kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Βολτα στην Δραμα! Διανυκτερευση εκει και αυριο επιστροφη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Σε ξεναδοχειο, η σε κανεναν γνοστο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Πρωτο πλυσιμο, πρωτο αλυσιδιασμα, στο επομενο θα πεσει κ γυαλισμα-armorallιασμα. Χθες καινουρια μπουφαν πουρ μουα και πουρ λα κοπελια και girly nolan N 86 bloom. Αυριο καγκελα και airflow-givi-ασχημη-αλλα-πρακτικη ζελατινα. Απο μεθαυριο θα με βρειτε στα φαναρια κεντρικων Αθηναικων δρομων να κανω τζαμια, (καθως ειμαι κομματακι ατσουμπαλος για Συγγρου..και εχω περασει πετρα νεφρων, οποτε δεν πιανουν μια στα μεταχειρισμενα στο nefro.gr) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Aλλαγη λαδιων RACING SYNTH 4T10W-60 LIQUI MOLY Αλλαγη βαλβολινες κιβωτιου ταχυτητων TORCO 75W-140 Αλλαγη βαλβολινες διαφορικου TORCO 75W-140 Πλυσιμο κ γυάλισμα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2015 Σε ξεναδοχειο, η σε κανεναν γνοστο? Σε φιλαρακι, σπιτικη περιποιηση! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλεξανδρος Σαμιωτης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Σε φιλαρακι, σπιτικη περιποιηση! Γεια σας παιδια. Ειμαι νεος στην παρεα. Σημερα θα ασχοληθω με το μετρημα-ρεγουλαρισμα των βαλβιδων μεχρι να βρεθει ένα pick-up («ματι» στη γλωσσα μας) το οποιο τα εφτυσε. Αν εχει καποιος κανενα περισευουμενο ματακι από CAGIVA 750-900 ELEFANT ή από DUCATI θα με βοηθησει τα μεγιστα. Καλως σας βρηκα λοιπον και ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Άλλαξα την ντίζα συμπλέκτη και διαπίστωσα ότι με προειδοποιούσε καιρό πριν κοπή αλλά δεν ήξερα να καταλάβω τα σημάδια και πλέον η ταχύτητες μπαίνουν πολύ πιο ωραία, πριν ήταν βούτυρο τώρα είναι σαν λιωμένο παγωτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Για πες μας ποια είναι τα συμπτώματα; Γιατί ολο και φοβάμαι μη κοπεί.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δεν μπορούσα να βάλω εύκολα την νεκρά και είχε μαλακώσει ο συμπλέκτης και στα πολύ τελευταία άρχισαν να ακούγονται η ταχύτητες. Μου κόπηκε στο σημείο που είναι ο ρεγουλατόρος στην μανέτα. Σύμφωνα με τον μηχανικό μου αν δεν προσπαθούσα να την λιπάνω με οτιδήποτε σπρέι δεν θα κοβόταν τόσο νωρίς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δεν μπορούσα να βάλω εύκολα την νεκρά και είχε μαλακώσει ο συμπλέκτης και στα πολύ τελευταία άρχισαν να ακούγονται η ταχύτητες. Μου κόπηκε στο σημείο που είναι ο ρεγουλατόρος στην μανέτα. Σύμφωνα με τον μηχανικό μου αν δεν προσπαθούσα να την λιπάνω με οτιδήποτε σπρέι δεν θα κοβόταν τόσο νωρίς. αυτό πώς το τεκμηριώνει? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Ότι τα σπρέι που έβαζα χάλασαν το λιπαντικό που είχε και έτσι κόπηκε. Όντως σε εκείνο το σημείο που κόπηκε έβαζα WD 40 και κάτι αλλά, βρε λες να έκανα πατάτα που την πείραζα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 δεν νομίζω το WD40 να έκανε κακό , λιπαντικό είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Δεν ισχύει αυτό Νίκο, συνήθως εκεί σπάνε οι ντίζες γιατί είναι το σημείο με την περισσότερη τριβή και όλα τα σχετικά, δεν κόβονται μέσα στο μακαρόνι στο μισό π.χ της διαδρομής. παπάτζα μεγάλη μου κάνει εμένα η ντίζα δεν είναι σφραγισμένη με κάποιο λιπαντικό που δεν φεύγει πότε γιαυτό άλλωστε και θέλει να βάζουμε εμείς περιοδικά. ήταν να κοπεί και κόπηκε αναλώσιμο θεωρείται δεν είναι και για μια ζωή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Η ντιζα απο μονη της εχει τεφλον μεσα. Αν παρετε καινουργια ντιζα και της βαλετε το οτιδηποτε,παει.- Μετα απο καποιο καιρο αυτο αυτο φευγει και τοτε μπορουμε να βαλουμε καποιο λιπαντικο.οχι wd40,ειναι ελαφρυ λιπαντικο και μετα απο 2 μερες παλι θα στεγνωσει.αυτο που εκανε σε μενα δουλεια ειναι σπρευ γραφιτη.μου εκανε αρκετα μαλακη την αισθηση για 1500-2000χλμ. Φυσικα οταν εχει αρχισει και σκληραινει απλα σιγα σιγα την ψιλιαζεστε τη δουλεια. Μη βαζετε σπρευ ποτε μα ποτε σε καινουργια ντιζα! Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον Dant3 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 +1 σε ότι είπε ο Dante. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αλλαγή λαδάκια στην GP12. Η βίδα ήθελε αλλαγή και το σπείρωμα της τάπας λαδιού πάνω στο κάρτερ, είχε γ@μηθεί... Έτσι, έκανα καινούργιο, με κολαούζο και άλλαξα και την τάπα/βίδα λαδιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 +1 σε ότι είπε ο Dante. σιγα μην ειναι κ ο νταντε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Μα Dante ειναι το ονομα αλλα ηταν πιασμενο και εβαλα το 3 αντι για E Λιγοι το καταλαβαινουν ομως,ειναι παγιδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οχι σημερα......την Κυριακη,400+ χιλιομετρα ορεινο επαρχιακο στροφιλικι ..... Σχεδον ενα χρονο μετα την αγορα του.....καταλαβα τι μηχανακι πηρα και το λατρεψα ακομα περισσοτερο. Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2015 από τον GeorStrat 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 ^^ ευγε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Αφησα την σελα να παρει μερικα αναβολικα, κ να την παρω αυριο! Αντε να δουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Georstrat που πήγατε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Εμένα το μηχανάκι καινούριο στα συνολικά 300χλμ έκανε <<χρούτσου, χράτσα>> σταμάτησα και είδα οτι στο πίσω γρανάζι του τροχού είχαν χαλαρώσει οι βίδες που το συγκρατούν και η μια απο αυτές τριβόταν στο ψαλίδι. Τα έσφηξα, έγινα χάλια,μετά έκανα άλλα 30χλμ και κανένα πρόβλημα. Ξενέρωσα εντελώς... Γενικά κάποιες αλλαγές-κατεβάσματα που έκανα ήταν απότομα, μήπως έπαιξε και αυτό ρόλο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2015 Εμένα το μηχανάκι καινούριο στα συνολικά 300χλμ έκανε <<χρούτσου, χράτσα>> σταμάτησα και είδα οτι στο πίσω γρανάζι του τροχού είχαν χαλαρώσει οι βίδες που το συγκρατούν και η μια απο αυτές τριβόταν στο ψαλίδι. Τα έσφηξα, έγινα χάλια,μετά έκανα άλλα 30χλμ και κανένα πρόβλημα. Ξενέρωσα εντελώς... Γενικά κάποιες αλλαγές-κατεβάσματα που έκανα ήταν απότομα, μήπως έπαιξε και αυτό ρόλο? Λύσε τις βίδες και βάλε Loctite μη σε ψάχνουν καμιά μέρα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2015 Μετά από 3 ημέρες άγχους με το μηχανάκι να κάνει διάφορα περίεργαμε τα ηλεκτρικά του, να σβήνει στα καλά καθούμενα, να τρεμοπαίζει το λαμπάκι της νεκράς, να αυξομειώνεται η ένταση των φώτων με σταθερό γκάζι, να πατάς μίζα και να νεκρώνουν τα πάντα, να πηγαίνει με τους μισούς κυλίνδρους και μετά από 6 λεπτά να δουλεύει νορμάλ κλπ κουφά, άρχισα να σκέφτομαι τα χειρότερα. Μετράω την μπαταρία, τέρμα φορτισμένη. Οπότε μπήκα στο τριπ να ψάχνω κοστολόγια για ανορθωτές, νέα πηνία, ανακατασκευή πηνίων, φτιάξιμο πλεξούδας από την αρχή. Θα μπορούσα να πάω σε ηλεκτρολόγο αλλά στην Πάτρα έχουμε μόνον έναν που είναι και λίγο στην τσίτα συνήθως. Σήμερα είπα δεν γαμιέται δεν βγάζω άκρη θα πάω σε αυτόν και βλέπουμε. Αφού φτάνω ακούω να φωνάζει, delete όλα, τα παρατάω, δεν αντέχω άλλο, καλοκαίριασε και τώρα θυμήθηκαν τα μηχανάκια τους να τα σενιάρουν, έχω πάει 55 τα βαρέθηκα όλα, όλο το χειμώνα δεν ερχόντουσαν να τα φτιάξουν. Εγώ σε μια άκρη επί 5 λεπτά και να μην βγάζω κιχ. Με κοιτάει και μου λέει: Καλημέρα, τι τρέχει φίλε; Του περιγράφω τα κουλά και μου απαντάει αμέσως σφίξε τους πόλους την μπαταρίας, κάποιος από τους 2 έχει χαλαρώσει. Ω ναι, είχε δίκιο Όλα τζετ τώρα, ουφ ξαλάφρωσα. 12 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες