propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Ναι οντως δικια μου βλακεια αφηστε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chaoskiller 111 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Μόνο τα άβαφα πλαστικά (χούφτες, μπαγκαζιέρα, άκρη φτερού) φαίνονται να έχουν θαμπώσει/ ξεραθεί / γκριζάρει...λογικά με κάποιο προιόν για πλαστικά θα καλυτερέψουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Ax και να χα τα λεφταααααααααααααααααααααααα..... Κουκλι, ωραιο μοτερ (θεωρητικα, που θα μου παει δε θα το βολταρω;) αψογη κατασταση, ΚΑΙ abs.... Νομιζω σε αυτα τα λεφτα, δε παιζει κατι καλυτερο (για τα γουστα μου παντα).. ΑΧ κουλα κουλα...http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7722570/καλες βολτες σε οποιον το παρει 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 πολύ καλό όντως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 550 κυβικα ακομα να ειχε και θα ηταν.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Πολύ ωραίο και σε καλή τιμή αλλά έχω την εντύπωση πως με τη Yoshimura δεν κυκλοφορεί νόμιμα, δεν έχει καταλύτη δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 \ Super Tenere 750Δεν είναι φθηνό (αν και τα 1600€ δεν τα λές σίγουρα πολλά...) ομως σαν κατάσταση είναι λΈλουδο. Το ζαχάρωνα για την περίπτωση που στράβωνε η φάση με το ΧΤάκι που πήρα αλλά τελικά δεν χρειάστηκε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Πολύ ωραίο και σε καλή τιμή αλλά έχω την εντύπωση πως με τη Yoshimura δεν κυκλοφορεί νόμιμα, δεν έχει καταλύτη δηλαδή.Επειδη ολα τα αλλα με aftermarket εχουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ε και που δεν έχουν; Εγώ γι' αυτό έγραψα.Εάν δηλαδή αυτός που έβαλε την αγγελία δεν έχει και την εργοστασιακή εξάτμιση - μπαζούκας, αυτός που θα αγοράσει τη μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να τρέχει αν θέλει να την κυκλοφορήσει νόμιμα και η τιμή θα αυξηθεί. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2016 από τον TKM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Ε και που δεν έχουν; Εγώ γι' αυτό έγραψα.Εάν δηλαδή αυτός που έβαλε την αγγελία δεν έχει και την εργοστασιακή εξάτμιση - μπαζούκας, αυτός που θα αγοράσει τη μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να τρέχει αν θέλει να την κυκλοφορήσει νόμιμα και η τιμή θα αυξηθεί.Δε χρειαζεται να τρεξει επειδη πολυ απλα δεν εχει σημασια.Πλην της ηχορυπανσης δεν προκειται να σε γραψει κανεις για τιποτα σχετικο με εξατμιση οταν μιλαμε για μοτοσυκλετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Το βαρεθηκε λεει....http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6665669/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Κανα πλουσιοπαιδο θα ειναι που το ξεκοιλιασε και τωρα οντως το βαρεθηκε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7728354/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.768 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 ψηλε επιτηδες το κανεις ετσι?πας να μας βαλεις σε εξοδα ξαφνικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.793 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7728354/ γκουζι; Κουκλι το ατιμο... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2016 από τον GavriilVet Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Είναι όμορφο αν και αυτή η εξάτμιση δε μου αρέσει.Μάικ γι'αυτό δουλεύουμε,για να κάνουμε και έξοδα που και που ;-)Πάντως δε θυμάμαι να έχω δει Morini στο δρόμο εδώ και καιρό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2016 Έχω φίλο που έχει το ίδιο σε μαύρο. Moto Morini Gran Passo 1200 με ohlins πίσω (εργοστασιακο) και είναι πανέμορφο! Ένα θηριώδες ... μοτάρντ! Στις φώτο, ξεγελάει το μάτι. Μοιάζει πιο ογκώδες απ ότι είναι. Στη πραγματικότητα όμως είναι περίπου όσο το Multistrada απλά ελαφρός πιο ογκώδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Πες του να μπει να γράψει εντυπώσεις, είναι μηχανές πραγματικά όμορφες που σπάνια βλέπουμε κ θα'χει ενδιαφέρον να μάθουμε πράγματα από πρώτο χέρι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Ειναι γραμμενος στο φορουμ απο το 2005 νομιζω αλλα δε συμμετεχει πλεον. Domus ειναι το nick του. Οι (πολυ) παλιοι τον ξερουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pesadilla 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ε και που δεν έχουν; Εγώ γι' αυτό έγραψα.Εάν δηλαδή αυτός που έβαλε την αγγελία δεν έχει και την εργοστασιακή εξάτμιση - μπαζούκας, αυτός που θα αγοράσει τη μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να τρέχει αν θέλει να την κυκλοφορήσει νόμιμα και η τιμή θα αυξηθεί.Στα bandit ο καταλύτης δεν είναι στο τελικό αλλά στους λαιμούς.Αν τίθεται κάποιο θέμα παρανομίας θα είναι μόνο για υπέρβαση στα db. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2016 από τον pesadilla 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Σεκ Σαπίλ 171 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7454237/Το έχει δει κανείς; Για τον έμπορα Factory Moto ξέρουμε τίποτα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/7432492/Πολύ φθηνό. Τι σας λέει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elmacho 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2016 Μια 'ωραια' αγγελια με αριστη χρηση εργαλειων μαρκετινγκhttp://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/7653342/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες