dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Δεν θα γραψω πολλα τωρα, σερνομουν 30 μετρα επειδη βγηκε μια απο στοπ και σταματησε στην μεση του δρομου. https://bu.mp/kH0DVQ Το βραδακι θα σας τα αναλυσω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Ελπίζω καταρχήν να είσαι καλά, περιμένουμε νεότερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά φίλε μου!!! Καλή ανάρρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Masif 385 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Ελπίζω πάνω απ'όλα να είσαι εσύ καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Για να έχεις το κουράγιο να γράφεις εδώ,εικάζω ότι δεν έπαθες κάτι πολύ σοβαρό οπότε τι να πω...περαστικά και καλά ξεμπερδέματα με την τύπισσα που αγνόησε το stop.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά σου και να 'σαι πάντα καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Ελα ρε σειρα... Περαστικα..! Φανταζομαι δεν ειναι κατι χοντρο εε ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει......................Α ναι ρε μια ραγισμένη λεκάνη και ισχύο και καμιά 5 άρα θλάσεις..... Περαστικά μαν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 περαστικα και αγυριστα.. ελπιζω να εισαστε με μινιμουμ ζημιες και εσυ και το μηχανακι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tzitziloni 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά αγορίνα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sully 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 πολλα περαστικα φιλε μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 περαστικά τεράστιε την έχω φάει και εγώ έτσι ελπίζω να ήσουν με μικρή ταχύτητα...η τύπισσα τι είπε "δεν σε είδα" άρα "δεν φταίω" ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 συμπασχουμε! υπομονη θα σου πω και περαστικα να ειναι! ελπιζω να σου εκανε θετικη και να ξεμπερδευσεις σε αντιθεση με εμενα! καλη συνεχεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mitsos_93 164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 μονο εγω θελω να τους χτυπησω με το κρανος οταν παραβιαζουν στοπ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 περαστικα αδερφε απο οτι φαινεται τη γλιτωσες με πολυ λιγα ευρωπουλα. ευχομαι να της καψει ο κομμωτης της το μαλλι, να της σπασουν ολα τα ψευτικα νυχια και να παρει η γειτονισα τις γοβες που ειχε βαλει στο ματι :P . να κανουμε και λιγο χιουμορ γιατι ολο στραβα τελευταια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosRS13 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Πω περαστικα ρε φιλε :unsure: .Eνα εχω να πω για οσους/οσες παραβιαζουν στοπ χωρις να τσεκαρουν απλα :kaaaala: !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zot 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά αδερφέ. αφού είσαι οκ και μας γραφείς, να λες πάλι καλά-θα τα βρεις τα υπόλοιπα ότι κι αν ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικα αδερφε! οπως βλεπεις ξεσυκωσες ολους τους drzαρες και ψηλοφτερους γενικοτερα... Παμε σημερα απο το σπιτι της με αλυσιδες και να της πουμε, "με θυμασαι ρε λεσβια;" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos_S 1.200 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 περαστικά φίλε. αναμένουμε τα νεώτερα. δύσκολα τα πράγματα όταν παραβιάζει κάποιος stop.....πρέπει να μαστε σε εγρήγορση να βουτήξουμε τα φρένα και να δούμε χώρο διαφυγής. α και κάτι τελευταίο...πολλές φορές έχω σκεφθεί προσωπικά τον κίνδυνο της παραβίασης προτεραιότητας από άλλο όχημα. τελικά έκατσα και τα ζύγισα και πάω πιο αργά στις διασταυρώσεις, ρίχνοντας και κλεφτή ματιά στη φορά του ρεύματος από τον κάθετο. αν δεν υπάρχει και ορατότητα...μια απαλή κόρνα προειδοποίησης δε βλάπτει. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικα και απο μενα....αν κρινω απο τις ζημιες που φαινονται στο μηχανακι ,πιστευω δεν εχεις χτυπησει.... Μεγαλη προσοχη σε ολους.....φταιμε δεν φταιμε ...εμεις την πληρωνουμε λογω του οτι ειμαστε πιο ευαλωτοι ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George3000 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά σου φίλε μου! Μακάρι να μην είναι τίποτα σοβαρό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικά σου φίλε μου , ελπίζω εσύ να μην έχεις πάθει τίποτα και όλα τα άλλα γίνονται... Περιμένουμε νεότερα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 περαστικα φιλε,στραβη βεβαιως αλλα ισως να ηταν κ χειροτερα....οποτε κανε κουραγιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
John The Son 295 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2013 Περαστικα και ευχομαι ποτε ξανα..!! Για να γραφεις εδω μαλλον θα εισαι αρκετα καλα.. Ελπιζω να μην κανω λαθος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες