Nick the Greek 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Εκανα ασφαλεια στην μηχανη 650cc στην interamerican. πληρωνω και το επασφαλιστρο του νεου οδηγου λογο ηλικιας αλλα και οδικη βοηθεια. μου ζητησε 225 ευρω 6μηνο! Πολλα δεν ειναι; δεν εχω να τα δοσω για κανενα λογο. οσοι εχετε βαλει και το επασφαλιστρο αλλα και οδικη βοηθεια ποσο πληρωνετε; Η ιντεραμερικαν ειναι πολυ ακριβη....Ψαξε ιντερσαλονικα , την εχει ενας φιλος και ειναι οικονομικη κ αξιοπιστη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2013 Φίλε μου, με την παρατυπία που έκανες χτύπα ξύλο σε περίπτωση ατυχήματος την τρως... Άσχημα... Ας ημουν τοσο κι ας μην ειχα μηχανακι οπως και τοτε.. 17μισο στο μυαλο εννοαω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Τελικα εκλεισε η διεθνης ενωσις.. http://www.diethnisenosis.gr/ http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1836935 Αρα την γ@$@#@ε τωρα...Απο ποιον θα παρω τα λεφτα και ποτε.. Στο επικουρικο προσπαθησε να καλεσω και το τηλ εδω και 2 μερες δεν πιανει καν στο email δεν απαντησαν ωραια την π@$@#με.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Που το διαβασες αυτο;.....Κανονικα ειναι στο φιλικο...αλλαξε κατι;Προ ημερων πηρα το συμβολαιο στα χερια μου κ λεει κανονικα ισχυει Φιλ.Διακανονισμος... Κώστα δουλευει η κοπελα μου σε ασφαλιστικο γραφειο,η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο. και εγω εκει εγω την μηχανη και πληρωνω 75 ευρω το 6μηνο. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2013 από τον apatsi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Κώστα δουλευει η κοπελα μου σε ασφαλιστικο γραφειο,η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ δεν ειναι στον φιλικο διακανονισμο. και εγω εκει εγω την μηχανη και πληρωνω 75 ευρω το 6μηνο. Γιαννη...Απολυσε την :P ...το ασφαλιστηριο που εχω στα χερια μου και ειναι εν ισχυ,αναγραφει σαφως περαν των αλλων καλυψεων οτι: η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρεχει ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ δηλαδη πληρωμη σας για καθε υλικη ζημιά που προκαλεσε στο οχημα σας ασφαλισμενος σε αλλη ασφαλιστικη εταιρεια.Το εχω ως καλυψη στη βασικη δηλαδη στην αστικη ευθυνη και δινω 0,37€ αντιτιμο ασφαλιστρου για καλυψη εως 6.000€ υλικες ζημιές. Και ξαναλεω...απολυσε την :D ...πολλα δινεις 75€/6μηνο.Δινω τα ιδια ακριβως για μεγαλυτερο κυβισμο ΚΑΙ με φιλικο διακανονισμο.Ειναι και BMW Αν παλι κανω λαθος,τσεκαρε το κι εσυ και μού λες...τι να πω...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το γραφει και στο site της η ιντερσαλονικα για το φιλικο διακανονισμο.. http://www.intersalo...ar.asp?catid=99 Αρα παιζει κανα σεναριο τωρα που με τρακαρε κια εκλεισε η ασφαλιστικη του αλουνου "διεθνης ενωσις.." να ζητησω να με αποζημιωση η δικια μου ασφαλιστικη(ιντερσαλονικα) για να μην τραβιεμαι αλλο..? Υ.γ.Δηλαδη με τον φιλικο τα παιρνεις εσυ απο την εταιρια σου(με το κριτηριο οτι δνε εγταιγες εσυ παντα τεκμηριομενα..)και αναλαμβανει αυτη με τα να τα παρει απο εκι που ΘΑ τα επαιρνες σωστα..? Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2013 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Γιαννη...Απολυσε την :P ...το ασφαλιστηριο που εχω στα χερια μου και ειναι εν ισχυ,αναγραφει σαφως περαν των αλλων καλυψεων οτι: η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ παρεχει ΦΙΛΙΚΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ δηλαδη πληρωμη σας για καθε υλικη ζημιά που προκαλεσε στο οχημα σας ασφαλισμενος σε αλλη ασφαλιστικη εταιρεια.Το εχω ως καλυψη στη βασικη δηλαδη στην αστικη ευθυνη και δινω 0,37€ αντιτιμο ασφαλιστρου για καλυψη εως 6.000€ υλικες ζημιές. Και ξαναλεω...απολυσε την :D ...πολλα δινεις 75€/6μηνο.Δινω τα ιδια ακριβως για μεγαλυτερο κυβισμο ΚΑΙ με φιλικο διακανονισμο.Ειναι και BMW Αν παλι κανω λαθος,τσεκαρε το κι εσυ και μού λες...τι να πω...... Φίλε matho, δεν ξέρω τι εννοεί η ιντερσαλονικα φιλικό διακανονισμό αλλά: http://www.eaee.gr/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=248&Itemid=243&lang=el Δεν την βλέπω πουθενά... Και όλοι οι φίλοι ασφαλιστές μου λένε πως δεν συμμετέχει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Υ.γ.Δηλαδη με τον φιλικο τα παιρνεις εσυ απο την εταιρια σου(με το κριτηριο οτι δνε εγταιγες εσυ παντα τεκμηριομενα..)και αναλαμβανει αυτη με τα να τα παρει απο εκει που ΘΑ τα επαιρνες σωστα..? Σωστα.Σε πληρωνει η ασφαλεια σου κ μετα τα παιρνει απο την ασφαλεια τού υπαιτιου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2013 Και ξαναλεω...απολυσε την :D ...πολλα δινεις 75€/6μηνο.Δινω τα ιδια ακριβως για μεγαλυτερο κυβισμο ΚΑΙ με φιλικο διακανονισμο.Ειναι και BMW Πανω απο τα 500 η 600cc οι περισσοτερες εταιρειες εχουν το ιδιο τιμολογιο . Σωστα.Σε πληρωνει η ασφαλεια σου κ μετα τα παιρνει απο την ασφαλεια τού υπαιτιου. Η οποια ομως ασφαλεια σου, θα πρεπει να παρει την εγκριση της ασφαλειας του υπαιτιου πριν σε αποζημιωσει . Φίλε matho, δεν ξέρω τι εννοεί η ιντερσαλονικα φιλικό διακανονισμό αλλά: http://www.eaee.gr/c...mid=243&lang=el Δεν την βλέπω πουθενά... Και όλοι οι φίλοι ασφαλιστές μου λένε πως δεν συμμετέχει.... Δεν μετεχει και εγω ετσι ξερω ..ενω στο site της αναφερει για φιλικο διακανονισμο. Αγνωσται αι βουλαι των ελληνικων ασφλαιστικων εταιρειων . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Από 156€ το εξάμηνο με οδική κ επασφάλιστρο (ΜΙΝΕΤΤΑ) λέω να οδεύσω προς 99€ με οδική χωρίς επασφάλιστρο (ANYTIME) μιας κ έκλεισα ένα χρόνο με το δίπλωμα. Δεν πιστεύω να τραβήξει κανένα φαλιμέμτο τώρα με τον Κοντομηνά εε; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 93 euro το εξάμηνο χωρίς οδική (έχω τις DUCATI) στην ΕΛΠΑ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Από 156€ το εξάμηνο με οδική κ επασφάλιστρο (ΜΙΝΕΤΤΑ) λέω να οδεύσω προς 99€ με οδική χωρίς επασφάλιστρο (ANYTIME) μιας κ έκλεισα ένα χρόνο με το δίπλωμα. Δεν πιστεύω να τραβήξει κανένα φαλιμέμτο τώρα με τον Κοντομηνά εε; :lol: στην Αθήνα 127 είναι η anytime με οδική και νομική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Frarad 159 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 στην Αθήνα 127 είναι η anytime με οδική και νομική. Μέσω του site μου την έβγαλε 99€ με οδική αλλά ΧΩΡΙΣ νομικη προστασία (+10€ επιπλέον). Για νομική προστασία έχω ανεξάρτητη εταιρία (ARAG) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 Από 156€ το εξάμηνο με οδική κ επασφάλιστρο (ΜΙΝΕΤΤΑ) λέω να οδεύσω προς 99€ με οδική χωρίς επασφάλιστρο (ANYTIME) μιας κ έκλεισα ένα χρόνο με το δίπλωμα. Δεν πιστεύω να τραβήξει κανένα φαλιμέμτο τώρα με τον Κοντομηνά εε; :lol: Στον κοντομηνα εχεις μεινει εσυ? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 εγω δινω 60 ευρω περιπου το 6μηνο με οδικη βοηθεια και το επασφαλιστρο σαν νεος οδηγος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 62 ευρω το τετραμηνο υδρογειος..(δεν κανω 6μηνες ουτε στο αμαξι μετα απο αυτο που επαθα με την evima που εκανα ασφαλεια στις 3 και στις 5 εκλεισε) με οδικη και αερομεταφορα ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NORMANN 1.441 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 110 το εξαμηνο...πληρης καλυψη(και για κλοπη εννοειται) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mindphreak 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2014 50 ευρώ το εξάμηνο, interlife. νομική χωρίς οδική Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 120/εξάμηνο με ασφάλεια κλοπής κτλ, στην interamerican 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Εγώ γιατί όπου και να πάω μου λένε "ασφάλεια κλοπής στις μοτοσυκλέτες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αν σου τάξει κανένας ασφάλεια κλοπής δε θα βγάλεις άκρη, μην πληρώνεις τζάμπα λεφτά κτλ" ? Τι παίζει με αυτό τελικά; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Ασφαλεια κλοπης φυσικα και υπαρχει σαν καλυψη, αλλα κανουν μονο η Interamerican & η AIG. Πιθανοτερο ειναι να σε δεχτει η Interamerican γιατι η AIG ειναι πιο δυσκολη. Τζαμπα λεφτα για μενα δεν ειναι, γιατι σε περιπτωση που σου χρειαστει και δε την εχεις μετα κλαις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 (τροποποιήθηκε) Νομιζω οτι οπωσδηποτε πρεπει να αναγραφουμε και ην εδρα μας . Ως γνωστον για την ιδια μηχανη αλλα ασφαλιστρα πληρωνει καποιος στην Αθηνα και αλλα στην επαρχια . Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 15 , 2014 από τον Panag Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 62 ευρω το τετραμηνο υδρογειος..(δεν κανω 6μηνες ουτε στο αμαξι μετα απο αυτο που επαθα με την evima που εκανα ασφαλεια στις 3 και στις 5 εκλεισε) με οδικη και αερομεταφορα ..... Έχουν εφαρμοστεί 4μηνα? Νομιζω οτι οπωσδηποτε πρεπει να αναγραφουμε και ην εδρα μας . Ως γνωστον για την ιδια μηχανη αλλα ασφαλιστρα πληρωνει καποιος στην Αθηνα και αλλα στην επαρχια . Σωστός ο κύριος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 παπί 50 ευρώ το 6μηνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2014 Αθήνα, 52 ευρώ το 6μηνο οι βασικές καλύψεις χωρίς οδική στην Ορίζων Ασφαλιστική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες