Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Πηγα με 3 v strom εκδρομη στα Σκοπια. Μην με ρωτησεις για μοντελα, δεν εχω ιδεα απο αυτα αν και μπορω να μαθω μ ενα τηλεφωνο. Στην επιστροφη τα 2 στρομ θα διανυκτερευαν Καρδιτσα και εγω με το τριτο θα επιστρεφαμε καρφι Αθηνα. Τριβαλιτσος αυτος αλλα ψιλο-αδειος , εγω μονο πλαινες. Γεμισαμε μαζι και ξεκινησαμε με ρυθμο απο 140 εως 170 για να μην μας πιασει το κρυο την νυχτα. Πορεια σταθερη ο ενας πισω απο τον αλλον. Δλδ ρυθμος ολοιδιος. Και οι δυο καναμε παρακαμψη απο την εθνικη για βενζιναδικο γιατι αλλιως θα μεναμε. Εξωτερικη θερμοκρασια 6-7 βαθμοι. Υγ: Σωστα συντηρημενο το Στρομ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Πηγα με 3 v strom εκδρομη στα Σκοπια. Μην με ρωτησεις για μοντελα, δεν εχω ιδεα απο αυτα αν και μπορω να μαθω μ ενα τηλεφωνο. Στην επιστροφη τα 2 στρομ θα διανυκτερευαν Καρδιτσα και εγω με το τριτο θα επιστρεφαμε καρφι Αθηνα. Τριβαλιτσος αυτος αλλα ψιλο-αδειος , εγω μονο πλαινες. Γεμισαμε μαζι και ξεκινησαμε με ρυθμο απο 140 εως 170 για να μην μας πιασει το κρυο την νυχτα. Πορεια σταθερη ο ενας πισω απο τον αλλον. Δλδ ρυθμος ολοιδιος. Και οι δυο καναμε παρακαμψη απο την εθνικη για βενζιναδικο γιατι αλλιως θα μεναμε. Εξωτερικη θερμοκρασια 6-7 βαθμοι. Υγ: Σωστα συντηρημενο το Στρομ.So, Tweety is the Best of all. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 Πηγα με 3 v strom εκδρομη στα Σκοπια. Μην με ρωτησεις για μοντελα, δεν εχω ιδεα απο αυτα αν και μπορω να μαθω μ ενα τηλεφωνο. Στην επιστροφη τα 2 στρομ θα διανυκτερευαν Καρδιτσα και εγω με το τριτο θα επιστρεφαμε καρφι Αθηνα. Τριβαλιτσος αυτος αλλα ψιλο-αδειος , εγω μονο πλαινες. Γεμισαμε μαζι και ξεκινησαμε με ρυθμο απο 140 εως 170 για να μην μας πιασει το κρυο την νυχτα. Πορεια σταθερη ο ενας πισω απο τον αλλον. Δλδ ρυθμος ολοιδιος. Και οι δυο καναμε παρακαμψη απο την εθνικη για βενζιναδικο γιατι αλλιως θα μεναμε. Εξωτερικη θερμοκρασια 6-7 βαθμοι. Υγ: Σωστα συντηρημενο το Στρομ.και τη καψατε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 @ibar132 ένα ντεπόζιτο παρά κάτι αναθυμιάσεις και οι δύο . Δεν έκανα μέτρηση κατανάλωσης απλά αποκλείεται το Μούλτι να καίει το μέγιστο (4,8) που βλέπει ο Κωστής όπως δεν το βλέπει και το Στρώμα του φίλου με τον οποίον μίλησα τυχαία πριν καμιά ώρα γιατί ήθελε κάτι φάρμακα και έχει δει μέχρι και 6 + στο δικό του και ποτέ το 4,2 του Μοτοαγαπούλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 (τροποποιήθηκε) @ibar132 ένα ντεπόζιτο παρά κάτι αναθυμιάσεις και οι δύο . Δεν έκανα μέτρηση κατανάλωσης απλά αποκλείεται το Μούλτι να καίει το μέγιστο (4,8) που βλέπει ο Κωστής όπως δεν το βλέπει και το Στρώμα του φίλου με τον οποίον μίλησα τυχαία πριν καμιά ώρα γιατί ήθελε κάτι φάρμακα και έχει δει μέχρι και 6 + στο δικό του και ποτέ το 4,2 του Μοτοαγαπούλη.Να διευκρινίσω Γιάννη ότι με όσους ΒεΣτρωμάδες έχω μιλήσει, όλοι καίνε 5 - 5,5 λίτρα στα 100km και σπάνια λίιιιιγο λιγότερο από 5. Αυτή είναι η normal κατανάλωση για το μηχανάκι. Το γιατί το δικό μου καίει λιγότερο δεν ξέρω. Είναι "άλυτο μυστήριο" και δεν έχω και λόγο να το ψάξω περαιτέρω. Ο αγαπητός βασανιστής γατιών (κατά κόσμον Fasarias) μέτρησε κατανάλωση μαζί μου κάποτε στην ίδια εκδρομή στη Β.Εύβοια όταν είχε το V-Strom. Κάναμε την ίδια ακριβώς διαδρομή, με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό και εκείνος μέτρησε (νομίζω) 5,1 ή 5,3 λίτρα κι εγώ ένα λίτρο λιγότερο. Τράβαγε τα μαλλιά του ο ψηλός....... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 13 , 2017 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 το στρομα ειναι οικονομικο μεχρι το πολυ τα 140...και πολλα λεω απο εκει και πανω πινει σα μπεκρης...νομιζω το στρομα εχει 23 λιτρα και το μουλτι 20 η κανω λαθος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 @ibar132 ένα ντεπόζιτο παρά κάτι αναθυμιάσεις και οι δύο . Δεν έκανα μέτρηση κατανάλωσης απλά αποκλείεται το Μούλτι να καίει το μέγιστο (4,8) που βλέπει ο Κωστής όπως δεν το βλέπει και το Στρώμα του φίλου με τον οποίον μίλησα τυχαία πριν καμιά ώρα γιατί ήθελε κάτι φάρμακα και έχει δει μέχρι και 6 + στο δικό του και ποτέ το 4,2 του Μοτοαγαπούλη. Δεν είναι ότι καίει πολύ το Στρώμα, είναι ότι καίει λίγο το Μούλτι, ή και το ανάποδο, μπερδεύτηκα.Απίστεφτος 13/1/2017 _________________________________________ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2017 το στρομα ειναι οικονομικο μεχρι το πολυ τα 140...και πολλα λεω απο εκει και πανω πινει σα μπεκρης...νομιζω το στρομα εχει 23 λιτρα και το μουλτι 20 η κανω λαθος?Ναι, αν πηγαίνεις εθνική οδό συνεχώς και τάπα 160+ λογικό είναι να κάψει παραπάνω. Μην ξεχνάμε όμως ότι τα 160χαω για το V-Strom είναι πολύ κοντά στην τελική του τα 200χαω (θεωρητικά, γιατί στην πραγματικότητα το τιμόνι ψαρεύει επικίνδυνα μετά τα 180 και δεν μπορείς να πας περισσότερο από τόσο). Άρα, σε μια τέτοια σύγκριση σε εθνική οδό παίζει ρόλο με τί το συγκρίνουμε. Αν πχ συγκρίνουμε το V-Strom μ' ένα 1000άρι street με τελική καμμιά 50αριά χλμ παραπάνω, ε τότε θα είμαστε το λιγότερο άδικοι. Το 1000άρι ναι μεν θα πίνει περισσότερο λόγω κυβικών, αλόγων και κυλίνδρων, αλλά απ' την άλλη θα πηγαίνει πολύ πιο ξεκούραστα ακριβώς λόγω αυτών.Πάντως, σε συνεχή και βίαια ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού σε επαρχιακό δρόμο, η κατανάλωσή του δεν επηρρεάζεται. Εκεί είναι η χαρά του και καταφέρνει να κινείται πολύ σβέλτα παρά τον όγκο του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.593 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 νομιζω το στρομα εχει 23 λιτρα και το μουλτι 20 η κανω λαθος? Για το Μούλτι σωστός , για το Στρωμ δεν ξέρω. Δεν είναι ότι καίει πολύ το Στρώμα, είναι ότι καίει λίγο το Μούλτι, ή και το ανάποδο, μπερδεύτηκα.Απίστεφτος 13/1/2017 _________________________________________Είμαι λίγο πρόεδρας Εδεσσαϊκού όταν γράφω από κινητό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Είμαι λίγο πρόεδρας Εδεσσαϊκού όταν γράφω από κινητόΕσύ μια χαρά τα λες αγόριμ! Το θυμάμαι το συγκεκριμένο που το συζητούσαμε κ στον καφέ! Απλα εγώ έχω τάσεις ...τρολολο, τελευταία! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Για το Μούλτι σωστός , για το Στρωμ δεν ξέρω. Είμαι λίγο πρόεδρας Εδεσσαϊκού όταν γράφω από κινητόΕσύ μια χαρά τα λες αγόριμ! Το θυμάμαι το συγκεκριμένο που το συζητούσαμε κ στον καφέ! Απλα εγώ έχω τάσεις ...τρολολο, τελευταία!Έχουτε ξεφτυλίσει το θρεντ,αμφότεροι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πάλι καλά που πρόλαβα να την πάω στο μαστόρι... πριν χιονίσει. Θα γίνει μέτρηση των ελατηρίων και αν είναι λογικά θα πάρω καινούρια. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 14 , 2017 από τον Ηρώ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Πάλι καλά που πρόλαβα να την πάω στο μαστόρι... πριν χιονίσει. Πελάτης του "ράφτη" και συ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Πελάτης του "ράφτη" και συ; Και εσύ;;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DaytonaBoy 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2017 Έβαλα μπρός το παπί μετά από μια εβδομάδα+ και ξεχιόνισα την αυλή από 3 τόνους χιόνι για να βγει έξω, μετά το έκανα μια γύρα το τετράγωνο με πάγο στην άσφαλτο <3 να μην το χαρώ και λίγο? μια φορά στα 50 χρόνια ρίχνει 70 πόντους χιόνι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2017 Σήμερα είχε βόλτα εκτος προγράματος έτσι για να γεμίσουν η μπαταρίες μας. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 Πήγα να τη βάλω μπρος μετά από 23 μέρες και σε συνδυασμό με τα κρύα και τα χιόνια που έκανε, δεν πήρε.Την έβαλα μπρος με καλώδια και την έκανα μια μικρή βολτίτσα καμιά 30αρια χλμ να φορτίσει. Όσο φόρτισε φόρτισε. Πάντως τώρα παίρνει μπροστά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Πήγα να τη βάλω μπρος μετά από 23 μέρες και σε συνδυασμό με τα κρύα και τα χιόνια που έκανε, δεν πήρε.Την έβαλα μπρος με καλώδια και την έκανα μια μικρή βολτίτσα καμιά 30αρια χλμ να φορτίσει. Όσο φόρτισε φόρτισε. Πάντως τώρα παίρνει μπροστά. Βάλε ενα φορτιστή να την συντηρεί,έστω και εκείνον του λιντλ,σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζουν τα λεφτάτους.Εγώ έχω μόνιμα γαντζωμένο έναν στη μπαταρία του βαν και με το παραμικρό ρεπό απλώς τον συνδέω σε μια μπαλαντέζα. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2017 από τον karellen 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 ε γραψε και κατιτις ρε φιλαρακι να καταλαβει ο κοσμακης τι παιζει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2017 Γιατί ρε? τυφλοί ειναι? :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Ζούμε μεγάαααλες στιγμές σας λέω.. https://dl.dropboxusercontent.com/u/22703934/deauville fire.mp4 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.873 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Εβγαλές τον καταλυτη? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Tavernier 756 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 δεν ειχε... το δικό μου ειναι 2001... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2017 Βάλε ενα φορτιστή να την συντηρεί,έστω και εκείνον του λιντλ,σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζουν τα λεφτάτους.Εγώ έχω μόνιμα γαντζωμένο έναν στη μπαταρία του βαν και με το παραμικρό ρεπό απλώς τον συνδέω σε μια μπαλαντέζα.Σε πάρκινγκ την αφήνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες