Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου. Δηλαδή το όλο κόνσεπτ είναι η αντοχή πάνω στη σέλα αυτή καθ' εαυτή και όχι ο γρήγορος/στριφτερός οδηγός. Εννοώ πως αν αντέχεις και σχεδιάσεις σωστά τις στάσεις σου, θα το βγάλεις χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις μαλλιά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Ευχαριστώ για το χρόνο και τον κόπο σου. Δηλαδή το όλο κόνσεπτ είναι η αντοχή πάνω στη σέλα αυτή καθ' εαυτή και όχι ο γρήγορος/στριφτερός οδηγός. Εννοώ πως αν αντέχεις και σχεδιάσεις σωστά τις στάσεις σου, θα το βγάλεις χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνεις μαλλιά. Ενδιαφέρεσαι για σένα ή για άλλον; :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Ενδιαφέρεσαι για σένα ή για άλλον; :) Για μένα, ενδιαφέρομαι να το κάνω κάποια στιγμή. Απλά θεωρώ ότι δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία...μακάρι να είχα κάποιον περπατημένο μπροστά μου να με παίρνει από το χεράκι, να μου δείχνει το δρόμο, να πηγαίνουμε μαζί και να νιώθω μια "ασφάλεια"... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2013 από τον Optimus Prime Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Για μένα, ενδιαφέρομαι να το κάνω κάποια στιγμή. Απλά θεωρώ ότι δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία...μακάρι να είχα κάποιον περπατημένο μπροστά μου να με παίρνει από το χεράκι, να μου δείχνει το δρόμο, να πηγαίνουμε μαζί και να νιώθω μια "ασφάλεια"... Βρες μια μηχανή για σένα, δώσε μου το Crypton και πάμε. Πάντως και εγώ κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι αντίστοιχο, αλλά εγώ είμαι και 10 επίπεδα ακόμα κάτω από εσένα... :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Βρες μια μηχανή για σένα, δώσε μου το Crypton και πάμε. Έχω 2 μηχανές έτοιμες. Η μία δε στρίβει και η άλλη.... .....με την άλλη πρέπει να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία... :( (και δεν προλαβαίνω σε 1μιση μήνα) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2013 από τον Optimus Prime 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorgeSlayer 849 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Έχω 2 μηχανές έτοιμες. Η μία δε στρίβει και η άλλη.... .....με την άλλη πρέπει να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία... :( (και δεν προλαβαίνω σε 1μιση μήνα) Τη Honda που είχες ποστάρει τις προάλλες και το Fazer; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Για μένα, ενδιαφέρομαι να το κάνω κάποια στιγμή. Απλά θεωρώ ότι δεν έχω την απαραίτητη εμπειρία...μακάρι να είχα κάποιον περπατημένο μπροστά μου να με παίρνει από το χεράκι, να μου δείχνει το δρόμο, να πηγαίνουμε μαζί και να νιώθω μια "ασφάλεια"... Και η ικανότητα πλοήγησης. Εχε κατα νου, οτι μαζί με αυτά που πολυ ωραία είπε ο shadowhunter, θα εχεις και την ανάγνωση της διαδρομής... Οδηγώντας + υπολογίζοντας καθ'οδόν που εισαι / με πόση ταχύτητα κινείσαι / βρίσκεις άλλους μπροστά (?) / σε περνάνε άλλοι (?) /βλέπεις αν εισαι ΠΑΝΩ στην διαδρομή ή εστριψες λάθος ? / πόσα καύσιμα έχεις / πεινάς ? / διψάς ? / κλπ. ειναι όλα αυτά σε ενα 36ωρο. Η σωματική αντοχή, έρχεται δεύτερη θα'λεγα. Πρωτεύουσα σημασία, έχει η καθαρή σκέψη + να απολαύσεις την διαδρομή. ΑΝ εχεις άλλον εμπρός και ''ανοίγει'' την διαδρομή, αυτομάτως απεμπλέκεσαι απο εναν βραχνά... Ρισκάρεις όμως, γιατι ΑΝ πάει κάπου κουτουρού, εσυ πάς μαζί... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Τη Honda που είχες ποστάρει τις προάλλες και το Fazer; Ναι. Και το θέμα είναι ότι η γριά έχει όχι μόνο και γαμώ τις αυτονομίες (320 χλμ το ντεπόζιτο), αλλά και γαμώ τις ροπές ψηλά γιατί έχει κινητήρα διαμάντι (ναι μεν τάφο, αλλά διαμάντι, ειδικά μετά το πλήρες σέρβις πάει πολύ ωραία), αλλά από θέση οδήγησης, αναρτήσεις και γεωμετρία είναι κλάφτα χαράλαμπε... :( Και το θέμα είναι ότι το 36ωρο θα γούσταρα να το βγάλω με 250άρι.... ΑΝ εχεις άλλον εμπρός και ''ανοίγει'' την διαδρομή, αυτομάτως απεμπλέκεσαι απο εναν βραχνά... Ρισκάρεις όμως, γιατι ΑΝ πάει κάπου κουτουρού, εσυ πάς μαζί... Μα έναν τέτοιο θέλω μπροστά, να πηγαίνουμε παρέα... ...και άμα είναι φίλος καλός, και κουτουρού να πάει, χ3στηκ@ (με το συμπάθειο), θα συνεχίσουμε απολαμβανοντας τη διαδρομή! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 ...και άμα είναι φίλος καλός, και κουτουρού να πάει, χ3στηκ@ (με το συμπάθειο), θα συνεχίσουμε απολαμβανοντας τη διαδρομή! Γιάννη όμως άμα χαθείς χάνεις χρόνο πολύτιμο και αν σου τύχει 2-3 φορές αυτό έχεις ήδη βγει εκτός προγράμματος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 Γιάννη όμως άμα χαθείς χάνεις χρόνο πολύτιμο και αν σου τύχει 2-3 φορές αυτό έχεις ήδη βγει εκτός προγράμματος. Χαχα δε με καταλάβατε! Εννοώ αν χαθείς με το φίλο σου παρέα, αφού θα χάσεις που θα χάσεις το 36ωρο, θα κάτσεις να απολαύσεις τη διαδρομή! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) εεε χμμμμ.... Τελικά μια μικρή αλλαγή για το δικό μου 36ωρο.. Piaggio Carnaby 300 Suzuki bandit 650S Καλορίζικη Βαγγέλη η καινούργια σου μοτοσυκλέτα. Είναι πολύ καλή και θα την ευχαριστηθείς. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2013 από τον FZMAN 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2013 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 9 , 2013 από τον vaelsod 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 αχαχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Χθές οριστικοποιήθηκε και η δικιά μου συμμετοχή!!! Πάμε για νέες περιπέτειες!!!!!! Ολεεεεε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Χθές οριστικοποιήθηκε και η δικιά μου συμμετοχή!!! Πάμε για νέες περιπέτειες!!!!!! Ολεεεεε ειδες τι νουμερο εισουν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 ειδες τι νουμερο εισουν? Ιδέα δεν έχω ! Απλά έστειλα την αίτηση , την υπεύθυνη δήλωση και το καταθετήριο! Έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 οχι! εισαι απο λαρισα, αυτο τωρα το ειδα, αν πηγαινες να γραφτεις στη λεσχη θα εβλεπες που ειναι σε συμετοχες, οχι οτι εχει σημασία αλλα η περιέργεια σκότωσε το γατο :) καλα χιλιομετρα να εχουμε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsouk 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 , 2013 Από Λαμία αδερφέ από Λαμία!!!!!! Μη με τελειώνεις έτσι!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2013 Χθες δηλωσα κι εγω συμμετοχη με ενα φιλο μου. Πρωτη φορα που θα τολμησω τοσο μεγαλη διαδρομη (εως τωρα μαξ χμ σε μια μερα περιπου 300), αλλα... challenge accepted! Ολοι οι γνωστοι μας κραζουν για το εγχειρημα και η απαντηση μου ειναι οτι την τρελα-χομπυ σου παντα την πληρωνεις με κοπο, χρονο και χρημα. Παρασκευη ξεκιναμε απο Πατρα για Αθηνα, αν ειναι κανεις απο εδω κοντα και ψηνεται να παμε παρεα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 Χθες δηλωσα κι εγω συμμετοχη με ενα φιλο μου. Πρωτη φορα που θα τολμησω τοσο μεγαλη διαδρομη (εως τωρα μαξ χμ σε μια μερα περιπου 300), αλλα... challenge accepted! Ολοι οι γνωστοι μας κραζουν για το εγχειρημα και η απαντηση μου ειναι οτι την τρελα-χομπυ σου παντα την πληρωνεις με κοπο, χρονο και χρημα. Παρασκευη ξεκιναμε απο Πατρα για Αθηνα, αν ειναι κανεις απο εδω κοντα και ψηνεται να παμε παρεα... Καλή διασκέδαση παίδες.. Εντάξει αν το ημερήσιο σας όριο ήταν τα 300Km θα την ακούσετε στερεοφωνικά αλλά όπως το πες η ζωή θέλει να ακολουθείς τις προκλήσεις. Θα πρότεινα όμως σε αυτόν τον μήνα πριν το 36ωρο να κάνετε μια ωραία 500άρα βόλτα με τον φίλο σου σε επαρχιακά κομμάτια να βρείτε που προκύπτουν θέματα μετά απο ώρες πάνω στο μηχανάκι, αν κάτι σας χαλάει γενικά γιατί θα ήταν κρίμα για μια λεπτομέρεια να χαλάσει το 36ωρο σας! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 , 2013 ωπ καλως τον συντοπιτη! θα 'μαι και γω πανω, με τα παιδια που μιλησα τηλ κατι μου ειπαν και για αλλους πατρινους, παιζει να ειναι και ο funk απο εδω.. πιθανον να ανεβω λιγακι πιο νωρις απο παρασκευη, αν κατσει το timing ανεβαινουμε και παρεα να βλαστημησουμε στην εθνικη.. για το 36ωρο τωρα, αμα τη βρισκεις στα θεωρητικα με τη μαζοχιστικη φαση των guzzαιων και δεν εισαι πεισματαρης του στυλ κλεινουν τα ματακια μου αλλα θα τερματισω, δεν βλεπω τιποτα που μπορει να παει στραβα.. στη χειροτερη να γυρισουμε πισω και να πουμε οκ καλη φαση δεν ηταν τελικα για μας και να κλαψεις καποια λεφτα, στην ακομα χειροτερη να μετραμε μερες αντιστροφα μεχρι το 17ο.. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TasMan 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 19 , 2013 Κι εμεις καπως ετσι το εχουμε δει. Απλα γουσταρω τρελα τη φαση να εισαι αναμεσα σε αλλες 200 μηχανες (εστω στην αρχη), να εισαι εσυ κι ο δρομος, να κανεις την ψυχοθεραπεια σου, να ψαξεις να βρεις και να ξεπερασεις τα ορια σου. Οπως ακριβως τα ειπαν και οι συμφορουμιτες παραπανω. Δεν εχω θεμα με το να κουραστω και να πιεσω τον εαυτο μου (μαθημενα τα βουνα απο τα χιονια) απο εκει και περα ομως οταν η επικινδυνοτητα λογω κουρασης ξεπερασει ενα σημειο, εθνικη, ξενοδοχειο και αυριο παλι! Στειλε πμ αν θες να μιλησουμε για να παμε παρεα Αθηνα. Παρασκευη θα φυγουμε κι εμεις, δεν εχουμε κανονισει ακομα ωρα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 Έγινε και το πιλοτικό.... πλησιάζει η ώρα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2013 (τροποποιήθηκε) Από Λαμία αδερφέ από Λαμία!!!!!! Μη με τελειώνεις έτσι!!!! Σεμναααα........ Τροποποιήθηκε Απρίλιος 22 , 2013 από τον barmanx Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άγαμοι θύται 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2013 Φετος θα ειμαι και γω εκει.Μετα απο αρκετα χρονια παρακολουθισης των θεματων του ΑLX (που χαθικε αυτη η ψυχη; ) και των υπολοιπωψν παιδιων την πηρα την μεγαλη αποφαση.Το FZ1 θα προσπαθησει να δαμασει τα χιλιομετρα αν το επιτρεψει ο κωλος μου.Ημαστε και σε μια ηλικια πλεον αλλα και με λιγο βεβαρυμενο ιστορικο υγειας.Ελπιζω να τα καταφερω,αλλιως θα χαρω μονο για την προσπαθεια και τη γνωριμια με ολους εσας που διαβαζω εδω μεσα τοσα χρονια και κυρίος του προτομαστορα ALX που μπολιασε πολλους με τη τρελα του για τα 36 ωρα. Φατσουλες γιατι δεν εχω εγω να βαλω; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες