Jump to content
shadowhunter

Ανασφάλιστα οχήματα/δίκυκλα & νέο πρόστιμο.

Recommended Posts

Ναι καλά, άμα σου κάνουνε ματσακονιά άντε να βρεις εσύ τη συνομιλία...... αφού αυτοί την έχουνε. hunter.gif

...ημουν σιγουρος για την απάντηση.

Και σου λέω, ΔΕΝ γίνεται.

Η τηλεφωνική σου υπογραφή = ''ΝΑΙ, αποδέχομαι την συναλλαγή'' , ΘΑ τους το επιτρέψει. Μόνο αυτή...

Πίστεψε με, ξερω ακριβως τι σου λέω.

Για την ίδια Τράπεζα που μιλάμε. :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άλλο (χοντροειδέστερο) παράδειγμα πριν 3 χρόνια

Είχα ένα μικροποσό στη Eurobank (τότε που υπήρχαν ακόμα λεφτά).

Το είδανε τα τσακάλια και είπανε να το φάνε.

Ντριιιιιν

Υπαλ: Γεια σας, ο κύριος *****?

Εγώ: Ναι, ποιός είναι?

Υπαλ: Απ' τη Eurobank σας τηλεφωνούμε. Κατ' αρχήν να σας ενημερώσω ότι η συνδιάλεξη αυτή καταγράφεται. Είδαμε ότι έχετε ένα ποσό σ' εμάς και θέλουμε να σας προτείνουμε ένα συμφέρον επενδυτικό πρόγραμμα...................................

Όταν δέχομαι τέτοιο τηλεφώνημα, σε αυτό το σημείο απαντάω:

- Αγαπητέ, σας ενημερώνω και εγώ πως επίσης καταγράφω την συνομιλία από δώ και εμπρός. (Πατάω ένα τυχαίο πλήκτρο της συσκευής)

- Μπορείτε παρακαλώ να μου επαναλάβετε; πως είπαμε ότι λέγεστε και από πού τηλεφωνείτε;

9 στις 10 φορές έχει ήδη κλείσει πριν ολοκληρώσω την φράση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι αρκετές οι εταιρείες, με την πλέον χείριστη φήμη στην αγορά, σε επίπεδο συνεργασίας κι όμως βλέπεις ότι μόνο και μόνο η τιμολογιακή προσφορά τους είναι τεράστιο κίνητρο, για τη σύναψη συμφωνιών από το αγοραστικό κοινό.

Δεν ξέρω, ίσως νομίζουμε ότι είμαστε αρκετά έξυπνοι, για να πιαστούμε κορόιδα και το μόνο που μένει είναι να πάρουμε την όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή ή το όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους από την όποια συμφωνία.

Η συγκεκριμένη τηλεφωνική τακτική, προφανώς και σε κάποιους περνάει, δεν εξηγείτε διαφορετικά ο λόγος που το κάνουν. Σίγουρα θα ξέρουν ότι εμπεριέχετε το ρίσκο να δυσαρεστήσουν κάποιους πιο ψαγμένους, παρ' όλα αυτά το κέρδος τους είναι μεγαλύτερο απ' τη χασούρα. Θυμάμαι με έμφαση το θέμα "πιστωτική κάρτα" και τις ταχυδρομήσεις αυτών σε σπίτια, χωρίς την πλέον αναγκαία απ' την κοινή λογική, έγκριση του τελικού χρήστη αυτής.

Γνωρίζω τα αυτονόητα της παράθεσης μου, όπως κι εσείς, είμαι σίγουρος. Δώστε μου όμως σας παρακαλώ έναν ρεαλιστικό λόγο, για την συμπεριφορά των θρασύτατων επιχειρήσεων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δώστε μου όμως σας παρακαλώ έναν ρεαλιστικό λόγο, για την συμπεριφορά των θρασύτατων επιχειρήσεων

Τότε.

Ζεστό + άμεσο χρήμα.

18-20% τόκος.

Ειδικά για ανάληψη μετρητών, μετρά απο την 1η μέρα.

Ψιλά γράμματα για την πλειοψηφία....

Πλέον ομως ΔΕΝ δινουν πιστωτικές κάρτες.

Και μάλιστα κατεβάζουν και το πιστωτικό όριο ΑΝ ''μυριστούν'' καθυστέρηση σε πληρωμή. Εστω και μία.... :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τότε.

Ζεστό + άμεσο χρήμα.

18-20% τόκος.

Ειδικά για ανάληψη μετρητών, μετρά απο την 1η μέρα.

Ψιλά γράμματα για την πλειοψηφία....

Πλέον ομως ΔΕΝ δινουν πιστωτικές κάρτες.

Και μάλιστα κατεβάζουν και το πιστωτικό όριο ΑΝ ''μυριστούν'' καθυστέρηση σε πληρωμή. Εστω και μία.... :afro:

Το ερώτημα μου έχει να κάνει με το θράσος τους κι όχι με τα ωφέλει αυτών. Απλά βρίσκουν και τα κάνουν, με την εύνοια της πολιτείας πάντα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορει καποιος να μου απαντησει με ΣΙΓΟΥΡΙΑ στο εξης?

Εχω ενα klr250 που δεν το κινω καθολου, εκτος οταν ανεβαινω κανα Υμηττο. Τελικα αποφασισα να πληρωσω τα τελη του 2013 για να μην εχω τρεξιματα, αλλα τωρα βλεπω ζητανε ασφαλειες και Κτεο.....

Αν δεν πληρωσω ασφαλεια και Κτεο....ειναι δυνατον να εχω προβλημα για ενα μηχανακι για το οποιο ΔΕ θα με σταματησουν σε δημοσιο δρομο? (Ξερω οτι μια λυση ειναι η καταθεση πινακιδων, αλλα θελω αν το αποφυγω...ειδικα απο τη στιγμη που εχει παλι ταλαιπωρια με τη δηλωση χωρου στον οποιο θα αποθηκευω τη μηχανη)

Ας προσπαθήσω.

Λες ότι το έχεις μόνο για Υμηττό. Και το σπίτι σου πού είναι? Αν είναι το τελευταίο σπίτι μέσα στο βουνό και δεν πατήσεις καθόλου δημόσιο δρόμο, τότε όντως δε σε πιάνουν τα μπλόκα. Πρόσεξε, μιλάω μόνο για μπλόκα και όχι αν είσαι καλυμένος. Είναι όμως έτσι? Πιστεύω θα χρειαστεί να βγεις σε δημόσιο δρόμο έστω και για λίγες εκατοντάδες μέτρα. Η στραβή δεν αποκλείεται ποτέ (Μέρφυ είναι αυτός) και τότε θα μπλέξεις.

Όσον αφορά τα χωμάτινα, υπόκεινται σε ειδικές διατάξεις, όπου ορίζεται ότι απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν σε δημόσιο δρόμο έστω και για λίγο. Γι' αυτό τα μεταφέρουν με κείνα τα ειδικά τρέϊλερ.

Τώρα. πάνω στο βουνό και εφόσον δεν είναι ελεγχόμενη πίστα με προδιαγραφές (να απαγορεύεται η είσοδος σε οποιονδήποτε την ώρα που τρέχουν οχήματα), πάλι δεν είσαι καλλυμένος, εφόσον μπορεί να βρεθεί μπροστά σου ο οποισδήποτε περιπατητής, παιδάκι που παίζει στο βουνό, ποδηλάτης που είναι και της μοδός τελευταία. Σ' αυτή την περίπτωση πάλι φέρεις ευθύνη, εφόσον δεν το χρησιμοποιείς σε κλειστή ελεγχόμενη και ειδικά γι' αυτό το σκοπό πίστα.

Στο λέω γιατί έχω πάει στην πίστα πάνω στο παλιό νταμάρι. Είναι ένας ελεύθερος μη ελεγχόμενος χώρος, όπου μπορεί να πάει όποιος θέλει και να κάνει ό,τι θέλει.

Λάθος, τι λέμε ρε σύ παραπάνω τόσες σελίδες?

ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΜΑΣ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Ρε μαλάνγκα, του απάντησα με βάση τη λογική και τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα.

Άμα είναι να μπω στη λογική των δυναστών που νομοθετούν ό,τι γουστάρουν, δε γουστάρω κι αποχωρώ.

Αυτά δεν είναι Νόμοι, αλλά Τρομοκρατία. Και μετά απορρούνε γιατί βγάζει λέει τόσο μίσος η νέα γενιά τόσο νεαρών τρομοκρατών. Δε μου φέρνουνε μπροστά έναν υπουργό να με ρωτήσει??? Κι άμα δεν τον γδάρω ζωντανό, σας λέμε και τί είπαμε.

Ρε μοτομπαρούφα, μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας !

Διάβασε πρώτα τι λέει ο άνθρωπος και τι ζητάει με κόκκινα γράμματα, μετέπειτα διάβασε το τι απαντώ και μετά πές άμα είμαι εγώ ή εσύ μαλάγκας.

Τα υπόλοιπα είναι αμπελοφιλοσοφίες, θα τον κάψεις τον άνθρωπο μέσα στη βιασύνη σου (με καλή τη προθέσει το αναγνωρίζω, να βοηθήσεις).

Επίσης σου συνιστώ να διαβάσεις ΟΛΟ το θέμα από την αρχή για να καταλάβεις πού είναι το πρόβλημα και ποιές είναι οι θέσεις ενός εκάστου εξ ημών στο παρόν θρέντ.

Προφανώς δεν έχεις πάρει χαμπάρι και κινείσαι στα πλαίσια της ημιμάθειας στο παρόν θέμα.

Υ.Γ. Δεν επεμβαίνω ούτε για να σου την πώ κατά το κοινώς λεγόμενο ούτε για αντιπαράθεση παρά μόνο για να μην καεί ο άνθρωπος με αυτά που του λές. Ή θα το ασφαλίσει ή θα καταθέσει πινακίδες και δεν θα το κινεί. Αυτά πρόκειται να ισχύουν οσονούπω και για αυτά φωνάζω και διαμαρτύρομαι σε τόσες σελίδες αλλά πού χαμπάρι, γράφουμε για να γράφουμε.

Και επιπρόσθετα θα τον πιάσει το TAXIS NET με αντιπαραβολή των στοιχείων του και αυτών των ασφαλιστικών εταιρειών, δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσει καν στο δρόμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισως ετσι μπει μια ταξη. Δυστυχως μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα. Και ομιλω για οσους εχου μοτοποδηλατα η μοτοσυκλετες για την ευχαριστηση τους σε κλειστους χωρους. Γιατι στον δρομο μονο οποιος εχει εμπλακει σε ατυχημα με ανασφαλιστο οχημα γνωριζει πολυ καλα τις συνεπειες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα που θα έχει και κάλπικη πινακίδα, αν έχει, να δεις τι ωραία που θα είναι ...

Στην Επαρχία τα μάτια σας 4 - πέρα από πανταχού τσιπουράκια, τα άνευ πινακίδας είναι πολλά και δεν νομίζω πως θα σταματήσουν να σας βοηθήσουν αν σας την κάνουν τη ζημιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία ευκαιρία για να ξεσκαρτάρω...............

Πάιδες πουλάω Ericsson R 310s

ericsson_r310.jpg

το ένα ολοκαίνουργιο αχρησιμοποίητο, το άλλο ελαφρώς χρησιμοποιημένο.

Δεν έχουν ανδρόηδ και γυναικόηδ, δεν έχουν κάμερα, αλλά είναι αδιάβροχα και δεν θα σας καρφώσουν στην τροχαία.

ΤΙΜΑΙ ΦΙΛΙΚΑΙ

:tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''Δεν αποκλείεται μάλιστα, στο κοντινό μέλλον να αναζητούνται με τον ίδιο τρόπο και τυχόν ανεξόφλητα χρέη του ιδιοκτήτη προς την εφορία.''

Αυτο εφαρμοζεται ηδη πιλοτικα,σε ''ενδιαφερουσες'' περιοχες,μεσω τερματικων σε περιπολικα.http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=246727

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπότε ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΧΕΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΠΑΡΚΙΝ??πάω αναγκαστικά για ξεπούλημα??είχα 2 παπάκια στο garaz και μια μηχανή!!ΑΝ πληρώσω πρόστιμο για όλα αυτα την μαμησα!!!!Ιισχύει καιρο αυτη η μαμακία??παίζει να έρθει κουστούμι μέχρι και τώρα π δεν έχω ασφάλεια μιας και δεν κυκλοφορούν λόγο χειμώνα??

Δεν ισχύει ακόμη, είναι ο Νόμος υπό διαβούλευση, θα βρείς τα λίνκ στις πίσω σελίδες.

Όπου νάναι όμως θα ισχύσει και ναι είτε θα παραδώσεις πινακίδες - άδεια κυκλοφορίας ή ..................θα τα ασφαλίσεις υποχρεωτικά για όλο το χρόνο είτε κινούνται είτε όχι.

Αυτό είναι το δίκαιο μη διαπλεκόμενο αγαπητό μας Κράτος που αγαπά τους πολίτες του και αποφασίζει όχι οριζόντια αλλά εξετάζοντας εις βάθος το θέμα, εξαντλώντας το με σύνταξη ειδικής μελέτης της κάθε μίας περιπτώσεων που είναι δυνατόν να προκύψουν ούτως ώστε να είναι δίκαιος ο Νόμος και όχι απλά φοροεισπρακτικός και οριζόντιος της περίπλοκης λογικής <<πονάει κεφάλι = κόβει κεφάλι>> !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαβουλευση αποτι βλεπω τελειωσε ηταν απο τις 31 μεχρι σημερα 5....Μαλλον αυριο παραδοση πινακιδων..Παρτε τα α@$#@ μου.. :burn:

Υ.γ.Να και τα σχολια.. http://www.opengov.gr/minfin/?p=1834#comments

Τροποποιήθηκε από τον Karavidas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τουλάχιστον υπάρχουν και 54 πολίτες που εξέφρασαν άποψη !

:pray: τω Θεό !

Οι λοιποί...................... :sp_ike: στο νέτ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν τελειωνει μια διαβουλευση ποια ειναι η διαδικασια μετα μεχρι να παρουν αποφαση και να ισχυσει η οχι?Σαββας μηπως ξερεις..?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση.

Η ασφάλεια που πρέπει να κάνεις, αναγκαστικά θα πρέπει να είναι ετήσια. Σωστα?

Εκτός και αν τσεκάρουνε πόσους μήνες ασφάλεια έχει κάνει κάποιος και τον βάζουνε σε μια λίστα υπενθύμισης για παράδειγμα και όποτε λήγει η ασφάλεια τον ξανατσεκάρουνε?

Πολύπλοκο μου φαίνεται για τα Ελληνικά δεδομένα. Μήπως δεν δουλέψει ποτέ αυτό το σύστημα τελικά?

Και αν κάνουν την ασφάλεια υποχρεωτικά ετήσια γιατί είναι πολύ ζώα για να φτιάξουν ένα σύστημα που να είναι αρκετά έξυπνο για την παραπάνω διαδικασία, τότε ούτε η παράδοση πινακίδων συμφαίρει.

Οπότε?

Παραδίδεις το όχημα? :(

Τελικά πολλές ερωτήξεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν τελειωνει μια διαβουλευση ποια ειναι η διαδικασια μετα μεχρι να παρουν αποφαση και να ισχυσει η οχι?Σαββας μηπως ξερεις..?

Πάει στη Βο(υ)λή ως σχέδιο Νόμου, ψηφίζεται (συνήθως με ταχύτατες διαδικασίες αφού ούτε ξέρουν τι ψηφίζουν ιδέ μνημόνιο που <<δεν το διαβάσανε>> σκέψου τα <<ήσσονος σημασίας >> σαν αυτό) και ισχύει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως μετά από 15-20 μέρες.

Σαββάτο έρχονται οι πινακίδες από το εξοχικό και από Δευτέρα πάρτε τις και βάλτε τις εκεί που ξέρετε .......... :mB_faskelo: φορομπήχτες !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο για τον πεουλα ειναι αυτη η χωρα ρε πστμου.... Αφου ρε ζωα ελληναρες ετσι θα χασουν ενα σωρο λεφτα παλι απο τα τελη...γιατι αμα το παμε ετσι στα παπαρια μου , το πουλαω , το πεταω το κανω το ρανω... αρα χανουν κ ενα πενηνταρικο εξτρα.. χασανε κ του αμαξιου ενα σωρο λεφτα..

κ αυτο γιατι ?για να βγαλουν οι γαμω ασφαλιστικες αχρηστες εταιρειες??

Σας σιχαθηκα ζωα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποσο για τον πεουλα ειναι αυτη η χωρα ρε πστμου.... Αφου ρε ζωα ελληναρες ετσι θα χασουν ενα σωρο λεφτα παλι απο τα τελη...γιατι αμα το παμε ετσι στα παπαρια μου , το πουλαω , το πεταω το κανω το ρανω... αρα χανουν κ ενα πενηνταρικο εξτρα.. χασανε κ του αμαξιου ενα σωρο λεφτα..

κ αυτο γιατι ?για να βγαλουν οι γαμω ασφαλιστικες αχρηστες εταιρειες??

Σας σιχαθηκα ζωα

ε μετα θα το γυρισουν στα δικυκλα :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ερώτηση.

Η ασφάλεια που πρέπει να κάνεις, αναγκαστικά θα πρέπει να είναι ετήσια. Σωστα?

Εκτός και αν τσεκάρουνε πόσους μήνες ασφάλεια έχει κάνει κάποιος και τον βάζουνε σε μια λίστα υπενθύμισης για παράδειγμα και όποτε λήγει η ασφάλεια τον ξανατσεκάρουνε?

Πολύπλοκο μου φαίνεται για τα Ελληνικά δεδομένα. Μήπως δεν δουλέψει ποτέ αυτό το σύστημα τελικά?

Και αν κάνουν την ασφάλεια υποχρεωτικά ετήσια γιατί είναι πολύ ζώα για να φτιάξουν ένα σύστημα που να είναι αρκετά έξυπνο για την παραπάνω διαδικασία, τότε ούτε η παράδοση πινακίδων συμφαίρει.

Οπότε?

Παραδίδεις το όχημα? :(

Τελικά πολλές ερωτήξεις....

Οχι δεν ειναι υποχρεωτικα ετησια.απλα δεν πρεπει να μενει ανασφαλιστο.εσυ αν θες τις κανεις και μηνιαιες.

και εγω πιστευω οτι περα απο 5-6 προστιμα στους πρωτους 2 μηνες μετα θα ξεχαστει.αλλα φυλαγε τα ρουχα σου...γιατι 250Ε ειναι αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μήπως δεν δουλέψει ποτέ αυτό το σύστημα τελικά?

Α, γειά σου.

¨Εχω βαρεθεί να το λέω, όσους νόμους και να ψηφίσουνε, αν δεν υπάρξει μηχανοργάνωση με βάση δεδομένων που ΚΑΠΟΙΟΣ πρεπει να την φτιάξει, με καταλόγους ασφαλιστικών εταιριών στο ίδιο σύστημα, και πρόγραμα στον κεντρικό υπολογιστή που να διασταυρώνει... Δε πα να ψηφίσουνε και νόμο που να οργανώνει επίσκεψη στο φεγγάρι, αν δεν φτιάξει κάποιος τον πύραυλο...

Εδώ τα ακίνητα, και δεν έχει καμία τελική γνώση η εφορία σε ποιόν ανήκουνε, θα ξέρει μωρέ ποιός είναι ασφαλισμένος; Εδώ δεν ξέρει η εφορία τι λέει η πολεοδομία, η πολεοδομία δεν ξέρει τι λέει η αρχαιολογία, η αρχαιολογία δεν ξέρει τι λέει το υποθηκοφυλάκειο κ.ο.κ. που είναι όλα αυτά ΔΗΜΟΣΙΕΣ υπηρεσίες και θα έπρεπε να είχαν εννοιαία βάση δεδομένων, και θα ξέρει η εφορία ποιός είναι ασφαλισμένος και που και από πότε, σε πολλές ιδιωτικές εταιρίες;

Πως το έλεγε ο άλλος στην ταινία: ''τι να σας κάνει ο hacker ρε, αυτοί γράφουν σε τεφτέρια''

Και να στείλουν τελικά ραβάσια, θα δείτε τι έχει να γίνει... 2.000.000 ραβάσια θα στείλουνε, 3.000.000 λάθη θα είναι...

ΒΡΕ ΜΗΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΤΖΑΜΠΑ λέμε...

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετο με το θεμα αλλα επειδη ειναι προσφατη εξελιξη ισως να ενδιαφερει μερικους.....

λουκετο στην εταρεια EVIMA σημερα το πρωι απο την τραπεζα της Ελλαδος....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασχετο με το θεμα αλλα επειδη ειναι προσφατη εξελιξη ισως να ενδιαφερει μερικους.....

λουκετο στην εταρεια EVIMA σημερα το πρωι απο την τραπεζα της Ελλαδος....

μόλις το διάβασα και εγώ...

.....και έχω το παπί σ' αυτή την ασφαλιστική..... :ranting: :ranting: :ranting:

Ευτυχώς που λήγει το ασφάλιστρο σε 20 ημέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα