Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Πρωτο πλυσιμο, πρωτο αλυσιδιασμα, στο επομενο θα πεσει κ γυαλισμα-armorallιασμα.

Χθες καινουρια μπουφαν πουρ μουα και πουρ λα κοπελια και girly nolan N 86 bloom.

Αυριο καγκελα και airflow-givi-ασχημη-αλλα-πρακτικη ζελατινα.

Απο μεθαυριο θα με βρειτε στα φαναρια κεντρικων Αθηναικων δρομων να κανω τζαμια, (καθως ειμαι κομματακι ατσουμπαλος για Συγγρου..και εχω περασει πετρα νεφρων, οποτε δεν πιανουν μια στα μεταχειρισμενα στο nefro.gr)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Aλλαγη λαδιων

RACING SYNTH 4T10W-60

LIQUI MOLY

Αλλαγη βαλβολινες κιβωτιου ταχυτητων TORCO 75W-140

Αλλαγη βαλβολινες διαφορικου TORCO 75W-140

Πλυσιμο κ γυάλισμα

GSA%203.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε φιλαρακι, σπιτικη περιποιηση!

Γεια σας παιδια.

Ειμαι νεος στην παρεα.

Σημερα θα ασχοληθω με το μετρημα-ρεγουλαρισμα των βαλβιδων μεχρι να βρεθει ένα pick-up («ματι» στη γλωσσα μας) το οποιο τα εφτυσε.

Αν εχει καποιος κανενα περισευουμενο ματακι από CAGIVA 750-900 ELEFANT ή από DUCATI θα με βοηθησει τα μεγιστα.

Καλως σας βρηκα λοιπον και ευχαριστω εκ των προτερων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλαξα την ντίζα συμπλέκτη και διαπίστωσα ότι με προειδοποιούσε καιρό πριν κοπή αλλά δεν ήξερα να καταλάβω τα σημάδια και πλέον η ταχύτητες μπαίνουν πολύ πιο ωραία, πριν ήταν βούτυρο τώρα είναι σαν λιωμένο παγωτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορούσα να βάλω εύκολα την νεκρά και είχε μαλακώσει ο συμπλέκτης και στα πολύ τελευταία άρχισαν να ακούγονται η ταχύτητες. Μου κόπηκε στο σημείο που είναι ο ρεγουλατόρος στην μανέτα. Σύμφωνα με τον μηχανικό μου αν δεν προσπαθούσα να την λιπάνω με οτιδήποτε σπρέι δεν θα κοβόταν τόσο νωρίς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν μπορούσα να βάλω εύκολα την νεκρά και είχε μαλακώσει ο συμπλέκτης και στα πολύ τελευταία άρχισαν να ακούγονται η ταχύτητες. Μου κόπηκε στο σημείο που είναι ο ρεγουλατόρος στην μανέτα. Σύμφωνα με τον μηχανικό μου αν δεν προσπαθούσα να την λιπάνω με οτιδήποτε σπρέι δεν θα κοβόταν τόσο νωρίς.

αυτό πώς το τεκμηριώνει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ότι τα σπρέι που έβαζα χάλασαν το λιπαντικό που είχε και έτσι κόπηκε. Όντως σε εκείνο το σημείο που κόπηκε έβαζα WD 40 και κάτι αλλά, βρε λες να έκανα πατάτα που την πείραζα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ισχύει αυτό Νίκο, συνήθως εκεί σπάνε οι ντίζες γιατί είναι το σημείο με την περισσότερη τριβή και όλα τα σχετικά, δεν κόβονται μέσα στο μακαρόνι στο μισό π.χ της διαδρομής. παπάτζα μεγάλη μου κάνει εμένα η ντίζα δεν είναι σφραγισμένη με κάποιο λιπαντικό που δεν φεύγει πότε γιαυτό άλλωστε και θέλει να βάζουμε εμείς περιοδικά. ήταν να κοπεί και κόπηκε αναλώσιμο θεωρείται δεν είναι και για μια ζωή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ντιζα απο μονη της εχει τεφλον μεσα.

Αν παρετε καινουργια ντιζα και της βαλετε το οτιδηποτε,παει.-

Μετα απο καποιο καιρο αυτο αυτο φευγει και τοτε μπορουμε να βαλουμε καποιο λιπαντικο.οχι wd40,ειναι ελαφρυ λιπαντικο και μετα απο 2 μερες παλι θα στεγνωσει.αυτο που εκανε σε μενα δουλεια ειναι σπρευ γραφιτη.μου εκανε αρκετα μαλακη την αισθηση για 1500-2000χλμ.

Φυσικα οταν εχει αρχισει και σκληραινει απλα σιγα σιγα την ψιλιαζεστε τη δουλεια.

Μη βαζετε σπρευ ποτε μα ποτε σε καινουργια ντιζα!

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαγή λαδάκια στην GP12.

Η βίδα ήθελε αλλαγή και το σπείρωμα της τάπας λαδιού πάνω στο κάρτερ, είχε γ@μηθεί... Έτσι, έκανα καινούργιο, με κολαούζο και άλλαξα και την τάπα/βίδα λαδιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα Dante ειναι το ονομα αλλα ηταν πιασμενο και εβαλα το 3 αντι για E :crazy:

Λιγοι το καταλαβαινουν ομως,ειναι παγιδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι σημερα......την Κυριακη,400+ χιλιομετρα ορεινο επαρχιακο στροφιλικι .....

Σχεδον ενα χρονο μετα την αγορα του.....καταλαβα τι μηχανακι πηρα και το λατρεψα ακομα περισσοτερο.

Τροποποιήθηκε από τον GeorStrat

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφησα την σελα να παρει μερικα αναβολικα, κ να την παρω αυριο! Αντε να δουμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα το μηχανάκι καινούριο στα συνολικά 300χλμ έκανε <<χρούτσου, χράτσα>> σταμάτησα και είδα οτι στο πίσω γρανάζι του τροχού είχαν χαλαρώσει οι βίδες που το συγκρατούν και η μια απο αυτές τριβόταν στο ψαλίδι. Τα έσφηξα, έγινα χάλια,μετά έκανα άλλα 30χλμ και κανένα πρόβλημα. Ξενέρωσα εντελώς... Γενικά κάποιες αλλαγές-κατεβάσματα που έκανα ήταν απότομα, μήπως έπαιξε και αυτό ρόλο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα το μηχανάκι καινούριο στα συνολικά 300χλμ έκανε <<χρούτσου, χράτσα>> σταμάτησα και είδα οτι στο πίσω γρανάζι του τροχού είχαν χαλαρώσει οι βίδες που το συγκρατούν και η μια απο αυτές τριβόταν στο ψαλίδι. Τα έσφηξα, έγινα χάλια,μετά έκανα άλλα 30χλμ και κανένα πρόβλημα. Ξενέρωσα εντελώς... Γενικά κάποιες αλλαγές-κατεβάσματα που έκανα ήταν απότομα, μήπως έπαιξε και αυτό ρόλο?

Λύσε τις βίδες και βάλε Loctite μη σε ψάχνουν καμιά μέρα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά από 3 ημέρες άγχους με το μηχανάκι να κάνει διάφορα περίεργαμε τα ηλεκτρικά του, να σβήνει στα καλά καθούμενα, να τρεμοπαίζει το λαμπάκι της νεκράς, να αυξομειώνεται η ένταση των φώτων με σταθερό γκάζι, να πατάς μίζα και να νεκρώνουν τα πάντα, να πηγαίνει με τους μισούς κυλίνδρους και μετά από 6 λεπτά να δουλεύει νορμάλ κλπ κουφά, άρχισα να σκέφτομαι τα χειρότερα.

Μετράω την μπαταρία, τέρμα φορτισμένη.

Οπότε μπήκα στο τριπ να ψάχνω κοστολόγια για ανορθωτές, νέα πηνία, ανακατασκευή πηνίων, φτιάξιμο πλεξούδας από την αρχή.

Θα μπορούσα να πάω σε ηλεκτρολόγο αλλά στην Πάτρα έχουμε μόνον έναν που είναι και λίγο στην τσίτα συνήθως.

Σήμερα είπα δεν γαμιέται δεν βγάζω άκρη θα πάω σε αυτόν και βλέπουμε.

Αφού φτάνω ακούω να φωνάζει, delete όλα, τα παρατάω, δεν αντέχω άλλο, καλοκαίριασε και τώρα θυμήθηκαν τα μηχανάκια τους να τα σενιάρουν, έχω πάει 55 τα βαρέθηκα όλα, όλο το χειμώνα δεν ερχόντουσαν να τα φτιάξουν.

Εγώ σε μια άκρη επί 5 λεπτά και να μην βγάζω κιχ.

Με κοιτάει και μου λέει: Καλημέρα, τι τρέχει φίλε;

Του περιγράφω τα κουλά και μου απαντάει αμέσως σφίξε τους πόλους την μπαταρίας, κάποιος από τους 2 έχει χαλαρώσει.

Ω ναι, είχε δίκιο :blush2:

Όλα τζετ τώρα, ουφ ξαλάφρωσα. :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα