AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικα ψηλοφτερο αδερφι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Λοιπον, γυρναω σπιτι μεσιμερακι μετα την δουλεια, παρασκευη λεω, παω να ριξω εναν υπνακο για να βγω το βραδακι με την παρεα, κοιμαμαι ενα 5ωρο 7-12 και ετοιμαζομαι σιγα σιγα να βγω.. Κανω μπανιο, τσιγαρο ντυνομαι και φευγω. Στο εντομεταξυ φορεσα ενα λεπτο μπουφαν που ειχα γιατι ολη μερα ειχε σχετικα ζεστη, αρχισα να κρυωνω με το που βγηκα στην λεωφορο και λεω να γυρισω πισω να παρω το καλο μπουφαν. Δεν εγινε ετσι και εφτασα εν τελη απο την Νεα Μακρη στον Χολαργο. Ημουν 100 μετρα απο το σπιτι που θα συναντιωμασταν πριν με τα παιδια πριν φυγουμε, και λεω κατσε να περασω απο κανα μαγαζι να δω τι κοσμο εχουν. Με αποτελεσμα να κανω ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ. Αφου βλεπω 1-2 μαγαζια λεω παω να τους ενημερωσω.. Πηγαινα με 70-80 και φτανω στην αρχη της κατηφορας που εχει βγαλει φωτογραφιες. Ηταν 2 περιπου το βραδυ. Εχω προτεραιοτητα, βλεπω ξαφνικα να ξεπροβαλει απο το στοπ ενας προφυλακτηρας 4χ4 αμαξιου και εκοψα λιγο δεξια. Αλλα δεν εμεινε εκει, δεν πρεπει να ειχε δει ουτε εμενα ουτε το στοπ, αν το πλατος του δρομου ηταν 3.5 μετρα εφτασε καπου στα 1.80. Δηλαδη στην μεση σχεδον. Και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ. Παταω φρενα λιγο αποτομα αλλα τα λαστιχα μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, ειχε υγρασια και ολας, ο δρομος γυαλιζε, ετσι η μηχανη διπλωσε και κατεληξα να σερνομαι καπου στα 30 μετρα. Το πρωτο πραγμα που ενιωσα ηταν ενας δυνατος ηχος και μια πιεση στα δεξια του ξερο-κεφαλου μου. Σκεφτηκα "παλι καλα που φοραω κρανος". Οπως σερνομουν εβλεπα και την μηχανη να κανει το ιδιο και να πεταγονται σπιθες με αποτελεσμα να καταληγει να χωνεται στο δεξι μαρσπιε του αυτοκινητου. Ηρθα και κουμπωσα και εγω στην μηχανη λες και πηγα να την καβαλησω, πιαστηκα απο το τιμονι και εφαρμοσα στην σελα. Σηκωνομαι την αρχιζω στις χριστοπαναγιες και τα γαμωσταυριδια. Βγαινει εξω με ρωταει αν ειμαι καλα αλλα εγω την εβριζα, μεχρι να συνελθω απο το σοκ. Μετα καταλαβα οτι την ξερω και ειναι πρωην γκομενα κολλητου μου, πιασαμε την κουβεντα και το αντιμετωπισα με χιουμορ για να μην τις σπασω το κεφαλι. Οι ζημιες τωρα.. Εγω γδαρμενη παλαμη και λιγο το γονατο μου. Επειδη εχουμε γιατρο στην παρεα με ειδε και δεν εχω κατι εκτος επιφανιακων γδαρσιματων. Το κρανος μια μικρη γρατζουνια (πως εγινε αυτο δεν καταλαβα). Το μπουφαν δεν κανει ουτε για πατσαβουρι αφου δεν ειναι αποροφητικο. και φτανω στην μηχανη.. Οταν πηγα να την βγαλω απο κατω απο το αμαξι νομιζα οτι ειχε στραβωσει ολοκληρη αλλα ειχα ξεχασει οτι εχω ταχυτητα πανω. Την βγαζω και αρχιζω και ψαχνω. Στραβωμενη μανετα και δεξια χουφτα. Γρατζουνια στο πισω δεξια πλαστικο. Αυτο που με ανυσηχει ειναι οτι εχει στραβωσει το τιμονι σε σχεση με την ροδα. Μερικες μοιρες αλλα δεν ξερω που ακριβως ειναι το στραβωμα... Στεναχωριεμαι για ενα πραγμα, γιατι αν ειχα πραξει πιο ψυχραιμα ισως το εσωζα και δεν γινοταν τιποτα. Απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν δεν ειχε σταματησει και ουτε ειχα σταματησει εγω ισως να με ειχε παρει σβαρνα ή να ειχα καρφωθει σε καποιο παραθυρο και να επερνα μαζι μου καποιο απο τα 3 ατομα που ηταν μεσα. Ευχαριστω για τις ευχες σας. Κριμα βεβαια που θα κλειδωθει το μοτο μεχρι το καλοκαιρι αφου δεν υπαρχει φραγκο αυτο την στιγμη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Εχω προτεραιοτητα, βλεπω ξαφνικα να ξεπροβαλει απο το στοπ ενας προφυλακτηρας 4χ4 αμαξιου και εκοψα λιγο δεξια. Αλλα δεν εμεινε εκει, δεν πρεπει να ειχε δει ουτε εμενα ουτε το στοπ, αν το πλατος του δρομου ηταν 3.5 μετρα εφτασε καπου στα 1.80. Δηλαδη στην μεση σχεδον. Και ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΕΚΕΙ. Κριμα βεβαια που θα κλειδωθει το μοτο μεχρι το καλοκαιρι αφου δεν υπαρχει φραγκο αυτο την στιγμη.. Δεν καταλαβα ΓΙΑΤΙ δεν θα σού κανει δηλωση να σε πληρωσει η ασφάλεια της,αφου φταιει 100% και θα αφησεις τη μοτοσυκλετα ετσι;......... Το βασικο ειναι οτι εισαι καλα και αυτο μετραει ...αλλά κατι δεν καταλαβα στο συμβαν για τις ζημιες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
N1kolas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ρε παιδιά καταρχήν πάντα όρθιος αυτό το πράμα δεν το καταλαβαίνω βγαίνω είμαι αμάξι στα @@ μου όλα θα σταματήσει η δεν σε υπολογίζουν μηχανάκι/μηχανή ! (πόσο δε τα μηχανάκια) να κατέβεις και να τους βαράς είναι πραγματικά ! ιδικά αν μιλάνε κινητό ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Περαστικά κι αγύριστα. Τροχαία + ασθενοφόρο ήρθαν ? Ασφάλεια είχε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Περαστικά σου,δυστυχώς έξω είναι πεδίο μάχης και ο πόλεμος δεν έχει τελειωμό :greece: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Για το τιμονι θα σου πω μονο, οτι θα το συνηθισεις, μην ανησυχεις... Υπαρχουν και πιο στραβα τιμονια απο τουμπες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Η παλάμη και το γόνατό σου θα γίνουν σύντομα καλά οπότε στέκομαι καθαρά στις υλικές ζημιές και στην υπαιτιότητα:για ποιο λόγο αναφέρεις ότι η μηχανή σου θα καθηλωθεί για μήνες;Έτσι όπως το περιγράφεις,η κοπέλα ευθυνεται για το τροχαίο και ο νόμος ορίζει ότι η ασφάλειά της θα σου πληρώσει τη ζημιά...πόσο μάλλον από τη στιγμή που έτυχε να γνωρίζεστε καιπιάσατε και την κουβέντα μετά το συμβάν,πράγμα που σημαίνει ότι θα έπρεπε από μόνη της να αναγνωρίσει το λάθος που έκανε.Άλλωστε δε θα τα βάλει από την τσέπη της.Δε θα διεκδικήσεις αποζημίωση ή μήπως ήταν ανασφάλιστη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ηταν ανασφαλιστη.. Και χωρις διπλωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ηταν ανασφαλιστη.. Και χωρις διπλωμα. ...και γνωστή όπως έγραψες. Έμπλεξες. Νομίζω........... Ετσι κάνουν. Σε βλέπουν οτι σηκωθηκες απ'την άσφαλτο = ''οκ, δεν επαθε κατι, την γλυτωσαμε..'' Με το κατάλληλο μπλα-μπλα ΣΕ αποθαρρύνουν να καλέσεις Τροχαία + 166, και ο μηνας εχει 9. Επίσης αποφεύγουν τον έλεγχο αλκοτέστ. Τωρα που ειναι και γνωστη, ΘΑ πέσει κι ενα 2μερο τηλεφωνων μα-μου-σου-του, και αντιός. Γι'αυτό ειπες οτι η μοτό θα μεινει ακίνητη ? Λάθος σου. :pinch: Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ωωωωχ φιλαρακι θα μπλεξεις..... Περαστικα σου παντως και παντα ορθιος!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Και τί σκοπεύεις να κάνεις;Αν είχε έρθει η Τροχαία,ακόμα στο κρατητήριο θα ήταν.Δε δεσμεύτηκε ότι θα σου πληρώσει τις ζημιές; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Θα τα βρουμε καπως. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Το θέμα ειναι θα "βάλει μυαλό" ή επειδή θα "πέσει στα μαλακά" λόγω της γνωριμίας σας θα συνεχίσει έτσι και όποιον πάρει ο χάρος; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον ypopsifios 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Θα τα βρουμε καπως. :) πρεπει να ναι πολυ ''συμπαθητικη'' η κοπελα γιατι αμα ημουν εγω στην θεση σου ακομα στο κρατητηριο θα ταν.. με το συμπαθητικη εννοω καβλα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 πρεπει να ναι πολυ ''συμπαθητικη'' η κοπελα γιατι αμα ημουν εγω στην θεση σου ακομα στο κρατητηριο θα ταν.. με το συμπαθητικη εννοω καβλα αυτο ακριβως σκεφτομουν κι`εγω.πρεπει να ειναι πολυ συμπαθητικη η κοπελια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
~V~ 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ρε παιδιά ακόμα και δήλωση να του κάνει χρειάζεται τα λεφτά για να την φτιάξει και μετά τα παίρνει από την ασφάλεια, έτσι δεν είναι με το συστηματάκι που παίζουν οι ασφαλιστικές??? Anyway, περαστικά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Θα τα βρουμε καπως. Με σένα. Ο επόμενος που θα τον ''μαζέψει'' ? :pray: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Αυριο μεθαυριο που θα στα γυρισει να δουμε αν θα λες οτι θα τα βρειτε...μεγα λαθος σου.σημερα ουτε με το πατερα σου που λεει ο λογος δεν αφηνεις τετοια πραγματα στον αερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΛΟΣ 338 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κατ' αρχήν ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ αλλά κάνεις 1 ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ εκτός αννννννννννννννννννννννννν ο σκοπός είναι ααααααααααααααααααααλλος :spiteful: Οπότε ΟΚ Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον ΑΛΛΟΣ 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ProRider666 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 (τροποποιήθηκε) Περαστικα φιλε και να φτιαξεις συντομα το μηχανακι σου αλλα αδερφε εχεις κανει τεραστιο λαθος. Σορρυ αλλα εισαι εντελως φαουλ...Και σου μιλαω εκ πειρας. ΥΓ 30 μετρα δεν συρθηκες με τπτ.Γιατι εαν εχεις συρθει 30 μετρα δεν θα ειχες ουτε γονατο ουτε χερι. Επισης μιλαω εκπειρας Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 από τον ProRider666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 https://webapi.bumpserver.com/v1/data/eb30ce14-1a00-407a-b8de-1b5b489611b6 σερνομουν απο το σημειο που βγαζω φωτογραφια, μεχρι το μπλε seicento. Το οτι ειμαι σχεδον αβλαβης πιθανοτατα οφειλετε στον ιδιο λογο με τον οποιο επεσα. Στην υγρασια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ProRider666 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Cinque μαλλον.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spirosta 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 Ανεξάρτητα με το αν έκανες καλά που την άφησες να φύγει (που δεν έκανες) Ανεξάρτητα με το ποιος έφταιγε... Είμαι ο μόνος που αναρωτιέμαι... Πήγαινες 70-80 σε τέτοιο δρόμο? Βράδυ ΠΣΚ? Που κυκλοφορούν τόσοι μεθυσμένοι και άλλοι τόσοι τρελοί? Είσαι πολύ τυχερός. Μα πάρα πολύ τυχερός. Θα μπορούσες να ήσουν παρελθόν. Δεν σκεφτόμαστε με την προτεραιότητα. Ότι και αν οδηγείς... Να πα να γ@μ... η προτεραιότητα αν είναι να σκοτωθείς. Τη ζωή σου σκέφτεσαι και άσε τα ανοίγματα για άλλους δρόμους όχι μέσα στην πόλη. Από το στυλ που γράφεις δεν νομίζω να έχεις καταλάβει αυτό που έχει συμβεί. Περαστικά... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sotirisss 133 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2013 τουλαχιστον φιλε δεν μας λες που οδηγει η κοπελια .... μπας κ ειμαστε τυχεροι κ την αποφυγουμε ???? ευχομαι ο επομενος να ειναι σαν κ εσενα τυχερος ..... μονο με υλικες ζημιες κ μακαρι ΑΥΤΟΣ να την στειλει εκει που πρεπει ...δηλ. αστυνομιες - δικαστηρια κλπ , το σκεπτικο που ανεβασες το θεμα ειναι τι πρεπει η τι ΔΕΝ πρεπει να κανουμε σε παρομοιο ατυχημα με γνωστη γνωστου κλπ .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες