Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Πηγα με 3 v strom εκδρομη στα Σκοπια. Μην με ρωτησεις για μοντελα, δεν εχω ιδεα απο αυτα αν και μπορω να μαθω μ ενα τηλεφωνο. Στην επιστροφη τα 2 στρομ θα διανυκτερευαν Καρδιτσα και εγω με το τριτο θα επιστρεφαμε καρφι Αθηνα. Τριβαλιτσος αυτος αλλα ψιλο-αδειος , εγω μονο πλαινες. Γεμισαμε μαζι και ξεκινησαμε με ρυθμο απο 140 εως 170 για να μην μας πιασει το κρυο την νυχτα. Πορεια σταθερη ο ενας πισω απο τον αλλον. Δλδ ρυθμος ολοιδιος. Και οι δυο καναμε παρακαμψη απο την εθνικη για βενζιναδικο γιατι αλλιως θα μεναμε. Εξωτερικη θερμοκρασια 6-7 βαθμοι.

Υγ: Σωστα συντηρημενο το Στρομ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πηγα με 3 v strom εκδρομη στα Σκοπια. Μην με ρωτησεις για μοντελα, δεν εχω ιδεα απο αυτα αν και μπορω να μαθω μ ενα τηλεφωνο. Στην επιστροφη τα 2 στρομ θα διανυκτερευαν Καρδιτσα και εγω με το τριτο θα επιστρεφαμε καρφι Αθηνα. Τριβαλιτσος αυτος αλλα ψιλο-αδειος , εγω μονο πλαινες. Γεμισαμε μαζι και ξεκινησαμε με ρυθμο απο 140 εως 170 για να μην μας πιασει το κρυο την νυχτα. Πορεια σταθερη ο ενας πισω απο τον αλλον. Δλδ ρυθμος ολοιδιος. Και οι δυο καναμε παρακαμψη απο την εθνικη για βενζιναδικο γιατι αλλιως θα μεναμε. Εξωτερικη θερμοκρασια 6-7 βαθμοι.

So, Tweety is the Best of all. :worshippy:

4352099-afb739e01cea4eff83b5b6c1028f7df1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τη καψατε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ibar132 ένα ντεπόζιτο παρά κάτι αναθυμιάσεις και οι δύο :laugh:. Δεν έκανα μέτρηση κατανάλωσης απλά αποκλείεται το Μούλτι να καίει το μέγιστο (4,8) που βλέπει ο Κωστής όπως δεν το βλέπει και το Στρώμα του φίλου με τον οποίον μίλησα τυχαία πριν καμιά ώρα γιατί ήθελε κάτι φάρμακα και έχει δει μέχρι και 6 + στο δικό του και ποτέ το 4,2 του Μοτοαγαπούλη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ibar132 ένα ντεπόζιτο παρά κάτι αναθυμιάσεις και οι δύο :laugh:. Δεν έκανα μέτρηση κατανάλωσης απλά αποκλείεται το Μούλτι να καίει το μέγιστο (4,8) που βλέπει ο Κωστής όπως δεν το βλέπει και το Στρώμα του φίλου με τον οποίον μίλησα τυχαία πριν καμιά ώρα γιατί ήθελε κάτι φάρμακα και έχει δει μέχρι και 6 + στο δικό του και ποτέ το 4,2 του Μοτοαγαπούλη.

Να διευκρινίσω Γιάννη ότι με όσους ΒεΣτρωμάδες έχω μιλήσει, όλοι καίνε 5 - 5,5 λίτρα στα 100km και σπάνια λίιιιιγο λιγότερο από 5. Αυτή είναι η normal κατανάλωση για το μηχανάκι. Το γιατί το δικό μου καίει λιγότερο δεν ξέρω. Είναι "άλυτο μυστήριο" :laugh: και δεν έχω και λόγο να το ψάξω περαιτέρω. :tongue:

Ο αγαπητός βασανιστής γατιών :wub: (κατά κόσμον Fasarias) μέτρησε κατανάλωση μαζί μου κάποτε στην ίδια εκδρομή στη Β.Εύβοια όταν είχε το V-Strom. Κάναμε την ίδια ακριβώς διαδρομή, με τον ίδιο ακριβώς ρυθμό και εκείνος μέτρησε (νομίζω) 5,1 ή 5,3 λίτρα κι εγώ ένα λίτρο λιγότερο. Τράβαγε τα μαλλιά του ο ψηλός....... :laugh:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το στρομα ειναι οικονομικο μεχρι το πολυ τα 140...και πολλα λεω απο εκει και πανω πινει σα μπεκρης...

νομιζω το στρομα εχει 23 λιτρα και το μουλτι 20 η κανω λαθος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν είναι ότι καίει πολύ το Στρώμα, είναι ότι καίει λίγο το Μούλτι, ή και το ανάποδο, μπερδεύτηκα.

Απίστεφτος 13/1/2017 _________________________________________

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το στρομα ειναι οικονομικο μεχρι το πολυ τα 140...και πολλα λεω απο εκει και πανω πινει σα μπεκρης...

Ναι, αν πηγαίνεις εθνική οδό συνεχώς και τάπα 160+ λογικό είναι να κάψει παραπάνω. Μην ξεχνάμε όμως ότι τα 160χαω για το V-Strom είναι πολύ κοντά στην τελική του τα 200χαω (θεωρητικά, γιατί στην πραγματικότητα το τιμόνι ψαρεύει επικίνδυνα μετά τα 180 και δεν μπορείς να πας περισσότερο από τόσο). Άρα, σε μια τέτοια σύγκριση σε εθνική οδό παίζει ρόλο με τί το συγκρίνουμε. Αν πχ συγκρίνουμε το V-Strom μ' ένα 1000άρι street με τελική καμμιά 50αριά χλμ παραπάνω, ε τότε θα είμαστε το λιγότερο άδικοι. Το 1000άρι ναι μεν θα πίνει περισσότερο λόγω κυβικών, αλόγων και κυλίνδρων, αλλά απ' την άλλη θα πηγαίνει πολύ πιο ξεκούραστα ακριβώς λόγω αυτών.

Πάντως, σε συνεχή και βίαια ανοιγοκλεισίματα του γκαζιού σε επαρχιακό δρόμο, η κατανάλωσή του δεν επηρρεάζεται. Εκεί είναι η χαρά του και καταφέρνει να κινείται πολύ σβέλτα παρά τον όγκο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Μούλτι σωστός , για το Στρωμ δεν ξέρω.

Δεν είναι ότι καίει πολύ το Στρώμα, είναι ότι καίει λίγο το Μούλτι, ή και το ανάποδο, μπερδεύτηκα.

Απίστεφτος 13/1/2017 _________________________________________

Είμαι λίγο πρόεδρας Εδεσσαϊκού όταν γράφω από κινητό:baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ μια χαρά τα λες αγόριμ! Το θυμάμαι το συγκεκριμένο που το συζητούσαμε κ στον καφέ! 

Απλα εγώ έχω τάσεις ...τρολολο, τελευταία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το Μούλτι σωστός , για το Στρωμ δεν ξέρω.

Εσύ μια χαρά τα λες αγόριμ! Το θυμάμαι το συγκεκριμένο που το συζητούσαμε κ στον καφέ! 

Απλα εγώ έχω τάσεις ...τρολολο, τελευταία!

Έχουτε ξεφτυλίσει το θρεντ,αμφότεροι :crazy: 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά που πρόλαβα να την πάω στο μαστόρι... πριν χιονίσει. 

16111861_1261551043931853_869439258_n.jp

Θα γίνει μέτρηση των ελατηρίων και αν είναι λογικά θα πάρω καινούρια.

Τροποποιήθηκε από τον Ηρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι καλά που πρόλαβα να την πάω στο μαστόρι... πριν χιονίσει. 

Πελάτης του "ράφτη" και συ; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έβαλα μπρός το παπί μετά από μια εβδομάδα+ και ξεχιόνισα την αυλή από 3 τόνους χιόνι για να βγει έξω, μετά το έκανα μια γύρα το τετράγωνο με πάγο στην άσφαλτο <3 

να μην το χαρώ και λίγο? μια φορά στα 50 χρόνια ρίχνει 70 πόντους χιόνι 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα είχε βόλτα εκτος προγράματος έτσι για να γεμίσουν η μπαταρίες μας.

15965375_10211923865113911_1577006485289

16106065_10211923866153937_4414349531005

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να τη βάλω μπρος μετά από 23 μέρες και σε συνδυασμό με τα κρύα και τα χιόνια που έκανε, δεν πήρε.

Την έβαλα μπρος με καλώδια και την έκανα μια μικρή βολτίτσα καμιά 30αρια χλμ να φορτίσει. Όσο φόρτισε φόρτισε. Πάντως τώρα παίρνει μπροστά. :yahoo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγα να τη βάλω μπρος μετά από 23 μέρες και σε συνδυασμό με τα κρύα και τα χιόνια που έκανε, δεν πήρε.

Την έβαλα μπρος με καλώδια και την έκανα μια μικρή βολτίτσα καμιά 30αρια χλμ να φορτίσει. Όσο φόρτισε φόρτισε. Πάντως τώρα παίρνει μπροστά. :yahoo:

Βάλε ενα φορτιστή να την συντηρεί,έστω και εκείνον του λιντλ,σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζουν τα λεφτά

τους.Εγώ έχω μόνιμα γαντζωμένο έναν στη μπαταρία του βαν και με το παραμικρό ρεπό απλώς τον συνδέω σε μια μπαλαντέζα.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε γραψε και κατιτις ρε φιλαρακι να καταλαβει ο κοσμακης τι παιζει! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ζούμε μεγάαααλες στιγμές σας λέω..

https://dl.dropboxusercontent.com/u/22703934/deauville fire.mp4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάλε ενα φορτιστή να την συντηρεί,έστω και εκείνον του λιντλ,σε αυτές τις περιπτώσεις αξίζουν τα λεφτά

τους.Εγώ έχω μόνιμα γαντζωμένο έναν στη μπαταρία του βαν και με το παραμικρό ρεπό απλώς τον συνδέω σε μια μπαλαντέζα.

Σε πάρκινγκ την αφήνω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα