Jump to content
g1ann1s

Ωραίες αγγελίες (μοτοσυκλετών) που πετυχαίνουμε

Recommended Posts

Σορρυ για το σπαμ αλλα θα σκάσω. Κανένας?Αλλά κανένας δεν είπε ποτέ κάτσε ρε να δουμε παίρνει μπροστα αυτό που έχουμε στην αποθήκη?

Και δεν εννοώ εν έτη 2015 που τώρα έχει αξία να μην το βάλεις μπροστα, αλλά το '80. Πέρα απο το σπαμ ομορφο είναι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πήδα σε μοντέλο 06-07.:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ σαβουρντα μυριζει

+ λάστιχα της εποχής του νώε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+ λάστιχα της εποχής του νώε

εδω εισαι λαθος καινουργια ειναι και φαινεται αν κοιταξεις καλα, οχι επειδη το λεει ο πωλητης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήδα σε μοντέλο 06-07.:winking:

Ξεκινάνε από +1000€ τα 06-07 και δεν κάνουν και ανταλλαγή οι περισσότεροι, γι αυτό κοιτάω αυτό. Έχουν κάποια σημαντική διαφορά τα 04-05 με τα 06-07;

πολυ σαβουρντα μυριζει

Γράφει ότι έχει πέσει από το σταντ γι αυτό και τα χτυπήματα που φαίνονται στις φωτό. Για τράκα όμως δεν ξέρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πτωση δεξια, πτωση αριστερα. καινουρια λαστιχα μεν, αλλα υγρα φρενων και συμπλεκτη 5ετιας ανετα. κακοσυντηρημενο φενεται, μακρια. κοιτας πολυ παρατημενα μηχανακια και θελει προσοχη μη την πατησεις ασχημα. δωσε κατι παραπανω σε λεφτα για να εισαι σιγουρος. παρε το Ζ1000 που ελεγες, κατι καλυτερο δεν θα βρεις σε ανταλλαγη. :winking:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6990601/

αυτο δεν ειναι 2009 ετσι??

2007-08 ειναι δε μπορω να καταλαβω σιγουρα γιατι ειναι βαμμενο. οι διαφορες 07-08 ειναι στα χρωματα, στη χαρτογραφηση και στον αισθητηρα βολαν-σταντ κατι τετοιο. δεν κανεις καταλαβαινει καποιος αν δεν γνωριζει καλα τα μηχανακια.

Τροποποιήθηκε από τον noodles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πτωση δεξια, πτωση αριστερα. καινουρια λαστιχα μεν, αλλα υγρα φρενων και συμπλεκτη 5ετιας ανετα. κακοσυντηρημενο φενεται, μακρια. κοιτας πολυ παρατημενα μηχανακια και θελει προσοχη μη την πατησεις ασχημα. δωσε κατι παραπανω σε λεφτα για να εισαι σιγουρος. παρε το Ζ1000 που ελεγες, κατι καλυτερο δεν θα βρεις σε ανταλλαγη. :winking:

2007-08 ειναι δε μπορω να καταλαβω σιγουρα γιατι ειναι βαμμενο. οι διαφορες 07-08 ειναι στα χρωματα, στη χαρτογραφηση και στον αισθητηρα βολαν-σταντ κατι τετοιο. δεν κανεις καταλαβαινει καποιος αν δεν γνωριζει καλα τα μηχανακια.

Κουρσάρος βλεπω οτι εισαι απο Λαρισα, αν οντως ψαχνεις Ζ1000 διπλα ειμαι, ελα να το δεις Βολο αν σε ενδιαφερει. Κερναω καφε! χαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά θέμα μου δεν είναι να δώσω κάτι παραπάνω, αλλά να θέλουν ανταλλαγή εφόσον δεν έχει πουληθεί το αμάξι. Αν πουληθεί ξέρεις πιο θα πάω να πάρω, που δεν δείχνει καθόλου παρατημένο. 

Το Ζ1000 δεν το πήρα γιατί δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να πάρω ένα μηχανάκι που δεν μου ταιριάζει και να ψάχνω από την πρώτη μέρα να το πουλήσω.

Κουρσάρος βλεπω οτι εισαι απο Λαρισα, αν οντως ψαχνεις Ζ1000 διπλα ειμαι, ελα να το δεις Βολο αν σε ενδιαφερει. Κερναω καφε! χαχαχα

Αυτό συζητούσα και με τον Noodles, μου κάνανε πρόταση για ανταλλαγή το αυτοκίνητο μου με Ζ1000 2010 μοντέλο και δεν δέχτηκα. Όντως το μηχανάκι είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του όπως λέει και ο Βαγγέλης, απλά δεν είναι αυτό που θέλω. Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση. Όσο για τον καφέ ρίχνε καμιά ματιά αν θέλεις στο τόπικ "καφές Λαρισαίων" γιατί ερχόμαστε πολύ συχνά Βόλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι σου αρεσει το 1000rr 04 και οχι το z1000 10' δεν το σχολιαζω καν. μπαν στον κυριο παρακαλω... :laugh::laugh::laugh: 

υγ. παρε το Ζ και περνα απο το γνωστο περιπτερο, ασε τα rr. :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6990601/

αυτο δεν ειναι 2009 ετσι??

Λέει όμως Κ8 στο μοντέλο. Την ημερομηνία το car.gr την ζητάει σαν "ημερομηνία δήλωσης" και όχι ημερομηνία παραγωγής.

Τροποποιήθηκε από τον seatcowl

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το οτι σου αρεσει το 1000rr 04 και οχι το z1000 10' δεν το σχολιαζω καν. μπαν στον κυριο παρακαλω... :laugh::laugh::laugh: 

υγ. παρε το Ζ και περνα απο το γνωστο περιπτερο, ασε τα rr. :mB_kalo_e:

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει το Ζ1000 ρε τρελέ, απλά θέλω soupersport και όχι γυμνό. Άστα να παν με τόσο καιρό που κάνω εγώ να πάρω μηχανή, "το χάσαμε το περίπτερο πατριώτη"...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά τα σκούτερ, ότι πιο απαίσιο τα γυμνά.

Χαχαχα, εγώ πάντως θα έβαζα στη δεύτερη θέση τα τσόπερ. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μετά τα σκούτερ, ότι πιο απαίσιο τα γυμνά.

Σε συμπαθουσα εσενα ρε... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο μάλιστα...  Τα αλλα αρκετά ακριβα,  παίρνεις και καινούργιο με τοσα,  καταλαβατε πως το λεω,  αν πάρεις μεταχειρισμενο,  να είναι σε καλή κατάσταση,  αλλά οχι τοσο ακριβο ωστε πιάνεις τιμές καινούργιου.. Λέμε τώρα. Περι ορέξεως.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τοτε να μεταονομασουμε το θεμα σε "ωραιες αγγελιες γυναικων" γιατι σιγα-σιγα εκει παει το πραμμα :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαχα...τελικά είμαστε πολλοί κολλημένοι με το car...την ώρα που το ανέβασες,έβλεπα και εγώ την αγγελία επειδή εκείνη την ώρα μόλις την είχε ανανεώσει ο πωλητής!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι είναι.Εγώ αν αύριο το πρωί αλλάξω μηχανή,πάλι θα εξακολουθήσω να κοιτάζω και να χαζεύω αγγελίες!Και αυτοκινήτων φυσικά.

Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν υπάρχουν και άλλες πλατφόρμες με την ίδια επιτυχία του car.gr...είναι λίγο παράδοξο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα