Jump to content
brutos

Τι έκανες με/για την μηχανή σου σήμερα;

Recommended Posts

Αλλαξα λαδια. Να ρωτησω την ταπα την εσφυξα τερμα οσο πηγαινε δλδ.Υπαρχει καποιο προβλημα που δεν την εσφυξα με δυναμοκλειδο?(αλλωστε δεν εχω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αμα το παραχεσες μπορει να κατεστρεψες τα πασα....

Και ανχαλασαν μπορει να χανει λαδια οταν το ξεβυδωσεις ξανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξα λαδια. Να ρωτησω την ταπα την εσφυξα τερμα οσο πηγαινε δλδ.Υπαρχει καποιο προβλημα που δεν την εσφυξα με δυναμοκλειδο?(αλλωστε δεν εχω)

Τη ταπα του λαδιου ποτε οσο παει.

Καλυτερα με δυναμοκλειδο η με το χερι μονο εαν εχεις μια αισθηση του τι δυναμη ασκεις.

Εαν το κανες πρωτη φορα τοτε δεν εχεις αισθηση και αρα βρες εναν να σου δειξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φουλ πλύσιμο-κέρωμα γιατί είχαν πέσει πάνω (για την ακρίβεια από κάτω..) κάτι μπογιές που κάτι απίστευτοι μάστορες είχαν ρίξει στον δρόμο! Έβγαζα με το χέρι σιγά σιγά, ακόμα δεν έφυγαν όλα, αλλά θέλει 1-2 πλυσίματα ακόμα για να φύγουν 100%.

Επικοινώνησα και με την Μοτοδυναμική για να μου στείλουν επιτέλους το service book και το ελληνικό manual γιατί το πρώτο κανονικό service πλησιάζει. Δευτέρα θα το έχω. Από βδομάδα παραγγελία και τα λάδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νταξει δεν το πιεσα κιολας απλα υπολογισα με το  ποσο δυσκολα την ανοιξα ,δλδ το βιδωσα 2 κλικ μετα την εφαρμογη (δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβετε). Τωρα τι κανω να το χαλαρωσω να τ αφησω ετσι οπως ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα το παραχεσες μπορει να κατεστρεψες τα πασα....

Και ανχαλασαν μπορει να χανει λαδια οταν το ξεβυδωσεις ξανα.

Τη ταπα του λαδιου ποτε οσο παει.

Καλυτερα με δυναμοκλειδο η με το χερι μονο εαν εχεις μια αισθηση του τι δυναμη ασκεις.

Εαν το κανες πρωτη φορα τοτε δεν εχεις αισθηση και αρα βρες εναν να σου δειξει.

Νταξει δεν το πιεσα κιολας απλα υπολογισα με το  ποσο δυσκολα την ανοιξα ,δλδ το βιδωσα 2 κλικ μετα την εφαρμογη (δεν ξερω αν σας εδωσα να καταλαβετε). Τωρα τι κανω να το χαλαρωσω να τ αφησω ετσι οπως ειναι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αστην ετσι τι θα κερδισεις αν την ξεσφυξεις το πολυ πολυ να χασει λαδια και μετα να την ξανασφυξεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πηγα βολτα στη πεντελη.  Μπήκα και 3 φορές σε ένα πίστακι που εχει.. Εκανα και μια υποψία αλματος. 

Είχε και ένα σημείο με αφρατο χωμα που ψιλογλιστρησε τη πρώτη φορά και πήγα ισια. 

Τη δεύτερη φορά δοκιμασα τη θεωρία του να ανοίγεις το γκάζι και να την αφήνεις να βρισκει το δρομο μονη της αντι να κλείνεις το γκάζι από φόβο.  Κάτι έγινε..  :_devil:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Track day εχθές για να πατήσουν σωστά τα λάστιχα και να φύγει το προστατευτικό φιλμ από πάνω... Ή διαφορα μεταξύ παλιού και νέου ελαστικού ειναι τεράστια. Στο πρώτο session ειχα αρκετά χαζογλυστρηματα μέχρι να φύγει από πάνω αυτή η λιπαρή ουσία, αλλά στο δεύτερο και μετά η διαφορά με το παλιό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Πολύ καλή απόδοση και λιγότερο φιτιλιασμα αν και πιεζα περισσότερο. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει 100% το λάστιχο αλλά φαίνεται πως είναι εξαιρετικό. Ήταν η πρώτη φορά που ευχαριστήθηκα παιχνίδι μέσα σε πίστα και μπόρεσα να συγκεντρωθώ στην τεχνική μου και όχι στο τι συμβαίνει κάτω από τις ζάντες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@Dant3 τελικα ηταν χωμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα τελείωσε η βόλτα μας στην γειτονική Βουλγαρία τα χλμ. που γράψαμε 750. η εντυπώσεις απίστευτες όπως και το οδόστρωμα στο 80% της διαδρομής, το ταξιδάκι περιελάμβανε και διανυκτέρευση στο μπανσκο που ήταν σαν βομβαρδισμένο άλλα δεν πειράζει ευκαιρια για να δείξουμε τον off χαρακτήρα μας.

20150919_120551.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα τελείωσε η βόλτα μας στην γειτονική Βουλγαρία τα χλμ. που γράψαμε 750. η εντυπώσεις απίστευτες όπως και το οδόστρωμα στο 80% της διαδρομής, το ταξιδάκι περιελάμβανε και διανυκτέρευση στο μπανσκο που ήταν σαν βομβαρδισμένο άλλα δεν πειράζει ευκαιρια για να δείξουμε τον off χαρακτήρα μας.

20150919_120551.jpg

Φωτοοοο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιστροφή από 2ημεράκι στα Τζουμέρκα!

Λίγο πριν το Περτούλι.

988t3c.png

Στάση στην Ελάτη για φαϊ.

iznbti.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημερα:

Στο βεσπακι: Τρυπισα το ψυγειο

Στο ΧΤΧ: Πλυσιμο home made, καθαρισμος-λιπανση αλυσιδας

Παρασκευη:

Στο ΧΤΧ: Αλλαγη τακακια εμπρος και πισω τροχου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την έπλυνα!

Πλύθηκα και εγώ μαζί!

Φυσικά και το τελευταίο πράγμα που άφησα σπίτι πριν την εκδρομή γιατί δεν χωρούσαν, ήταν τα αδιάβροχά.. :doh:

2 ώρες σε καταιγίδα στην εθνική, με τζιν και διάτρητο καλοκαιρινό εξοπλισμό, νίωθω πολύ άντρακλας τώρα (δεν νιώθω όμως τίποτε άλλο, ούτε χέρια, ούτε πόδια ούτε.. :crazy:).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάναμε τον συμπλέκτη βούτυρο με τον πιο απλό τρόπο!!!!! 

et8vpg.jpg

(και ελπίζω να πάμε καμιά βόλτα ...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπανακι επιτελους :cool:

DSC_0106_zpseunu1ykw.jpg

Λαμπει το μπ@ρδελο εχω παθει πλακα :tooth:
:wub:

ωραίο εργαλείο, ζηλεύω

κάναμε τον συμπλέκτη βούτυρο με τον πιο απλό τρόπο!!!!! 

et8vpg.jpg

(και ελπίζω να πάμε καμιά βόλτα ...)

ενδιαφερον, ελπίζω αύριο απογευμα να μη βρεχει για να ασχοληθώ με το δικό μου. τι λαδι εβαλες?

καψαμε λαμπα σήμερα και επειδή δε βρίσκαμε στο ίδιο χρώμα (μπλε) αλλάξαμε και τις δύο και βάλαμε διάφανες. (νομιζω οι μπλε εχουν πιο λευκό φως?). με το καλό άμα αύριο απόγευμα δε βρέχει ένα καλό πλυσιματάκι γιατί έγινε ολίγον τι κώλος από τα νερά του δρόμου, το κόλπο που έκανε ο φίλος από πάνω με το συμπλέκτη και ένα καθάρισμα στη μανέτα του φρένου γιατί έπιασε πάλι μάκα και ψευτοκολάει (μα γιατί να ποιάνει συνέχει μάκα ο πείρος της μανέτας? καθε 1000km τον καθαρίζω, βαρέθηκα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπανιο πληρες (btw χρησιμοποιησα ενα παμθηνο wax shampoo και φαινεται εξαιρετικα αποτελεσματικο, θα σας πω εντυπωσεις όταν της βγάλω πάλι την κουκούλα στην επομενη βολτα)

και παραγγείλαμε αυτό, το διαλέξαμε παρέα, είναι το δώρο της για τα 40.000km που έχει κάνει

l3EGkr1.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραίο εργαλείο, ζηλεύω

ενδιαφερον, ελπίζω αύριο απογευμα να μη βρεχει για να ασχοληθώ με το δικό μου. τι λαδι εβαλες?

καψαμε λαμπα σήμερα και επειδή δε βρίσκαμε στο ίδιο χρώμα (μπλε) αλλάξαμε και τις δύο και βάλαμε διάφανες. (νομιζω οι μπλε εχουν πιο λευκό φως?). με το καλό άμα αύριο απόγευμα δε βρέχει ένα καλό πλυσιματάκι γιατί έγινε ολίγον τι κώλος από τα νερά του δρόμου, το κόλπο που έκανε ο φίλος από πάνω με το συμπλέκτη και ένα καθάρισμα στη μανέτα του φρένου γιατί έπιασε πάλι μάκα και ψευτοκολάει (μα γιατί να ποιάνει συνέχει μάκα ο πείρος της μανέτας? καθε 1000km τον καθαρίζω, βαρέθηκα)

το καθαρίζω με brunox αντισκωριακό ή wd400, δουλεύω το μηχανάκι μια μέρα για να φύγει το καθαριστικό ή μέχρι να μην βγάζει όλη η  βρομιά στην απόληξη του συμπλέκτη και με τον ίδιο τρόπο βάζω ένα ψιλό λάδι, όπως λάδι μίξης 10ml περίπου. προσοχή!!! για να γλιτώσεις χρόνο μην βάλεις μόνο λάδι γιατί θα γίνει κάτι τέτοιο 23sutdu.jpg     

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ετοιμαζω πληντυριο παλι δηλαδη, χαχαχ.

εκανα το ιδιο με  wd40 και μετα έβαλα λαδι αυτοκινητου που ειχα προχειρο σε λαδιερα 20-40, ψεκασα και με λιπαντικο σιλικονης το μηχανισμο που παει στο μοτερ, και όντως έγινε βούτυρο.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, την επομενη θα τις εφαρμόσω όπως τις είπες, ελπίζω να μη γίνει κώλος πάλι το φρεσκοπλυμένο μου γιατι εφαγα κανα 2ωρο σημερα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με ήθελε το φτερό, ίσα που έκλεισε μήνα από την επισκευή.

Προχθές δάνεισα το μηχανάκι στον ξάδερφο μου και εκεί που το άφησε διπλοπάρκαρε κάποιος με αμάξι και ανοίγοντας την πόρτα χτύπησε το φτερό και το ράγισε στο σημείο που βιδώνει+γρατζουνιές.

Ευτυχώς θα πληρώσει την επισκευή, οπότε πάλι βάψιμο και κόλλημα.

Μετά από πολλά χρόνια εντούρο με το CB το μπροστινό φτερό (το μισό βασικά) αποφάσισε να πετάξει και μείναμε έτσι για μερικές ημέρες.

6q6hzxZ.jpg

Και βάφτηκε

5olaGSu.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγόρασα μια βίδα για το φερινγκ 5 ευρώ μπράβο στον @@@@@ τον Σαρακάκη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα