srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Μπορεί να είναι και αλήθεια. Μιλάμε για NR, ο άνθρωπος δηλώνει συλλέκτης, πρώτο χέρι και σύμφωνα με τα λεγόμενα του η μηχανή είχε βγάλει μόνο άδεια κυκλοφορίας μίας ημέρας.Την τιμή δεν την σχολιάζω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Αυτός γιατί δεν μπορεί να το ξεφορτωθεί θα μου πει κανείς? Τόχει κάτι μήνες και με τόσα έξτρα πάνω αλλά κανείς δεν το έχει πάρει ακόμα :P Εμένα μου αρέσει πάντως :P+http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6859406/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 μπορεί να φταίει η Μάρκα που δηλώνει.και το εμετικό φανάρι εμπρός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 μπορεί να φταίει η Μάρκα που δηλώνει.και το εμετικό φανάρι εμπρός.Τώρα πρόσφατα έβαλε το ducati γιατί πιο παλιά δεν το είχε νομίζω, κάτι ότι μπορεί για να το διώξει χαχα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Κατ εμε το χει κανει τρισαθλιο.Και δεν εχει βαλει και κατι ουσιαστικο πανω. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Κατ εμε το χει κανει τρισαθλιο.Και δεν εχει βαλει και κατι ουσιαστικο πανω. Το ίδιο που έχεις εσύ είναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ναι.αλλα δεν το εχω κανει ετσι εγω.Περα απο μια ζελατινα ,εμφανισιακα δεν εχω αλλαξει τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ναι.αλλα δεν το εχω κανει ετσι εγω.Περα απο μια ζελατινα ,εμφανισιακα δεν εχω αλλαξει τιποτα.:O νόμιζα πως δεν έχει καμία σχέση, αν είναι το ίδιο με εσένα τότε το έχει κάνει σκατά χαχχα. Οκ μου λύθηκε η απορία γιατί δεν το έχουν πάρει ακόμα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Τα κοκκινα μαρσπιε συνεπιβατη, ποτηρακια υγρων φρενων κλπ ειναι αισχρα και υπερβολικα. Το φαναρι απο το ΜΤ-03, δεν ταιριαζει που δεν ταιριαζει αισθητικα, το εκανε και με Angel-eye που ειναι ακομα χειροτερο.Τελος, η τραγικη μοντα στις εξατμισεις, και το αυτοκολλητο termignoni, συμπληρωνουν την εικονα του τσιρκου και καταλαβαινεις και τι καρναβαλι ειναι ο ιδιοκτητης!!Πιο πολυ στα σουργελα πηγαινε παρα στις ωραιες αγγελιες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ο καθενας κανει το μοτο του οπως του αρεσει,Το θεμα ειναι αλλο, αξιζει 2,5 χιλιαρικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PaNick 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Ο καθενας κανει το μοτο του οπως του αρεσει,Το θεμα ειναι αλλο, αξιζει 2,5 χιλιαρικα?Το θεμα ειναι το θελει κανεις ετσι οπως το εκανε, να του δωσει τα 2,5 χιλιαρικα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Τα κοκκινα μαρσπιε συνεπιβατη, ποτηρακια υγρων φρενων κλπ ειναι αισχρα και υπερβολικα. Το φαναρι απο το ΜΤ-03, δεν ταιριαζει που δεν ταιριαζει αισθητικα, το εκανε και με Angel-eye που ειναι ακομα χειροτερο.Τελος, η τραγικη μοντα στις εξατμισεις, και το αυτοκολλητο termignoni, συμπληρωνουν την εικονα του τσιρκου και καταλαβαινεις και τι καρναβαλι ειναι ο ιδιοκτητης!!Πιο πολυ στα σουργελα πηγαινε παρα στις ωραιες αγγελιες! Πάλι καλά που την έβαλα εδώ για να μαθαίνω και εγώ :P Επίσης αυτό με τις εξατμίσεις το είχα παρατηρήσει και εγώ απλά μπερδέυτηκε και αντί για lafranconi που έχει έβαλε termignoni χαχα :P ταιριάζουν και τα δύο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Το θεμα ειναι το θελει κανεις ετσι οπως το εκανε, να του δωσει τα 2,5 χιλιαρικα;;Δεν ξερω πια ειναι η τιμη του γενικα(δεν νομιζω να θες να ψαξω? :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Η μηχανη γενικα τα 2,5 χιλιαρικα ναι τα αξιζει.και με το παραπανω.Τωρα εαν καποιου του αρεσει ετσι,ας τη παρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
smarnel 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Αυτός γιατί δεν μπορεί να το ξεφορτωθεί θα μου πει κανείς? Τόχει κάτι μήνες και με τόσα έξτρα πάνω αλλά κανείς δεν το έχει πάρει ακόμα :P Εμένα μου αρέσει πάντως :P+http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6859406/ 0 (ολογράφως μηδέν) χλμ. να είχε,δεν το'παιρνα!πήρε ένα αξιοπρόσεχτο μηχανάκι και το έκανε σαν τον κώλο της μαϊμούς.απομιμήσεις carbon που μας τις πασάρει για original,αυτοκόλλητα άλλα'ντ΄άλλα στις εξατμίσεις,φανάρι ότι να'ναι.ας το κρατήσει να το χαίρεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Γινετε ρεαλιστες,αν ειχε γνησια καρμπον δεν θα το πουλαγε τοσο,οι εξατμισεις αν εχει τις μαμισιες κλαιν τι και αν το εχει καρναβαλι σε καποιον μπορει να αρεσει.Σαν μηχανακι ειναι καλο?τα εξωτερικα ειναι το λιγοτερο εκτος το οτι αλλαζουν πανευκολα ειναι και εξτρα οποτε χεστηκε ο αγοραστης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Τα πλαινα κατω απο τη σελα παντως ειναι οντως καρμπον απο μαμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis176 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 αν δεν εχει καποιο μηχανικο προβλημα η κανενα στραβωμα η τιμη ειναι καλη.για τις μετατροπες τωρα ....γουστα ειναι αυτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2015 Αν δίνει και τα μαμά πραγμάτα μαζί δεν βρίσκω τον λόγο που τον κράζετε τον άνθρωπο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
funk 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6467254/Fazer 1000 πρώτης γεννιάς.... Γαμάτο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 από τον funk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 το ντεποζιτο, το φτερο πισω και τα πλαστικα ουρας ειναι βαμμενα. τα 4κ που ζηταει ειναι εκτος πραγματικοτητας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Οντως με τοσα παιρνεις της επομενης γενιας.Η ποσα αλλα κλασεις ανωτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6843933/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 δεν μου αρεσουν πολυ οι 2πλες αρατα (το μονο ειναι ωραιο). τα ομορφοτερα 2πλα τελικα για μενα ειναι αυτα: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6607058/ αυτο εχει κινεζικα πλαστικα γιαυτο και η χαμηλη τιμη (τα γνησια εχουν γυρω στα 1500 ευρω μπορει και παραπανω, ενω τα κινεζικα 350) αλλα γενικα δεν εχουν πουλησει πολυ τα 750 στην ελλαδα (ακομα λιγοτερο τα κ8 750).ναιιιιιιι ρε φίλε.. Αυτό εννοείτε, σαν top επιλογή εξυπακούεται ότι είναι οι δίμπουκες διπλές Γιοσομούρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2015 W T F !!!http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6601731/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες