Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Πήραμε τα πρώτα μας λαδάκια σήμερα :biggrin:

:offtopic:

κάπου διάβασα ότι το motul 710 2t είναι για 50άρι είναι βαρετό , μήπως γνωρίζει κανείς κάτι;

:offtopic:

Τι εννοείς "βαρετό" ? 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω και εγώ , το είχα δει σε προηγούμενο θέμα στο mybike και γιαυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία . Μήπως εννούσε το γκάζι; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ήρθε μετά απο μερικές ημέρες η ζελατίνα που παρήγγειλα...σε μερικές ημέρες θα ανέβουν και σχετικές φωτό όπως και μια μικρή παρουσίαση της μοτό μετά απο 3200 χλμ μαζί

Puig_Windschild_F800_R_2015.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Tracter

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

της περασα ενα ζευγαρι Dunlop D212 GP Pro με πολυ ψωμι ακομη, κληρονομια απο το Busa :tooth:

1z82ug.jpg

11uizxh.jpg

316tcuu.jpg

Ghostkon ήθελα να σε ρωτήσω σαν εμπειρία ποια από τις δυο μηχανές έχει (για εσένα) μεγαλύτερο "fun factor"?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσεκαραμε αν τρικυλινδριζει γτ η γρια εχει μουλςρωσει λιγο τωρα τελευταια αποτελεσμα κυλινδροι λειτοργουν ολοι αλλα απο καπου πρεπει να χανει συμπιεση μαλλον ο ηχος που βγαζει μου μοιαζει σαν να τρικυλινδριζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ghostkon ήθελα να σε ρωτήσω σαν εμπειρία ποια από τις δυο μηχανές έχει (για εσένα) μεγαλύτερο "fun factor"?

η καθε μια εχει τα δικα της ατου και το δικο της ''γηπεδο''...fun factor θα χαρακτηριζα το SS, εκτος

κι αν για καποιον ειναι fun να ''παιζει'' με τα supercars στις εθνικες και να διακτινιζεται 300σμενος

για ωρα...οπως αρεσει στον καθενα...εγω ειχα SS πριν το Busa και ξαναγυρισα εκει που γουσταρω

περισσοτερο...το διαστημα που περασα με το βαρυ πυροβολικο της Suzuki το καταευχαριστηθηκα

και δεν μετανιωνω για την επιλογη που ειχα κανει να περασω αρκετα χρονια σε αυτην την κατηγορια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγήκα για να κάνω χαλαρή βόλτα προς Πειραιά, και να περάσω απο καλλιροης και μιχαλακοπουλου για να ανέβω σε κανα bandit και cbf  μιας και η επόμενη μηχανή μου θέλω να είναι στριτ. 

Εντυπωσιάστηκα.  Cbf άψογη θέση, χαμηλό μηχανάκι, σε κάνει να θες να οδηγήσεις. Bandit τα ίδια.  Ωριαία η μικρή κλίση μπροστά, νομίζω ότι θα κάνει καλό  στη μέση μου..  (στο κλε το όρθιο κάνει τη μέση μου να πονάει) 

Αλλα το πρόβλημα ειναι οτι στον Πειραιά δε πήγα με το kle. Πηγα και γύρισα καλλιροης με αυτό :

full

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωί σχολή και μετά ένα τζα στο συνεργείο, γιατί το γκάζι δούλευε με δυσκολία και κολλούσε. Το αντίβαρο έφταιγε... Στη συνέχεια, πήγα να χαρώ τα καινούρια μου λάστιχα... Ξέχασα τι θα πει απώλεια πρόσφυσης, γλίστρημα, σπινάρισμα, ντριφτ... Μπαίνω πια στις στροφές χωρίς να χρειάζεται να φρενάρω, ακόμα και αν έχει χαλίκια, νερά, λακκούβες. Μόνο σωστό πλάγιασμα και οι βεντούζες αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα... :yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τράβηξα δύο καλώδια από την μπαταρία stand by για το φορτιστή,γιατί ήταν μανίκι να ξεκαπακώνω τους πόλους και ούτε το κροκοδειλάκι γάτζωνε γερά. 

0898.jpg

Επίσης έβαλα επιτέλους τις βάσεις σαμαριών του John1993 αφού τις πέρασα ένα φρεσκαρισματάκι το χρώμα.

0897.jpg

0895.jpg

0900.jpg

0905.jpg

Άντε να έρχονται και αι κρουαζιέραι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως είχα πεί σε παλιότερο Post παρήγγειλα ζελατίνα.. ε την έβαλα επιτέλους και να το αποτέλεσμα:

το πρίν:

WP_20160222_14_38_21_Pro.jpg

WP_20160222_14_38_28_Pro.jpg

και το μετά:

WP_20160225_14_55_58_Pro.jpg

WP_20160225_14_56_05_Pro.jpgWP_20160225_14_56_26_Pro.jpg

τρελλές διαφορές δεν είδα σε χαμηλές ταχύτητες αλλά απο τα 140+ μπορώ να πω ότι όντως έχει διαφορά στο ζόρισμα του κράνους μου. η ατιμη η ενδοεπικοινωνία μου (sena smh5) ακούγεται λιγότερο αεροδυναμικά αλλά ακούγεται ακόμη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμηθηκα οτι εχω και ενα μηχανακι.....

Μετα απο 20 μερες ακινησιας.... η καλη μου mottobat εκανε το θαυμα της και πηρε με την πρωτη.

Μικρη βολτα και δουλεψουν λιγο τα λαδακια γιατι βλεπω να την καβαλαω σε αλλες 20 μερες.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γυαλισμα κυλινδρου, καινουργιο πιστονι κομπλε, μπιελα, ρουλεμαν στροφαλου, ρουλεμαν ψαλιδιου αλλαγη σε οτι τσιμουχακι υπαρχει στο μοτερ, αποστατης μπροστα γραναζιου, αποστατης στροφαλου, καινουργιο φιλτρο αερα, ρυθμισμα και τον ποδολεβγιε ταχυτητων σε καλυτερο σημειο, αλλαγη το πυρακι της μπροστα δαγκανας που ειχα στραβωσει, ισιωμα το σιδερο της χουφτας που το ειχα στραβωσει κι αυτο και.... 

Αυριο βουνοοοοοοοοο! :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θυμηθηκα οτι εχω και ενα μηχανακι.....

Μετα απο 20 μερες ακινησιας.... η καλη μου mottobat εκανε το θαυμα της και πηρε με την πρωτη.

Μικρη βολτα και δουλεψουν λιγο τα λαδακια γιατι βλεπω να την καβαλαω σε αλλες 20 μερες.......

Βγαλτο το κοριτσι ρε τζορτζ να ξεχαρμανιασει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βγαλτο το κοριτσι ρε τζορτζ να ξεχαρμανιασει

Λες να μπορω και μην θελω??

:wallbash:

Που θα παει ομως......:winking:

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα εβγαλα το Kawasaki βολτα για πρωτη φορα...δυστηχως δεν πηρα καμερα μαζι μου
γιατι δεν ειχα σκοπο για μεγαλη βολτα, ασχετα αν τελικα εκανα καμια 300ρια χιλιομετρα :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σημερα εβγαλα το Kawasaki βολτα για πρωτη φορα...δυστηχως δεν πηρα καμερα μαζι μου
γιατι δεν ειχα σκοπο για μεγαλη βολτα, ασχετα αν τελικα εκανα καμια 300ρια χιλιομετρα :tooth:

εχω παει για τσιγαρα και γυρισα μετα απο 2 ωρες..γνωστη αρρωστια:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχω παει για τσιγαρα και γυρισα μετα απο 2 ωρες..γνωστη αρρωστια:laugh:

το χω παθει και γω αυτο γυριζωντας σπιτι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το χω παθει και γω αυτο γυριζωντας σπιτι

Ποιος δε το χει κανει ολοι μια αφορμη ψαχνουμε:punk:

Τροποποιήθηκε από τον dimip

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βαλαμε βενζινη και βγηκαμε βολτουλα για στρωσιμο, λιγο χωματοδρομο, λιγο πιστακι και λιγο ευκολο μονοπατι. Μετα επαισε κι ενα ωραιοτατο πλυσιμο.

@Cycloholic Κατεβηκα και την κατηφορα πισω απο το παρατηρητηριο, δεν την ειχα ξανακατεβει εγω! 
12773230_1341839935842236_1485944670_o.j
12789972_1341839035842326_60921595_o.jpg
12787533_1341824812510415_2088302827_o.j

Τροποποιήθηκε από τον Νικολακης_Husq

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρα στεφανια,ολοσωμα αυτοκολλητα,κοκκινα κεντρα και εισαι ετοιμος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

600+  χιλιομετρα το Σαβ/κο σε γραφικα μερη με ωραιους δρομους, μετα απο επισκευη μπροστινης αναρτησης και αλλαγη ελαστικων με Dunlop D211, αλλο μηχανακι, το καταχαρηκα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαυρα στεφανια,ολοσωμα αυτοκολλητα,κοκκινα κεντρα και εισαι ετοιμος

Κατσε ντε, τωρα τελειωσαμε απο μοτερ, σειρα εχουν λαστιχα, αναρτησεις, τιμονι, φωτα (δεν εχω) και αμα πιασω το κομματι των βελτιωσεων υπαρχουν μπολικα σκαλοπατια πριν τις ζαντες και τα αυτοκολλητα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατσε ντε, τωρα τελειωσαμε απο μοτερ, σειρα εχουν λαστιχα, αναρτησεις, τιμονι, φωτα (δεν εχω) και αμα πιασω το κομματι των βελτιωσεων υπαρχουν μπολικα σκαλοπατια πριν τις ζαντες και τα αυτοκολλητα. 

Στειλε μου τις ζαντες ολοκληρες να στις βαψω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα