The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Πήραμε τα πρώτα μας λαδάκια σήμερα κάπου διάβασα ότι το motul 710 2t είναι για 50άρι είναι βαρετό , μήπως γνωρίζει κανείς κάτι;Τι εννοείς "βαρετό" ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RoadKiller 147 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Δεν ξέρω γιαυτό ρωτάω και εγώ , το είχα δει σε προηγούμενο θέμα στο mybike και γιαυτό μου δημιουργήθηκε αυτή η απορία . Μήπως εννούσε το γκάζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ήρθε μετά απο μερικές ημέρες η ζελατίνα που παρήγγειλα...σε μερικές ημέρες θα ανέβουν και σχετικές φωτό όπως και μια μικρή παρουσίαση της μοτό μετά απο 3200 χλμ μαζί Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 από τον Tracter 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 της περασα ενα ζευγαρι Dunlop D212 GP Pro με πολυ ψωμι ακομη, κληρονομια απο το Busa 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 της περασα ενα ζευγαρι Dunlop D212 GP Pro με πολυ ψωμι ακομη, κληρονομια απο το Busa Ghostkon ήθελα να σε ρωτήσω σαν εμπειρία ποια από τις δυο μηχανές έχει (για εσένα) μεγαλύτερο "fun factor"? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Τσεκαραμε αν τρικυλινδριζει γτ η γρια εχει μουλςρωσει λιγο τωρα τελευταια αποτελεσμα κυλινδροι λειτοργουν ολοι αλλα απο καπου πρεπει να χανει συμπιεση μαλλον ο ηχος που βγαζει μου μοιαζει σαν να τρικυλινδριζει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Ghostkon ήθελα να σε ρωτήσω σαν εμπειρία ποια από τις δυο μηχανές έχει (για εσένα) μεγαλύτερο "fun factor"?η καθε μια εχει τα δικα της ατου και το δικο της ''γηπεδο''...fun factor θα χαρακτηριζα το SS, εκτοςκι αν για καποιον ειναι fun να ''παιζει'' με τα supercars στις εθνικες και να διακτινιζεται 300σμενοςγια ωρα...οπως αρεσει στον καθενα...εγω ειχα SS πριν το Busa και ξαναγυρισα εκει που γουσταρωπερισσοτερο...το διαστημα που περασα με το βαρυ πυροβολικο της Suzuki το καταευχαριστηθηκακαι δεν μετανιωνω για την επιλογη που ειχα κανει να περασω αρκετα χρονια σε αυτην την κατηγορια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βγήκα για να κάνω χαλαρή βόλτα προς Πειραιά, και να περάσω απο καλλιροης και μιχαλακοπουλου για να ανέβω σε κανα bandit και cbf μιας και η επόμενη μηχανή μου θέλω να είναι στριτ. Εντυπωσιάστηκα. Cbf άψογη θέση, χαμηλό μηχανάκι, σε κάνει να θες να οδηγήσεις. Bandit τα ίδια. Ωριαία η μικρή κλίση μπροστά, νομίζω ότι θα κάνει καλό στη μέση μου.. (στο κλε το όρθιο κάνει τη μέση μου να πονάει) Αλλα το πρόβλημα ειναι οτι στον Πειραιά δε πήγα με το kle. Πηγα και γύρισα καλλιροης με αυτό : Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 από τον GavriilVet 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Πρωί σχολή και μετά ένα τζα στο συνεργείο, γιατί το γκάζι δούλευε με δυσκολία και κολλούσε. Το αντίβαρο έφταιγε... Στη συνέχεια, πήγα να χαρώ τα καινούρια μου λάστιχα... Ξέχασα τι θα πει απώλεια πρόσφυσης, γλίστρημα, σπινάρισμα, ντριφτ... Μπαίνω πια στις στροφές χωρίς να χρειάζεται να φρενάρω, ακόμα και αν έχει χαλίκια, νερά, λακκούβες. Μόνο σωστό πλάγιασμα και οι βεντούζες αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Τράβηξα δύο καλώδια από την μπαταρία stand by για το φορτιστή,γιατί ήταν μανίκι να ξεκαπακώνω τους πόλους και ούτε το κροκοδειλάκι γάτζωνε γερά. Επίσης έβαλα επιτέλους τις βάσεις σαμαριών του John1993 αφού τις πέρασα ένα φρεσκαρισματάκι το χρώμα. Άντε να έρχονται και αι κρουαζιέραι! 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 όπως είχα πεί σε παλιότερο Post παρήγγειλα ζελατίνα.. ε την έβαλα επιτέλους και να το αποτέλεσμα:το πρίν:και το μετά:τρελλές διαφορές δεν είδα σε χαμηλές ταχύτητες αλλά απο τα 140+ μπορώ να πω ότι όντως έχει διαφορά στο ζόρισμα του κράνους μου. η ατιμη η ενδοεπικοινωνία μου (sena smh5) ακούγεται λιγότερο αεροδυναμικά αλλά ακούγεται ακόμη 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Θυμηθηκα οτι εχω και ενα μηχανακι.....Μετα απο 20 μερες ακινησιας.... η καλη μου mottobat εκανε το θαυμα της και πηρε με την πρωτη.Μικρη βολτα και δουλεψουν λιγο τα λαδακια γιατι βλεπω να την καβαλαω σε αλλες 20 μερες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Γυαλισμα κυλινδρου, καινουργιο πιστονι κομπλε, μπιελα, ρουλεμαν στροφαλου, ρουλεμαν ψαλιδιου αλλαγη σε οτι τσιμουχακι υπαρχει στο μοτερ, αποστατης μπροστα γραναζιου, αποστατης στροφαλου, καινουργιο φιλτρο αερα, ρυθμισμα και τον ποδολεβγιε ταχυτητων σε καλυτερο σημειο, αλλαγη το πυρακι της μπροστα δαγκανας που ειχα στραβωσει, ισιωμα το σιδερο της χουφτας που το ειχα στραβωσει κι αυτο και.... Αυριο βουνοοοοοοοοο! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Θυμηθηκα οτι εχω και ενα μηχανακι.....Μετα απο 20 μερες ακινησιας.... η καλη μου mottobat εκανε το θαυμα της και πηρε με την πρωτη.Μικρη βολτα και δουλεψουν λιγο τα λαδακια γιατι βλεπω να την καβαλαω σε αλλες 20 μερες.......Βγαλτο το κοριτσι ρε τζορτζ να ξεχαρμανιασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βγαλτο το κοριτσι ρε τζορτζ να ξεχαρμανιασειΛες να μπορω και μην θελω??Που θα παει ομως...... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 από τον GeorStrat 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 σημερα εβγαλα το Kawasaki βολτα για πρωτη φορα...δυστηχως δεν πηρα καμερα μαζι μουγιατι δεν ειχα σκοπο για μεγαλη βολτα, ασχετα αν τελικα εκανα καμια 300ρια χιλιομετρα 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 σημερα εβγαλα το Kawasaki βολτα για πρωτη φορα...δυστηχως δεν πηρα καμερα μαζι μουγιατι δεν ειχα σκοπο για μεγαλη βολτα, ασχετα αν τελικα εκανα καμια 300ρια χιλιομετρα εχω παει για τσιγαρα και γυρισα μετα απο 2 ωρες..γνωστη αρρωστια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 εχω παει για τσιγαρα και γυρισα μετα απο 2 ωρες..γνωστη αρρωστιατο χω παθει και γω αυτο γυριζωντας σπιτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) το χω παθει και γω αυτο γυριζωντας σπιτιΠοιος δε το χει κανει ολοι μια αφορμη ψαχνουμε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον dimip 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βαλαμε βενζινη και βγηκαμε βολτουλα για στρωσιμο, λιγο χωματοδρομο, λιγο πιστακι και λιγο ευκολο μονοπατι. Μετα επαισε κι ενα ωραιοτατο πλυσιμο.@Cycloholic Κατεβηκα και την κατηφορα πισω απο το παρατηρητηριο, δεν την ειχα ξανακατεβει εγω! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 από τον Νικολακης_Husq 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Μαυρα στεφανια,ολοσωμα αυτοκολλητα,κοκκινα κεντρα και εισαι ετοιμος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 600+ χιλιομετρα το Σαβ/κο σε γραφικα μερη με ωραιους δρομους, μετα απο επισκευη μπροστινης αναρτησης και αλλαγη ελαστικων με Dunlop D211, αλλο μηχανακι, το καταχαρηκα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Μαυρα στεφανια,ολοσωμα αυτοκολλητα,κοκκινα κεντρα και εισαι ετοιμοςΚατσε ντε, τωρα τελειωσαμε απο μοτερ, σειρα εχουν λαστιχα, αναρτησεις, τιμονι, φωτα (δεν εχω) και αμα πιασω το κομματι των βελτιωσεων υπαρχουν μπολικα σκαλοπατια πριν τις ζαντες και τα αυτοκολλητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28 , 2016 Βόλτα με καλή παρέα για καφεδάκι . 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2016 Κατσε ντε, τωρα τελειωσαμε απο μοτερ, σειρα εχουν λαστιχα, αναρτησεις, τιμονι, φωτα (δεν εχω) και αμα πιασω το κομματι των βελτιωσεων υπαρχουν μπολικα σκαλοπατια πριν τις ζαντες και τα αυτοκολλητα. Στειλε μου τις ζαντες ολοκληρες να στις βαψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες