Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Εκλάπη R6 μαύρο, πινακίδας ΝΜΥ952, στην τούμπα σήμερα το μεσημέρι, οποίος δει-ακούσει κατι ας επικοινωνήσει με την αστυνομία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τί γίνεται ρε παιδιά στην Σαλονίκη; Κάθε μέρα και από ένα; Μακάρι να βρεθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 ΟΧΙ ρε φιλε.. κι'αλλη κλοπη μηχανης στην κατω τουμπα..?ειναι δυνατον ρε γ@μω την τρελα μου.. τι να πω ρε φιλε..καλο κουραγιο και υπομονη..δυναμη θελει.. ελπιζω να βρεθει γρηγορα.. θα εχω τα ματια μου 14,αν και δυσκολα να εχει παραμεινει στην πολη..ποσο μαλιστα στην περιοχη.. ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Newron 140 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τι λετε ρε παιδια τωρα?2η μηχανη απο κατω τουμπα σε λιγοτερο απο 3 μερες? Πω... μιλαμε για σπειρα οχι μαλακιες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosGR 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τι γίνεται με τις ληστείες τώρα τελευταία ρε παιδιά? Και ειδικά στην Θεσσαλονίκη. Μακάρι να το βρεις φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Να τους κοπούν τα χέρια, απλά! Το δημοσιεύω για λογαριασμό φίλου αλλά δεν έχει να κάνει.. Σε κανέναν μας δεν θέλουμε να συμβεί και το πακέτο που τρώει όποιος του τύχει είναι μεγάλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 ΠΑιδες μου φαγαν το Κ8 1000 τον φεβρουριο... το παλικαρι το busa προχθες. σημερα το r6! ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ-ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΙΣΤΙΑΡΙΚΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
muay thai 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τι γινετε ρε παιδια εκει στη σαλονικα? Μακαρι να το βρεις φιλε. Κι εγω το εχω πολυ αγχος για το δικο μου και οταν το αφηνω εξω βγαινω και κοιταω να δω καθε τοσο μην πετυχω κανεναν να το περιεργαζεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349958415125851&set=a.295890750532618.71034.130244323763929&type=1&theater Shared στην σελίδα μου! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Τι γίνεται ρε γμτ… πω πω και μεσημέρι το έκλεψαν… αυτοί είναι εντελώς αθεόφοβοι. Μακάρι να βρεθεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 ε οχι ρε δεν γινεται!!!!! μερα μεσημερι?? πως? σε πυλωτη? ηταν κλειδωμενο? Να ρωτησω το νινζα μου για να το παρουν πρεπει να σηκωθει στο 1,5μετρο και εχει συναγερμο, θεωρειται ευκολο θυμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Πάλι Τούμπα ρε γμτ?!?! Προσοχή ρε παιδιά έχουν σαρώσει όλη την περιοχή! Μην αφήνετε τις μηχανές σας χωρίς προστασία! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitriskokk 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) ΠΑιδες μου φαγαν το Κ8 1000 τον φεβρουριο... το παλικαρι το busa προχθες. σημερα το r6! ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ-ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΠΙΣΤΙΑΡΙΚΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παιδιά τα μάτια σας 1014, και μέσα σε σπίτι άμα λάχει βάλτε την μηχανή......μια χαρά διακόσμηση κάνει Δυστυχώς τώρα τελευταία έχουμε ακούσει αρκετά για την Τούμπα ....το νου σας!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2013 από τον dimitriskokk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 εύχομαι να τσακώσετε τους μπ@#%$#δους πάνω στην ώρα κ να φύγουν από κει μετρώντας πλευρά κ δόντια.... κάθε φορά που βλέπω τέτοια μου γυρνάει το μάτι!! κάτι που έχεις αποκτήσει με αρκετό κόπο, να το χάνεις έτσι... εμένα τον αριστερό καθρέφτη μου είχαν κλέψει απο το παπάκι κ ζορίστικα, αν είχα μηχανή κ μου την κλέβανε έτσι κ την έπαιρνε το μάτι μου οπουδήποτε θα γινόταν μακελιό... ελπίζω να βρεθεί κ το r6 κ το busa παιδιά!! μια καλή συμβουλή για όσους δεν έχουν χώρο στο σπίτι ή γκαράζ/πιλωτή κτλ είναι αν έχετε κοντά τράπεζα κλειδώστε τα απ' έξω γιατί υπάρχουν κ κάμερες κ φώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BurningBeard 1.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 https://www.facebook...&type=1 Shared στην σελίδα μου! Το κοινοποίησα και γω πριν λίγο από το δικό σου ποστ. Μακάρι να βρεθεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stuntboy 2.327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 που να τους κοπουν τα χερια και πολλα αλλα πραγματα. ελπιζω να το βρει ο φιλος τον νιωθουμε και συμπασχουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstas4 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 και αμπελοκηπους χθες το βραδυ εκλαπη ασπρο παπι daytona!! αν δει καποιος τιποτα...!! προσοχη παιδια...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2013 Όπως είπε και ένας φίλος παραπάνω σε άνω-κάτω τούμπα έχει ξεφύγει λίγο το πράγμα. Οι supersport και οι street έχουνε πέραση. Μεγάλη προσοχή παιδιά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giannis90 870 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 ε οχι ρε δεν γινεται!!!!! μερα μεσημερι?? πως? σε πυλωτη? ηταν κλειδωμενο? Να ρωτησω το νινζα μου για να το παρουν πρεπει να σηκωθει στο 1,5μετρο και εχει συναγερμο, θεωρειται ευκολο θυμα? Η μηχανή ήταν παρκαρισμένη πάνω σε πεζοδρόμιο και δεν ήταν κλειδωμένη, ούτε κουλούρα ούτε κάποιο πεταλάκι στον δίσκο.. Κακώς βέβαια, αλλά μέρα-μεσημέρι ρε γαμώτο;! Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε ούτε αν φορτώθηκε ούτε αν σπάσανε την κλειδαριά του τιμονιού και έφυγε πατηράκι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bmw RR' 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Τιποτα παιδια...μαζευτειτε καμμια 15-20αρια ατομα με μολοτωφ κ τα συναφη και μερα παρα μερα παρκαρετε παρομοια μηχανακια για δολωμα στα hot σημεια με μονοδρομο για διαφυγη..τσιλιες παντου σε αυτοκινητα,μαγαζια ενδοσυνεννοηση κ ΚΑΨΤΕ τους....!!!!!!!! Τελος μονο εμετο μου προκαλουν.- 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Τιποτα παιδια...μαζευτειτε καμμια 15-20αρια ατομα με μολοτωφ κ τα συναφη και μερα παρα μερα παρκαρετε παρομοια μηχανακια για δολωμα στα hot σημεια με μονοδρομο για διαφυγη..τσιλιες παντου σε αυτοκινητα,μαγαζια ενδοσυνεννοηση κ ΚΑΨΤΕ τους....!!!!!!!! Τελος μονο εμετο μου προκαλουν.- Οντως μονο τετοιο βλεπω για λυση. Ειναι παρα πολλα τα κρουσματα οποτε δε προκεται γιατι τιποτα τυχαιους... οργανωθειτε μπας και σωθειτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Τα συνεργεία κάνουν χρυσές δουλειές με τέτοιες μηχανούλες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basstard 170 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 (τροποποιήθηκε) μια καλή συμβουλή για όσους δεν έχουν χώρο στο σπίτι ή γκαράζ/πιλωτή κτλ είναι αν έχετε κοντά τράπεζα κλειδώστε τα απ' έξω γιατί υπάρχουν κ κάμερες κ φώτα. Και σε αστυνομικο τμημα επισης. Οταν εμενα αμπελοκηπους μονο εκει το αφηνα το μικρο Husky αλλιως θα το εκλαιγα.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2013 από τον basstard Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Τα συνεργεία κάνουν χρυσές δουλειές με τέτοιες μηχανούλες!!! Εξαγωγη γινεται Στελιο, στη γείτονα χωρα. Συνεργασια οι δικοι μας ΓΥΦΤΟΙ εδω, με τους ΓΥΦΤΟΥΣ εκει. Θυμασαι φανταζομαι το μηχανακι τις κοπελας (Ελενας) που βρεθηκε 1km πριν τα συνορα μεσα στα βουνα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bilitsos 112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2013 Τιποτα παιδια...μαζευτειτε καμμια 15-20αρια ατομα με μολοτωφ κ τα συναφη και μερα παρα μερα παρκαρετε παρομοια μηχανακια για δολωμα στα hot σημεια με μονοδρομο για διαφυγη..τσιλιες παντου σε αυτοκινητα,μαγαζια ενδοσυνεννοηση κ ΚΑΨΤΕ τους....!!!!!!!! Τελος μονο εμετο μου προκαλουν.- Το σκεφτομουν και εγω αυτο αλλα δεν ξερω ποσο ειναι εφικτο. και ποσοι θα ρισκαραν την μηχανη τους για δολωμα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες