Jump to content
loykas

Ποσο πληρωνεις ασφαλεια στην μηχανη;;;

Recommended Posts

Εκανα ασφαλεια στην μηχανη 650cc στην interamerican.

πληρωνω και το επασφαλιστρο του νεου οδηγου λογο ηλικιας αλλα και οδικη βοηθεια.

μου ζητησε 225 ευρω 6μηνο! Πολλα δεν ειναι;

δεν εχω να τα δοσω για κανενα λογο.

οσοι εχετε βαλει και το επασφαλιστρο αλλα και οδικη βοηθεια ποσο πληρωνετε;

Η ιντεραμερικαν ειναι πολυ ακριβη....Ψαξε ιντερσαλονικα , την εχει ενας φιλος και ειναι οικονομικη κ αξιοπιστη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μου, με την παρατυπία που έκανες χτύπα ξύλο σε περίπτωση ατυχήματος την τρως... Άσχημα...

Ας ημουν τοσο κι ας μην ειχα μηχανακι οπως και τοτε.. 17μισο στο μυαλο εννοαω :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικα εκλεισε η διεθνης ενωσις..

http://www.diethnisenosis.gr/

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1836935

Αρα την γ@$@#@ε τωρα...Απο ποιον θα παρω τα λεφτα και ποτε.. dizzy2.gif

Στο επικουρικο προσπαθησε να καλεσω και το τηλ εδω και 2 μερες δεν πιανει καν στο email δεν απαντησαν ωραια την π@$@#με..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Που το διαβασες αυτο;.....Κανονικα ειναι στο φιλικο...αλλαξε κατι;Προ ημερων πηρα το συμβολαιο στα χερια μου κ λεει κανονικα ισχυει Φιλ.Διακανονισμος... :huh:

Κώστα δουλευει η κοπελα μου σε ασφαλιστικο γραφειο,η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.

και εγω εκει εγω την μηχανη και πληρωνω 75 ευρω το 6μηνο.

Τροποποιήθηκε από τον apatsi

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα δουλευει η κοπελα μου σε ασφαλιστικο γραφειο,η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο.

και εγω εκει εγω την μηχανη και πληρωνω 75 ευρω το 6μηνο.

Γιαννη...Απολυσε την :P ...το ασφαλιστηριο που εχω στα χερια μου και ειναι εν ισχυ,αναγραφει σαφως περαν των αλλων καλυψεων οτι:

η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρεχει ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ δηλαδη πληρωμη σας για καθε υλικη ζημιά που προκαλεσε στο οχημα σας ασφαλισμενος σε αλλη ασφαλιστικη εταιρεια.Το εχω ως καλυψη στη βασικη δηλαδη στην αστικη ευθυνη και δινω 0,37€ αντιτιμο ασφαλιστρου για καλυψη εως 6.000€ υλικες ζημιές.

Και ξαναλεω...απολυσε την :D ...πολλα δινεις 75€/6μηνο.Δινω τα ιδια ακριβως για μεγαλυτερο κυβισμο ΚΑΙ με φιλικο διακανονισμο.Ειναι και BMW :crazy::blush2:

Αν παλι κανω λαθος,τσεκαρε το κι εσυ και μού λες...τι να πω...... :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γραφει και στο site της η ιντερσαλονικα για το φιλικο διακανονισμο..

http://www.intersalo...ar.asp?catid=99

Αρα παιζει κανα σεναριο τωρα που με τρακαρε κια εκλεισε η ασφαλιστικη του αλουνου "διεθνης ενωσις.." να ζητησω να με αποζημιωση η δικια μου ασφαλιστικη(ιντερσαλονικα) για να μην τραβιεμαι αλλο..?

Υ.γ.Δηλαδη με τον φιλικο τα παιρνεις εσυ απο την εταιρια σου(με το κριτηριο οτι δνε εγταιγες εσυ παντα τεκμηριομενα..)και αναλαμβανει αυτη με τα να τα παρει απο εκι που ΘΑ τα επαιρνες σωστα..?

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιαννη...Απολυσε την :P ...το ασφαλιστηριο που εχω στα χερια μου και ειναι εν ισχυ,αναγραφει σαφως περαν των αλλων καλυψεων οτι:

η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρεχει ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ δηλαδη πληρωμη σας για καθε υλικη ζημιά που προκαλεσε στο οχημα σας ασφαλισμενος σε αλλη ασφαλιστικη εταιρεια.Το εχω ως καλυψη στη βασικη δηλαδη στην αστικη ευθυνη και δινω 0,37€ αντιτιμο ασφαλιστρου για καλυψη εως 6.000€ υλικες ζημιές.

Και ξαναλεω...απολυσε την :D ...πολλα δινεις 75€/6μηνο.Δινω τα ιδια ακριβως για μεγαλυτερο κυβισμο ΚΑΙ με φιλικο διακανονισμο.Ειναι και BMW :crazy::blush2:

Αν παλι κανω λαθος,τσεκαρε το κι εσυ και μού λες...τι να πω...... :online2long:

Φίλε matho, δεν ξέρω τι εννοεί η ιντερσαλονικα φιλικό διακανονισμό αλλά:

http://www.eaee.gr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=248&Itemid=243&lang=el

Δεν την βλέπω πουθενά... Και όλοι οι φίλοι ασφαλιστές μου λένε πως δεν συμμετέχει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υ.γ.Δηλαδη με τον φιλικο τα παιρνεις εσυ απο την εταιρια σου(με το κριτηριο οτι δνε εγταιγες εσυ παντα τεκμηριομενα..)και αναλαμβανει αυτη με τα να τα παρει απο εκει που ΘΑ τα επαιρνες σωστα..?

Σωστα.Σε πληρωνει η ασφαλεια σου κ μετα τα παιρνει απο την ασφαλεια τού υπαιτιου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανω απο τα 500 η 600cc οι περισσοτερες εταιρειες εχουν το ιδιο τιμολογιο .

Σωστα.Σε πληρωνει η ασφαλεια σου κ μετα τα παιρνει απο την ασφαλεια τού υπαιτιου.

Η οποια ομως ασφαλεια σου, θα πρεπει να παρει την εγκριση της ασφαλειας του υπαιτιου πριν σε αποζημιωσει .

Φίλε matho, δεν ξέρω τι εννοεί η ιντερσαλονικα φιλικό διακανονισμό αλλά:

http://www.eaee.gr/c...mid=243&lang=el

Δεν την βλέπω πουθενά... Και όλοι οι φίλοι ασφαλιστές μου λένε πως δεν συμμετέχει....

Δεν μετεχει και εγω ετσι ξερω ..ενω στο site της αναφερει για φιλικο διακανονισμο.

Αγνωσται αι βουλαι των ελληνικων ασφλαιστικων εταιρειων .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από 156€ το εξάμηνο με οδική κ επασφάλιστρο (ΜΙΝΕΤΤΑ) λέω να οδεύσω προς 99€ με οδική χωρίς επασφάλιστρο (ANYTIME) μιας κ έκλεισα ένα χρόνο με το δίπλωμα.

Δεν πιστεύω να τραβήξει κανένα φαλιμέμτο τώρα με τον Κοντομηνά εε; :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από 156€ το εξάμηνο με οδική κ επασφάλιστρο (ΜΙΝΕΤΤΑ) λέω να οδεύσω προς 99€ με οδική χωρίς επασφάλιστρο (ANYTIME) μιας κ έκλεισα ένα χρόνο με το δίπλωμα.

στην Αθήνα 127 είναι η anytime με οδική και νομική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην Αθήνα 127 είναι η anytime με οδική και νομική.

Μέσω του site μου την έβγαλε 99€ με οδική αλλά ΧΩΡΙΣ νομικη προστασία (+10€ επιπλέον). Για νομική προστασία έχω ανεξάρτητη εταιρία (ARAG)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στον κοντομηνα εχεις μεινει εσυ? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω δινω 60 ευρω περιπου το 6μηνο με οδικη βοηθεια και το επασφαλιστρο σαν νεος οδηγος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

62 ευρω το τετραμηνο υδρογειος..(δεν κανω 6μηνες ουτε στο αμαξι μετα απο αυτο που επαθα με την evima που εκανα ασφαλεια στις 3 και στις 5 εκλεισε)

με οδικη και αερομεταφορα .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ γιατί όπου και να πάω μου λένε "ασφάλεια κλοπής στις μοτοσυκλέτες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αν σου τάξει κανένας ασφάλεια κλοπής δε θα βγάλεις άκρη, μην πληρώνεις τζάμπα λεφτά κτλ" ?

Τι παίζει με αυτό τελικά;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασφαλεια κλοπης φυσικα και υπαρχει σαν καλυψη, αλλα κανουν μονο η Interamerican & η AIG.

Πιθανοτερο ειναι να σε δεχτει η Interamerican γιατι η AIG ειναι πιο δυσκολη.

Τζαμπα λεφτα για μενα δεν ειναι, γιατι σε περιπτωση που σου χρειαστει και δε την εχεις μετα κλαις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομιζω οτι οπωσδηποτε πρεπει να αναγραφουμε και ην εδρα μας .

Ως γνωστον για την ιδια μηχανη αλλα ασφαλιστρα πληρωνει καποιος στην Αθηνα και αλλα στην επαρχια .

Τροποποιήθηκε από τον Panag

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

62 ευρω το τετραμηνο υδρογειος..(δεν κανω 6μηνες ουτε στο αμαξι μετα απο αυτο που επαθα με την evima που εκανα ασφαλεια στις 3 και στις 5 εκλεισε)

με οδικη και αερομεταφορα .....

Έχουν εφαρμοστεί 4μηνα? :_unsure:

Νομιζω οτι οπωσδηποτε πρεπει να αναγραφουμε και ην εδρα μας .

Ως γνωστον για την ιδια μηχανη αλλα ασφαλιστρα πληρωνει καποιος στην Αθηνα και αλλα στην επαρχια .

Σωστός ο κύριος. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα