαι και με 625 smc :P http://www.bikepics...480625-full.jpg δεν ειναι το στυλ μου, αλλα αν μου δωσετε ενα, δε θα πω οχι, γιατι θα ειμαι ευγενικος και μονο ;p Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 ρε παιδιά μην απογοητεύεστε............. δυστυχώς γυρίσαμε πολλά χρόνια πίσω ............ με καλή μοτοπαρέα κ ενα νορμάλ εργαλείο το κέφι κ η καλή διάθεση συνεχίζεται .......... κρίση κ πράσινα αλογα................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) ενα triumph daytona 650 :blush2: http://en.wikipedia.org/wiki/Triumph_Daytona_650#/media/File:Triumph_Daytona_650.jpg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον tomasxd Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 η να βαλω αυτο στο κτμ ωστε να γινει χιλιαρι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Εγω βασικα θελω ενα για καθε χρησηΕνα 690smc για τις καγουροβολτες μουΕνα Daytona 675R ως trackbikeΕνα exc 250 για τις εντουραδες μουΕνα R1200GS ή Tiger Explorer ή MTS1200 για τα ταξιδακια μουΚαι τελος ενα fxακι για την πολη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Εγώ αν μπορούσα να βρω 10.000€ τουλάχιστον, θα αγόραζα του χρόνου μια Kawasaki W800! Γιατί λέω του χρόνου; Διότι πρόκειται να αποκτήσει σωστά φρένα! Και εννοείται πως η τιμή της απλής έκδοσης θα ξεπεράσει τα 9.500€! Και βέβαια δεν θα αγόραζα την απλή έκδοση, αλλά την Special Edition! Εννοείται πως θα χρειαζόμουν 1000€ ακόμα για σωστές εξατμίσεις και εξοπλισμό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 chris, αυτη; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Το παρόν θέμα με κάθε χρόνο που περνάει όλο και περισσότερη επιτυχία θα'χει όπως φαίνεται. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 τσιπρα πρα πρα τσιπρα πρα πρα τσιπρα τσιπρα τσιπρα πρα πρα πρα που λεγανε και οι "αρβυλα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Ένας ακόμα εδώ, 3 χρόνια τώρα σχεδιάζω την επιστροφή μου στους 2 τροχούς, ακόμα δεν τα χω καταφέρει. Και να πεις ότι ζητάω και πολλά, 2,5 άντε 3 πολύ βαριά χιλιαρικάκια μπάτζετ, να πάρω ένα japan 400άρι '80s και να το κάνω restore-customιά όπως ακριβώς το γουστάρω. Ααχχχ..Υπομονή κάτι μου λέει ότι επιτέλους θα χουμε εξελίξεις επιτέλους, μέσα στο καλοκαίρι ίσως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δεν ξερω ισως ενα vfr 1200f ενα crf 1000 και ενα kawasaki gtr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Μμμμμ...ωραίο θέμα ...ονειρικό! Kawasaki Versys 1.000 μαύρο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Δεν ξερω ισως ενα vfr 1200f ενα crf 1000 και ενα kawasaki gtr Τι ειναι το crf 1000? Τεσπα. Εγω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PapiR 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 (τροποποιήθηκε) Από πού να αρχίσω? SUZUKI GSXR 1000, KAWASAKI ZX-10R, BMW S1000RR/ S1000R και άλλα πολλά, όλα τους είναι πανέμορφα... Και να΄τανε η αφραγκία το μόνο θέμα καλά θα ήταν.... Όλα εκείνα τα χρόνια που πρέπει να περιμένουμε μέχρι το δίπλομα? Πού τα βάζεις αυτά? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 27 , 2015 από τον PapiR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 BMWS1000RR σε ουτοπικα πλαισια, σε πιο ρεαλιστικα πλαισια ενα GSXR600 K9 θα ηταν ο,τι πρεπει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων θα πήγαινα στην ΚΤΜ αύριο να το παραγγείλω χωρίς δεύτερη σκέψη..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πλάκα πλάκα θέλει σκέψη το θέμα, γιατί η όλη υπόθεση του θέματος βασίζεται στο να'χεις φράγκα για μία μηχανή (για να μην το χέσουμε εντελώς και βάλουμε από δέκα ο καθένας!). Κι άντε πες βρίσκεις τα φράγκα και παίρνεις τη μια που θες, ποιός σου εγγυάται στο ίδιο υποθετικό ότι θα'χεις μετά τα φράγκα για βενζίνες και συντήρηση; Χμμ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis4268 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Πλάκα πλάκα θέλει σκέψη το θέμα, γιατί η όλη υπόθεση του θέματος βασίζεται στο να'χεις φράγκα για μία μηχανή (για να μην το χέσουμε εντελώς και βάλουμε από δέκα ο καθένας!). Κι άντε πες βρίσκεις τα φράγκα και παίρνεις τη μια που θες, ποιός σου εγγυάται στο ίδιο υποθετικό ότι θα'χεις μετά τα φράγκα για βενζίνες και συντήρηση; Χμμ... ε λογικα για να το παρεις θα εχεις και να το συντηρησεις .. αλλα και παλι δεν θα με χαλαγε να το εχω το dreambike μ στο σαλονι να το θαυμαζω και να το βλεπω καθε μερα .. ειμαι απο τους τυπους που απολαμβανω να βλεπω εργαλεια και παρκαρισμενα .. τα χαιρομαι και ετσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hocuspocus 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 yamaha r1 2008 ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Konmacro 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Honda RVF 400 RC35 με κουστούμ Tyga-Performance Γιατί; Γιατί είναι πανέμορφη, γρήγορη, όχι πολλά κυβικά και επίσης είναι V4 που μ'αρέσουν τρελά. Το "οχι πολλα κυβικα" τι να το κανεις αφου καιει περισσοτερο απο 1000ρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 30 , 2015 από τον macedonas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 τα dreambike που έχω στο μυαλο μου ειναι πολλα...το καθένα για τη χρήση του...καποτε με πειραζε που δεν είχα αυτα τα 30000 για να πάρω τα μηχανακια που θέλω...απο την αλλη ομως...αμα τα κατακτήσουμε τα ονοιρα μας,μετα τι θα κυνηγάμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex2T 688 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2015 Dream bike έχουμε ένα να' ουμε.. Λεφτά για ανταλλακτικά που θα βρούμε . :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες