ChristoforosVer 606 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Σημερα θα κανω ενα πειραμα. Εβγαλα το καπακι του μπροστα γραναζιου, και γυρισα το σασμαν αναποδα. Θα το κανω βολτα σημερα, να δω τι γινεται. Μεχρι τωρα εχω δει οτι το σετακι του λεβιε και γενικα το μηχανακι δεν εχει σχεδιαστει για κατι τετοιο. Μη πω οτι το εμποδιζει κιολας! δηλαδή ..; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 δηλαδή ..; αντι για πρωτη κατω οι αλλες πανω (για τα ανεβάσματα) πρώτη πάνω και οι άλλες κάτω λένε πως βοηθάει στα ανεβάσματα στις εξόδους στροφών σε πίστα μιας και είναι πιο μικρή κίνηση και πιο εύκολη υπό κλίση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Σημερα θα κανω ενα πειραμα. Εβγαλα το καπακι του μπροστα γραναζιου, και γυρισα το σασμαν αναποδα. Θα το κανω βολτα σημερα, να δω τι γινεται. Μεχρι τωρα εχω δει οτι το σετακι του λεβιε και γενικα το μηχανακι δεν εχει σχεδιαστει για κατι τετοιο. Μη πω οτι το εμποδιζει κιολας! για πες πως το κανες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 κοιτα μην μοιρασεις καμια μπιελα στην ασφαλτο 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 για πες πως το κανες!!! Δεν ειναι κατι τραγικα δυσκολο. Αρκει να αναποδογυρισει η μια πλευρα του μοχλισμου, για να αντιστραφει η κινηση. Δεν ειναι παντα εφικτο, και στο δικο μου κιολας αν δεν εβγαινε το καπακι δεν ειχε χωρο να μπει ο μοχλος αναποδα στο σασμαν. Η πρωτη δοκιμη ητν επιτυχης, αν καταφερω να πετυχω και την επιθυμητη γωνια στο λεβιε ισως το αφησω ετσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 δηλάδη εχεις πρωτη πανω και τις αλλες κατω? περιεργο αλλά αν το συνηθισεις, μπορει να ειναι πιο ευχρηστο απο το κλασσικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Στα ανεβασματα ειναι γρηγοροτερο με το καλημερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Βολευει μονο σε πιστα οταν εισαι στη στροφη και θες να ανεβασεις αφου θα βρει το ποδι σου κατω εαν το βαλεις κατω απο το λεβιε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Στα ανεβασματα ειναι γρηγοροτερο με το καλημερα. Από τις καλύτερες μόντες που έχω κάνει στο μηχανάκι μ… μετράει άσχημα και είναι πάρα πολύ γρήγορο γτ η απόσταση του μοχλού για να πάει προς τα κάτω είναι αρκετά μικρότερη από το να πάει προς τα πάνω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Παιδια αυτο που λετε δε στεκει απλα για τη ταχυτητα αλλαγης. Ιδια αποσταση ειναι,ο αξονας κανει μια συγκεκριμενη στροφη για να αλλαξει ταχυτητα και ειναι η ιδια και στις δυο περιπτωσεις. Ισως να δινει την αισθηση αυτη αλλα δεν εχει διαφορα. Οδηγησα κιολας του Γερασιμου σημερα που το εχει ετσι και δεν ειδα κατι τετοιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 μπορείς να το βάλεις ένα δόντι πιο μπροστά και η απόσταση γίνεται η μισή. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Παιδια αυτο που λετε δε στεκει απλα για τη ταχυτητα αλλαγης. Ιδια αποσταση ειναι,ο αξονας κανει μια συγκεκριμενη στροφη για να αλλαξει ταχυτητα και ειναι η ιδια και στις δυο περιπτωσεις. Ισως να δινει την αισθηση αυτη αλλα δεν εχει διαφορα. Οδηγησα κιολας του Γερασιμου σημερα που το εχει ετσι και δεν ειδα κατι τετοιο. ακριβώς αυτό. αλλά παίζοντας με τα "δοντάκια" στο σασμάν και με τη σχετική γωνία του ενός βραχίονα ως προς τον άλλο κατά συνέπεια ίσως πετύχει κάποιος διαφορές στην απαιτούμενη γωνία κίνησης για ανέβασμα και κατέβασμα (μια και αλλάζει η γωνία του μοχλισμού). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 Ναι αλλα ετσι αυξανεται η αποσταση για το κατεβασμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex21 694 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 προφανώς.... δεν το παρατήρησα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2015 σε αυτή τη γωνία θέλω να δουλέψω λίγο μια και έχει αυξηθεί η προς τα πάνω απόσταση για το κατέβασμα και θα πάθω κράμπα καμια ώρα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κάναμε βολτίτσα μέχρι το Λαύριο και πίσω για να αναθερμανθεί η σχέση μας. και ένα μικρό δείγμα: http://youtu.be/JkzQwrcQuao Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον Gen.Markus 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Οι αναποδες σχεσεις στο σασμαν υπαρχουν για ενα λογο.Γιατι σε πιστα σε υπο κλιση οριο αριστερης στροφης δεν χοραει η μποτα να μπει κατω απο τον λεβιε για να ανεβασει ταχυτητα και ετσι το κανανε αναποδα.Ειναι καθαρα αγωνιστικη τεχνικη και δουλευει σωστα μονο εκει.Υπαρχει λογος που σε ολα τα μονο ανεξαρτητου τυπου ή κυβισμου η 1η βρισκεται παντα κατω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Το ηξερα οτι τα παπακια ηταν φτιαγμενα για πιστα μονο... :P 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Έκλεισα συμφωνία πώλησης για τον Κινέζο μου. Θα τον καθαρίσω για τελευταία φορά την Κυριακή και Δευτέρα θα γίνει η μεταβίβαση. Τώρα προσπαθώ να πείσω τους γονείς μου ότι ένα derbi είναι καλύτερο από τα παπιά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει πάνω στο τελευταίο. Σίγουρα όλο και κάτι θα βρήκατε να πείτε στους γονείς σας όταν σας αρνήθηκαν να πάρετε τη μηχανη σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει πάνω στο τελευταίο. Σίγουρα όλο και κάτι θα βρήκατε να πείτε στους γονείς σας όταν σας αρνήθηκαν να πάρετε τη μηχανη σας - σε κεντρικους δρομους και γεφυρες ,με το παπι παιζει να μην σε βλεπουν τοσο καλα αμα πηγαινουν ταπα οι πισω σου. -το ιδιο και στους δρομους επειδη εισαι πιο ψηλα. -πολυ καλυτερα φρενα(εκει ριξε σαλτσες μπολικες. φρενα ειναι αυτα δεν ειναι να παιζουμε) -πολυ καλυτερα λαστιχα, μεγαλυτερα. οχι σαν του παπιου που σου γυρναει το τιμονι καπακια με την παραμικρη βροχη. -γενικα η συμπεριφορα στα 100χλμ/ω ενος παπιου, σε συγκριση με ενα μικρομεγαλο 125ρι, ειναι πολυ διαφορετικες και πιο ασφαλης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Άμα αναφέρω τα 100 χλμ ίσως τρέξουν να μου πάρουν παπί. Πολύ καλές οι συμβουλές σου τσιε. Το δυσκολότερο είναι η μυρωδιά(διχρονιλα,μακάρι να υπήρχε και στα hondos αυτό το άρωμα) και τελευταίο ότι την μια φορά και άμα, κατέβουν με αυτό στην πόλη λένε δεν είναι το στυλ τους (δεν διαφωνώ σε αυτό)όμως θα πάρω κάτι που να αρέσει σε μένα γιατί θα το χω όλο το χρόνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Άμα αναφέρω τα 100 χλμ ίσως τρέξουν να μου πάρουν παπί. Πολύ καλές οι συμβουλές σου τσιε. Το δυσκολότερο είναι η μυρωδιά(διχρονιλα,μακάρι να υπήρχε και στα hondos αυτό το άρωμα) και τελευταίο ότι την μια φορά και άμα, κατέβουν με αυτό στην πόλη λένε δεν είναι το στυλ τους (δεν διαφωνώ σε αυτό)όμως θα πάρω κάτι που να αρέσει σε μένα γιατί θα το χω όλο το χρόνο παπι 125 δεν ειναι η αλλη επιλογη? και με το παπι πας 100 χλμ την ωρα.. αυτο ειναι το θεμα, οτι με το ντερμπι δεν θα πεθανεις τοσο ευκολα:Ρ εντιτ. πες και για τις αναρτησεις, οτι θα σε κρατανε και αυτες καλυτερα στις στροφες και στα φρεναρισματα. και δειξε και καμια φωτο με τις τσιτσιφριγκεκες αναρτησεις παπιου, και συγκριτικα καμια πισω αναρτηση απο 640ktm να δουν εκει διαφορα στο μεγεθος και στην ποιοτητα να ψαρωσουν :Ρ επσης, απλα κανε οτι θες. μεγαλο παιδι εισαι :Ρ σιγα μην παρεις παπια για να βολευει τους γονεις σου μια στο τοσο που θα κατεβαινουν να σε βλεπουν. γνωμη μου παντα γιατι τα ιδια μου λεγανε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2015 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Και τα δύο μηχανάκια 50ccείναι. Τόσο μου επιτρέπει το δίπλωμα. Σιγουρα θα επιλέξω αυτό που άρεσε σε μένα και όχι στους γονείς μου. Ο μπαμπάς έχει ήδη πειστεί, η μάνα μου παρότι άσχετη από 2κυκλα επιμένει συνεχώς στο εξής :και γιατι να πάρεις τέτοιο ψηλό;; Για να το παίζεις μηχανόβιος και να τρέχεις;; Και όταν της λέω πως μην κρίνεις την ταχύτητα από την εμφάνιση του (νομίζει ότι πιάνει 150 λόγω σχήματος) και τέλος όταν της λέω ότι είναι 2χρονο και θα ναι πιο άνετο από το 4χρονο παπί καταλήγουμε στο:ουφφφ, μην μου κάνεις το κεφάλι καζάνι, μιλά με τον μπαμπά σου. Δεν θα θες να ανέβεις σε αυτό σε 2 χρόνια. Αχχχ μαναααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2015 Και τα δύο μηχανάκια 50ccείναι. Τόσο μου επιτρέπει το δίπλωμα. Σιγουρα θα επιλέξω αυτό που άρεσε σε μένα και όχι στους γονείς μου. Ο μπαμπάς έχει ήδη πειστεί, η μάνα μου παρότι άσχετη από 2κυκλα επιμένει συνεχώς στο εξής :και γιατι να πάρεις τέτοιο ψηλό;; Για να το παίζεις μηχανόβιος και να τρέχεις;; Και όταν της λέω πως μην κρίνεις την ταχύτητα από την εμφάνιση του (νομίζει ότι πιάνει 150 λόγω σχήματος) και τέλος όταν της λέω ότι είναι 2χρονο και θα ναι πιο άνετο από το 4χρονο παπί καταλήγουμε στο:ουφφφ, μην μου κάνεις το κεφάλι καζάνι, μιλά με τον μπαμπά σου. Δεν θα θες να ανέβεις σε αυτό σε 2 χρόνια. Αχχχ μαναααα Με το καλό η μηχανή, άνοιξε άλλο θέμα αν θες να το συζητήσεις παραπάνω όμως.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες